2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Ay ben de öyle düşündüm cnm senin gibi...
Sonuçta gelinlikle işkence çekicez bari altına rahat bişeyler giyelim dimi yaa
E tabi namaz da kılmak lazım...Düğün günü bütün gün kılınmaz galibaa yaa o gelinlikle namaz:26:
Namaz kılan arkadaşlar bunu düşündünüz mü hiç:44:

canım ınce bıle olsa sonucta tellerı olan vucuduma yaısacak bısey,zaten gelınlıgım kollu ıslemelı agır ayrıca gelınlıgın altında sıkıca saracak bısey oldugu bellı vucuduma ızlerı de cıkabılır dıye dusunuyorum hem tesetturlu musun bılmem ama olanlar ıcın gelınbasıyla gelınlık zten ınsanı yeterınce terletıyo provada bıle kaldıkı dısarda cekım de felan daha da bunaltır bence

ay iki hafta klmış yaaa

Kızlar yaw bende jartiyerli takım aldım kendime
Hemde gelinliğimde bir tane bile dantel filan yok içi uhuuuwwwwww çok seksii

tam bedenime oturuyor acaba bir beden büyük mü alsaydım ki
Gelinlik provamda giydim kayınvalidemin çok hoşuna gitti çok güzelmiş benim gelinim bilir işini diyo

makyaj varrrr...açık olanların saçlarında sprey, kapalı olanlarda türban...abdest almak imkansız...akşama kadar abdestlide gezemeyiz galiba..ben saati başı wc'ye çıkan biri olarak..o gün namaz kılmak imkansız gibi

eve gelince kazasını kılarsın canım namazlarının sende

pierre cardin sanırım bu

merhaba kızlar bende geldim aranıza kabul ederseniz
Nikahıma 44 gün kaldı (7 temmuz) düğünde 18 Kasımda
Geçmişi okudum biraz güzel bilgiler vardı muhabbetinizi çok beğendim daha çok şey öğreneceğim sizden belli

eve geldikten sonra kılınacak namz canlarım benm şahsen ben öle yapıcammm

hoşgeldin benm düğün tarihinde nikahın var cnm benm

aha benden daha geç evlenen bir gelincik yaşasın artık yanlız değilimm

canım gelinliğimle kılamadım ama kına kıyafetimle ikindi namazımı kıldımm

hoşgeldin canımm nie etmeyelim kuzum burda öyle bişi olmazhepimiz biriz hepimiz dertlerimizi sıkıntılarımı mutluluklarımı paylaşıyoruzz tekrardan hoşgeldin
hazırlıklar nasıl gidiyoo ayy bu arada hayırlı olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…