2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Sonuçta hayırlı bir iş için memleketini bırakıp gidiyorsun...
Alışırsın muhakkak..
Rabbim hepimize iyi geçim versin inşallah

kocanla olduktan sonra tabi heryer cennet dimi ama istanbula gezmeye
bekleriz artık ama adananın da yemek leri çok güzel

Sonuçta hayırlı bir iş için memleketini bırakıp gidiyorsun...
Alışırsın muhakkak..
Rabbim hepimize iyi geçim versin inşallah

amin canım cümlemizi inşallah evet canım haklısın kocam nereye ben oraya

kocanla olduktan sonra tabi heryer cennet dimi ama istanbula gezmeye
bekleriz artık ama adananın da yemek leri çok güzel

İyi Akşamlar Kızlar

tabii cnm istanbul'u 15 günde bir ziyaret ederim artık allahın izniyle zaten dayanamamailemi özlerim ben bu arada bende sizi adanaya beklerim kebap yemeyeee

çıkıyormusun canım mutlu akşamlar o zaman görüşmek üzere...bende ellerimi bantlıyımda biraz çenem dursun

Bal böceğine katılıyorum bence de bölünmeyelim yaa sonuçta ortak noktamız 2012 gelini olmak

kizlar balayina nereye gidiyorsunuzz /?
Belek cornelia deluxe hotele gidiyoruzzz

Adam & eva hotele gidecektik sonra vazgeçtik valla yorumları beğenmedik:)

En güzeli maxx royal ama orası fazla tuzluydu oraya kışın gidicez aşkımla karar verdik:)))))))))))

Son düzenleme:

Canım sana zor olacak istanbul gibi yerden adanaya gelmek ama mecbur alışacaksın:26:
Sık sık gidersin artık ailenin yanına

Tipik adanalı canım alış bu davranışlara

aynen öyle canım alışmaya çalışıyorum bende

Canım sana zor olacak istanbul gibi yerden adanaya gelmek ama mecbur alışacaksın:26:
Sık sık gidersin artık ailenin yanına

ah ah bilmemmiii arada kaçarım istanbula ne yapayım artıkk kaderim böyleymiş...

bu arada adam & eve hakkında ne duydunuz canım sakıncası yoksa söylermisinnn biz bu yaz gidelim diyordukda

Ya otel çok güzel gibi duruyor ama sıkıcı olduğunu söylüyorlar yani her taraf cam vs falan sadece o kadar deniyorr...
Otel şikayet sitelerinde falan gez bak görürsün cnm ayrıca kk da da bulursun o konuyu....
Max royal muhteşem yaa ben orayı çoook istiyorum mutlaka gidicem bi gün inşallah

3 buçuk ay bunlar için çok az dimi?
Aynı zamanlarda evlenicez kızlarla ama ortada bişey yok. Stres yüklenmesi yaşıyorum düşündükçe.

Valla benim ilk yazdıracağım şey o olacak ama kınam akşam düğün öğlen o yüzden düğüne çocuğunu kapan gelir diye korkuyorummm:18::18::18:

En sevmediğim şey o ama sabah olunca bırak gel diyemezsin.

Ya canım ruslar çokmuş e rahatlar biraz biliyosun. Dans gösterileri falan varmış vs. Bunları okumuştum.

az evvel bir tatil sitesinde okudum yorumları ve çok şaşırdım allah allah ne kadar ilginç ama rusların olduğu bir şehirde bunada şaşırmamak gerekir.ben bodrumu daha çok seviyorum koyları falan ok temiz babylon oteli çok merak ediyorum birde kremlin palace miydi neydi:26rasıda güzelmiş...amannnn bu sıkışıklıkta bu sene bakalım ne yapacağız tatili hiç bilmiyorum

şu ruslara çok gıcık oluyorum zaten bir rus kızla vukuatım var hepsini yolasım geliyor kıskançlık değil olay yanlış anlaşılmasın

ben akdenizi antalyayı falan çok severim ama yaz sezonu sapıtık ruslar ve bizim sapıtık bekar erkeklerimizle doluyor o yüsden balayı için akdenizi düşünmedim daha sakin olacağını umarak marmariste rezervasyon yaptırdım :)

ben marmarisin marinasını çok seviyorum bence en güzel marina marmariste gün batımı eşliğinde marinada muhakkak yemek yiyin ben çok huzur buluyorum orda güzel bir yer tercih etmişsiniz canım iyi tatiller şimdiden canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…