- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #22.181
geldim kuzum hoşbuldum.
izin iyi oluyor böyle aralarda yaaa dinleniyorum bu aralar hemde işlerimi hallediyorum çeyizler falan.
kaynanan aramış heee abovvv bu kadında ciddi düzelme var, sonunda yüzünüz gülecek canım Rabbim bitirdi sıkıntılarınız inşallah
bende çok yorgunumarada dinlensemde atamıyorum yorgunluğu.
FOREVER Amanda aman kuzum...senin heyecanını yerim bennnn....
inş herşey istediğin gibi gider birtanem...
Bende gelinlik bakmaya giderken hep tayt giydim gittim...üzerimde tuniğim vardı...hop çıkar giyin iyi oluyor...ince olduğu için bir sorun olmuyor...çamaşırınız gelinliğin altına giyeceğiniz olsun diye üst kısım için deniyor zaten kuzum...destekli-desteksiz ne giyceksiniz karar verin ona göre model ayarlancak dediler bana kuzum...alt tarafta sorun olmuyor zaten
ben dun provaya gıttım glinlikçi bna iç çamasırı verdı ama sadece ust tabıkı,ama normal beyaz bı sutyen yaa sımdı ben gelınlıgın altına bunumu gıycem dedım ıcımden,ama benım aldıgım pıerre cardın dantellı seksı takım normal gıydıgım beden kucuk geldı yanı gelınlıgın altına bız 1 beden buyuk gıydırıyoruz daha guzel dursun gögüs kısmı dedı kadın,bende o yuzden ordakıyle provya yaptım ama kafama takıldı altına ne gıycem takım barı olsaydı yaa
bu jartıyer ve bustıyerı bende cok merak edıyordum ama gelınlıkcım gıydırmıyoruz dedı kaldıkı bustıyerı o sıcakta o glınıkle gıyemezmısım zaten cok sıkıyo ayrıca kalıp gıbı tam belıme oturdu bıde bustıyer daha kalın gostrecektı ondan gazcetım ama en azından altı jartıyer olsun yaa off kafam karıştı yınee
kızlarr 9 üye 3 ziyaretcikimler bizi takip ediyo acep
canım belek max royal ben çok beğendim...max royal birde belek Calista Luxury Resort var bi bak derim
forever çok heyecanlıbeni bile heyecan bastı tutamıom kendimi bütün gelinlikleri denemek istiyorum
sende iyi yapmışsın canım en iyisi tayt bence de, diğer türlü ben sevmem zaten onunda bir özelliği var dimi ama, bayan bile olsa görmesinler
bende karar veremiyorum...jartiyerde yakmazmıki yahuuu...büstiyerde öle...bazen diyorum güzel bir alt üst çamaşır alıp öyle giyineyim
en sağlıklısı ve en iyisi döküm tava.
Ben tefal aldım biraz pahalı ama.
2 tencere 1 tava aldım döküm.
İşte düşenemiyor
Napalım yani ses olmadan nasıl tadilat olcak
Kendileri öyle oturuyorlarmış ses olmasın diye
Yani ben ses olmasın diye afedersiniz ama pisliğin içinde mi oturcam dedim
ben düğünden sonrasını düşününce kalbim yerinden çıkacak gibi atıyorrr
ben dun provaya gıttım glinlikçi bna iç çamasırı verdı ama sadece ust tabıkı,ama normal beyaz bı sutyen yaa sımdı ben gelınlıgın altına bunumu gıycem dedım ıcımden,ama benım aldıgım pıerre cardın dantellı seksı takım normal gıydıgım beden kucuk geldı yanı gelınlıgın altına bız 1 beden buyuk gıydırıyoruz daha guzel dursun gögüs kısmı dedı kadın,bende o yuzden ordakıyle provya yaptım ama kafama takıldı altına ne gıycem takım barı olsaydı yaa
bu jartıyer ve bustıyerı bende cok merak edıyordum ama gelınlıkcım gıydırmıyoruz dedı kaldıkı bustıyerı o sıcakta o glınıkle gıyemezmısım zaten cok sıkıyo ayrıca kalıp gıbı tam belıme oturdu bıde bustıyer daha kalın gostrecektı ondan gazcetım ama en azından altı jartıyer olsun yaa off kafam karıştı yınee
anam birileri bizi izliyor
kimmiş o ziyaterçiler, sizleride görelim aramızda
Eki Görüntüle 426813 [ı]kızlar bakın bundan sonra çızıcaam[/ı]
Selam kizlar, nasilsiniz? Pek seyrek girebiliyorum artik, is cok yogun, hazirliklar falan da eklenince, vakit bulamaz hale geldim.
