- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #21.661
iyim canım çok şükür bugun biraz yoğundum dün izin günümdü gezdik annemle
Ayyy pzt iiznli olmak çok güzeldir
aradimmm sordummm gelin basi 500 dedi en erken 08.30 da aciyoruz dedii
Bakayım dedim gelin saçlarına ama hakkında bir çok şikayet var gördün mü bilmiyorum tatlım
Ayyy pzt iiznli olmak çok güzeldir
500 mü iyimiş o zaman yerden yere değişiyor demek fiyatları 8.30 da iyimiş...
canım bazı şikayetlerini okudum evet benim bir çok arkadaşım ali gür de yaptırdı çok memnun kaldılar birazda şans işi canım bunlar nişan olduğu için fazla kasmıyorum doğallıktan çıkmak istemiyorum ben topuz falan yaptırmıcam zaten canım yandan toplatıcam yada yandan toplatıp kırık dalga modeli yaptırıcam makyaj zaten varla yok arası olmalı benim yüzüm biraz minyon çok ağır makyaj yakışmıyor canım bana
500 mü iyimiş o zaman yerden yere değişiyor demek fiyatları 8.30 da iyimiş...
canım bazı şikayetlerini okudum evet benim bir çok arkadaşım ali gür de yaptırdı çok memnun kaldılar birazda şans işi canım bunlar nişan olduğu için fazla kasmıyorum doğallıktan çıkmak istemiyorum ben topuz falan yaptırmıcam zaten canım yandan toplatıcam yada yandan toplatıp kırık dalga modeli yaptırıcam makyaj zaten varla yok arası olmalı benim yüzüm biraz minyon çok ağır makyaj yakışmıyor canım bana
eğer özel bir dershanede çalışıyorsan böle pazartesi sendromum yok
ovvv:) ben ve nisanlimda cok istiyoruzzzz maldivlere ama onu bi sene sonra gerceklestirecegiz maleseff3 gunluk kocisim bi yer ayarlamiss ama neresi oldugunu bilmiyorum suprizmis :) hadi baakalm hayirliiisi :)))))))))))))) adam & eve de harika bi yer daha rahat huzur verici kafa dinleyici yer istiyorsaniz golden key bordubet e de bakabilirsin cnm
Ama hafta sonu çalışıyorsun
Hafta sonu 2 gün naısl geçiyo anlamıyorum yaa
tuti senin düğün ne zaman canım
canım benim nişan 23 haziranda düğün eylül yada ekimde canım
bu arada maxx royal çok iyi tercihhhh
hafta sonu mu cumartesi pazar mı nasıl bişey o ya
canım şöylede bir durum var maldivlere ocak ayında gidin diyorlar o zaman havalar daha sıcak ve güneşli oluyormuş biz zaten eylül yada ekimde evlenirsek allahın izniyle o zamanlar maldivlerde sürekliyağmur yağıyormuş bu yüzden evlendikten 4-5 ay sonra çıkarız balayına evlendiğimiz günde 3 günlük bir kaçamak yaparız dediğin yere bir bakayım canım sessizliğe bayılırım...çok mersi canım önerin için...
Eeee özel bir dershanede çalışıyorsan hafta sonu tatilin olmaz
benimde ekim ah gel ekim geeeeeeeeeeel
maleseff sen nasılsın bu arada sahi sen çıkış şarkısını düşünmedin mi tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?