2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

İnş kuzum...çok zor günler atlattık...umarım bir daha olmaz
o yorgunluk bende de var yahuu...3 gündür akşam saat 22'de uyuyyp kalıyorum

ben dun provaya gıttım glinlikçi bna iç çamasırı verdı ama sadece ust tabıkı,ama normal beyaz bı sutyen yaa sımdı ben gelınlıgın altına bunumu gıycem dedım ıcımden,ama benım aldıgım pıerre cardın dantellı seksı takım normal gıydıgım beden kucuk geldı yanı gelınlıgın altına bız 1 beden buyuk gıydırıyoruz daha guzel dursun gögüs kısmı dedı kadın,bende o yuzden ordakıyle provya yaptım ama kafama takıldı altına ne gıycem takım barı olsaydı yaa
bu jartıyer ve bustıyerı bende cok merak edıyordum ama gelınlıkcım gıydırmıyoruz dedı kaldıkı bustıyerı o sıcakta o glınıkle gıyemezmısım zaten cok sıkıyo ayrıca kalıp gıbı tam belıme oturdu bıde bustıyer daha kalın gostrecektı ondan gazcetım ama en azından altı jartıyer olsun yaa off kafam karıştı yınee

forever çok heyecanlı beni bile heyecan bastı tutamıom kendimi bütün gelinlikleri denemek istiyorum

sende iyi yapmışsın canım en iyisi tayt bence de, diğer türlü ben sevmem zaten onunda bir özelliği var dimi ama, bayan bile olsa görmesinler

bende karar veremiyorum...jartiyerde yakmazmıki yahuuu...büstiyerde öle...bazen diyorum güzel bir alt üst çamaşır alıp öyle giyineyim

canım belek max royal ben çok beğendim... max royal birde belek Calista Luxury Resort var bi bak derim

Bu ikisi de çok güzel tercihlerrr kesinlikleee
Bi de cornelia diamond ve deluxe var bunlar en kaliteli oteller
Bizzat deli gibi araştırdığımdan biliyorummm
Ama maxx royallll en güzeliiii

Ayyyy foreverım herşeyin en güzelini hak ediyor...inş c.tesi en güzel anlarını geçirir...onun adına ben bile heyecanlandım
bende öyle düşündüm...zaten 2 kişi giydiriyor...taytı hiç çıkarmak gerekmiyor normalden utanmam ama dediğin gibi herkezinde görmesine gerek yok yani

bende karar veremiyorum...jartiyerde yakmazmıki yahuuu...büstiyerde öle...bazen diyorum güzel bir alt üst çamaşır alıp öyle giyineyim

bustıyer tellı felan baktım canım pıerre cardındkı modelı cok begenıyorum ama gelınlıkle helak olurum ben,zaten testetturluyum hazıran sıcagında gunum rezıl olmasın,amam yok ben alıgım takımın bı ust bedenını alıp onu gıyerım bıdahakı provada en azından tk,ve dantellı bısey eve gıdınce de dusumu alıp seksı seylerı gıyerım ustume dantellı gecelıgı gecırıp saclarımı tarayıp cıkarım sevgılı kocacıgımın krsısına amn tabı bu arada namaz var onu kılarız oyle suslenırım galıba

İşte düşenemiyor
Napalım yani ses olmadan nasıl tadilat olcak
Kendileri öyle oturuyorlarmış ses olmasın diye
Yani ben ses olmasın diye afedersiniz ama pisliğin içinde mi oturcam dedim

canım ya bizde boya yaptırırken alt komşu şikayete gelmiş..hani zımpara ses çıkarıyo ya..neymiş gıcık olmuş o sese..allahım ya...birde siz burda kiracısınız sanırım diyomuş..ne fark edecekse..artık insanlık ölmüş cidden...ne çayı ne kahvesi ..insanların birbirine tahammülü kalmamış...

bustiyerler kalın göstermez ki zaten incecik ayrıca vücudu iyice kavrıyor hem o sıcakta niye giyilemesin ki, bazı gelinlikçiler gelinliğin göğüs kısmını kendinden kuplu yapıyor o zaman belki ama normal kupsuz ise bence bustiyer giyilebilir zaten jartiyer askısını ister takın ister takmayın o size kalmış.
ayrıca bir beden büyük giydiriyorlar. ve provanızı kesinlikle kendi iç çamaşırınızla yaptırın

Planlı hatunumuz da gelmiş hoşgeldin cnm
Benim şahsıma özel hazırlıklarım daha yavaşladı tayin bekliyoruz 1 ay falan sonra hız kazanacak galibaa
Ev belli değil şehir belli değil nolucak acabaa hakkımızda hayırlısı şu mübarek kandil günü
Evi belli olanlara çok imreniyorum yahu

onların jartiyer askıları zaten çıkıyor takmak zorunda değilsin ayrıca yeni inci tam bele göre öle göbekte falan bitmiyor, bakmanı tavsiye ederim.

Çıkarılandan bulamaıdm
Kes diyo staıcı
Eee sonra verdiğim para boşuna gitsin

Güzel gelişmeler bunlar

Kuzucum yaaa bende jartiye giymicektim ama büstiyer wc'ye gidince falan kayıyomuşş.düzeltmesi zor oluyormuş diyorlar...bende karar veremedim :44::44::44:

Bakalımm

Çeyizimdeki nevresim takımım yaa
Senin kapalı gelinliğin canım
giyebilirsin aslında

Sende herşeyin en iyisini hakeidyorsun bidanemmmm
ben soyundum valla
alttan çıt çıtlı badiimi bile çıkardım

anam birileri bizi izliyor
kimmiş o ziyaterçiler, sizleride görelim aramızda

Bencede üye olsunlar!!!!

Evet benide kiracı sanıyor
Ne fark eder kiracı yada ev sahibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…