2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kızlaaar bizim nikahımız kıyıldııı bugün kimliğimde yenilendi
yalnız herkes nikahımızı konuşurken nazar degdi heralde 1.5 yaşndaki komşumuzun oglu parmagını gözüme soktu yırtılmış şuan kapalı 1 hafta sonra görme bozuklugu varmı diye bakılcak
olsun ben yinede çok mutluyummmm

Aaa evet onu söölemeyi unuttum böle striptiz gösterileri falan varmış ne alaka yani balayı otelinde ne işi var bu gösterilerinn
Rus deyince insanın aklında iyi bi intiba kalmıyo nedense

Ayyy kötü olmuş cnm ya çok geçmiş olsun oku üfle kendine nişanlına aman nazar değmesin......

öncelikle tebrik ederim canım hayırlı uğurlu olsun
dikkat edin kuzum kendinize okuyun kedinize

günaydınnnnnnnnnn güzellllll gelinlerrrrrr

günaydın kuzularım bugün 99 günüm kaldı ıslatın beniii

Günaydınnnnn mutluuu günlerrr

günaydın gelincikler herkese.

dün yine beyaz caddeye gittim gelinlik bakmaya benim çok yakın bir arkadaşımda evlenecek onunla birlikte. çok güzel gelinlikler var mağazalara girdikçe inceledikçe bayıldık hepisne.

fiyatlar aldık 2000-3500 arasında değişen fiyatlar var, ama pazarlı payı yapıyorlar.
1500 a ineriz diyenler bile oldu. hatta çoğu istediğiniz gelinliği dikeriz dediler
ben daha çok gidip bakıcam oraya
.

canım inşş istediğin gibi bir gelinlik bulursun
diktirmeni tavsiye ederim kuzucuğummm

Tatlım ne güzel...gez gez...çok eğlenceli oluyor...bu c.tesi çalışcam ben forumda ol tamammı kuzum yanlız bırakma beni
inş en güzel gelinliği bulacaksın şekerim

bu tarzları çok severim bende, canım güzel seçim olmuş

canım benimki askerden geldikten 2 yıl sonra nişan yaptık, nişandan sonrada 1 yıl bekleme sürem olcaktı, ama şu an 3,5 ay kaldı

hayırlı olsun canım, mutluluğun daim olsun ,darısı başımıza inşallah
çok geçmişler olsun, naza değmiş size

canım inşş istediğin gibi bir gelinlik bulursun
diktirmeni tavsiye ederim kuzucuğummm

inşallah bulurum kuzum. daha fatihe bakamadım bakım bi c.tesi gidicez. ondan sonra karar vericem artık

Tatlım ne güzel...gez gez...çok eğlenceli oluyor...bu c.tesi çalışcam ben forumda ol tamammı kuzum yanlız bırakma beni

çok eğlenceliymiş gerçekten
ama ben daha üzerime hiç giymedim, arkadaşıma baktık önce bende fiyat aldım.

kuzum c.tesi ben yokum
fatihe gidicem gelinlik bakmaya cepten girebilirsem arada yazarım size gelinlik havadislerini

bende cumartesi 1e kadar burdayımm

hımm baya beklemişsiniz nişan içinn
ben hemencik taktırdım yüzüklerii 9 ay nişanlı durduk şimciktee evliyizzz

Son düzenleme:

gönlüne göre bulursun inşallh canımmm

Yaaa senin adına çok sevindim kendi adıma üzüldüm....sen c.tesi çalışıosun diye aklıma kalmış benim merakla senden haber beklicem kuzum

bende cumartesi 1e kadar burdayımm

hımm baya beklemişsiniz nişan içinn
ben hemencik taktırdım yüzüklerii 9 ay nişanlı durduk şimciktee evliyizzz

İyi bari c.tesi seninle dedikodu yaparız kızları çekiştiririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…