- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #21.761
canım cahilliğimi bağışla döküm derken teflondan mı bahsediyorsun?
canım gride alabilirsin gönül rahatlığıyla hemde çünkü oda sararma yapmaz iz bile yapmaz ben mutfağımı siyah-beyaz düşündüğüm için hepsi uyumlu olsun dedim
aman tatlım bırak erkekleri hiç bulaştırma benimkine kalsa şu eski model kırmızı olan, açma yeri vites gibi olan buzdolabından alalım dedi evi rengarenk yapacak ona kalsa kreş gibi boşver sen kendi istediklerini aldır
kızlar meslekleriniz ve eşlerinizin mesleği nedir ???
Bayılırım ben retro tasarımlaraaaa.
Çok ciciler yaa
Bu işler çok zormuş çok paran varsa çk güzel şeyler yapılabilir.Ama yoksa çoğu şey kursağında kalıyor:)yoksa eminim hepimiz gayet zevkli bütün incelikleri bilen bayanlarız :)
Merhaba kızlar, dün muhabbeti en tatlı yerinde bırakıp ayrılmak zorunda kaldım, kusura bakmayın... :26:
Kuzenim geldi yanıma, mecburen onunla ilgilenmek zorunda kaldım...
Neydi o dünkü yağmur yahu, bugün de inşallah öyle deli gibi yağmaz...
Çok sağol canım
sanırım içinizde en erken evlenmeye karar veren benim :)
30 eylül 2011 de tanıdım 30 eylül 2012 de evleniyorum ama kızlar düğün günüm tamamen tesadüf o güne boş yer varmıs salonda oylelikle tuttuk sonradan farkettik tanıstığımız gün olduğunu hani ayarlamak istesek bu kadar olmaz
Eki Görüntüle 377331 Eki Görüntüle 377332
Şu zamana kadar ıslatılanlar;
my_everything
duckling-------------------- evlendi:123:
emyay_8990----------------evlendi:123:
SehKer
good_heart-----------------evlendi:123:
cigdm16
_emos_
HayatimM
okaplan
eylül.
Trianka--------------------evlendi:123:
bal_bocegi
saliha_25
cadica---------------------evlendi:123:
ESMERSİRİNE---------------evlendi:123:
cilt
miska
SssMmm
halemin
forever1212
elfmmmm
prenses_84
unuttuklarım varsa söyleyin
Çok sağol canım
30 eylül 2011 de tanıdım 30 eylül 2012 de evleniyorum ama kızlar düğün günüm tamamen tesadüf o güne boş yer varmıs salonda oylelikle tuttuk sonradan farkettik tanıstığımız gün olduğunu hani ayarlamak istesek bu kadar olmaz
ben son 30 gündeyim kızlar Islatılma vs yok??
hayırlıolsun bi de geçmiş olsun canım dikkat et kendıne,nıkaha kac kısı cagırdınız yaa bızımde düğün olacak nıkaha sadece aıledekıler gelsın dıyorum ama kafam karısık yıne de:18:kızlaaar bizim nikahımız kıyıldııı bugün kimliğimde yenilendi
yalnız herkes nikahımızı konuşurken nazar degdi heralde 1.5 yaşndaki komşumuzun oglu parmagını gözüme soktu yırtılmış şuan kapalı 1 hafta sonra görme bozuklugu varmı diye bakılcak
olsun ben yinede çok mutluyummmm
Yaaa senin adına çok sevindim kendi adıma üzüldüm....sen c.tesi çalışıosun diye aklıma kalmış benimmerakla senden haber beklicem kuzum
İyi bari c.tesi seninle dedikodu yaparızkızları çekiştiririz
ayyyy korkunctu benim bu ikinci nişanım ilki bozuldu 8 senelk uzun bişeydi neyse...rüyamda aynı sıkıntıları nişanlımla yaşıyorum benden ayrılmak istiyor ama nasıl ağlıyorum sanki gerçekten ağladım öyle bitkinimkiiibide normalde gidene yol orda kimse için ağlamam falan diyen bi tipim ayy kızlar allah bozmasın hiçbirimizin ilişkisini...Rabbim hayrlısını nasip etsnnnn...yazdımda yazdım bende
GÜNAYDIN BALLI KAYMAKLARIM nasılsınızzzzzz
