- 1 Mart 2012
- 3.422
- 21
- 108
- 39
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #20.841
fazla duygularimi belli edemeyen bir insanimm...... cok zor olucak evden ayrilmamm simdi bile gecelerii aglayip duruyorumhersey cikti meydana ceyizim gidicekk haftayaa cok tuhaf bisey bi yandan mutluyum bi yandan huzunlu ama evden gelinlikle cikarkenn mutluuu guleryuzluuu aglamadan cikmak istiyorumm... istiyorum ama bakalim becerebilicekmiyim babamaa nasil dayanicam benn tutabildigimm kadar tutucammm aglamicamm pofff zaman yaklastikcaa daha cok duygusal olmaya basladimm tv de ole dugun kina falan sahnesi gorsemm bogazimda bisey dugumleniorr
evet cok az kaldı benden 2 hafta sonra senin düğün hazırlıklarda bazen birbirimizi boğmak istiyoruz bı ara bı kavga etmiştiniz sorma herkes bize bakıyor delirdik yani yarın aksam Nisan varrrrrrrr bı oynucam bı oynucam
Bende yemek yiyorum ama görsen eridim kiZ kilo verdim 38 beden büyük geldi duşun
tek kelimeyle bende senin gibiyim biliyormusun benim daha düğüne var ama şimdiden sulu göz oldum kına görsem ağlıyorum birde ben başka şehire gelin gidicem of offffffffffffffff
Bizim değin yemekli tatlim o yüzden 19.30 düğün başlıyor 20.00 istedik nikahı şansımıza boşmus nikah memurları gelcek o uygun saatlerde veriyor hatta 2 Haziran'da 10 nikah oldu bizim nikahlanikah memurları her yere geliyormuş tatlim bizim başvuru Karşıyaka'dan oldu narlidere ye gelcek memur düğün yerimiz orda diye
Siz basil yapıyorsunuz tatlim?
:)))))))))) ahh o kavgalarrr yanii zaman yaklastikca stresden galibaa surekli nisanlimla tartisiyoruzz.daha dogrusuu o stresini benden cikartiyooortada cok kaliyorumm... stres biraz kilo verdidi bana su zamana kadarr 5 kilo verdim ama su aralar istahim acikk durdurmak lazim :) ins banada 38 beden buyuk geirr:) tam tersi olmasinda yanarizz:)
Adasimmmm Kıyamam belli etmesinde icin gidiyor iste yapcak bı Sey yok kina zaten cok zor bı an ben sonra susamamaktan korkuyorum dayancaz artık tatlim
Çeyizler bı mutlu ediyo bı üzüyor saçma bı ruh halı oluyor zaten
Biz nikahı düğünden önce yapacağız canım, düğünümüz şehir dışında olacak, burda da arkadaşlarla bir kutlama gibi birşey yapacağız nikahtan sonra.. Nikahı evlendirme dairesinde kıyacağız.. geç saat olsa güzel olurdu sanırım ama daire de olacak diye olmayacak sanırım.. Salı günü gidecez gün almak için..
(((((((((((( valla baska sehire gelin gidenlerr cok daha zorr hic deilse biz ayni sehirdeyizz ... ama sizdeki burukluk duygusallik daha fazladirrr cnmm
Aman tatlim Yaaa şimdi yanımda yaz yaz bitirmedin diyor
Bugun dedim bi adaşim var forumda tanıştık falan sohbetlerinizi anlattım delinirsiniz siz diyo
Evet dedim ebrularda ortak durumlar var ortak özelliğiniz cok dedim özellikle arkadaşlarla gezme olayları sonucu yaşanan krizler
:))))))))))))))) hahahaha cok iyi demisin cnmm ama biseyi unutunnn :) senin kuzenin ikizi oldugumu neden solemedin :) phahahahah gecen eve gittim ya benn .. nisanlimda sonra geldi isi vardi surati bi karis bi tavirr bi naz bi suratsizlikk ne oldu dedim yok biseyyy ee dedim niye bana karsi soguksun dedim cikti gitti disari sigara icmeye :) cocuk kafayi yedii valla :) hahahahha durduk yerede tartisma oluyo yani bizde ama alisim artk takmiom
Burda bişeyden bahsetmek istiyorum ben de nişanlımla hiç değmeyecek bi yorumum yüzünden tartışıyorduk az daha geçen aylarda...yaa kızlar bence bu durumu gözünüzde fazlaca büyütüyorsunuz...
Erkekler biraz farklı bizim gibi incik gıncık incelemezler.. sadece dikkat etmemiz gereken nokta sayfayı kapatırken çıkış düğmesine basmak.
Binbir çeşit konu var yok kayınvalide ile ilgili sorunlar nişanlımızla ilgili yazdıklarımız bunları bulmalarının ihtimali yok..
yada üye ismini değiştirip kimseye bu isimden bahsetmemek olucak...
canım benim nişanım olucak dahaama 2012 gelini olucam inşallah eylül yada ekimde
bizim nişan sözbir hotelde olucak canım allahın izniyle düğünde adanada kır düğünü olucak yada seyhan otelde olucak canım hava ile alakalı birazda gerçi adanada havalar çok sıcak oluyor ama
Selam kızlar tekrar benn geldimmm
Bayağı bi kaynamış topik kazen falan gelmiş ha
Aslında çok da özel resimlerinizi paylaşmayın bence yani arkadaşlarınız görecek şekilde olsun ayarlarınız
Burda bişeyden bahsetmek istiyorum ben de nişanlımla hiç değmeyecek bi yorumum yüzünden tartışıyorduk az daha geçen aylarda...
Hiç ama hiç tartışmaya değmeyecek bi konuydu yani boşu boşuna üzülmüştük((
Nickimden bulmuş yazdığım yorumları arama motorunda..
Hiç tanımadığınız insanlar hayda hayda okur yani yazdıklarınızı...
Bi de gerçekten ciddi bi durum olsa gerçekten kötü olabilirdi herşey...
Açtığınız konular gerçekten aranızı bozacaksa bu kötü olabilir...
Canım benim düğünüm de seyhanda olucak
hayırlı olsun canım bu arada seyhandamı yaşıyorsun yoksa adana'ya gelinmi geliceksin ben istanbul'dan gelin gidicemde adanaya'ya sevindim bir an adanadan birini bulduğuma
Canım ben adanada yaşıyorum evet ama erzuruma gelin gitcem ben de
Günaydın kızlar :))
Bugün bir sürü muhasebe işlerim var hiç çalışmak da istemiyorum(
allah yardımcın olsun canım...bende davetiyelere isim yazacağım 2 gündür hala yazıcam bugün tembellik yapmak istiyorum oysakiiii:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?