2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

ayy bencede yapıversin
aslında benimkide yapar ama evin tümünü boyayacağı için tutalım dedik
evet tatlım malum imkanlar vs aslında nişanlımın evi var ama kiracı oturuyor orada çıkınca tadilatıydı mutfak dolabıydı vs vs birde 10 yıldır oturuyor kiracıyı çıkarmayalım dedik düğün üstü ayrı masraf olmasın dedik :))
Hem ben kayınvalidemi çok severim ama yinede çok yakın olsun istemiyorum arada mesafe olunca daha iyi olur diye düşünüyorum
o yüzden bir süre kirada kalıp 1 yıl içinde hemen borç altına girip ev almak istiyorum
Alt katındaki ev yine bizim olsun ama oradan da evimize bütçe olur diye düşünüyorum
Bakalım hayırlısı hep dşünüyoruz birşeyler ama Rabbim yazmış koymuştur yaşayıp görücez

çok uygun tatlım umarım memnun kalırsın bunlar senin aldıkların herhal buzdolabını aldınız mı

rabbim hayırlısını nasip etsin inşallh bende krediye falan karşıyım elimizdede nakit yok o yüsden ev alamadık düğün sonrası işte altın parası falan 1 yılda kendimizi sıkıp para biriktirirsek annemlerde katkı yapaz az biraz evimizi alırız diye düşünüyoruz 1-1.5 yılda çok pahalı olmayanlarından bi tene hayatım boyunca hiç kiracı olmadım ilk defa olacam napalım kader kısmet imkan meselesi yapacak bişi yok

evet tatlım onu da bocsh dan aldık
2250 TL tuttu
onunda aklımda kalan özelliği sebzelik gibi bir yeri var orada 90 gün kadar sebze balık vs yiyeceği taze tutma özelliği var
El izi bırakmayan
dondurucusu üstte olan birşey güzel

Kızlar gelin çiçeğimi nasıl yapacağıma hala karar veremedim yaaa:26:

gelin çiçeğini gelinlikçi yapmayacakmı canım :S walla ben öyle hatırlıyorum da hiçte nasıl bişi olcak falan üzerine düşmedim prvaya gidince netleştireyim en iyisi bir tanede canlı çiçek yaptırmayı düşünüyorumda hayırlısı olsun o telaşta heyecanda güme gidebilirde

bende aynı dertteyim tatlım :))
olsun böyle bir hayatı da görelim dimi ama
hem kira parası ödediğimiz takdirce ev bizim zaten
bende büyük eve karşıyım 2+1 istiyorum
şimdiki ev 3+1 mutfağı salonum kadar düşün gerisini temizlik ısıtma vs çok zor
en güzeli ufak şirin 2+1 ler

ben büyük ev seviyorum 5 -6 yıldır tek başıma 125 metrekare eve anca sığıyom ablamın evindeyim yılda 4-5 ay annemler geliyodu yanıma küçük eve sığmam gibi geliyo tuttuğumuz evde oturduğum binada zaten oda 125 metrekare

Ben çıkıyorum tatlım akşam görüşürüz yine
son hesaplarımı geçim yarın babamdan fırça yemeyeyim sonra
Sonra hızla muhasebeye nişanlımdan hayır yok galiba bugün bana
Göstericem gününü onaaaaaaaaaaaa
Tek tek hepiniz öpüyorum görüşürüz

yarın fırsatın varsa dinlen canım düğünün ne zaman bilmiyorum biraz zamanını kendinede ayır etrafında varsa güveneceğin kişiler onlarada yaptırabilirsin uyduruk işleri...hem yarın pazar boşver dinlen...allah kolaylıklar versin canım...bende zar zor yaptım bugün işleri yarında dinlenirim diyordum ama saolsun annem yarın bir kaç yere gidip davetiye dağıtacağımızı söyledi mırın kırın yaptım ne biçim kızsın insan heyecanlanır dedi o kadar yorulmuşum ki artık uzun bir tatil istiyorum amaaaaa nişan biter düğün telaşı başlar bizde böyle yandm ben

Güzel telaşlar ama bunlar birde maddiyat olmasa
Dinlenmek istiyorum şekerim bende
Ohhh nişanlılık çok güzel bence tadını çıkar derim
Allah güzel güzel geçim nasip etsin sana bana bize hepimize
Bu arada ben adanalıları çok sempatik buluyorum

amin canım maddiyat evet ya her şey para olmuş az evvel onu konuştuyorduk annemle fotoğraf çekimi için koç müzesini istiyordum foto çekimi için 300 tl istediler e ben zaten fotoğrafçıya para bayılıcam birde mekan sahibi para istiyor ne biçim işlermiş yaaaaa düşündükçe çıldırıryorum rabbim sağlık sıhhat versin bize ailelerimize inşallah amin
bu arada sözlüm adanalı canım ben istanbulluyum

arkadaşlar aranızda samsung buzdolabı alan varmı yada araştıran çok beğeniyorum ama görünüşüne aldanma diyenlerde oldu kararsız kaldım yavaştan alayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…