- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #22.421
Dün akşam babamda öğrendi
Nişanlımı aldı karşısına konuştu baya bi
Çok üzüldü nişanlım yaa tek kelime söylemedi dinledi sadece
İçim cız etti
Sus işareti yapıyorum babama anlamıyor
Çok üzüldüm gece uzun saatler uyuyamadım
Babam olumlu konuştu ne muhtaç olcaksın ben varım hallederiz bir şekilde dedi
Antre-Hol-Küçük oda-mutfa-yatak odası halılarımı babam alcak
Su ve Elek tesisatcısınıda o halletcek
Parkeyide babam yaptırcak
Ben bunları hallederim dedi
Üstümüzden nerden baksam 4-5 bin masrafı aldı
Dün akşam nişanlımın abisi kandil msjı attı
Bende ona msj attım
Aramadım kimseyi
Amiiinnn canım inşallah
Çok saol dualarınızı eksik etmeyin ballarım
ayyyy çok az kaldıııı
inşallah kızlar
bende çok heyecanlıyım yarın deneyeceğim
canım çok heyecanlısındır şimdi sen
Allah hayırlısıyla geçirmeyi nasip etsin , yuvanda mutlu ol inşallah
Ayy kuzum hadi hayırlısı...inş istediğini bulursun şekerimmmm
Saol tatlım şu anda düzeldi gibi ama yinede ben rahat değilim...ama artık kafamada takmıyorum
nişanlına bende üzüldüm..benikide yüzlerine bakamamıştı...annem babama aratmaı zaten çocuk kötü durumda birde sn üzme demişti.. o yüzden baban uzak durmuştu..
ama baban güzel yapmış kuzum...bir sürüde yükü üstünüzden almış çok sevindim tatlım...Allah babalarımızı başımızdan eksik etmesin :26::26:
Keşke akşam kayınvalideni arasaymışın kuzum yaaa...ne hata yapsalarda işte büyükler...onlar aslında bizden daha çocuklar ama elden bişi gelmiyor işte...kocalarımız için katlanıcaz
canım nişanlına üzüldüm oda mahcup yani ailesi yüzünden ama biyandanda sevindim ne kadar güzelki babanız arkanızdaa rabbim analarımız babalarımız başımızdan eksik etmesin inşşşrabbim inşş herşey gönlünüze göre olurr
oyy kuzum beenim inşş inşşş gönlüne göre içine sinen gelinlik bulursun
libertem formumdayım diyorsun yani süper
enerjikliğin hep devam etsin kuzum , bir daha hiç üzülme inşallah
iyi alışverişler kuzum
bende yarın gelinlik bakıcam kızlar dua edin kafama göre bulum inşallah hemencecik
nişanlına üzüldüm canım ama onun hatası değil bu tabi babanda biliyor.onu yakın gördüğü için konuşmuş.
