- 17 Ocak 2012
- 2.055
- 1.465
- 373
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #21.701
saol canımmmm
en iyisi kafaya takmamak zaten canım...bu arada ben seyhana gelin gidicem alıştım gele gide adana'ya istanbulun yerini hiç bir şey tutamaz ama derler ya doğduğun yer değil olduğun yer diye bakalım öyle avutuyorum kendimi çok seviyorum sıpamı şehir değiştiricek kadar kısmet böyleymiş
saol canımmmm
en iyisi kafaya takmamak zaten canım...bu arada ben seyhana gelin gidicem alıştım gele gide adana'ya istanbulun yerini hiç bir şey tutamaz ama derler ya doğduğun yer değil olduğun yer diye bakalım öyle avutuyorum kendimi çok seviyorum sıpamı şehir değiştiricek kadar kısmet böyleymiş
Sonuçta hayırlı bir iş için memleketini bırakıp gidiyorsun...
Alışırsın muhakkak..
Rabbim hepimize iyi geçim versin inşallah
kocanla olduktan sonra tabi heryer cennet dimi ama istanbula gezmeye
bekleriz artık ama adananın da yemek leri çok güzel
İyi Akşamlar Kızlar
Aynen ben de öle yavvalla bu aralar topık uctu gıttı cnm ya. bı saat ugramasam kopuyorum konulardan :)))
waowwwwwwww aşçı demek eşin çok şanslısın canım yaaaa brawo eşine benimki ancak balık yapsın mangal yaksın tavuk pişirsinzaten evde allah muhafaza bir yangın çıksa gece vakti ilk mangalını kurtarır
Valla benim ilk yazdıracağım şey o olacak ama kınam akşam düğün öğlen o yüzden düğüne çocuğunu kapan gelir diye korkuyorummm:18::18::18:Canım çok güzelmiş. Çocuklara iyi uykular kısmı gerekli yaa ama ben yazdırmıcam.
Bal böceğine katılıyorum bence de bölünmeyelim yaa sonuçta ortak noktamız 2012 gelini olmakKızlar istiyosanız başka bi topikte buluşabilirsiniz tabi, ama burda kurulan sohbetlerin bölünmesini hiçbirimiz istemeyiz. Çünkü iki ayrı topik olursa bölüncek mecburen bir o topik bir bu topik arası mekik dokumuş olucaz. Sonuçta evlensekte evlenmemize daha zaman olsada hepimiz 2012 de evlenen gelinleriz ve başlık hepimizi kapsıyor.Tabi bu benim şahsi fikrim siz bilirsiniz gelinciklerim
evett saat şuandaaa 18:28 vee ben yineee beklemedeyimmmmm offf çıkamadım
kocişim şimdi beni almaya gelecekkk
Belek cornelia deluxe hotele gidiyoruzzzkizlar balayina nereye gidiyorsunuzz /?
Kıskandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
İyi akşamlar kızlar öpüldünüz
bu arada ben seyhana gelin gidicem alıştım gele gide adana'ya istanbulun yerini hiç bir şey tutamaz ama derler ya doğduğun yer değil olduğun yer diye bakalım öyle avutuyorum kendimi çok seviyorum sıpamı şehir değiştiricek kadar kısmet böyleymiş
Tipik adanalı canım alış bu davranışlara
Canım sana zor olacak istanbul gibi yerden adanaya gelmek ama mecbur alışacaksın:26:
Sık sık gidersin artık ailenin yanına
Ya otel çok güzel gibi duruyor ama sıkıcı olduğunu söylüyorlar yani her taraf cam vs falan sadece o kadar deniyorr...aynen öyle canımalışmaya çalışıyorum bende
ah ah bilmemmiii arada kaçarım istanbula ne yapayım artıkk kaderim böyleymiş...
bu arada adam & eve hakkında ne duydunuz canım sakıncası yoksa söylermisinnn biz bu yaz gidelim diyordukda
canım sana bişey söyliyimmi allah hayırlısı ne ise onu nasip eylesin bende hep korkuyorum bu kısa zamanda nasıl düğün için toparlanacağız hangi ara ev alacağız eşyalar falan diye çok korkuyorum birde ben adanaya gelin gidicem istanbuldan kısa sürede olması iyi derler hep ama artılarıda var eksileride canım allah hayırlısını versin ne diyelim...anca toparlanıyorsunuz sizde demek bakalım biz ne yapacağız ???
Valla benim ilk yazdıracağım şey o olacak ama kınam akşam düğün öğlen o yüzden düğüne çocuğunu kapan gelir diye korkuyorummm:18::18::18:
aynen öyle canımalışmaya çalışıyorum bende
ah ah bilmemmiii arada kaçarım istanbula ne yapayım artıkk kaderim böyleymiş...
bu arada adam & eve hakkında ne duydunuz canım sakıncası yoksa söylermisinnn biz bu yaz gidelim diyordukda
Ya otel çok güzel gibi duruyor ama sıkıcı olduğunu söylüyorlar yani her taraf cam vs falan sadece o kadar deniyorr...
Otel şikayet sitelerinde falan gez bak görürsün cnm ayrıca kk da da bulursun o konuyu....
Max royal muhteşem yaa ben orayı çoook istiyorum mutlaka gidicem bi gün inşallah
3 buçuk ay bunlar için çok az dimi?
Aynı zamanlarda evlenicez kızlarla ama ortada bişey yok. Stres yüklenmesi yaşıyorum düşündükçe.
En sevmediğim şey o ama sabah olunca bırak gel diyemezsin.
Ya canım ruslar çokmuş e rahatlar biraz biliyosun.Dans gösterileri falan varmış vs. Bunları okumuştum.
az evvel bir tatil sitesinde okudum yorumları ve çok şaşırdım allah allah ne kadar ilginç ama rusların olduğu bir şehirde bunada şaşırmamak gerekir.ben bodrumu daha çok seviyorum koyları falan ok temiz babylon oteli çok merak ediyorum birde kremlin palace miydi neydi:26rasıda güzelmiş...amannnn bu sıkışıklıkta bu sene bakalım ne yapacağız tatili hiç bilmiyorum
şu ruslara çok gıcık oluyorum zaten bir rus kızla vukuatım var hepsini yolasım geliyor kıskançlık değil olay yanlış anlaşılmasın
ben akdenizi antalyayı falan çok severim ama yaz sezonu sapıtık ruslar ve bizim sapıtık bekar erkeklerimizle doluyor o yüsden balayı için akdenizi düşünmedim daha sakin olacağını umarak marmariste rezervasyon yaptırdım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?