- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #20.961
o hususta sana katılıyorum inşallah başka sektörde çok daha iyi bi iş bulursun olan herşeyde bir hayr vardır emin ol içini daraltma sabret sadece ben ilk mezun olduğumda 1.5 yıl işsiz kaldım ev kızlığına sarmıştım pasta börek yapıodum paso oktay usta izliodum onunda ayrı bi tadı varmış yaw şimdi işe girdim evde oturmaya hasret kalıyorum....
Eki Görüntüle 419849 Eki Görüntüle 419850
Kızlar bu modelde diktiriyorum nişan kıyafetimi.
Ufak değişiklikler olucak. İlk fotoğraftaki model ve önü 2. fotoğraftaki gibi düz..
1. fotografta eteğin kumaşı tül mü şifon mu anlayamadım ama. :26:
İnşallah aklımdaki gibi olur.
2 ayakkabı alıcaz biri fotoğraf için diğerinide gelinliğin altına giyebiliceğim bişey olsun diye daha sade bişey seçtim.
Ayakkabım bu. Fotoğraf çekimi için olan renkli ve farklı olucak.
Eki Görüntüle 419861 Eki Görüntüle 419862 Eki Görüntüle 419863
Kızlar selaam :) dün geldim, geçmişi okuyodum daha, bilgisayarım kilitlendi, bi daha da kendine gelemedi. bi gün elimde kalcak bu bilgisayar ama hala zorluyorum zavallıyı :)
eylüşüm arada bana yazdıkların var mı, geçmişi atlaya zıplaya okudum, kaçırmış olabilirim. gelin buketi için, kadına yalvar yakar olarak, kargo parasını ödemek ve baktıktan sonra hemen geri göndermek koşuluyla ortancalardan bi küçük örnek göndermeye ikna ettim. bugün kargoladılar, ama ptt kargo ile göndermişler, en erken cuma geçer elime. bi tane ortanca çiçeği göndercekler, ben de dokusuna falan bakıcam gerçekçi mi diye. kadının söylediğine göre güllerden daha doğalmış ortancalar, o yüzden ortanca istedim. geldikten ve kontrol ettikten sonra sana da haber vericem.
gelin hamamı yapıcam ben bi de, ama onun için hediyelik falan almamıştım henüz. dün teyzecim sağolsun, sen hiç kafana takma, bu işi bana pasla, ben halledeyim dedi. ben giderim çıkrıkçılar yokuşuna (ankaranın mahmutpaşası :)), her misafire dağıtmak üzere peştemaller, hamam tasları, defne sabunları, keseler alırım dedi :)) çok mutlu oldum, böylece bu iş üzerimden kalkmış oldu. yaani, gelin buketimin de siparişini verince, geriye sadece bekarlığa veda partimin konseptinde kullanacağım ufak tefek şeyler kalıyor. bi de partiyi yapacağım tekneyi görmedim daha, fotoğraflarını gördüm sadece. içim rahat etsin diye gidip yakından görücem, o kadar. sonra işlerim bitiyo :))
programım şu şekilde:
19/20 mayıs cumartesi/pazar: sevgilim geliyo izmirden, onla gezer tozarız.
26/27 mayıs cumartesi/pazar: dubaiye gidiyorum, 1 hafta yokum.
2/3 haziran cumartesi/pazar: dubaiden yeni dönmüş ve çook yorgun olucam. bu haftasonunu arkadaşlarımla görüşerek ve dinlenerek geçiririm.
