- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #20.821
Benimkide bir 8 ay bide 1.5 ay Irak serüveni yaşadı dönüşü tam bı okuzdu
Yeni yeni eğitimle düzeliyor
nişanım 23 haziran allah izin verirse tabi,düğünde allahın izniyle eylül veya ekim diye düşünüyoruz canım
anladım canım benimkide mesleğinden dolayı hep takım falan giydiği için kına için almama gerek yok takım elbise zaten dolu takımı varnişanlık için damat tween den aldık ayakkabıya varana kadar ama kendi aldı bende nişanlığımı kendim diktiriyorum.sadece bohça yapıcam benimkine onlarda bana
Aaaaaa evet tatlim unuttum onları hemen söyleyeyim
Öncelikle 2 Haziran 2012 saat 20.15 nikahınız vaaaaaaar:123::123::123:
Bir kina malzemeleri yapmış kaynanam görsen olağanüstü super harika dibim düştü resimleri yuklucem resimledim hepsini
Yarın aksam abinin nisanı var super bir elbise aldık bugun nişanlımla cok çekici bı Sey oldum yarın aksam resim çekilecek bol bol koycam pazar gunu
Nişanlımın damatligini sipariş ettik damat tween den cok yakıştı Canim kocama Pazartesi gunü alcaz hepsini gömlek bedeni uygun yoktu bisse den 2 tane damat gömleği aldık ciddi guZel bittim hepsine Canim kocama herseyin en güzelini hak ediyor fazlasıyla aldık ettik bide kina icin sipariş verdik bı takım daha söyledik damat tween den öyle iste tatlim önümüzdeki hafta cok ısınız var yorulcaz baya bı
sehkercim keyfin yerinde ne güzel bir sürü şey haleetmişsiniz.. :)
birşey merak ettim nikah saatini nasıl o saatte aldınız, Düğün mekanınıza mı gelecek memur yoksa, evlendirme dairesinde kıyılacak nikah..
nişan ne zaman düğün ne zaman canım ??
Almadan elbiseleri resim çektirmiyorlar ben hiç bı yerde resim çektirmek istemedim gelinlikcide kendi dedi resim çekelim diye
Biz alıyoruz tatlim kina icinde ne giycek ki ben adet falan bilmem alalım dedim tmm dedi aldık alınmıyorum alınıyormu hiç bı fikrim yok Bwnimde olağan gelişen bir olaydı
Bizde damat tweenden aldık Canim ayakkabısınida ordan aldık ama bizim zaman yok o yüzden dikim almadılar 15 var bizim düğüne 1 ay süre istediler yetiştirmeyiz dediler bizim bedenin takımı Nişantaşı'ndan çıktı pzrts gelcek artık bekliyoruz gömlek bedenleride olmadı nişanlımın bedeninde gömlek oZel dikim oluyormuş oda yetişmedi o bedene yine bulduk ya sansliyiz
iyi aksaamlar gelinciklar nasilsinizzz...adas nasilsin msj attim sanaaiyi o saate yine iyi almisin nikahi :) bizimki 21.00 da kiyilcak
sehkercim benim sözlümde atletik yapıya sahip bizde zor bulduk gömlek ama benimki dar kesim seviyor gömlek ordaki çalışan çocuk beyaz bir gömlek çıkardı kol düğmesi takılan gömleklerden şansımıza bedenine uyduda aldık o gün ceket küçük oldu aşkımabaşka şubeden getirdiler falan pantolon falan tadilata gitti neyseki hepsini almış sözlüm zaten sözümüzdede damat tweenden almıştı takımını düğünede artık damat yada sarar dan alırız erkeklerde fazla seçenek yokki
Adasimmmmmm Canim msn sizlikten icin bayıldı şimdi okuyorum msj tatlim özledim kiZ seni
bizimkide bi ara bodrumda çalışmış o zamanla bi inceymişki kırılıyormuş sonra sivasta madende çalışınca uçmuş maşallahtoparlayamıom ayrıca bizimkinin pek sevgilisi falan olmamış bir bayana nasıl davranması lazım onu bilmiyor bile bende ince olsun ilgisini göstersin istiyorum ona göre günde bir iki defa arayıp 2-3 dk konuşmak ilgi olduğunu gösteriyor ilgisizsin dediğimde zoruna gidiyor :)
düğünleriniz nerde olucak bayanlar ???
Ahh Canim senin nişanlın ıyi durumda bizimki damat tweende hiç uygun beden bulamadı bisse den aldık zaten oraya kendileri yönlendirdi çizgimiz yakın dediler bilmiyorum artık
benimki istanbulda camlicada olcak senn
msn yukle kizim tlf na :)))))))))) bende ozledim bebiss.. herseyinn yolunda gitmesine cok sevindimm :) hadi bakalim az kaldi dugununee:) bende bugunn evde butun ceyizler doktuk haftaya ceyizim gidicekk evde adim atacak yer yok :) daral geldii bi an once ceyizin gitmesi gerekioo :) poff herkes dugun stresinden zayiflar benim istahimmi ne acildi surekliy yiyiommm nisanlimda diyo sen bu gidislee gelinlige siigmicaksin :) ama kendiside damatlia sigmicakk :) damatlik beden olarak degisiek denedii resmenn dugmeler kapanmioo :)
canım benim nişanım olucak dahaama 2012 gelini olucam inşallah eylül yada ekimde
bizim nişan sözbir hotelde olucak canım allahın izniyle düğünde adanada kır düğünü olucak yada seyhan otelde olucak canım hava ile alakalı birazda gerçi adanada havalar çok sıcak oluyor ama
hayirlisiii olsun cnmmmm... insallah zamann su gibi akip gecerde evlenirsin hemenn :) ama ben anlamiyorum ya zaman cok hizli geciyorrr... daha dun gibi hatiliyorum safak 100 140 dedigimii simdi 35 olduu
doğrudur canım benim nişanlım mesleğinden dolayı gömlek çok aldığı için bisse,kip ve beymendende giyiyor ama bisse gerçekten çok kaliteli dar kalıp alıyor birde hatta geçen günlerde sözlümden habersiz bir gömleğinin dikişlerini söktüm çünkü kilo almıştı nerdeyse gömlek patlayacaktı üstünde hahahahadikişleri dar taraftan sökünce cuk oturdu üstüne bana bu gömlek olmuyordu kilo verdim diye sevindi garibim
fazla duygularimi belli edemeyen bir insanimm...... cok zor olucak evden ayrilmamm simdi bile gecelerii aglayip duruyorumhersey cikti meydana ceyizim gidicekk haftayaa cok tuhaf bisey bi yandan mutluyum bi yandan huzunlu ama evden gelinlikle cikarkenn mutluuu guleryuzluuu aglamadan cikmak istiyorumm... istiyorum ama bakalim becerebilicekmiyim babamaa nasil dayanicam benn tutabildigimm kadar tutucammm aglamicamm pofff zaman yaklastikcaa daha cok duygusal olmaya basladimm tv de ole dugun kina falan sahnesi gorsemm bogazimda bisey dugumleniorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?