- 27 Mart 2011
- 2.984
- 2
- 106
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #21.721
3 buçuk ay bunlar için çok az dimi?
Aynı zamanlarda evlenicez kızlarla ama ortada bişey yok. Stres yüklenmesi yaşıyorum düşündükçe.
En sevmediğim şey o ama sabah olunca bırak gel diyemezsin.
Ya canım ruslar çokmuş e rahatlar biraz biliyosun.Dans gösterileri falan varmış vs. Bunları okumuştum.
Ayyy kötü olmuş cnm ya çok geçmiş olsun oku üfle kendine nişanlına aman nazar değmesin......kızlaaar bizim nikahımız kıyıldııı bugün kimliğimde yenilendi
yalnız herkes nikahımızı konuşurken nazar degdi heralde 1.5 yaşndaki komşumuzun oglu parmagını gözüme soktu yırtılmış şuan kapalı 1 hafta sonra görme bozuklugu varmı diye bakılcak
olsun ben yinede çok mutluyummmm
kızlaaar bizim nikahımız kıyıldııı bugün kimliğimde yenilendi
yalnız herkes nikahımızı konuşurken nazar degdi heralde 1.5 yaşndaki komşumuzun oglu parmagını gözüme soktu yırtılmış şuan kapalı 1 hafta sonra görme bozuklugu varmı diye bakılcak
günaydınnnnnnnnnn güzellllll gelinlerrrrrr
günaydın kuzularım bugün 99 günüm kaldı ıslatın beniii
Günaydınnnnn mutluuu günlerrr
günaydınnnnnnnnnn güzellllll gelinlerrrrrr
günaydın kuzularım bugün 99 günüm kaldı ıslatın beniii
Günaydınnnnn mutluuu günlerrr
günaydın gelincikler herkese.
dün yine beyaz caddeye gittim gelinlik bakmaya benim çok yakın bir arkadaşımda evlenecek onunla birlikte. çok güzel gelinlikler var mağazalara girdikçe inceledikçe bayıldık hepisne.
fiyatlar aldık 2000-3500 arasında değişen fiyatlar var, ama pazarlı payı yapıyorlar.
1500 a ineriz diyenler bile oldu. hatta çoğu istediğiniz gelinliği dikeriz dediler
ben daha çok gidip bakıcam oraya.
dün yine beyaz caddeye gittim gelinlik bakmaya benim çok yakın bir arkadaşımda evlenecek onunla birlikte. çok güzel gelinlikler var mağazalara girdikçe inceledikçe bayıldık hepisne.
fiyatlar aldık 2000-3500 arasında değişen fiyatlar var, ama pazarlı payı yapıyorlar.
1500 a ineriz diyenler bile oldu. hatta çoğu istediğiniz gelinliği dikeriz dediler
kizlar bu benim cikis sarkim
Leonard Cohen Dance Me To The End Of Love - YouTube
bu ilk dans sarkimiz bizim sarkimizz yillardan beri o yuzden bu dans muzigimiz olcak bu tarz muzikleri seviyeuz:) sozleri cok guzel
The Temptations-earth angel - YouTube
evettt eşim aşçıı yardımcısıı elide maşallah pek bi lezzetlii
ayy canım benim yaa kader ortağıymışızz ama ben o kadar beklemedim yani evlenmek içinçıkmaya başladık 3 ay sonra askere yolladım geldi 2 ay sonra yüzükleri taktık:132::132::132:
kızlaaar bizim nikahımız kıyıldııı bugün kimliğimde yenilendi
canım inşş istediğin gibi bir gelinlik bulursun
diktirmeni tavsiye ederim kuzucuğummm
Tatlım ne güzel...gez gez...çok eğlenceli oluyor...bu c.tesi çalışcam ben forumda ol tamammı kuzum yanlız bırakma beni
inş en güzel gelinliği bulacaksın şekerim
Tatlım ne güzel...gez gez...çok eğlenceli oluyor...bu c.tesi çalışcam ben forumda ol tamammı kuzum yanlız bırakma beni
inş en güzel gelinliği bulacaksın şekerim
bu tarzları çok severim bende, canım güzel seçim olmuş
canım benimki askerden geldikten 2 yıl sonra nişan yaptık, nişandan sonrada 1 yıl bekleme sürem olcaktı, ama şu an 3,5 ay kaldı
hayırlı olsun canım, mutluluğun daim olsun ,darısı başımıza inşallah
çok geçmişler olsun, naza değmiş size
inşallah bulurum kuzum. daha fatihe bakamadım bakım bi c.tesi gidicez. ondan sonra karar vericem artık
çok eğlenceliymiş gerçekten
ama ben daha üzerime hiç giymedim, arkadaşıma baktık önce bende fiyat aldım.
kuzum c.tesi ben yokum
fatihe gidicem gelinlik bakmaya cepten girebilirsem arada yazarım size gelinlik havadislerini
bende cumartesi 1e kadar burdayımm
hımm baya beklemişsiniz nişan içinn
ben hemencik taktırdım yüzüklerii9 ay nişanlı durduk şimciktee evliyizzz
elfmmmmm ıslatıyorum kuzum hazır mısın?
Eki Görüntüle 425497 Eki Görüntüle 425498 Eki Görüntüle 425499
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?