2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Benimkide bir 8 ay bide 1.5 ay Irak serüveni yaşadı dönüşü tam bı okuzdu
Yeni yeni eğitimle düzeliyor

bizimkide bi ara bodrumda çalışmış o zamanla bi inceymişki kırılıyormuş sonra sivasta madende çalışınca uçmuş maşallah toparlayamıom ayrıca bizimkinin pek sevgilisi falan olmamış bir bayana nasıl davranması lazım onu bilmiyor bile bende ince olsun ilgisini göstersin istiyorum ona göre günde bir iki defa arayıp 2-3 dk konuşmak ilgi olduğunu gösteriyor ilgisizsin dediğimde zoruna gidiyor :)

Bizde damat tweenden aldık Canim ayakkabısınida ordan aldık ama bizim zaman yok o yüzden dikim almadılar 15 var bizim düğüne 1 ay süre istediler yetiştirmeyiz dediler bizim bedenin takımı Nişantaşı'ndan çıktı pzrts gelcek artık bekliyoruz gömlek bedenleride olmadı nişanlımın bedeninde gömlek oZel dikim oluyormuş oda yetişmedi o bedene yine bulduk ya sansliyiz

sehkercim keyfin yerinde ne güzel bir sürü şey haleetmişsiniz.. :)
birşey merak ettim nikah saatini nasıl o saatte aldınız, Düğün mekanınıza mı gelecek memur yoksa, evlendirme dairesinde kıyılacak nikah..

iyi aksaamlar gelinciklar nasilsinizzz...adas nasilsin msj attim sanaa iyi o saate yine iyi almisin nikahi :) bizimki 21.00 da kiyilcak

Bizim değin yemekli tatlim o yüzden 19.30 düğün başlıyor 20.00 istedik nikahı şansımıza boşmus nikah memurları gelcek o uygun saatlerde veriyor hatta 2 Haziran'da 10 nikah oldu bizim nikahla nikah memurları her yere geliyormuş tatlim bizim başvuru Karşıyaka'dan oldu narlidere ye gelcek memur düğün yerimiz orda diye
Siz basil yapıyorsunuz tatlim?

nişan ne zaman düğün ne zaman canım ??

sehkercim benim sözlümde atletik yapıya sahip bizde zor bulduk gömlek ama benimki dar kesim seviyor gömlek ordaki çalışan çocuk beyaz bir gömlek çıkardı kol düğmesi takılan gömleklerden şansımıza bedenine uyduda aldık o gün ceket küçük oldu aşkıma başka şubeden getirdiler falan pantolon falan tadilata gitti neyseki hepsini almış sözlüm zaten sözümüzdede damat tweenden almıştı takımını düğünede artık damat yada sarar dan alırız erkeklerde fazla seçenek yokki

iyi aksaamlar gelinciklar nasilsinizzz...adas nasilsin msj attim sanaa iyi o saate yine iyi almisin nikahi :) bizimki 21.00 da kiyilcak

Adasimmmmmm Canim msn sizlikten icin bayıldı şimdi okuyorum msj tatlim özledim kiZ seni

Ahh Canim senin nişanlın ıyi durumda bizimki damat tweende hiç uygun beden bulamadı bisse den aldık zaten oraya kendileri yönlendirdi çizgimiz yakın dediler bilmiyorum artık

Adasimmmmmm Canim msn sizlikten icin bayıldı şimdi okuyorum msj tatlim özledim kiZ seni

msn yukle kizim tlf na :)))))))))) bende ozledim bebiss.. herseyinn yolunda gitmesine cok sevindimm :) hadi bakalim az kaldi dugununee:) bende bugunn evde butun ceyizler doktuk haftaya ceyizim gidicekk evde adim atacak yer yok :) daral geldii bi an once ceyizin gitmesi gerekioo :) poff herkes dugun stresinden zayiflar benim istahimmi ne acildi surekliy yiyiommm nisanlimda diyo sen bu gidislee gelinlige siigmicaksin :) ama kendiside damatlia sigmicakk :) damatlik beden olarak degisiek denedii resmenn dugmeler kapanmioo :)

