- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #22.161
dinlendim baya bugün geç uyandm
bende sizi arıyorum kuzum yokken valla
evlendin paşan oldu tabi ohh ne güzel,
bende arada efendi derim çok hoşuna gidiyor
yaaa uffff aynen cnm bizim düğün eylülde henüz gelinlik filan bakamadım mobilya bakamadık kendime bahane ettim çalışıyorum bakamıyorum diyebir tek pazar günümüz var bakalm nolcak
Benim ilk provam yaa bende acayipppp heyecanlıyım
Ama içine giycek çamaşır bulamadım hal
Annem aradı dün nevresimlerimi yıkamıştık
Days in coloursdan aldığım bi tane nevresim takımının rengi solmuş
Renkli nevresimle atmış herhalde bana söylemiyor
Üzülme bunu ben kullanır sana yenisi alırım dedi
İnşallah bulabilirim yaaa
gelinlik için iç çamaşırı ne düşünüyorsun bilemem ama yeni inci büstiyeri tavsiye ederim bence bii bak
Gelinlikci bele kadar büstiyer al dedi
Hepsi kısa büstiyerlerin
Jartiyerde ben giymek istemiyorum
Bakayım canım tşk ederim
seninde kandilin mübarek olsun canımgelincikler ben geldim
Günaydın ve kandiliniz mübarek olsun
Herkes burda ben nerdeyim yahu
Geçmişe şöyle bir bakım geliyorum:34:
tmm tatlim son gelinimiz sensin o gün senin icin ozel toplanicaz burda seni evlendirip 2012 gelinleri sezonunu kapaticaz
Ama üzüldüm şimdi ben herkes evlenecek sonra napcaz nerde buluşup konuşcaz
Chnhn nerde kızlar göremedim onu:44:
merhaba 2012 nin en güzel gelinleri
nasılsınız?
gelincikler ben geldim
günaydın ve kandiliniz mübarek olsun
herkes burda ben nerdeyim yahu
geçmişe şöyle bir bakım geliyorum:34:
Ne güzel, ben hep yorgun ve halsizim buaralar.. öğlene doğru anca kalkabiliyorum..
Merhaba 2012 nin en güzel gelinleri
nasılsınız?
1 ay, 1 hafta, 1 günüm kalmış...
1 vakte kadar evleniyormuşum
Kızlar slm...hepinize iyi kandiller.rabbim her şeyin en hayırlısını gönlümüze göre versin..dualarımız bu günde kabul olsun inşallah.....her zamanki gibi geçmişi, okumaktan gözlerim şaşı beş oldu
okul pikniği...grev.. vs vs derken iş yerinin yolunu unuttum vallahi..
Hepsi kısa büstiyerlerin
Bakayım canım tşk ederim
Benim ilk provam yaa bende acayipppp heyecanlıyım
Ama içine giycek çamaşır bulamadım hal
Annem aradı dün nevresimlerimi yıkamıştık
Days in coloursdan aldığım bi tane nevresim takımının rengi solmuş
Renkli nevresimle atmış herhalde bana söylemiyor
Üzülme bunu ben kullanır sana yenisi alırım dedi
İnşallah bulabilirim yaaa
Benim arkadaşımın eşi Zevcem diyormuş
Benimde bu hoşuma gitmişti
Hepsi kısa büstiyerlerin
Bakayım canım tşk ederim
Kızlar slm...hepinize iyi kandiller.rabbim her şeyin en hayırlısını gönlümüze göre versin..dualarımız bu günde kabul olsun inşallah.....her zamanki gibi geçmişi, okumaktan gözlerim şaşı beş oldu
okul pikniği...grev.. vs vs derken iş yerinin yolunu unuttum vallahi..
Merhaba 2012 nin en güzel gelinleri
nasılsınız?
1 ay, 1 hafta, 1 günüm kalmış...