arkanızda her daim olması çok iyi ,baya da bir masraf almış üstünüzden iyi oldu bu
Allah sıkıntılarınızı sona erdirsin canım, dualarımız seninle
Aramak istemedim içimden gelmedi boşver gerek de yok zaten
En çok nişanlım üzülüyor ben üzülmeyim diye de bana anlatmıyor
İçinde tuta tuta hasta olcak diye korkuyorum :26::26:
Allah ailelerimizden razı olsun
Amin canım, çok soal
Allah razı olsun babamdan hep arkamızda bizden daha heyecanlı alıyor taşıyor kafasına göre ne eksiğimiz var gözlemliyor bakıyorum almış gelmiş
Çok saolasın tatlım benim
bende en çok bundan korkuyorum...nişanlımım hasta olmasındanAllah korusun :26::26::26:
Ama biliyorumki bu dert tasada bitecek inş:26::26:
Amin canım, çok soal
Allah razı olsun babamdan hep arkamızda bizden daha heyecanlı alıyor taşıyor kafasına göre ne eksiğimiz var gözlemliyor bakıyorum almış gelmiş
bende en çok bundan korkuyorum...nişanlımım hasta olmasındanAllah korusun :26::26::26:
libertem, foreverim aman kuzum dikkat edin nişanlılarınıza
üzülmesinler en güzel günleriniz bunlar, fazla takmamaya çalışın, düzeliyor zamanla , geçecek gidecek bu sıkıntılar inşallah
günaydın kızlar bugün anakarad hava kapalı yağmurlu nedenseee böle ya düğünede az kaldı yağmur çok yağıyo dün ev bakmaya gittik adam 370 verdik biz adamda 375 dedi kardeşi almanyadaymış işte nebilim konuscam kardeşimle dedi benmkide kapora +kiranı verim dedi adam gitti bugün ayarlıyck bakalım dua edin kızlar inş. şu evi tutarıs kaynanmı aradım dün zorla anne die çıktı ağzımdan aman utanıyorum aslında seviyorum da bilmyorum nolcakkkkkkkk dua edinnn forevercim napalım nişanlımızdada bişi yok ama yapacakta bişey yok baban üstüne almış bazı şeyleri başka şeylerinizi alırsınız o paraylada bi nebze rahatlarsınnn
günaydın güzellerrrrrr..... hayırlı cumalarrrr
Son 28
günaydın gelinciklerrrr
Amin canım, çok soal
günaydın kızlar bugün anakarad hava kapalı yağmurlu nedenseee böle ya düğünede az kaldı yağmur çok yağıyo dün ev bakmaya gittik adam 370 verdik biz adamda 375 dedi kardeşi almanyadaymış işte nebilim konuscam kardeşimle dedi benmkide kapora +kiranı verim dedi adam gitti bugün ayarlıyck bakalım dua edin kızlar inş. şu evi tutarıs kaynanmı aradım dün zorla anne die çıktı ağzımdan aman utanıyorum aslında seviyorum da bilmyorum nolcakkkkkkkk dua edinnn forevercim napalım nişanlımızdada bişi yok ama yapacakta bişey yok baban üstüne almış bazı şeyleri başka şeylerinizi alırsınız o paraylada bi nebze rahatlarsınnn
Evet morali yerine gelsin diye yapmadığım şebeklik kalmadı ama güldüremiyorum
Dün yuvamızı bi kursaydık hayırlısı ile dedi
Biter Allahın izniyle
İnşallah canım
Nişanlımın üzülüp hasta olmasından korkuyorum tek derdim şuan bu çünkü çok hasas biri
Hayırlısı olur canım inşallah
Para olmadığı için babam üstüne aldı ya güzelim
günaydın canım, gönlünüzdeki ev olur inşallah
utanacak ne var ciltcim sonuçta eşinin annesi artık senin annen demek ne olursa olsun,
örnek veriyorum kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama sevmesek bile eşimize saygımız olduğu için dememiz gerekir bence
GÜNAYDINNN KIZLAR
Forevırım babandan allah razı olsun insan bu zamanlarda destekçi çok arıyor
nişanlında sende inşallah huzurlu olursunuz hep
allahım bize yardım etsin önce sizin huzurunuz olsun herşey olur
olur olur herşey hayırlısyla olsun hiç yoktan kendi evin ya cnm kira değil inş. o günler bizede gelri cnmmm kiracı olmak zor elin evi kem küm edip duruyolar sinir oluyorum net cevap ver demiii
öle cnm benm ya bu milletin dini imanı para olmuş ya ne paracı millet amca yeni evlenecez sende ucundan tut diyoruz yok diyooo
hoşgeldin canım, nasılsın?
Günaydın tatlımmm
Artık huzurlu olduğum günler geri gelsinnnnnnnnnn
Kirada ev bulmak zor ya
günaydın kızlarrrr nasılsınız?
bugün son 28 gün kaldı nikahımda 12 gün sonraaaaa
aynen canım, insanlar tamamen düşüncesiz olmuşlar, seni anlayan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?