Ben sordum öğrendim senin durum cok kötü de nişanlına tatlim gercekten Yaaa anlatırken ben sinir oldum nasıl parçalamadan duruyorsun

Ahh Canim senin nişanlın ıyi durumda bizimki damat tweende hiç uygun beden bulamadı bisse den aldık zaten oraya kendileri yönlendirdi çizgimiz yakın dediler bilmiyorum artık

doğrudur canım benim nişanlım mesleğinden dolayı gömlek çok aldığı için bisse,kip ve beymendende giyiyor ama bisse gerçekten çok kaliteli dar kalıp alıyor birde hatta geçen günlerde sözlümden habersiz bir gömleğinin dikişlerini söktüm çünkü kilo almıştı nerdeyse gömlek patlayacaktı üstünde hahahaha dikişleri dar taraftan sökünce cuk oturdu üstüne bana bu gömlek olmuyordu kilo verdim diye sevindi garibim

benimki istanbulda camlicada olcak senn

canım benim nişanım olucak daha ama 2012 gelini olucam inşallah eylül yada ekimde
bizim nişan sözbir hotelde olucak canım allahın izniyle düğünde adanada kır düğünü olucak yada seyhan otelde olucak canım hava ile alakalı birazda gerçi adanada havalar çok sıcak oluyor ama

evet cok az kaldı benden 2 hafta sonra senin düğün hazırlıklarda bazen birbirimizi boğmak istiyoruz bı ara bı kavga etmiştiniz sorma herkes bize bakıyor delirdik yani yarın aksam Nisan varrrrrrrr bı oynucam bı oynucam
Bende yemek yiyorum ama görsen eridim kiZ kilo verdim 38 beden büyük geldi duşun

hayirlisiii olsun cnmmmm... insallah zamann su gibi akip gecerde evlenirsin hemenn :) ama ben anlamiyorum ya zaman cok hizli geciyorrr... daha dun gibi hatiliyorum safak 100 140 dedigimii simdi 35 olduu

hayirlisiii olsun cnmmmm... insallah zamann su gibi akip gecerde evlenirsin hemenn :) ama ben anlamiyorum ya zaman cok hizli geciyorrr... daha dun gibi hatiliyorum safak 100 140 dedigimii simdi 35 olduu

seninde hayırlı olsun canım aşkınız hiç bitmesin inşallahhhh..aynen bende bugün görümcemle zamanın nasıl çabuk geçtiğini konuştuk zaman bu kadar çok hızlı geçince bazen tedirgin oluyorum rabbim bu günleride kazasız belasız hayırlısı ile atlatmamızı nasip eder inşallah...senindemi 23 haziranda yoksa canım benim nişan 23 haziranda

Gercekten cok güzeller tatlim ama ayakkabılar super ayakkabı delisi oldugum icin girdik dükkana askiiiim bunlar dedim saldırdım ayakkabılara

fazla duygularimi belli edemeyen bir insanimm...... cok zor olucak evden ayrilmamm simdi bile gecelerii aglayip duruyorum hersey cikti meydana ceyizim gidicekk haftayaa cok tuhaf bisey bi yandan mutluyum bi yandan huzunlu ama evden gelinlikle cikarkenn mutluuu guleryuzluuu aglamadan cikmak istiyorumm... istiyorum ama bakalim becerebilicekmiyim babamaa nasil dayanicam benn tutabildigimm kadar tutucammm aglamicamm pofff zaman yaklastikcaa daha cok duygusal olmaya basladimm tv de ole dugun kina falan sahnesi gorsemm bogazimda bisey dugumleniorr

tek kelimeyle bende senin gibiyim biliyormusun benim daha düğüne var ama şimdiden sulu göz oldum kına görsem ağlıyorum birde ben başka şehire gelin gidicem of offffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…