1 vakte kadar evleniyormuşum
ne güzel, ben hep yorgun ve halsizim buaralar.. öğlene doğru anca kalkabiliyorum..
bugun benim dogum gunummmmmmmmmmmmmmm 24 mayis yas oldu 24 :))))))))))))))))))))))))))))))))):118:
kızlarrrr sizce şu şarkı düğün dansı için nasıl ? dinlediim tüm şarkılar çok slow geldi bana ama bu şarkıyı çok seviorm ve sözlerinin de türkçesini okuyunca anlamlı geldi :) bi dinleyip fikir verin bana :)
Zaz - Je Veux - YouTube
kızlar merhaba 30 haziran'da düğünüm benimde. gelinliğimin kuyruğunu paylaşayım sizinle dedim. ben bayıldım siz ne diyeceksiniz bkalım. bu kadar uzun olduğuna bakmayın tam ortasından toplayıp gelinliğin arkasına britleniyor öyle de çok güzel duruyorön kısmı henüz bitmedi sırtı da komple belime kadar dantel.
hehehe valla sofra bezi de var 3,45 tl libertem üzüldüm yani ister istemez sinir oldum
ama napalım kopamıyorum da sizden
Selam Kızlar
Çok mutsuzum çünkü son 1-2 ayda 6 kg almışım
Dün ikea da tartıldım hadi bitanesi yanlış 2.sine çıktım o da aynı
Bu Sabah elma sirkesi aldım bakalım diyet elma sirkesi ve sporla 1 ayda ne kadar olucam
çatlak hatun muş
iyi sen 6 kilo ben 15 kilo aldım 3 aylık hamile gibi göbeğim çok üzülüyorum diyet elma sirkesi iyi mi geliyormuş
aynen dikkat edicem bende sizde benim için kardeş oldunuz canlarım benimm
İşte düşenemiyor
Napalım yani ses olmadan nasıl tadilat olcak
Kendileri öyle oturuyorlarmış ses olmasın diye
Yani ben ses olmasın diye afedersiniz ama pisliğin içinde mi oturcam dedim
tatlım ya inşallah vericem ...
Çok pis hırs yaptım nişanlımda çok dalga geçti benimle
Bakalım nasıl olucak inanıyorum ben kendime
hahah bizde şans olsa zaten
ben napıcam peki tuğçe boyum 171 kilom 65 ayrıca yeşil çaydan da nefret ediyorum günde 3 lt su içiyorum
benim telefonumda da nişanlımın göncerdiği bi mesaj var son 102 gün kaldı diye hafızam doluyo siliyorum onu silmeye kıyamıyorum vaktin geçtiğini hatırlatıyo bana moral oluyo senin de öle geçecek vaktin nerden nereye geldim diyeceksin canım benim
beni taşlıcaksınız şimdi ama bende kilo veriyoru sürekli...nasıl kilo alıcam ben yaaaaa
Keşke bnde yemesem
nişanlımda seviyo benim
arıyoruz yokluğunu
markete girdğimiz gibi ilk önce çikolatalar gidiyoruz
dün kayınvalidemdeydik söle biz sohbet ederken nişanlım gizli gizli biz konuşurken telefonumda not yazma kısmı var
oraya yazı yazıp süpris yaptı banaa fotosunuda eklemiş çok tatlıydı
eşim karım diyo bana
oyy gelinim daha duymadım kızlar dün nişanlımla konuşuyorduk bir sitede gördüm araba arkasına yazılan yazılarla ilgili
Meleğimi Aldım Cennete Gidiyorum (ben gelin arabasında bunun yazılmasını istiyorum)
Allah Ayırmadıkça kullara izin vermiyoruz (bide Bu var)
ayyy çok heyecanlı,bende artık karar verip provalara gitmek istiyorum
olsun canım bulursun yine istediğin nevresim takımını inşallah.hangi modeldi ki senin hatırlıyor musun? çeyizinde olan takımı mı yıkadı annen onu anlamadım:44:
bence taç al derim renklerinde solma yapmıyor.kolay ütülenebilenleri bile var
ayy bak zevce de güzelmiş, bende deyim aşkıma bana öyle desin
yaa büstiyer falan şartmıki yaaa.
