- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #21.681
hayırlısı ile gelecek canım gelmek zorunda hehehehhayırlı olsun canım sizede
ben ön muhasebeciyim eşimde aşçı yardımcısı
en çok Eylül gelini var galibaaaözelliklede 8-9 eylül buarada eylül ayında hergün kına partisi var anlaşılan
bencede bal böceğine söleriz adını değiştrebiliyosa 2012 gelinleri olarak değiştirsin 31,12,2012 dee demiiiyaaaaaaaaaaa
ya size nişan davetiyemi göstermek istedim ama sonra silebiliyormuyuz resmi silmem gerek çünkü bilgiler var
ayy kısa dönemmi bekledinizz
Ben tam tamınaaaaa 15 ay bekledimm
Allaha şükür iyiyim
Mesaim bitti çıkıyorummm
iyi akşamlar ttalım
Göksel-Senden Başka düşünüyorum
Yabancıda olabilir daha karar vermedim
evet bende ole okumustumm ocak ayinda havalar daha guzel oluyor vs. diye . yani haziranda evlenicem 3 gunluk bi tattil yapariz sonra nisanlimin izin gunune gore bi ayarlama yapip gidilebilir aslinda.. ben o dedigim yer golden key bordubet gitmek istiyordum nsanlimda ben ayarladim supriz dedigin de kaldim olee :) insallah golden key e gideriz nisanlim ve ben inanilmaz bi sekilde doga asigigiz :) yesillik olsun sessizlik olsun huzur olsunn kuslar otsun :) eglencesi fazla olmasin bayiliyoruz ikimizde
kıss senn eşin aşcımı ayyy ne güzel
eylül gelinleri baya çoğaldık kız bize hergün kına gecesi libertem
adını değiştirelim bencede , yada olmadı burdan devam , başka topikte bu heyecan kalmaz
canım profilinde albüm oluştur ordan daha kolay silebiliyorsun. aklında bulunsunhem sadece arkadşların görüyor albümü
davetiyen çok güzel canım sade ve şık
bende 15 ay bekledim ,üstüne evlenmek için 3 sene daha bekliyorum
ebrummm seninde davetiyen çok güzel canım
adını değiştirelim bencede , yada olmadı burdan devam , başka topikte bu heyecan kalmaz
canım profilinde albüm oluştur ordan daha kolay silebiliyorsun. aklında bulunsunhem sadece arkadşların görüyor albümü
evet canım öylede yapabilirsiniz hayırlısı...bu arada bende doğayı çok severim kuş sesi,dere,akarsu,su sesi bayılırım ama ben öyle yerlere depresyondaysam gidiyorum kendimle başbaşa kalmak istediğim anlarda sağlam kararlar vermeme neden oluyor yoksa ben normalde çok enerjik sürekli gezeyim sözlümle yeni yerler keşfedeyim yeni yemekler tadayım eğleneyim bayılırım öyle şeyleree...hakkımızda hayırlısı tatlım...inşallah maldivlerinde tozunu alırız hepimiz rabbim sağlık güç kuvvet versin herşey olur zaten zamanlaa bu sene olmazsa bile seneye olur dimi
saol canım senin yine nişandan sonra az aran bir 7 ayı devirdik 5 ay daha bekleyecez
Allaha şükür iyiyim
Mesaim bitti çıkıyorummm
iyi akşamlar ttalım
Göksel-Senden Başka düşünüyorum
Yabancıda olabilir daha karar vermedim
canlar bugün yetişemedim hızınıza vallahi size uhhhhhh:26::26::26::26:
bende çıkıyorum herkese sevdiği ile birlikte imutlu akşamlar
aynennnn beni anlattin ya kus sesi dere akarsuu :) harikaaaa.. bizde ayni sekilde degisik yerler yemeklerr tatmak eglenmekk cok yapiyoruz bunu ama dugunden sonra yorgun olacagimiz icin kafa dinlendirdez:) sonrasina bakariz artik... insallah cumlemize gonlumuzden gecenler nasip olur tatlimm...
topikten çıkan bayanlara mutlu akşamlar dilerim...
kizlar bu benim cikis sarkim
Leonard Cohen Dance Me To The End Of Love - YouTube
bu ilk dans sarkimiz bizim sarkimizz yillardan beri o yuzden bu dans muzigimiz olcak bu tarz muzikleri seviyeuz:) sozleri cok guzel
The Temptations-earth angel - YouTube
canım sana bişey söyliyimmi allah hayırlısı ne ise onu nasip eylesin bende hep korkuyorum bu kısa zamanda nasıl düğün için toparlanacağız hangi ara ev alacağız eşyalar falan diye çok korkuyorum birde ben adanaya gelin gidicem istanbuldan kısa sürede olması iyi derler hep ama artılarıda var eksileride canım allah hayırlısını versin ne diyelim...anca toparlanıyorsunuz sizde demek bakalım biz ne yapacağız ???
