- 17 Ocak 2012
- 2.055
- 1.465
- 373
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #20.881
kiracı mı olacaksın sende canım walla bizim geçeceğimiz evde aslında ev sahibi oturuyor şimdi başka e geçmiş ona taşınacaklar ev temiz yapılı boyasıda iyiydide işte salonun rengi benim koltuk takımıma uygun değil boyansa salonla mutfak tek boyanır onuda nişanlım yapıversin nolcak kidimi ama
Tatlım ben hepsine 3070 TL ödüyorum
Yani taksitle aldığım için hala bitmedi taksitleri
Çamaşır makinesi 7 kg A++ Enerji tasarrufu 15 Dk kısa yıkama ve bir sürü özellikleri var (beyaz aldım )
Bulaşık makinesi 3 programlı A++ enerji tasarrufu (gümüş renkli aldım el izi yapıyor ama napalım elimde bezle dolaşırım )
Birde ankaste set aldım fırın ocak davlumbaz onların özelliklerini bilmiyorum tatlım :))
Anlattılar bir sürü şey ama anlamadım turbo fırın mı ne vs vs anlamadığım bir sürü terim vardı aklımda tutamadım
ayy bencede yapıversin
aslında benimkide yapar ama evin tümünü boyayacağı için tutalım dedik
evet tatlım malum imkanlar vs aslında nişanlımın evi var ama kiracı oturuyor orada çıkınca tadilatıydı mutfak dolabıydı vs vs birde 10 yıldır oturuyor kiracıyı çıkarmayalım dedik düğün üstü ayrı masraf olmasın dedik :))
Hem ben kayınvalidemi çok severim ama yinede çok yakın olsun istemiyorum arada mesafe olunca daha iyi olur diye düşünüyorum
o yüzden bir süre kirada kalıp 1 yıl içinde hemen borç altına girip ev almak istiyorum
Alt katındaki ev yine bizim olsun ama oradan da evimize bütçe olur diye düşünüyorum
Bakalım hayırlısı hep dşünüyoruz birşeyler ama Rabbim yazmış koymuştur yaşayıp görücez
Kızlar gelin çiçeğimi nasıl yapacağıma hala karar veremedim yaaa:26:
rabbim hayırlısını nasip etsin inşallh bende krediye falan karşıyım elimizdede nakit yok o yüsden ev alamadık düğün sonrası işte altın parası falan 1 yılda kendimizi sıkıp para biriktirirsek annemlerde katkı yapaz az biraz evimizi alırız diye düşünüyoruz 1-1.5 yılda çok pahalı olmayanlarından bi tenehayatım boyunca hiç kiracı olmadım ilk defa olacam napalım kader kısmet imkan meselesi yapacak bişi yok
Kızlar gelin çiçeğimi nasıl yapacağıma hala karar veremedim yaaa:26:
bende aynı dertteyim tatlım :))
olsun böyle bir hayatı da görelim dimi ama
hem kira parası ödediğimiz takdirce ev bizim zaten
bende büyük eve karşıyım 2+1 istiyorum
şimdiki ev 3+1 mutfağı salonum kadar düşün gerisini temizlik ısıtma vs çok zor
en güzeli ufak şirin 2+1 ler
Bende bende tembellik yapmak istiyorum...
mesela yarın akşama kadar yatağımdan çıkmak istemiyorum ama nişanlım sabahın köründe kesin kaldırır sonra kahvaltı alışveriş bilmem ne....
Evden çıkmamayı özledim ayol
tutii hoşgeldin canım bu arada seni de Allah kavuştursun tatlım
yarın fırsatın varsa dinlen canım düğünün ne zaman bilmiyorum biraz zamanını kendinede ayır etrafında varsa güveneceğin kişiler onlarada yaptırabilirsin uyduruk işleri...hem yarın pazar boşver dinlen...allah kolaylıklar versin canım...bende zar zor yaptım bugün işleri yarında dinlenirim diyordum ama saolsun annem yarın bir kaç yere gidip davetiye dağıtacağımızı söyledi mırın kırın yaptım ne biçim kızsın insan heyecanlanır dedio kadar yorulmuşum ki artık uzun bir tatil istiyorum amaaaaa nişan biter düğün telaşı başlar bizde böyle yandm ben
Güzel telaşlar ama bunlar birde maddiyat olmasa
Dinlenmek istiyorum şekerim bende
Ohhh nişanlılık çok güzel bence tadını çıkar derim
Allah güzel güzel geçim nasip etsin sana bana bize hepimize
Bu arada ben adanalıları çok sempatik buluyorum
arkadaşlar aranızda samsung buzdolabı alan varmı yada araştıran çok beğeniyorum ama görünüşüne aldanma diyenlerde oldu kararsız kaldım yavaştan alayım diyorum Eki Görüntüle 422562
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?