2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Canım ya inan ki çok bi fikrim yok biz nişanlımla çok geleneklere uymadık çünkü
Bazıları iç çamaşırına kadar koyuyomuş ben öle yapmadım...
Kayın valideme ve kayınpederime işte seccade tesbih, patik, iki yazma , kayınpedere bi gömlek falan koydum...
Onlar da bizim ailedekilere birer kıyafet gömlek vs almışlar...
Adanadaki gerçek usullere göre ne konuluyor pek haberim yok cnm kayınvalidene bi sor istersen

Gece gece uyuyamadım telefondan bi bakıyım dedim ama kimsecikler yok.
Kilitleyip gidiyorum dükkanı

bu çiçeğin adı frezya canım geçen gün üsküdar sahilde gördüm renk renk bayılıyorum onlara ve kokusuna bayıldım buketine canım çok güzelmiş...

Teşekkür ederim kızlar. Insallah bunun kadar kibar olur.
fatihte her yerde bulursun canım. Yolda 2 kişiye sorsan sana en ünlü yeri gösterirler. Hasret moda demiş olabilir mi?
ben de hem osmanlı kaftanı hem hint kıyafeti istiyorum ama zor iş o. Ayrıca satın almak istemiyorum kiralayalım diyorum ama sözlüm başkasının giydiğini alamazsın diyo. Ee napıcam ben onu sonra?:44:

hay ağzına sağlık hasret modaydı evet canım:13: ya satın alsak çok masraflı olur birde boşuna yer kaplıycak evde ben kiralamak istiyorum yada hint kıyafetimi satın alır bindallımı kiralarım daha o güne var ama bir yandanda düşünüyorum ne yapsam diye içimizde kalacağına üstümüzde kalsın hehehehe

İşe yarayan bişey olsa amenna ama ben bi daha nerde giyicem onu. Çok gereksiz

en güzeli kiralamak canım kına kıyafetlerini...ya bana şeylerde çok gereksiz geliyor benim fazla eşyaya karşı takıntım var bu hani kına sepetleri oluyor ya uyuz oluyorum onlara tak sepeti koluna git kendi kınana der gibi almayacağım ondan ama bizimkiler alırmı bilmem alırsada anneme bırakırım

sabahtan beri saç modeli bakıyorum nişanım için sizce nasıl modeller olabilir topuz düşünmüyorummm çünkü düğünümde yaptırıcam

Evet her yeni gelinin evinde görüyorum genelde banyoda içinde kozmetik yada sabun vs oluyo.
Çok süslüler ben daha sade bişey bakıcam. :97:

sabahtan beri saç modeli bakıyorum nişanım için sizce nasıl modeller olabilir topuz düşünmüyorummm çünkü düğünümde yaptırıcam

Bunları çok begeniyorum. Topuz istemiyorum demişsin ama belki örgülü bişeyler düşünürsün.

saç modelleri gerçekten çok hoş hatta bazılarını kaydettim şimdi benim nişanlığımın sırtı dekolte yani ipli....bu yüzden saçımı açıp dekolteyi kapatırsam elbisemin bir anlamı kalmayacak bende yandan topuz yada yandan toplatıp dalga yaptırayım diyorum yada yada sinem kobalın sürekli yaptığı bir saç modeli var toplu ama dağınık gibi duran artık 3 modelden biri olucak...

sinem kobalın saçı söyle tabi daha düzenli olur ben yaptırırsam

http://www.9sn.net/resim/Sinem-Kobal-disko-kralinda.jpg

Saçların çok uzun değilse yaptırabilirsin böyle bişey. Bu dağılmış biraz.

birde zarif küpe almam lazım fotoğraf çekimleri için takmak için alacaklar bitmiyor...

Elbisen ne renk?:44:

Canım bence çok bakımsız görünüyor bu model yaa
Eminim daha güzel bi model bulabilirsin

Ya ben de kına gecemde nasıl bi model yaptırsam saçlarımı karar veremiyorum yaa
Topuz istemiyorum saçlarım uzun ve şöyle salınacağım bi model olsa keşke

Hepinize iyi akşamlar gelincikleerr

Canım bence çok bakımsız görünüyor bu model yaa
Eminim daha güzel bi model bulabilirsin

Ya ben de kına gecemde nasıl bi model yaptırsam saçlarımı karar veremiyorum yaa
Topuz istemiyorum saçlarım uzun ve şöyle salınacağım bi model olsa keşke

Hoşgeldin canım, iyi akşamlar.
Model hoş aslında am biraz dağılmış.
Saçların uzunsa maşa yaptırma. Kuaförler öyle bi maşa yapıyolar ki sırf uzun diye kıvır kıvır çok yapay görünüyo. :26:
Kırık fön güzel olabilir ama.

Kızlar selaaam,ne çok konuşmuşsunuz yahuuu
sabahtan beri geçmişi okuyorum,anca bitti:) neler konuşulmuş ya birkaç gün girmedik Kazen bile gelmiş yani gizlilik konusunda site kuralları en baştan konmuş,bu belli,biz de kabul ederk üye olduk.ha tabi gizlilikten yanayım ama adamlar kural bu demiş başta..herşeyimizi anlatmayalım diye söylüyoruz arada,dikkat edelim elden geldiğince.
alıntıladıklarıma yorum yazmaya çalışacağım ama net kopup duruyor,bakalım..
yoğun bir hafta geçirdim,bu hafta da öyle olabilir,herkesi çok özledim,görüşürüz!

Kocişlerle romantık dakıkalarından sonra hapı yutmamamız için bir hap yutmamız gerekıyor da canım o hap

Doğum kontrol de denebılır

çook güldüm sağol

ya ben de nişanlım da hap kullanmaya karşıyız,ama şimdi şimdi düşünmeye başladım..of benim de doktora gitmem lazım da utanıyorum yaf

Cats by luya 'da Marine temelı tabaklar bardaklar var yeni modelleri sanırım.. Kahvaltı takımı da olur.. Eylül arıyordu sanırım..

canıııımmm,evet ben arıyordum ama aç gündür ne foruma ne nete girebildim,hoş net bağlantımız da sorunlu bu ara pek bi yere giremedim,o yüzden kaçtı fırsat sanırım,bi dahakine kaçırmamak dileğiyle,ilgin için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…