Nikah sekeri niyetine yaptigimiz minik receller bitti, bi gorseniz oyle tatli oldular kiii :)) en kisa zamanda ekliycem fotolarini.
Yarin dubaiye yolcuyum, ancak haziranin 1'inde donuyorum. 2'sinde lazer randevum, 7'sinde gelinlik provam var. Zaman cabucak geciyo, hangi ara bu kadar az kaldi farkedemedim :)
Evim icin calistigim ic mimarla da islerimiz bitti gibi. Olculer, cizimler, modeller hazir. Geriye deneme uretimlere bakarak renk ve doku secmek kaldi, dubaiden dondugumde onu da halledicem, sonra hemen uretime baslanacak. Mimara; cibinlikli yatak, makyaj masasi, komidinler, sifonyer, yemek masasi, camin onune kitaplik ve sedir, tv unitesi ve kocaman bi gardrop yaptiriyoruz.
Bunlar disinda, yemek masasi sandalyeleri, L koltuk ve 2 kucuk tekli koltuk, yatak odasina bi josephine ve misafir odasina sedirli bi yatak alicam. Halilar ve perdeler, bi de aydinlatmalar var tabii :)) ama acelem yok, yavas yavas hallederiz hepsini dugunden sonra, her esyamiz mevcut zaten :)
Gelin buketimi canli yaptirmaya karar verdim bu arada, yapaylari begenemedim bi turlu.
Eee sizin hazirliklar ne alemde? Gecmisi az cok okudum ama her seyi okuyamadim tabi
onların jartiyer askıları zaten çıkıyor takmak zorunda değilsin ayrıca yeni inci tam bele göre öle göbekte falan bitmiyor, bakmanı tavsiye ederim.
Güzel gelişmeler bunlarAnnnuuvvv kimler gelmiş.....hoşgeldin balımmmmm
yahu aradık valla sabah senii....ohhh misss gibi iznin varmış ne güzel kıskandımmmm
yemek yedim geldim....akşam kayınvalidem annemle bize kandil klutlaması için bilet almış...akşam bizi alacakmış...bugünde arayıp annemin kandilini kutlamış..şaşkınlıktan ağzım açık kalıyor
Kuzucum yaaa bende jartiye giymicektim ama büstiyer wc'ye gidince falan kayıyomuşş.düzeltmesi zor oluyormuş diyorlar...bende karar veremedim :44::44::44:
ayyy çok heyecanlı,bende artık karar verip provalara gitmek istiyorum
olsun canım bulursun yine istediğin nevresim takımını inşallah.hangi modeldi ki senin hatırlıyor musun? çeyizinde olan takımı mı yıkadı annen onu anlamadım:44:
bence taç al derim renklerinde solma yapmıyor.kolay ütülenebilenleri bile var
ayy bak zevce de güzelmiş, bende deyim aşkıma bana öyle desin
yaa büstiyer falan şartmıki yaaa.
bir çıtçıtlı badi ve uzun tayt giysek olmazmı provalarda, ben sevmem öyle herkesin yanında giyemem öyle
zaten gelinlik denediğim zamanda taytla falan denicem bir arkadaşım öyle yapmış benim. gelinlikçi gayet başarılı benim aklıma gelmezdi demiş
selam canım hoşgeldin danada hayırlı kandiller
artık bende fazla okuyamıom geçmişi şöyle bir okuyup beğeniyorum ,hepsine yorum yazamıom valla
canım hoşgeldin az kalmış seninde
Ayyyy foreverım herşeyin en güzelini hak ediyor...inş c.tesi en güzel anlarını geçirir...onun adına ben bile heyecanlandım
bende öyle düşündüm...zaten 2 kişi giydiriyor...taytı hiç çıkarmak gerekmiyornormalden utanmam ama dediğin gibi herkezinde görmesine gerek yok yani
anam birileri bizi izliyor
kimmiş o ziyaterçiler, sizleride görelim aramızda
canım ya bizde boya yaptırırken alt komşu şikayete gelmiş..hani zımpara ses çıkarıyo ya..neymiş gıcık olmuş o sese..allahım ya...birde siz burda kiracısınız sanırım diyomuş..ne fark edecekse..artık insanlık ölmüş cidden...ne çayı ne kahvesi ..insanların birbirine tahammülü kalmamış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?