bir çıtçıtlı badi ve uzun tayt giysek olmazmı provalarda, ben sevmem öyle herkesin yanında giyemem öyle
zaten gelinlik denediğim zamanda taytla falan denicem bir arkadaşım öyle yapmış benim. gelinlikçi gayet başarılı benim aklıma gelmezdi demiş
selam canım hoşgeldin danada hayırlı kandiller
artık bende fazla okuyamıom geçmişi şöyle bir okuyup beğeniyorum ,hepsine yorum yazamıom valla
canım hoşgeldin az kalmış seninde
[sıze=3]günaydın kızlar, hayırlı kandiller.
Kimsecikler yokken alıntılarımla dolduruyim sayfayı.[/sıze]
[sıze=3]doğum günün kutlu olsun canım. Allah sevdiklerinle hayırlı, huzurlu, sağlıklı uzun ömürler versin..
[/sıze]
[sıze=3]ben de bu şarkıyı çok seviyorum biraz hareketli gibi ama sen seviyosan problem yok bence.[/sıze]
[sıze=3]bayılıyorum uzunn uzun kuyruklaraa.
Bence çok kabarık olmamalı kuyrugu böyleyken. Yinede sen bilirsin.
Aşkla giy.
[/sıze]
[sıze=3]kopma zaten.[/sıze]
[sıze=3]regl olmadığın için şişkinlik olmuştur temmuza kadar 10 kilo bile gider dert etmee.
Elma sirkesi kullananlar mide problemi yaşadılar ama dikkat et. :26:[/sıze]
[sıze=3]15 kilo çokmuş canım kilo için değil ama sağlık için çok daha önemli. Alınan kilolar elbet gider, sağlığımız yerinde olsun.[/sıze]
[sıze=3]komşular birbiriniz idare etmeli bazen misafir gelir ses olur vs eyvallah ama sizin şuan idare edilicek bi durumunuz bile yok tadilat yapıyosunuz sürekli böyle olucak değil ya. Onlar hiç ses yapmıyosa amenna. Zaten 2 kişi taş çatlasın ne kadar sesiniz olabilir. Taviz vermemelisin.[/sıze]
[sıze=3]nişanlılarımız birbirine ne kadar benziyo ya. Kıskançlık, dalgacılık peheh.[/sıze]
[sıze=3]doğadanın güllü yeşil çay var canım ben bayılıyorum ona. Yeşilçay tadı yok nerdeyse. şekersiz de çok iyi[/sıze]
[sıze=3]benimde silemediğim mesajlarım var öyle[/sıze]
[sıze=3]kilo verince kalçalarım kalıyo diğer yerler gidiyo sinir oluyorum. Zayıflamak isterken şimdi zayıflamasam diyorum.[/sıze]
[sıze=3]bizimde baştan beri bi huyumuz var buluştugumuzda o bana ben ona çikolata alırım bakalım kim unutucak diyoruz ama unutmuyoruzda habire yiyoruz.[/sıze]
[sıze=3]
Hatunum yada gelinim der bide gözüme baka baka[/sıze]
[sıze=3]harikaymışşşş.çaldım valla çok sağol canım. [/sıze]
seninde kandilin mübarek olsun canım
beni evlendirmeden gitmeyin
merhaba canım enerjik başladım güne bide şu patron olmasa boğacam adamı yaa
Annnuuvvv kimler gelmiş.....hoşgeldin balımmmmm
yahu aradık valla sabah senii....ohhh misss gibi iznin varmış ne güzel kıskandımmmm
yemek yedim geldim....akşam kayınvalidem annemle bize kandil klutlaması için bilet almış...akşam bizi alacakmış...bugünde arayıp annemin kandilini kutlamış..şaşkınlıktan ağzım açık kalıyor
bazen bende evde olsam çalışmasam da dinlensem diyorum yorgunluğumu ancak 1 ay yatmayla atabilirim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?