9/10 haziran cumartesi/pazar: arkadaşlarımla birlikte izmire gidicez sevgilimi basmaya :)) 2 günlük bi mini tatil yapıcam düğün öncesi :)
16/17 haziran cumartesi/pazar: bekarlığa veda partimiz vaaarcumartesi eğlencez, pazar da dinlencez :)
23/24 haziran cumartesi/pazar: rahat geçireceğimiz son haftasonu. son rötuşlarımızı yaparız, kilyos sahillerine yüzmeye gideriz sonra da :)
30 haziran cumartesi: pılımızı pırtımızı toplayıp ankaraya yola çıkarııızz :)
4 temmuz çarşamba: gelin hamamım
5 temmuz perşembe: kına gecem
6 temmuz cuma: masaj, cilt bakımı, spa keyfi ooohh :))
7 temmuz cumartesi: gelin oluruuumm :)
nekkaaa planlı programlı bi hatunum ehehehe :) işlerimi erkenden bitirdiğim için, son ay ayaklarımı serip oturacağım keh keh :) aralarda reçellerimizi kavanozlara koyup süslemek, kınada dağıtacağım parfümleri şişeleyip süslemek, davetiyeleri postalamak, geri bildirimleri toplamak, bi oturma planı hazırlamak, bekarlığa veda için şarkılar seçip, indirip cd'ye çekmek falan var ama bunları haftaiçi akşamları, işten geldikçe de yavaş yavaş yaparım. oooh dünya varmış :)
doğru söylüyorsun canım da,herşeyi kendim için istemiyorum ki..evin tek kızıyım,doğuda kız almak vermek önemlidir,kızın evden sessiz sedasız çıkıp gidiyorsa ayıplanabilir,hani acaba bi durum mu var,falan fıstık işte..annem adetlere bağlı bi kadın,benim umrumda değil de,içerlenip ağlıyor işte bazı şeyler olmayınca,sırf o mutlu olsun diye dedim,hoş bana illa gelin alma olsun demediler,hatta sordum sen bilirsin senin kararın ne olursa sygı duyarız dediler ama ben biliyorum istediği gibi olmazsa içine atabilir,sonra kötü olur işte..ata binmek ha,du bi düşüneyim dermişimcanımcım, illa evden çıkma yapmak zorunda değilsin ki, kendini bu kadar yormana, gelinliğini mahvetmene değecek mi? benim ailesi başka şehirde, düğünü burda olan iki arkadaşım evlendi. birinin amcası burdaydı, onun evinden aldılar ama öyle davul zurnayla falan değil, maksat olmuş olsun. diğerinin burda hiç akrabası da yoktu, gayet de gelip kuaförden aldılarkimse de demedi "aaa, şuna da bak, evden değil de kuaförden çıktı" diye, kimsenin aklına bile gelmedi. bence her bi detaya bu kadar takılıp, güzel kafanı yorma. en pratik, en akla yatkın olan neyse onu yap ki yorulmayasın. o ne der, bu ne der derken bi de bakmışsın kendi hayatını başkaları için yaşar hale gelmişsin. memlekette misler gibi kına geceni yapıyomuşsun işte. düğün günü de kaldığınız evden hep birlikte çıkar kuaföre gidersiniz, gelinliğini de kuaförde giyersin ki etekleri bozulmasın. sonra da fotoğraf çektirmek için bool bol vaktin kalır :) o günden geriye sadece keyifli anılar ve fotoğraflarımız kalacak nasılsa, bu kadar kasma kendini. davul mu kaldı zurna mı hem, bi de ata bin de tam olsun. seviyorum seni.
Canım diktirmesem 2bin lira ve asla giymiceğim modeller vardı ben de parayı vermişken istediğim olsun dedim inşAllah güzel dikebilir. :94:canım ben çok beğendim,hatta kendime nişanlık ararken bu modeli de değerlendirdim,ama konuştuğum modaevi pahalıya dikiyordu,biz de çok aşırıya kaçmamak için seçmedik.mervedağlı arşivinde güzel örnekler var,ben de oralardan baktım çoğunlukla..ayakkabın da çok şeker
duvak için de şu meşhur gelinin duvağını koymuşsun,ayol kızın fotoları facede her yere yayıldı,nişanı,nikahı,düğünü derken:) duvak ona yakışmış ama bence herkese gitmez,bi de cidden ben de azcık rahibelere benzettim,hoşuma gitmedi,ama sen beğendiysen tama kimseyi bence
Ben bu gelin hanım kızı ilk defa görüyorum meşhur biri falan mı kızlar??Canım diktirmesem 2bin lira ve asla giymiceğim modeller vardı ben de parayı vermişken istediğim olsun dedim inşAllah güzel dikebilir. :94:
Evet o meşhur gelin.
