- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #22.201
çok güzel düşünmüşsün şafak sayıyosunuz
asker şafağı gibi canım :)
Ay ben de öyle düşündüm cnm senin gibi...bustıyer tellı felan baktım canım pıerre cardındkı modelı cok begenıyorum ama gelınlıkle helak olurum ben,zaten testetturluyum hazıran sıcagında gunum rezıl olmasın,amam yok ben alıgım takımın bı ust bedenını alıp onu gıyerım bıdahakı provada en azından tk,ve dantellı bısey eve gıdınce de dusumu alıp seksı seylerı gıyerım ustume dantellı gecelıgı gecırıp saclarımı tarayıp cıkarım sevgılı kocacıgımın krsısına amn tabı bu arada namaz var onu kılarız oyle suslenırım galıba
bustiyerler kalın göstermez ki zaten incecik ayrıca vücudu iyice kavrıyor hem o sıcakta niye giyilemesin ki, bazı gelinlikçiler gelinliğin göğüs kısmını kendinden kuplu yapıyor o zaman belki ama normal kupsuz ise bence bustiyer giyilebilir zaten jartiyer askısını ister takın ister takmayın o size kalmış.
ayrıca bir beden büyük giydiriyorlar. ve provanızı kesinlikle kendi iç çamaşırınızla yaptırın
canım ınce bıle olsa sonucta tellerı olan vucuduma yaısacak bısey,zaten gelınlıgım kollu ıslemelı agır ayrıca gelınlıgın altında sıkıca saracak bısey oldugu bellı vucuduma ızlerı de cıkabılır dıye dusunuyorum hem tesetturlu musun bılmem ama olanlar ıcın gelınbasıyla gelınlık zten ınsanı yeterınce terletıyo provada bıle kaldıkı dısarda cekım de felan daha da bunaltır bence
Ay ben de öyle düşündüm cnm senin gibi...
Sonuçta gelinlikle işkence çekicez bari altına rahat bişeyler giyelim dimi yaa
E tabi namaz da kılmak lazım...Düğün günü bütün gün kılınmaz galibaa yaa o gelinlikle namaz:26:
Namaz kılan arkadaşlar bunu düşündünüz mü hiç:44:
E tabi namaz da kılmak lazım...Düğün günü bütün gün kılınmaz galibaa yaa o gelinlikle namaz:26:
Kızlar yaw bende jartiyerli takım aldım kendime
Hemde gelinliğimde bir tane bile dantel filan yok içi uhuuuwwwwww çok seksii
Eki Görüntüle 426855
tam bedenime oturuyor acaba bir beden büyük mü alsaydım ki
Gelinlik provamda giydim kayınvalidemin çok hoşuna gitti çok güzelmiş benim gelinim bilir işini diyo
makyaj varrrr...açık olanların saçlarında sprey, kapalı olanlarda türban...abdest almak imkansız...akşama kadar abdestlide gezemeyiz galiba..ben saati başı wc'ye çıkan biri olarak..o gün namaz kılmak imkansız gibi
merhaba kızlar bende geldim aranıza kabul ederseniz
Nikahıma 44 gün kaldı (7 temmuz) düğünde 18 Kasımda
Geçmişi okudum biraz güzel bilgiler vardı muhabbetinizi çok beğendim daha çok şey öğreneceğim sizden belli
Geçmişi okudum biraz güzel bilgiler vardı muhabbetinizi çok beğendim daha çok şey öğreneceğim sizden belli
evet tatlımpierre cardin sanırım bu
Hoşgeldin sefa getirdin tatlımmerhaba kızlar bende geldim aranıza kabul ederseniz
hoşgeldin benm düğün tarihinde nikahın var cnm benm
aha benden daha geç evlenen bir gelincik yaşasın artık yanlız değilimm
oleeeey o zamanhep beraber güle oynaya atlatalım
mutluluğumuz daim olsun. Aminn
amin canım 28 ekim benim senin kaç kasım
18 kasım düğünüm doğum günümde evleniyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?