kuzum iyi akşamlarryarın bol bol kaynatırızz bizdee
iyi akşamlar güzellerrrr kendinize cici bakınnnnn
kalanlaraaa bol sohbettttler:)
günaydın kızlar çok güzel bir kına düğün ve balayının ardından ilk iş günüm :) Her şey çok güzeldi darısı sizlere inşallah
iyi diyeyim inşallah bu hafta iyi olurum canım,
haftasonum yıne berbattı davetiye secmeye gittik nişanlımı işe cagırdılar perdeler kaldı,kayınvalıdem pazar bohca getırcez dedı mecburen tamam dedim annem kızdı sırf bız onlara herkes gibi akrabamızı alıp bohca goturmeyelım dıye son 20 gune kadar goturmedıler bohcaları ama ben salak gibi kabul ettim,pazar gunu sabahtan hazırladık herseyı 12 de geleceklerdi saat tam 2 bucukta geldıler halbukı perde bakmaya gıdeceğimizi biliyorlar,bıze soylemeden baska ınsanlarıda almıslar yanlarına üstelik,yediler içtiler 5 bucukta gıttıler perdeciler sitesinde 3-4 dukkan kalmıstı acık mecburen bırınden begendım cıktık ,
bohçalara gelınde tam anlamıyla rezıllık 1 tane bıle el emegı bısey yok hepsi hazır 5-10 lıralık pacavralar benım aldıgım gıysı ve gecelıkller dısında hıcbısey bohcaya yakısır değildi,75 yasındakı ananeme bıle duzgun bısey koyamamıslar yazık Allahtan bızden kımseyı cagırmamıstık yoksa rezıl olurdum anneciğimin yaptıgı 4 ablasına yastık takımı annesine nevresim takımı hıcbırini koydurmuycam bohcalarına bende gıder alırım hazır fistolu simli pullu havlulardan o kadar,ben bi evin bi gelini olucam bana koya koya 1 tane tülbent koymuslar onuda halası yapmıs bu kadar degerlıymısım gözlerinde,benımbı kızkardesım var ona bıle 70 kıloluk ınsanın gıyecegı ıccamasırı koymuslar aynılarını bende onlara alıcam ,utansınlar ceyızımdekı onca el emeğini görüp aaa niye koymamıs acaba bohcaya diye düşününce belki anlarlar...
bu hafta iyi olucam ama günler azaldıkca aglıyorum cok ben evlenmek istemiyorum artık
kızlar slm nasılsınız ????
bn hafta sonu baya yogundum. halılarımı aldım gelınlıgımı aldım damatlıgımızı aldık.
damatlık ayakkabıyı falan aldık. dugun salonumuza gıttık gorusmeye avıze baktık.
sızın anlıcagınız baya yoruldum.
gelınlıgımın fotosu nısanlımda kaldı sızın ıcın cektım ama kosturmacada unuttum almayı
damatlıgı ceketı beyaz olanlardan aldık
halılarımdan da hatıladıklarımın fotosunu koyayım
bu arada oturma odası ve mutfak halısını ben aldım.
gecen gunkı konsmlardan dolayı babamın canı sıkıldı aldı onları.
halıların hıc bırının renklerı gercekte bölr durmuo resımler cok yanıltıcı
bu mutfak halım. sıyaklı kısımlar falan mor. o rengı bulamadım ınt de. morlu grılı yanı
Eki Görüntüle 423479
bu oturma odamın halısı. bunu resmen taparak aldım bayıldım.
Eki Görüntüle 423480
buda salonun halısı ama resımdekı gıbı degıl hıc cunku normalde hafıf sımlı. ve kremde tonlar var burda duz cıkmıs
Eki Görüntüle 423481
dıgerlerını bulamadım bulunca eklerım
kalanlaraaa bol sohbettttler:)
şarkılar çok tatlı
amin canım hayırlısı olsun önce rabbim huzur versin canım benim 5 yıl oldu toplam planı programı severim ev miş eşyamış bunlar halloluyor ben hiçç kafama takmıyorum ama şimdi
seni düşündüm nasıl bırakacan benim büyülü şehrim istanbulu da adana ya gidecen eyvah eyvah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?