2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
yaaa uffff aynen cnm bizim düğün eylülde henüz gelinlik filan bakamadım mobilya bakamadık kendime bahane ettim çalışıyorum bakamıyorum diye bir tek pazar günümüz var bakalm nolcak

gelinlik için sonra geç kalma aceleye gelmesin çünkü eylül gelinlerini anca provaya alıyorlar şimdiden...birde gezeceksin beğeneceksin daha... daha var diye bu kadar bahane arama bence çünkü yapacak o kadar çok şey varki sonra kendine hiç zaman ayıramassın...

gelinlik için iç çamaşırı ne düşünüyorsun bilemem ama yeni inci büstiyeri tavsiye ederim bence bii bak

Kızlar slm...hepinize iyi kandiller.rabbim her şeyin en hayırlısını gönlümüze göre versin..dualarımız bu günde kabul olsun inşallah.....her zamanki gibi geçmişi, okumaktan gözlerim şaşı beş oldu
okul pikniği...grev.. vs vs derken iş yerinin yolunu unuttum vallahi..

Merhaba 2012 nin en güzel gelinleri

nasılsınız?

1 ay, 1 hafta, 1 günüm kalmış...

1 vakte kadar evleniyormuşum

Son düzenleme:
Gelinlikci bele kadar büstiyer al dedi
Hepsi kısa büstiyerlerin
Jartiyerde ben giymek istemiyorum
Bakayım canım tşk ederim

onların jartiyer askıları zaten çıkıyor takmak zorunda değilsin ayrıca yeni inci tam bele göre öle göbekte falan bitmiyor, bakmanı tavsiye ederim.

gelincikler ben geldim
Günaydın ve kandiliniz mübarek olsun
Herkes burda ben nerdeyim yahu
Geçmişe şöyle bir bakım geliyorum:34
:
seninde kandilin mübarek olsun canım

beni evlendirmeden gitmeyin

merhaba 2012 nin en güzel gelinleri

nasılsınız?

merhaba canım enerjik başladım güne bide şu patron olmasa boğacam adamı yaa

gelincikler ben geldim
günaydın ve kandiliniz mübarek olsun
herkes burda ben nerdeyim yahu
geçmişe şöyle bir bakım geliyorum:34
:

Annnuuvvv kimler gelmiş.....hoşgeldin balımmmmm
yahu aradık valla sabah senii....ohhh misss gibi iznin varmış ne güzel kıskandımmmm
yemek yedim geldim....akşam kayınvalidem annemle bize kandil klutlaması için bilet almış...akşam bizi alacakmış...bugünde arayıp annemin kandilini kutlamış..şaşkınlıktan ağzım açık kalıyor

nasılsınız?

az kaldıııı

hoşgeldin canım nasılsın

ayyy çok heyecanlı,bende artık karar verip provalara gitmek istiyorum

olsun canım bulursun yine istediğin nevresim takımını inşallah.hangi modeldi ki senin hatırlıyor musun? çeyizinde olan takımı mı yıkadı annen onu anlamadım:44:
bence taç al derim renklerinde solma yapmıyor.kolay ütülenebilenleri bile var

Benim arkadaşımın eşi Zevcem diyormuş

Benimde bu hoşuma gitmişti

ayy bak zevce de güzelmiş, bende deyim aşkıma bana öyle desin

Gelinlikci bele kadar büstiyer al dedi
Hepsi kısa büstiyerlerin
Jartiyerde ben giymek istemiyorum
Bakayım canım tşk ederim

yaa büstiyer falan şartmıki yaaa.
bir çıtçıtlı badi ve uzun tayt giysek olmazmı provalarda, ben sevmem öyle herkesin yanında giyemem öyle
zaten gelinlik denediğim zamanda taytla falan denicem bir arkadaşım öyle yapmış benim. gelinlikçi gayet başarılı benim aklıma gelmezdi demiş

selam canım hoşgeldin danada hayırlı kandiller
artık bende fazla okuyamıom geçmişi şöyle bir okuyup beğeniyorum ,hepsine yorum yazamıom valla

nasılsınız?

canım hoşgeldin az kalmış seninde

Günaydın kızlar, hayırlı kandiller.
Kimsecikler yokken alıntılarımla dolduruyim sayfayı.

bugun benim dogum gunummmmmmmmmmmmmmm 24 mayis yas oldu 24 :))))))))))))))))))))))))))))))))) :118:

Doğum günün kutlu olsun canım. Allah sevdiklerinle hayırlı, huzurlu, sağlıklı uzun ömürler versin..

Ben de bu şarkıyı çok seviyorum biraz hareketli gibi ama sen seviyosan problem yok bence.

Bayılıyorum uzunn uzun kuyruklaraa.
Bence çok kabarık olmamalı kuyrugu böyleyken. Yinede sen bilirsin.
Aşkla giy.

hehehe valla sofra bezi de var 3,45 tl libertem üzüldüm yani ister istemez sinir oldum
ama napalım kopamıyorum da sizden

Kopma zaten.

Regl olmadığın için şişkinlik olmuştur temmuza kadar 10 kilo bile gider dert etmee.
Elma sirkesi kullananlar mide problemi yaşadılar ama dikkat et. :26:

çatlak hatun muş

iyi sen 6 kilo ben 15 kilo aldım 3 aylık hamile gibi göbeğim çok üzülüyorum diyet elma sirkesi iyi mi geliyormuş

aynen dikkat edicem bende sizde benim için kardeş oldunuz canlarım benimm

15 kilo çokmuş canım kilo için değil ama sağlık için çok daha önemli. Alınan kilolar elbet gider, sağlığımız yerinde olsun.

