- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #20.901
çok güzel gözüküyor ama hiçbir bilgim yok samsung kulanan tanıdığımda yok :S
amin canım maddiyat evet ya her şey para olmuş az evvel onu konuştuyorduk annemle fotoğraf çekimi için koç müzesini istiyordum foto çekimi için 300 tl istediler e ben zaten fotoğrafçıya para bayılıcam birde mekan sahibi para istiyor ne biçim işlermiş yaaaaa düşündükçe çıldırıryorum rabbim sağlık sıhhat versin bize ailelerimize inşallah amin
bu arada sözlüm adanalı canım ben istanbulluyum
Gelin çiçeğimle ayakkabım aynı renk olucak ama kırmızımsı bi renk olsun istediğim için öncelikle çiçekte karar kılmalıyımki ayakkabıyı da ona göre alabileyimmm:44:
Daha gelinlik modelimde karar veremedim..Aslında verdim de nerde nasıl bi güpür istediğime karar vermedim yoksa model belli
Daha dış çekim için fotoğrafçı da ayarlamadık yavv
Amin tatlım inşallah :))
Evet herşey para adım at para
Sadece nikah ve düğün fotoğraf ve video çekimi için 1000 TL vericez
Sağlık olsun napalım
teşekkür ederiz tatlım :)Allah hepinizin yuvasını hayırlısıyla tamamına erdirir inşallahh.. Nişanlılık evresi, evlilik hazırlıkları çok keyifli .. Keşke hep o dönemde olsam..stresi bol keyfi heyecanı süper.. :) Bi bakıyosunuz evlenmişsinizz aradan 1 yıl gecmiş herşey dün gibi zaman çok hızlı.. Hepsinin tadı lezzeti güzel.. hepsini yaşamanız dileğiyle..
Gelin çiçeğimle ayakkabım aynı renk olucak ama kırmızımsı bi renk olsun istediğim için öncelikle çiçekte karar kılmalıyımki ayakkabıyı da ona göre alabileyimmm:44:
Daha gelinlik modelimde karar veremedim..Aslında verdim de nerde nasıl bi güpür istediğime karar vermedim yoksa model belli
Daha dış çekim için fotoğrafçı da ayarlamadık yavv
teşekkür ederiz tatlım :)
Rabbim sana da hayırlı geçim nasip etsin inşallah
Zevk meselesi tartışılmaz
Ben en çok gelinliğe pudra pembesi çiçek ve pudra pembesi ayakkabı yakıştırıyorum :))
prensesciğim bende gelinlik altına farklı renk bir ayakkabı ve el buketi istiyorum,ayakkabını almadan sakın çiçeğini yaptırma canım çok zorlanırsın çünkü arkadaşımdan biliyorum bende nişan için el buketi yaptıracağım ama sanırım yapay yaptıracağım ilerde hatıra kalması için düğünde 3 tane çiçek yaptırmayı düşünüyorum biri bekarlara atmak için diğeri canlı diğeride canlının aynısı ama yapay canlı kuruduğunda yapayını hatıra saklayayım dedimçok masraflıyım ben yaaaa...bu arada gelinlik altına fuşya çok güzel oluyor söylemeden geçemeyeceğim...düğününüz ne zaman bilmiyorum tatlım ama bir an önce ayarla benim beğendiğim fotoğrafçıları hep nasılsa bulurum günü boş vardır diye hepside maalesef önceden rezervasyonlarını tutmuş,sözlümün bildiği fotoğrafçı var ona çektiricez istanbulda...allah izin verirseee tabii
pakizeciğim sen yine iyi anlaşmışsın canım fotoğrafçıyla bizimki 2 istediii
pakizeciğim bende toz pembe istiyorum tatlım
gelin arabalarınız ne olucak canlar ben çok meraklıyımdır böyle şeylere nişan arabam beyaz bmw 5.20d olucak benim inşallah
vuuu 2 bin TL mi
maşşallah yavrum yaaa fotoğrafçı bir koca mı bulsaydık napsaydık bilemedim
Amann iyi olsun da
fotoğraf önemli çünkü geriye kalan anıların resmi
zevklerimiz aynı mı ne
Kıs tuti pembiş pembiş harika olur
benim gelin arabam süpriz olucak galiba çünkü ne zaman açsam konuyu hep değiştiriyor
Ama gelin almaya davul zurna gelecek
aynenya böyle oldum bende birde eline nikonu,canonu kapan fotoğrafçıyım diye geçiniyor aman dikkat edin bayanlar size diyeceğim çektiği resimleri kaç yıllık deneyimi olduğunu falanbilmeden görmeden sakın karar vermeyin fotoğrafçınıza en mutlu gününüz mahvolmasın bir arkadaş acemi fotoğrafçıya denk geldi fotoğrafları banyolarken resimleri yaktı fotoğrafçı telafi etmek için düğünden sonra tekrar gelinlik giyip düştüler dağ bayır çayır nerde yeşillik varsa orda resim çekilmeye amannn dikkattt fotoğraf çooook önemli benceeee çocuklarımıza torunlarımıza hatıra kalması açısından
aynı canım zevklerimiz anladığım kadarı ile toz pembe,pudra pembe çok şık duruyor...
davul zurnamııııı bayılırımmmmmmmmmmmmmm bende çeyizim çıkarken istiyorumbombara bom bom bom bara bom bommmmmmm bom bara bomm bommmm
gelin arabalarınız ne olucak canlar ben çok meraklıyımdır böyle şeylere nişan arabam beyaz bmw 5.20d olucak benim inşallah
Çok gezenti oldum ben yaa. Uğrayamıyorum buralara.
Nişan arabam bmw x6 beyaz.
Allah gönlüme göre verdi.
Gelin arabamı sözlüm seçicek ama biraz tırsıyorum ilginç bişey olur diye. :18:
Ben vosvosları çok sempatik buluyorum. Hatta arkasında tenekeler bağlı kocacım kullansın ben yanında.
Eki Görüntüle 422626
Nişan çiçeği olarak düşünüyorum. Bayıldım buna ben. :123:
Çiçeklerin isimlerini bilen var mı?
ayyy gerçekten çok hoş çok güzelmiş çiçekk bende merak ettim bak şimdi
Ben vosvosları çok sempatik buluyorum. Hatta arkasında tenekeler bağlı kocacım kullansın ben yanında.
Eki Görüntüle 422626
BENDE nişanımdan biliyorum
Elimde ne bir fotoğraf ne de doğru düzgün video var
Hadi video ayarları bozuk evde nişan yaptığım için olmadı ama fotoğrafçıda çektirdiğimiz resimler hüsrann hüsrann
Şimdi öyle mi gittim yerine kahve mi içtim sıkı sıkı tembihledim araştırdım sordum soruşturdum güvenilebilirliği %99,9
Keşke diyorum şimdi de keşke daha önceden araştırsaydım nişan fotoğrafçımı
Olsun napalım vardır deyip oturdum totomun üstüne ama düğün fotoğrafçım kaliteli herkes de öyle diyor referanslar sağlam :44:
Eki Görüntüle 422626
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?