2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Böyle süper olmuş canım ellerine sağlık

yclozl
16 Temmuz 2012

prenses_84
21 Ağustos 2012

Arka arkaya düğün var ama ikimizin arasında 1 aydan fazla boşluk var ramazanın girdiği ne kadar belli

Ben dün birinden duydum ramazanın son haftası düğün yapıyolarmış çok ilginç geldi hiç duymamıştım:44:

daha secmedik canım yaa nısanda ıstedık tuttugumuz salonda o muzık yokmus çala çala Mustafa cecelı den hahtalıkta sağlıkta yı caldılar,bunu da ayarlamadık kı yıne uzulmeyelım bu salon daha organızsyonlu gıbı ınsallah her muzik vardır da istediğimizi seceriz,ben türkçe anlamı olan bı şey olsun ıstıyorum varmı tavsıye edeceğiniz,giriş ve dans müziği

Son düzenleme:
Şafak 129 4ay 7gün....bitmiyo sankiiiiii

Aynen aynen....:):)

Evet insan boyle durumlarda şaşırıyor :):) sanırım bundan sonra benimde rüyama girecek eminönü :) merak ettim nasıl bir yer

canım düğünü benden önce olanlar tabiki vardı ama benim ilk 99 a düştüğüm gün böyle bi fikir geldi kızların aklına askerdeki gibi bizde 100 den düşenleri ıslatalım diye öle yani

aynen canım ilk ıslatma my_everythingte aklımıza geldi, ondan öyle oldu ama sıraya koydum iyi oldu

Böyle süper olmuş canım ellerine sağlık

bu listede en fazla bal_boceğinin emeği var, onun yaptığı liste
önce ona teşekkürler

ben sadece ufak düzenlemeler yaptım

Son düzenleme:
kızlar dün şarkıyı dinlemeye başladımm aaaa aşkım buldum buldum dedim giriş müziğimiz bu olsun...

Şarkıda tarkanın konserde kayda alınmış yoğun alkşlı haliyle gül döktüm yollarına ritmi filan herkese göbek attıracak tarzda

gel gündüzle gece olalımmm
gel gökyüzünde yıldız olalımmmm
seninle mutlu yarınlara koşalımmmm
gel beraber mesut olalımmmmmmm

cANIM BEN KESİLİR DİYE BİLİYORUM AMA İSTERSENİZ YAPMAYA BİLİRSİNİZ TABİKİ

KUZUMMM ELLERİNE SAĞLIKKK

1. bal_bocegine 2. sana teşekkürler kuzumm

prenses_84 canım benim de 2 düğünüm olucak.biri samsunda biri elazığda.eşim elazığlı.ordaki düğün yemekli olacak.geçen hafta düğün yerine falan gittik.bi de ne öğreneyim bizim düğünde soğuk,ara sıcak diye bi kavram olmayacakmış.direk yemek verilcekmiş.yemeğin üstüne de meyve ya da dondurma.oranın adetinde bu varmış ben direnince (belki nişanlımın ailesi deseydi inanmazdım:) )sahibi 'hanfendi burası elazığ,burda kimse o penir tabağıyla ezmelere bakmaz' dedi:)))ben tabii şoklarda...sonra akşamına öğrendim ki, pasta kesimi var ama pasta davetlilere servis edilmiyor...pasta kola düğünler kuru pasta ile oluyormuş...kendim bizim salonda olacak bi düğüne de bakamk için gittiğimde gördüm.kesilen pasta gelin damada veriliomuş evlerine götürüyormuş:)
evet komik bir durum...2 ayrı kültür...2ayrı düzen...orada biraz şok olsam da.benim tarafımın ne diyeceğini ne kadar ayıplayacağını düşünüp düşünüp yemeklere saldırsam da ben kendi tontiş kocamı çok seviyorum...:)

bende uzun zamandır dinlemiştim iyi olduğu hatıladığım..
şarkı seçimin güzel olmuş canım

kıs buraya da ekliyim bak

Eki Görüntüle 425637 Eki Görüntüle 425638 Eki Görüntüle 425639 Eki Görüntüle 425640

Tam zıttı ile kombine edeceksin tatlım

Yani kırmızı turuncu siyah kullanmadan eğer birde düz renk bi halı seçmeni tavsiye ederim oturma grubun gayet renkli eğer karısık desenli bi halı seçersen
hoş durmaz perdeylerde halıda uyum yakalıyabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…