İşte düşenemiyor
Napalım yani ses olmadan nasıl tadilat olcak
Kendileri öyle oturuyorlarmış ses olmasın diye
Yani ben ses olmasın diye afedersiniz ama pisliğin içinde mi oturcam dedim

Komşular birbiriniz idare etmeli bazen misafir gelir ses olur vs eyvallah ama sizin şuan idare edilicek bi durumunuz bile yok tadilat yapıyosunuz sürekli böyle olucak değil ya. Onlar hiç ses yapmıyosa amenna. Zaten 2 kişi taş çatlasın ne kadar sesiniz olabilir. Taviz vermemelisin.

tatlım ya inşallah vericem ...
Çok pis hırs yaptım nişanlımda çok dalga geçti benimle
Bakalım nasıl olucak inanıyorum ben kendime

Nişanlılarımız birbirine ne kadar benziyo ya. Kıskançlık, dalgacılık peheh.

hahah bizde şans olsa zaten

ben napıcam peki tuğçe boyum 171 kilom 65 ayrıca yeşil çaydan da nefret ediyorum günde 3 lt su içiyorum

Doğadanın güllü yeşil çay var canım ben bayılıyorum ona. Yeşilçay tadı yok nerdeyse. Şekersiz de çok iyi

Benimde silemediğim mesajlarım var öyle
beni taşlıcaksınız şimdi ama bende kilo veriyoru sürekli...nasıl kilo alıcam ben yaaaaa

Kilo verince kalçalarım kalıyo diğer yerler gidiyo sinir oluyorum. Zayıflamak isterken şimdi zayıflamasam diyorum.

Keşke bnde yemesem
nişanlımda seviyo benim
arıyoruz yokluğunu
markete girdğimiz gibi ilk önce çikolatalar gidiyoruz

Bizimde baştan beri bi huyumuz var buluştugumuzda o bana ben ona çikolata alırım bakalım kim unutucak diyoruz ama unutmuyoruzda habire yiyoruz.

Hatunum yada gelinim der bide gözüme baka baka

Harikaymışşşş. Çaldım valla çok sağol canım.

Son düzenleme:
Selam şekerleeeerr
Hepinizin kandili ve de 3ayları mübarek olsun Allah tekrarını nasip etsin inşallah
Ben bi geçmişi okuyup geleyim sonra size önemli bi sorum olucak kafam karıştı:26:

FOREVER Amanda aman kuzum...senin heyecanını yerim bennnn....
inş herşey istediğin gibi gider birtanem...

Bende gelinlik bakmaya giderken hep tayt giydim gittim...üzerimde tuniğim vardı...hop çıkar giyin iyi oluyor...ince olduğu için bir sorun olmuyor...çamaşırınız gelinliğin altına giyeceğiniz olsun diye üst kısım için deniyor zaten kuzum...destekli-desteksiz ne giyceksiniz karar verin ona göre model ayarlancak dediler bana kuzum...alt tarafta sorun olmuyor zaten

Son düzenleme:

lipton form acai üzümlüsü var oda idare eder içinde sinameke var işe yaradığı söyleniyor
harika dimi ama nişanlımı o yazıyı yazmak için ekna etmem lazım

seninde kandilin mübarek olsun canım

beni evlendirmeden gitmeyin

merhaba canım enerjik başladım güne bide şu patron olmasa boğacam adamı yaa

canım seni evlendirsek bile 2012 gelinleri olarak hepimiz burdayız yine

geldim kuzum hoşbuldum.
izin iyi oluyor böyle aralarda yaaa dinleniyorum bu aralar hemde işlerimi hallediyorum çeyizler falan.
kaynanan aramış heee abovvv bu kadında ciddi düzelme var, sonunda yüzünüz gülecek canım Rabbim bitirdi sıkıntılarınız inşallah

bazen bende evde olsam çalışmasam da dinlensem diyorum yorgunluğumu ancak 1 ay yatmayla atabilirim valla

bende çok yorgunum arada dinlensemde atamıyorum yorgunluğu.

Selam kizlar, nasilsiniz? Pek seyrek girebiliyorum artik, is cok yogun, hazirliklar falan da eklenince, vakit bulamaz hale geldim.

Nikah sekeri niyetine yaptigimiz minik receller bitti, bi gorseniz oyle tatli oldular kiii :)) en kisa zamanda ekliycem fotolarini.

Yarin dubaiye yolcuyum, ancak haziranin 1'inde donuyorum. 2'sinde lazer randevum, 7'sinde gelinlik provam var. Zaman cabucak geciyo, hangi ara bu kadar az kaldi farkedemedim :)

Evim icin calistigim ic mimarla da islerimiz bitti gibi. Olculer, cizimler, modeller hazir. Geriye deneme uretimlere bakarak renk ve doku secmek kaldi, dubaiden dondugumde onu da halledicem, sonra hemen uretime baslanacak. Mimara; cibinlikli yatak, makyaj masasi, komidinler, sifonyer, yemek masasi, camin onune kitaplik ve sedir, tv unitesi ve kocaman bi gardrop yaptiriyoruz.

Bunlar disinda, yemek masasi sandalyeleri, L koltuk ve 2 kucuk tekli koltuk, yatak odasina bi josephine ve misafir odasina sedirli bi yatak alicam. Halilar ve perdeler, bi de aydinlatmalar var tabii :)) ama acelem yok, yavas yavas hallederiz hepsini dugunden sonra, her esyamiz mevcut zaten :)

Gelin buketimi canli yaptirmaya karar verdim bu arada, yapaylari begenemedim bi turlu.

Eee sizin hazirliklar ne alemde? Gecmisi az cok okudum ama her seyi okuyamadim tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…