2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

nişanlına üzüldüm canım ama onun hatası değil bu tabi babanda biliyor.onu yakın gördüğü için konuşmuş.
arkanızda her daim olması çok iyi ,baya da bir masraf almış üstünüzden iyi oldu bu
Allah sıkıntılarınızı sona erdirsin canım, dualarımız seninle

ayyyy çok az kaldıııı

Aynen cnm yaa sen evlendin ama hiç bize tüyo vermiyosunkiii

inşallah kızlar

bende çok heyecanlıyım yarın deneyeceğim

canım çok heyecanlısındır şimdi sen
Allah hayırlısıyla geçirmeyi nasip etsin , yuvanda mutlu ol inşallah

Hep birlikte yuvalarımızda mutlu olalım inş. gelinciklerrr, çok zorr bu dönemlerr her duyguyu yaşıyosunn

Son düzenleme:

Aramak istemedim içimden gelmedi boşver gerek de yok zaten
En çok nişanlım üzülüyor ben üzülmeyim diye de bana anlatmıyor
İçinde tuta tuta hasta olcak diye korkuyorum :26::26:
Allah ailelerimizden razı olsun

Amin canım, çok soal

Allah razı olsun babamdan hep arkamızda bizden daha heyecanlı alıyor taşıyor kafasına göre ne eksiğimiz var gözlemliyor bakıyorum almış gelmiş
Çok saolasın tatlım benim

bende en çok bundan korkuyorum...nişanlımım hasta olmasından Allah korusun :26::26::26:
Ama biliyorumki bu dert tasada bitecek inş:26::26:

bende en çok bundan korkuyorum...nişanlımım hasta olmasından Allah korusun :26::26::26:

libertem, foreverim aman kuzum dikkat edin nişanlılarınıza
üzülmesinler en güzel günleriniz bunlar, fazla takmamaya çalışın, düzeliyor zamanla , geçecek gidecek bu sıkıntılar inşallah

günaydın kızlar bugün anakarad hava kapalı yağmurlu nedenseee böle ya düğünede az kaldı yağmur çok yağıyo dün ev bakmaya gittik adam 370 verdik biz adamda 375 dedi kardeşi almanyadaymış işte nebilim konuscam kardeşimle dedi benmkide kapora +kiranı verim dedi adam gitti bugün ayarlıyck bakalım dua edin kızlar inş. şu evi tutarıs kaynanmı aradım dün zorla anne die çıktı ağzımdan aman utanıyorum aslında seviyorum da bilmyorum nolcakkkkkkkk dua edinnn forevercim napalım nişanlımızdada bişi yok ama yapacakta bişey yok baban üstüne almış bazı şeyleri başka şeylerinizi alırsınız o paraylada bi nebze rahatlarsınnn

Beautiful_Life1907 doğru söylüyo kızlar üzmeyin kendinizi ve nişanlınızla aranızı iyi olmasına bakın hepsi geçiyo zamanla en güzel günleriniz bugünler insan çok yıpranılıyo kırılıyoo ama bu günleri iyi değerlendirelin kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin herkese inat gülümseyin

Evet morali yerine gelsin diye yapmadığım şebeklik kalmadı ama güldüremiyorum
Dün yuvamızı bi kursaydık hayırlısı ile dedi
Biter Allahın izniyle

libertem, foreverim aman kuzum dikkat edin nişanlılarınıza
üzülmesinler en güzel günleriniz bunlar, fazla takmamaya çalışın, düzeliyor zamanla , geçecek gidecek bu sıkıntılar inşallah

İnşallah canım
Nişanlımın üzülüp hasta olmasından korkuyorum tek derdim şuan bu çünkü çok hasas biri

Hayırlısı olur canım inşallah
Para olmadığı için babam üstüne aldı ya güzelim

günaydın güzellerrrrrr..... hayırlı cumalarrrr

Son 28

günaydın gelinciklerrrr

GÜNAYDINNN KIZLAR

Forevırım babandan allah razı olsun insan bu zamanlarda destekçi çok arıyor
nişanlında sende inşallah huzurlu olursunuz hep
allahım bize yardım etsin önce sizin huzurunuz olsun herşey olur

günaydın canım, gönlünüzdeki ev olur inşallah
utanacak ne var ciltcim sonuçta eşinin annesi artık senin annen demek ne olursa olsun,
örnek veriyorum kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama sevmesek bile eşimize saygımız olduğu için dememiz gerekir bence

olur olur herşey hayırlısyla olsun hiç yoktan kendi evin ya cnm kira değil inş. o günler bizede gelri cnmmm kiracı olmak zor elin evi kem küm edip duruyolar sinir oluyorum net cevap ver demiii

öle cnm benm ya bu milletin dini imanı para olmuş ya ne paracı millet amca yeni evlenecez sende ucundan tut diyoruz yok diyooo

Günaydın tatlımmm
Artık huzurlu olduğum günler geri gelsinnnnnnnnnn

olur olur herşey hayırlısyla olsun hiç yoktan kendi evin ya cnm kira değil inş. o günler bizede gelri cnmmm kiracı olmak zor elin evi kem küm edip duruyolar sinir oluyorum net cevap ver demiii

Kirada ev bulmak zor ya

aynen canım, insanlar tamamen düşüncesiz olmuşlar, seni anlayan yok

millet senin derdinden anlmyo ev buluyosun işi gücü para adam dün diyoki bize siz işte 1500 sen alsan 1500 eşin alsa adam benm paramın kahyasımısın nesin bende öle iş yeri varsa buyur hemn işimi bırakıp girim dedim millet benm paramın kahyası olmuş ya sanki o çalışıyo size dokunmaz 400 diyo bende dedim sen öle san dedim millet kiracının parasına çalıştığın EMEĞİNE GÖZ DİKMİŞLER YA EN FAZLA OTURURUM 8 AY YA BÖLE OLMAZ ANACIM YAAA 500 KREDİ ÖDERİM KENDİ EVİME YAAA ÇOK SİNİRLENDİM DÜNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…