2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
aradimmm sordummm gelin basi 500 dedi en erken 08.30 da aciyoruz dedii

500 mü iyimiş o zaman yerden yere değişiyor demek fiyatları 8.30 da iyimiş...

Bakayım dedim gelin saçlarına ama hakkında bir çok şikayet var gördün mü bilmiyorum tatlım

canım bazı şikayetlerini okudum evet benim bir çok arkadaşım ali gür de yaptırdı çok memnun kaldılar birazda şans işi canım bunlar nişan olduğu için fazla kasmıyorum doğallıktan çıkmak istemiyorum ben topuz falan yaptırmıcam zaten canım yandan toplatıcam yada yandan toplatıp kırık dalga modeli yaptırıcam makyaj zaten varla yok arası olmalı benim yüzüm biraz minyon çok ağır makyaj yakışmıyor canım bana

Ayyy pzt iiznli olmak çok güzeldir

tuti senin düğün ne zaman canım

Evet şans birazda değişiyor dediğin gibi

canım şöylede bir durum var maldivlere ocak ayında gidin diyorlar o zaman havalar daha sıcak ve güneşli oluyormuş biz zaten eylül yada ekimde evlenirsek allahın izniyle o zamanlar maldivlerde sürekliyağmur yağıyormuş bu yüzden evlendikten 4-5 ay sonra çıkarız balayına evlendiğimiz günde 3 günlük bir kaçamak yaparız dediğin yere bir bakayım canım sessizliğe bayılırım...çok mersi canım önerin için...

evet bende ole okumustumm ocak ayinda havalar daha guzel oluyor vs. diye . yani haziranda evlenicem 3 gunluk bi tattil yapariz sonra nisanlimin izin gunune gore bi ayarlama yapip gidilebilir aslinda.. ben o dedigim yer golden key bordubet gitmek istiyordum nsanlimda ben ayarladim supriz dedigin de kaldim olee :) insallah golden key e gideriz nisanlim ve ben inanilmaz bi sekilde doga asigigiz :) yesillik olsun sessizlik olsun huzur olsunn kuslar otsun :) eglencesi fazla olmasin bayiliyoruz ikimizde

balayı için kıbrısa gidecek olan varmı???

eğer kıbrıs düşünen varsa kaya artemis çok güzel bir otel ama merkeze çok uzak otelden çıkamıyorsunuz eğer bizim gibi gezmek eğlenmek akşam çıkayım eğleneyim diyorsanız kıbrıstan uzak durun!!! orda varsa yoksa kumar başka hiç bir şey yok....ben merkeze uzak olan otellerden bahsediyorum yanlış anlaşılmasın...daha çok çocuklu aileler için tercih edilen bir otel....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…