- 17 Ocak 2012
- 2.055
- 1.465
- 373
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #20.861
Kalplerarası naber şekerim??
Ay çok heyecanlandım tenceremizi de aldık
Sıra çatal kaşık bıçağa geldi
Biz ayrı yerde yaşadığımızdan dolayı alışverişlerimizi ayrı ayrı yapmak zorunda kalıyoruz kızlar aynı şehirdeyseniz kıymetini bilin
Modeli internetten belirleyip sonra gidip alıyoruz.......
Ay çok heyecanlandım tenceremizi de aldık
Sıra çatal kaşık bıçağa geldi
Biz ayrı yerde yaşadığımızdan dolayı alışverişlerimizi ayrı ayrı yapmak zorunda kalıyoruz kızlar aynı şehirdeyseniz kıymetini bilin
Modeli internetten belirleyip sonra gidip alıyoruz.......
Selam sekerler herkes iyidir umarim
Evetttt kızlar bugun abimin nisanı vaaaaar cok heyecanlıyım aksam bol bol resim çekilip sizinle paylasicam bol bol oynucaz düğüne 2 hafta kala stres atcaZ bı guZel bütün arkadaslarımı akrabalarınizida görücez hersey cok guZel olur umarım 4 buçukta kuaföre gitcem sac makyaj cooook guZel olurun umarım konumum ağar görümceyim
hoşgeldin canım çok çok eğlen damam mı benim yerimede eğlen bari umarım istediğin gibi güzel geçer....
evet tatlım uzak olmak muhakkak ki zordur...
Ama uzaklığında tadı başkadır bence)
seni çok iyi anlyıorum tatlım bende herşeyi netten beğenip alıyoruz yanımda değil allah kolaylıklar versin ....zor ama bi bakıyorsun düğün zamanı gelmiş hasret bitmiş olacak
Evet kızlar yaa tadı başka ama zorluğu daha çok malesef
Yıllardır uzağız beraberlik nasıldır hiç bi fikrim yok
İnşallah bu bizim için bi dezavantaj olmaz evlilikte
teşekkürler gaymaklı ekmek kadayıfımnapim işte sancım falan var sevgili nişanlımın ankaraya teşrif etmesini bekliyorum sabahtan geleceğini söylemişti hala beypazarından çıkamadı güya beyaz eşya yada perde halı bakacas çok gecikti sen napan
Kıyamam sana ben fıstıklı lokumum
Gelir gelir muhakkak ki vardır bir açıklaması beyaz eşya mı almaya gideceksiniz yavrum)
Hangi marka model düşünüyorsun sen beyaz eşyalarını bakayım????
bilmiyom hahahaha ay iyi güldüm kendime bosch yada siemens netten baktım tam karar veremedim gidip direk beğenip alırız herhal ya dua et canım inşallah bu haftada birşeylerimizi hallederiz haftada sadece 1 gün geliyor parça parça yapabiliyoruz :) bari haftayı boş geçmeyelim bakıyorum bişide kalmamış daha halı perde var beyaz eşya sonrasında evin boyası yerleştirme :)
götürsün tabi senden önemli ne işi olabilir
ben bocsh dan aldım canım ama elektronik aletler şans işi bakalım şans bize gülecek mi :))
Benimde daha halım perdem yok kiracılar bu ay sonu çıkıyor boya badana 1 günlük iş ama boya ustaları acayip bahalıya boyuyorlar
Allahtan tanıdık var ustası filan değil ama iyi yapacağını düşünüyorum 75 TL ye ayarladık
Halı perde damatlık saat eksik bende de ...
Sizde haftada bir görüşüyormuşssunuz iyi değerlendirmek istemeni anlıyorum canım...
Ben şanslıyım sanırım hergün görüşüyoruz ama hala eksiklerimiz var:2:
benimde kracılar haziran başı çıkacak sadece salonu boyamayı düşünüyorum diğer odalar temiz salonda temiz ama rengi istediğim gibi değil onuda belki nişanlıma boyatırımdoğru damatlık ayakkabıda eksik
ayy bilmiyorum aslında bizim tuttuğumuz evdeki kiracılar çok titiz boyatmaya gerek yok aslında nerden baksan en az 275 TL tutuyor boyasıydı bilmemnesiydi ....
Ama gel gör ki nişanlımın ailesi ve benim ailem illaki girmeden bi boya yaptıralım sonra zor olur diyorlar
Hoş zor olur olmasına da bakalım Pakize ne kadar duracak o evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?