2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

anaamm,kıss ben de işsiz kalınca tek adresim oktay usta olmuştu,evdekiler de bu duruma pek sevinmişti,durmadan tarif deniyordum:) cidden onun keyfi de başkaydı da işsiz olmak çok kötü,ALlah kimseye yaşatmasın

canım ben çok beğendim,hatta kendime nişanlık ararken bu modeli de değerlendirdim,ama konuştuğum modaevi pahalıya dikiyordu,biz de çok aşırıya kaçmamak için seçmedik.mervedağlı arşivinde güzel örnekler var,ben de oralardan baktım çoğunlukla..ayakkabın da çok şeker

duvak için de şu meşhur gelinin duvağını koymuşsun,ayol kızın fotoları facede her yere yayıldı,nişanı,nikahı,düğünü derken:) duvak ona yakışmış ama bence herkese gitmez,bi de cidden ben de azcık rahibelere benzettim,hoşuma gitmedi,ama sen beğendiysen tama kimseyi bence

ayyyyhh kuşum bu ne yaa,ne planlı hatunsun seeeeeennanam yarını bile planlamam o kadar üşengeç oldum çıktım şu son birkaç yılda inan:) maşallah sanaaainşaallah herşey gönlüne göre olur canım

doğru söylüyorsun canım da,herşeyi kendim için istemiyorum ki..evin tek kızıyım,doğuda kız almak vermek önemlidir,kızın evden sessiz sedasız çıkıp gidiyorsa ayıplanabilir,hani acaba bi durum mu var,falan fıstık işte..annem adetlere bağlı bi kadın,benim umrumda değil de,içerlenip ağlıyor işte bazı şeyler olmayınca,sırf o mutlu olsun diye dedim,hoş bana illa gelin alma olsun demediler,hatta sordum sen bilirsin senin kararın ne olursa sygı duyarız dediler ama ben biliyorum istediği gibi olmazsa içine atabilir,sonra kötü olur işte..ata binmek ha,du bi düşüneyim dermişim atlarla beraber bi at çiftliğinde dış çekim olabilir mesela,bi fotoğrafçının sitesinde gördüm güzeldi
yaa gelinliğim bozulmasın ya,çok meraklı olan varsa düğüne gelsin görsün gelinliği banane ya ben de seni seviyorum kuşum,Dubai'da iyi bak kendine,zengin iş adamları peşine düşecektir eminim,ben nişanlıyım hüleeyynn diye şaplat suratlarına

Canım diktirmesem 2bin lira ve asla giymiceğim modeller vardı ben de parayı vermişken istediğim olsun dedim inşAllah güzel dikebilir. :94:
Evet o meşhur gelin.
Vazgeçtim ben de elbisedeki duvagı yaptırıcam.

Son düzenleme:
Selam gelincikler;

Çok yoğun bir hafta sonu geçirdim, ama çoğu işimi hallettim ona seviniyorum.. Cumartesi organizasyoncu ile son işlerim yaptık gelin masası bahçe düzeni, sandalye giydirmesi hepsine karar verdik.. dış mekan foto için mekan beğendik.. Ve sonunda içime sinen bir kuaför ayarladım..
Kırmızı modelinde ama böyle mavi renkte seçtik ( daha canlı mavisi ama bulamadım nette)

Bugün de eşyalarımı koliledim yorucu ve hüzün vericiydi..

Umarım sizin haftasonunuz keyifli geçmiştir..

Mutlu Sabahlar ...

canım hayırlı olsun
işlerinin azı gitti çoğu kaldı ne güzel

GÜNAYDINNN GÜZEL GELİNLERRRR YOĞUN BİR HAFTA OLACAK BENİM İÇİNN ŞİMDİDEN MASAM DOLDUU DOSYALARLA

günaydın canım kolay gelsin şimdiden, çabucak biter inşallah

nasılsınız canlarımmm? hafta sonunuz nasıl geçti bakalım

çok şükür iyiyim canım, haftasonum bol bol dinlenmekle geçti hava kötü diye gelinlik bakmaya da gidemedim zaten fatihe
ama beyaz cadde diye bir yer açılmış profilo avm'nin içinde bir girdim bayıldım resmen. gelinlik mağazaları var içinde
ama heyecandan fiyat alamamışım

sen nasılsın bakalım?

günaydın canım, nasıl keyifler?*

günaydın kızlar çok güzel bir kına düğün ve balayının ardından ilk iş günüm :) Her şey çok güzeldi darısı sizlere inşallah

hımmm kuzucum gider sorarsın..havalar düzelsin bol bol gezersin gelinlik için kuzucum...çok uykum varrrr
saol canım şükür diyelim evli bir bayan olarakk Evimiz temizledimmmm cumartesi pazarda dinlendimm

nasılsın canım

Ohhh ne güzel naptın kahvaltıya çağırdınmı annenleri kuzum

günaydın kızlar çok güzel bir kına düğün ve balayının ardından ilk iş günüm :) Her şey çok güzeldi darısı sizlere inşallah

Ayyy darısı bizim başımıza....

Beyaz cadde hakkında İNTERNETTEN BULDUKLARIM KIZLAR

ALINTIDIR ....

Profilo AVM'den müjde! Artık düğün alışverişi yapanlar için yepyeni bir adres var: BeyazCadde! Songül Sarpbaş, Esin Arıcan, Mesut Kirazlı, Nuray B Moda Evi, EsraModa Evi, Nihan Gelinlik, Tuğba Moda, Kaneviçe, Hülya Moda, Çiğdem Gelinlik,Aydın Göynü, Nur Banu Gelinlik, Madame Amour, İstanbul Moda, İpekten, SerapGelinlik ve Robe Blanche'ın da içinde yer aldığı 19 yerli gelinlik markasını aynı cadde üzerinde görme imkanı sunan Beyaz Cadde

inşş canımm saoll

günaydın kızlar çok güzel bir kına düğün ve balayının ardından ilk iş günüm :) her şey çok güzeldi darısı sizlere inşallah

hoşgeldin kuzumm Nasılsın bakalım

Kızlarr gelinlerimiz gelmeye başlıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…