2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

pakizeciğim bende toz pembe istiyorum tatlım

bende pudra pembesine bayılıyorum kızlar , ayakkabı ve çiçek seçimlerini yaptınız mı siz?

bende pudra pembesine bayılıyorum kızlar , ayakkabı ve çiçek seçimlerini yaptınız mı siz?

tatlım benim gelinlik için toz pembe çiçek ve ayakkabı düşünüyorum nişanlığım toz lila nişan buketim lila mor karışımı 2 tane ayakkabı aldım nişan için biri mor diğeri gümüş rengi stiletto moru fotoğraf çekimleri için canlı dursun diye diğeri stiletto salona onunla giricem rahat ayakkabı olduğu için ama ilerleyen saatler için spor ayakkabı almam lazım lila converse falan tabi bulabilirsem

çok güzel düşünmüşsün mor çekimlerde daha canlı durur
sana bir kaç converse çeşitleri ekliyim bak fikir olur

kızlar selam. gizlilik konusunda bende katılmak isterim. bu forum kadınlara yani bize özel. burada dertleşiyoruz, fikir alış verişi yapıyoruz. en mahrem konular hakkında konuşuyoruz. neden dışarıdan, konularımızla, bizimle ilgisi olmayan kişiler yazdıklarımızı, paylaştıklarımızı, fotoğraflarımızı görebiliyor ki? ben çok foruma üye oldum. bazı forumlar tamamen üyelik istiyor; sadece konu başlıklarını görebiliyorsunuz, bazı forumların bazı bölümlerini sadece üyeler görebiliyor, yazabiliyor, bazı bölümleri açık oluyor üye olmayanlar sadece okuyabiliyor. bu kadar bayanın kullandığı ve en özel konuların konuşulduğu, paylaşıldığı bir forumu nasıl olur da üye olan olmayan her bölüme ulaşabilir? çok detaylı bilgim olmasa da bu konu forumun kurulumundan kaynaklanıyor. yöneticilerin bu konuda hassas davranmalarını rica ediyorum. bende bu forumu bir konuyu araştırırken buldum ve faydalandım ve üye oldum. benim önerim özellikle çok gizli konuların konuşulduğu bölümlerin dışarıya, üye olmayanlara tamamen kapatılması, diğer bölümlerin sadece başlıklarının görünebilmesi yönünde olacaktır. forum yönetiminden bu hassas talebimize daha olumlu yaklaşmalarını bekliyorum.

aynen canım bu kadar bayanın paylaşım yaptığı bir site dışarıdan kolayca görülmemesi gerekiyor. ben çoğu siteye üyelik gerektiği içn üye olmuyorum mesela. hem böylelikle katılmak isteyen konu başlığını görüp zaten üye olurlar. çoğu erkek okuyor bu forumu istemiyoruz biz okumalarını
bayanlara özel olsun forum ne sakıncası var ki istediğimizin yöneticiler duyun artık sesimizi imkansız değildir bu, biz sadece konuyu kapatın demiyoruz , forumu üyelik şartlı yapın.

Son düzenleme:

canım o converseyi yapan kişiye sor istersen lila yapıyormu. sanki o sitede farklı converseler farklı ücret karşılığında süslenir diye bir ibare okuduğumu hatırlıyorum.:44::44::44::44:

chnhn canım ben bir araştırayım tatlım saolasın...kına gecesi için daha var benim ama kına kıyafetlerii almış başını gidiyorrrrr:44: ben hint kıyafeti istiyorum ama bindallıda istiyorum napacağım bilmiyorum

canım ikisi birde zor olur sana giy çıkar giy çıkar, hint kıyafeti al bence çok ilginçler bende bulabilirsem öyle düşünüyor

canım ikisi birde zor olur sana giy çıkar giy çıkar, hint kıyafeti al bence çok ilginçler bende bulabilirsem öyle düşünüyor

evet ya oda var giy çıkar giy çıkar millet göbek atarken ben giy çıkar yaparsam bindallıları valla hemen biter hint kıyafetinden yanayım bende hatta şimdiden alayımda kenarda dursun diyorum

bu bindallıları satan mağazalar varmı yoksa gelinlikçilermi satıyor :44: gelinlikçide hiç rast gelmedim ama bir arkadaşım fatihte bir iisim söyledi unuttum adını çok güzel bindallılar var demişti neresiydi orası yaaaaa:44:

evet ya oda var giy çıkar giy çıkar millet göbek atarken ben giy çıkar yaparsam bindallıları valla hemen biter hint kıyafetinden yanayım bende hatta şimdiden alayımda kenarda dursun diyorum

canım eminönünde ve fatihte bindallı satan yerler varmış.
eminönünde kına için tüm malzemeleri 200 tl ye halletmiş bizim bir yakınımız. eminönünde kürkçü hanın içindeymiş baktıkları yer

davul zurnamııııı bayılırımmmmmmmmmmmmmm bende çeyizim çıkarken istiyorum bombara bom bom bom bara bom bommmmmmm bom bara bomm bommmm

Benim gelin almamda da davul çalıcak ama ben duygulanırım yaa öle gelip alcaklar
Gerçi akşam geri eve gelicem kınadan sonra neyse ki
Ya ben daha müzik ayarlamadım hemen araştırmaya başlamam lazım:44:

Salona girş müziğine de karar veremedik daha nişanlımla...
Ben ferhat göçerin üzüm şarkısını çok anlamlı buluyorum o da ben o adamı hiç sevmiyom diyo
Adamı sevmesen de şarkısını sev yahu

ne güzel oluyor ya davullu zurnalı ama dedğin gibi duygusallaşıyor insan neyseki akşam eve geri gelecekmişsin hehehe müzik sorunu bizdede vardı neyseki hallettik yabancı seçtik dğğünde artık türkçe seçeriz herşeyin bir seçimi var bu işlerdede ya yok gelinlik seçimi,yok ayakkabı seçimi,yok çiçek seçimi seç de seç of offff nişan için hep ben koşturdum düğünde beyefendi koştursun

prensescim sen bilirsin benimki adanalı bana ailesi bohça yapacak neler koyuyorlar bohçaya biliyormusun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…