Vazgeçtim ben de elbisedeki duvagı yaptırıcam.
Ben bu gelin hanım kızı ilk defa görüyorum meşhur biri falan mı kızlar??
Günaydın güzel gelincikler
günaydın canlarrrrrr
Selam gelincikler;
Çok yoğun bir hafta sonu geçirdim, ama çoğu işimi hallettim ona seviniyorum.. Cumartesi organizasyoncu ile son işlerim yaptık gelin masası bahçe düzeni, sandalye giydirmesi hepsine karar verdik.. dış mekan foto için mekan beğendik.. Ve sonunda içime sinen bir kuaför ayarladım..
Kırmızı modelinde ama böyle mavi renkte seçtik ( daha canlı mavisi ama bulamadım nette)
Eki Görüntüle 423194 Eki Görüntüle 423195
Bugün de eşyalarımı koliledimyorucu ve hüzün vericiydi..
Umarım sizin haftasonunuz keyifli geçmiştir..
Mutlu Sabahlar ...
Günaydın güzel gelincikler
günaydın canlarrrrrr
günaydınlar herkese
yoğun geçirmeyeceğimiz, güzel bir hafta diliyorum herkese
GÜNAYDINNN GÜZEL GELİNLERRRR Chnhn YOĞUN BİR HAFTA OLACAK BENİM İÇİNN ŞİMDİDEN MASAM DOLDUU DOSYALARLA
GÜNAYDINNN GÜZEL GELİNLERRRR YOĞUN BİR HAFTA OLACAK BENİM İÇİNN ŞİMDİDEN MASAM DOLDUU DOSYALARLA
nasılsınız canlarımmm? hafta sonunuz nasıl geçti bakalım
Günaydınnnnn
nasılsınız canlarımmm? Hafta sonunuz nasıl geçti bakalım
günaydınnnnn
hımmm kuzucum gider sorarsın..havalar düzelsin bol bol gezersin gelinlik için kuzucum...çok uykum varrrrgünaydın canım kolay gelsin şimdiden, çabucak biter inşallah
çok şükür iyiyim canım, haftasonum bol bol dinlenmekle geçti hava kötü diye gelinlik bakmaya da gidemedim zaten fatihe
ama beyaz cadde diye bir yer açılmış profilo avm'nin içinde bir girdim bayıldım resmen. gelinlik mağazaları var içinde
ama heyecandan fiyat alamamışım
sen nasılsın bakalım?
günaydın canım, nasıl keyifler?*
saol canım şükür diyelim evli bir bayan olarakkEvimiz temizledimmmm cumartesi pazarda dinlendimm
nasılsın canım
günaydın kızlar çok güzel bir kına düğün ve balayının ardından ilk iş günüm :) Her şey çok güzeldi darısı sizlere inşallah
günaydın canım kolay gelsin şimdiden, çabucak biter inşallah
çok şükür iyiyim canım, haftasonum bol bol dinlenmekle geçti hava kötü diye gelinlik bakmaya da gidemedim zaten fatihe
Ama beyaz cadde diye bir yer açılmış profilo avm'nin içinde bir girdim bayıldım resmen. Gelinlik mağazaları var içinde
Ama heyecandan fiyat alamamışım
sen nasılsın bakalım?
günaydın canım, nasıl keyifler?*
günaydın kızlar çok güzel bir kına düğün ve balayının ardından ilk iş günüm :) her şey çok güzeldi darısı sizlere inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?