- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
- 398
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #20.941
ne güzel oluyor ya davullu zurnalı ama dedğin gibi duygusallaşıyor insan neyseki akşam eve geri gelecekmişsin hehehemüzik sorunu bizdede vardı neyseki hallettik yabancı seçtik dğğünde artık türkçe seçeriz herşeyin bir seçimi var bu işlerdede ya yok gelinlik seçimi,yok ayakkabı seçimi,yok çiçek seçimi seç de seç of offff nişan için hep ben koşturdum düğünde beyefendi koştursun
prensescim sen bilirsin benimki adanalı bana ailesi bohça yapacak neler koyuyorlar bohçaya biliyormusun canım
selam kızlar 2 gündür bağlandı sorunum var anca gelebildim aranıza.
baglacolanki ayakkabına ve çiçeğine bayıldım canım bende bu çiçeklerden yaptıracağım. o beyazların adı frezya yanlış görmediysem
aşkımla özel bir anısı var bizde o yüzden ondan yaptırcam bende çiçeğimi
ayakkabın ve çiçeğin tam benim istediğim gibi, gül ve frezya ağırlıklı
bu çiçeğin adı frezya canım geçen gün üsküdar sahilde gördüm renk renk bayılıyorum onlara ve kokusuna bayıldım buketine canım çok güzelmiş...
fatihte her yerde bulursun canım. Yolda 2 kişiye sorsan sana en ünlü yeri gösterirler. Hasret moda demiş olabilir mi?chnhn canım ben bir araştırayım tatlım saolasın...kına gecesi için daha var benim ama kına kıyafetlerii almış başını gidiyorrrrr:44: ben hint kıyafeti istiyorum ama bindallıda istiyorum napacağım bilmiyorumbu bindallıları satan mağazalar varmı yoksa gelinlikçilermi satıyor :44: gelinlikçide hiç rast gelmedim ama bir arkadaşım fatihte bir iisim söyledi unuttum adını çok güzel bindallılar var demişti neresiydi orası yaaaaa:44:
Gece gece uyuyamadım telefondan bi bakıyım dedim ama kimsecikler yok.
Kilitleyip gidiyorum dükkanı
Teşekkür ederim kızlar. Insallah bunun kadar kibar olur.
fatihte her yerde bulursun canım. Yolda 2 kişiye sorsan sana en ünlü yeri gösterirler. Hasret moda demiş olabilir mi?
ben de hem osmanlı kaftanı hem hint kıyafeti istiyorum ama zor iş o. Ayrıca satın almak istemiyorum kiralayalım diyorum ama sözlüm başkasının giydiğini alamazsın diyo. Ee napıcam ben onu sonra?:44:
hay ağzına sağlık hasret modaydı evet canım:13: ya satın alsak çok masraflı olur birde boşuna yer kaplıycak evde ben kiralamak istiyorum yada hint kıyafetimi satın alır bindallımı kiralarım daha o güne var ama bir yandanda düşünüyorum ne yapsam diye içimizde kalacağına üstümüzde kalsın hehehehe
en güzeli kiralamak canım kına kıyafetlerini...ya bana şeylerde çok gereksiz geliyor benim fazla eşyaya karşı takıntım var bu hani kına sepetleri oluyor ya uyuz oluyorum onlara tak sepeti koluna git kendi kınana der gibi almayacağım ondan ama bizimkiler alırmı bilmemalırsada anneme bırakırım
sabahtan beri saç modeli bakıyorum nişanım için sizce nasıl modeller olabilir topuz düşünmüyorummm çünkü düğünümde yaptırıcam
Evet her yeni gelinin evinde görüyorum genelde banyoda içinde kozmetik yada sabun vs oluyo.
Çok süslüler ben daha sade bişey bakıcam. :97:
Eki Görüntüle 422932 Eki Görüntüle 422933 Eki Görüntüle 422934 Eki Görüntüle 422935 Eki Görüntüle 422936 Eki Görüntüle 422937
Bunları çok begeniyorum.Topuz istemiyorum demişsin ama belki örgülü bişeyler düşünürsün.
saç modelleri gerçekten çok hoş hatta bazılarını kaydettim şimdi benim nişanlığımın sırtı dekolte yani ipli....bu yüzden saçımı açıp dekolteyi kapatırsam elbisemin bir anlamı kalmayacak bende yandan topuz yada yandan toplatıp dalga yaptırayım diyorum yada yada sinem kobalın sürekli yaptığı bir saç modeli var toplu ama dağınık gibi duran artık 3 modelden biri olucak...
sinem kobalın saçı söyle tabi daha düzenli olur ben yaptırırsam
http://www.9sn.net/resim/Sinem-Kobal-disko-kralinda.jpg
birde zarif küpe almam lazım fotoğraf çekimleri için takmak için alacaklar bitmiyor...
Saçların çok uzun değilse yaptırabilirsin böyle bişey. Bu dağılmış biraz.
Elbisen ne renk?:44:
Canım bence çok bakımsız görünüyor bu model yaasaç modelleri gerçekten çok hoş hatta bazılarını kaydettim şimdi benim nişanlığımın sırtı dekolte yani ipli....bu yüzden saçımı açıp dekolteyi kapatırsam elbisemin bir anlamı kalmayacak bende yandan topuz yada yandan toplatıp dalga yaptırayım diyorum yada yada sinem kobalın sürekli yaptığı bir saç modeli var toplu ama dağınık gibi duran artık 3 modelden biri olucak...
sinem kobalın saçı söyle tabi daha düzenli olur ben yaptırırsam
http://www.9sn.net/resim/Sinem-Kobal-disko-kralinda.jpg
Hepinize iyi akşamlar gelincikleerr
Canım bence çok bakımsız görünüyor bu model yaa
Eminim daha güzel bi model bulabilirsin
Ya ben de kına gecemde nasıl bi model yaptırsam saçlarımı karar veremiyorum yaa
Topuz istemiyorum saçlarım uzun ve şöyle salınacağım bi model olsa keşke
Hoşgeldin canım, iyi akşamlar.
Model hoş aslında am biraz dağılmış.
Saçların uzunsa maşa yaptırma. Kuaförler öyle bi maşa yapıyolar ki sırf uzun diye kıvır kıvır çok yapay görünüyo. :26:
Kırık fön güzel olabilir ama.
Kocişlerle romantık dakıkalarından sonra hapı yutmamamız için bir hap yutmamız gerekıyor da canım o hap
Doğum kontrol de denebılır
kızlar günaydın çok canım sıkıldı sabah sabah yaa
işe gelirken teyzemin kızıyla denk geldik kendisi bi 3-5 sene kadın doğum uzmanının yanında çalışmıştı bana dedi sen neden hala hapa başlamadın bende düğüne 1 ay kala gidicem doktora dedim olur mu 2 ay önce başlaman gerekiyo sen geç kalmışsın dedi canım sıkıldı bugün doktora gidicem işte off yaa
Cats by luya 'da Marine temelı tabaklar bardaklar var yeni modelleri sanırım.. Kahvaltı takımı da olur.. Eylül arıyordu sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?