ben de 1 e kadar calısıyorum ama bakalım cok sıkıstım emınonune gıdıcez ve ben oraya gıdene kadar 3 oluyo nerdeyse,o yuzden sansımı denıycem artık cumartesılerı ben gelmesem sızın ıcın sorun olurmu dıycem,gerekırse sabah 8.30 da gelırım dıycem bakalım dua edın bana kızlar:26:
ellerine sağlık kuzummmmtopiğimizde 6 gelinimiz varr
Şafak 129 4ay 7gün....bitmiyo sankiiiiii
Bunlar güzel tesadüfler şekerim uğraşsan ayarlanmaz
Bizim de nişan 14 şubata nasip oldu yani özellikle çabalamadık ama kısmet böyleymiş çok güzel denk geldi
Burda sürekli eminönü okuyup durunca rüyama giriyor artık eminönü
canım ilk evlendiği zaman girdi bir ara ama şimdi girmiyor bende merak ediyorum, nerelerde acaba:44::44::44:Esmer şirineden ses soluk çıkmıyor yav nerde ki acaba:44:
günaydın canım
anam 1 ay kaldı
:119::119::119::119::118::118::118::122::124:
Herkese günaydıııııınnn
Ay benim de 89 günüm var beni de ıslatın bari de usule uyalım
Hiç saymıyorum ben ya üzülüyorummm
Ama olsun yaş da gelip geçiyor
ayyyy korkunctu benim bu ikinci nişanım ilki bozuldu 8 senelk uzun bişeydi neyse...rüyamda aynı sıkıntıları nişanlımla yaşıyorum benden ayrılmak istiyor ama nasıl ağlıyorum sanki gerçekten ağladım öyle bitkinimkiiibide normalde gidene yol orda kimse için ağlamam falan diyen bi tipim ayy kızlar allah bozmasın hiçbirimizin ilişkisini...Rabbim hayrlısını nasip etsnnnn...yazdımda yazdım bende
Kızlar özellikle İstanbulda yaşayanlar kına için alışveriş yapmaya geleceğim nerelere gidebilirim
günaydııııınnnn kızlar
Canım ben eminönüne gidicem herçeşit herşeyin pahalısı da ucuzuda var orada
azz kaldıı kuzucuğummmmm
Çok sağol tatlım bende gelince oraya gideyim ozaman
Merhaba kızlar, dün muhabbeti en tatlı yerinde bırakıp ayrılmak zorunda kaldım, kusura bakmayın... :26:
Kuzenim geldi yanıma, mecburen onunla ilgilenmek zorunda kaldım...
Neydi o dünkü yağmur yahu, bugün de inşallah öyle deli gibi yağmaz...
Çok sağol canım
ben gelinlik bakmak denemek istiyorum yaaaaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 377331 Eki Görüntüle 377332
Şu zamana kadar ıslatılanlar;
my_everything
duckling-------------------- evlendi:123:
emyay_8990----------------evlendi:123:
SehKer
good_heart-----------------evlendi:123:
cigdm16
_emos_
HayatimM
okaplan
eylül.
Trianka--------------------evlendi:123:
bal_bocegi
saliha_25
cadica---------------------evlendi:123:
ESMERSİRİNE---------------evlendi:123:
cilt
miska
SssMmm
halemin
forever1212
elfmmmm
prenses_84
unuttuklarım varsa söyleyin
ben son 30 gündeyim kızlar Islatılma vs yok??
Kızlar kusuruma bakmayın, dün aniden çıktım, bir türlü akşamda bakmaya fırsat bulamadım.
Kısaca sizlere şöyle yanıtlar vereyim (düne dair)...
Teflon derken canım, aşağıdaki ürünlerden bahsediyorum.
Modellerini de yazıyorum ki araştırma yaparken gider bakarsın, dökümler biraz ağır olur ama 1 tane bile bulunsa müthiş işini görür.
Annemde aşağıdaki Korkmaz'ın modeline benzer bir tane var, babam çok sefer et yapsın, tavuk yapsın falan filan... Babam gidip almıştı hatta bu tavayı
Bu tarz tavalar ben sadece korkmaz markasından foto ekledim ama, esse gibi yerlerde ve tencere-tava bulabileceğin hemen hemen heryerde bu ürünlerden farklı model ve markalarda bulabilirsin...
Korkmaz Castyle döküm tava.
Korkmaz Gusto Döküm Tava
biter biterŞafak 129 4ay 7gün....bitmiyo sankiiiiii
Şafak 129 4ay 7gün....bitmiyo sankiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?