2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
ben ön muhasebeciyim eşimde aşçı yardımcısı

kıss senn eşin aşcımı ayyy ne güzel

en çok Eylül gelini var galibaaa özelliklede 8-9 eylül buarada eylül ayında hergün kına partisi var anlaşılan

eylül gelinleri baya çoğaldık kız bize hergün kına gecesi libertem

bencede bal böceğine söleriz adını değiştrebiliyosa 2012 gelinleri olarak değiştirsin 31,12,2012 dee demiiiyaaaaaaaaaaa

adını değiştirelim bencede , yada olmadı burdan devam , başka topikte bu heyecan kalmaz

ya size nişan davetiyemi göstermek istedim ama sonra silebiliyormuyuz resmi silmem gerek çünkü bilgiler var

canım profilinde albüm oluştur ordan daha kolay silebiliyorsun. aklında bulunsun hem sadece arkadşların görüyor albümü
davetiyen çok güzel canım sade ve şık

ayy kısa dönemmi bekledinizz
Ben tam tamınaaaaa 15 ay bekledimm

bende 15 ay bekledim ,üstüne evlenmek için 3 sene daha bekliyorum

ebrummm seninde davetiyen çok güzel canım

Son düzenleme:

evet canım öylede yapabilirsiniz hayırlısı...bu arada bende doğayı çok severim kuş sesi,dere,akarsu,su sesi bayılırım ama ben öyle yerlere depresyondaysam gidiyorum kendimle başbaşa kalmak istediğim anlarda sağlam kararlar vermeme neden oluyor yoksa ben normalde çok enerjik sürekli gezeyim sözlümle yeni yerler keşfedeyim yeni yemekler tadayım eğleneyim bayılırım öyle şeyleree...hakkımızda hayırlısı tatlım...inşallah maldivlerinde tozunu alırız hepimiz rabbim sağlık güç kuvvet versin herşey olur zaten zamanlaa bu sene olmazsa bile seneye olur dimi

tesekkur ederim cnmm begenmenize cok sevindim :)

evettt eşim aşçıı yardımcısıı elide maşallah pek bi lezzetlii

ayy canım benim yaa kader ortağıymışızz ama ben o kadar beklemedim yani evlenmek için çıkmaya başladık 3 ay sonra askere yolladım geldi 2 ay sonra yüzükleri taktık:132::132::132:

aynennnn beni anlattin ya kus sesi dere akarsuu :) harikaaaa.. bizde ayni sekilde degisik yerler yemeklerr tatmak eglenmekk cok yapiyoruz bunu ama dugunden sonra yorgun olacagimiz icin kafa dinlendirdez:) sonrasina bakariz artik... insallah cumlemize gonlumuzden gecenler nasip olur tatlimm...

saol canım senin yine nişandan sonra az aran bir 7 ayı devirdik 5 ay daha bekleyecez

canım sana bişey söyliyimmi allah hayırlısı ne ise onu nasip eylesin bende hep korkuyorum bu kısa zamanda nasıl düğün için toparlanacağız hangi ara ev alacağız eşyalar falan diye çok korkuyorum birde ben adanaya gelin gidicem istanbuldan kısa sürede olması iyi derler hep ama artılarıda var eksileride canım allah hayırlısını versin ne diyelim...anca toparlanıyorsunuz sizde demek bakalım biz ne yapacağız ???

Allaha şükür iyiyim
Mesaim bitti çıkıyorummm

iyi akşamlar ttalım

Göksel-Senden Başka düşünüyorum
Yabancıda olabilir daha karar vermedim

canlar bugün yetişemedim hızınıza vallahi size uhhhhhh:26::26::26::26:
bende çıkıyorum herkese sevdiği ile birlikte mutlu akşamlar

Son düzenleme:

canım bilemedim salaklığıma doymayayım aklımda bulunsun bir dahakine albüm yaparım teşekkür ederim beğenmene sevindim daha iyileri sizin olsun inşallah

aminnnnn canımmmmmmmmmmmmmmmmm

şarkılar çok tatlı

amin canım hayırlısı olsun önce rabbim huzur versin canım benim 5 yıl oldu toplam planı programı severim ev miş eşyamış bunlar halloluyor ben hiçç kafama takmıyorum ama şimdi
seni düşündüm nasıl bırakacan benim büyülü şehrim istanbulu da adana ya gidecen eyvah eyvah

Selam kızlar birgün girmeyeyim, tonla sayfayla karşılaşıyorum okuduklarıma cevap yazayım bari dedim..
Dün şeker yüklemesi yaptırdım, çok zorlayıcı oldu benim için, bugün de nikah başvurusunda bulunduk haziran 13 de nikahım var..
Ama hiç birşeye sevinemedim, bugün gelinlikçimle konuştum provamı iptal ettim, bitmiş gelinliğim.. Gelinliğimi bile görmek istemiyorum..Böyle bir garibim neyse..

günaydın kızlar çok güzel bir kına düğün ve balayının ardından ilk iş günüm :) Her şey çok güzeldi darısı sizlere inşallah

Hoşgeldin tatlım, çok sevindim güzel zamanlar geçirmişsin.. Darısı hepimizin başına..

Bizde de aynı sorun çıkmıştı canım, bende öyle güzel bohça yapmıştım ki üstüne, hiçte utanmadılar.. şimdi ki aklım olsa hiç yapmazdım, nişanlıma yapardım olur biterdi.. Kıyamadığın hiç birşeyi koyma bohçaya, kıymet bilen yok nasılsa..

Canım çok güzel halıların hayırlı olsun, güle güle kullan inş. Gelinliğinin fotosunu bugün belki eklemişsindir okumayı bitirebilirsem görücem inş.

kalanlaraaa bol sohbettttler:)

saol canımmmm

en iyisi kafaya takmamak zaten canım...bu arada ben seyhana gelin gidicem alıştım gele gide adana'ya istanbulun yerini hiç bir şey tutamaz ama derler ya doğduğun yer değil olduğun yer diye bakalım öyle avutuyorum kendimi çok seviyorum sıpamı şehir değiştiricek kadar kısmet böyleymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…