- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #22.441
günaydın canım kiraz detoksu yapıcam da onu inceliyordum 4 kilo veriyormuşsun bu ahmet marankinin önerisi
inşallah canım çok az kaldı yakında o huzurlu günler seninlee sen kaç yıldır berabersin kuzum nişanlınla
günaydın canım kiraz detoksu yapıcam da onu inceliyordum 4 kilo veriyormuşsun bu ahmet marankinin önerisi
günaydın kızlar bugün anakarad hava kapalı yağmurlu nedenseee böle ya düğünede az kaldı yağmur çok yağıyo dün ev bakmaya gittik adam 370 verdik biz adamda 375 dedi kardeşi almanyadaymış işte nebilim konuscam kardeşimle dedi benmkide kapora +kiranı verim dedi adam gitti bugün ayarlıyck bakalım dua edin kızlar inş. şu evi tutarıs kaynanmı aradım dün zorla anne die çıktı ağzımdan aman utanıyorum aslında seviyorum da bilmyorum nolcakkkkkkkk dua edinnn forevercim napalım nişanlımızdada bişi yok ama yapacakta bişey yok baban üstüne almış bazı şeyleri başka şeylerinizi alırsınız o paraylada bi nebze rahatlarsınnn
GÜNAYDINNN KIZLAR
Forevırım babandan allah razı olsun insan bu zamanlarda destekçi çok arıyor
nişanlında sende inşallah huzurlu olursunuz hep
allahım bize yardım etsin önce sizin huzurunuz olsun herşey olur
Günaydın tatlımmm
Artık huzurlu olduğum günler geri gelsinnnnnnnnnn
Kirada ev bulmak zor ya
Mayıs 29 1 yıl olcak canımmm
O nasıl yapılıyormuş???
kiraz detoksunu ilk defa duydum.
ahmet marankinin tavsiyelerini bende dinliyorum, ama hiç yapmadım..
millet senin derdinden anlmyo ev buluyosun işi gücü para adam dün diyoki bize siz işte 1500 sen alsan 1500 eşin alsa adam benm paramın kahyasımısın nesin bende öle iş yeri varsa buyur hemn işimi bırakıp girim dedim millet benm paramın kahyası olmuş ya sanki o çalışıyo size dokunmaz 400 diyo bende dedim sen öle san dedim millet kiracının parasına çalıştığın EMEĞİNE GÖZ DİKMİŞLER YA EN FAZLA OTURURUM 8 AY YA BÖLE OLMAZ ANACIM YAAA 500 KREDİ ÖDERİM KENDİ EVİME YAAA ÇOK SİNİRLENDİM DÜNNN
günaydın kızlarrr...
anam sizin az mış ya elinizi çabuk tutmuşsunuz siz biz 4 yıl sevgili idik
kiraz detoksu şöle 3 bölümden oluşuyo
hergün 3 öğün sadece kiraz su bitki çayı içiyorsun
ve tüm ödemlerden şişliklerden kurtuluyorsun
deneyecem valla canım şişkinlik göbek kalmıyormuş
günaydın kızlarrrr nasılsınız?
bugün son 28 gün kaldı nikahımda 12 gün sonraaaaa
öle cnm benm ya bu milletin dini imanı para olmuş ya ne paracı millet amca yeni evlenecez sende ucundan tut diyoruz yok diyooo
millet senin derdinden anlmyo ev buluyosun işi gücü para adam dün diyoki bize siz işte 1500 sen alsan 1500 eşin alsa adam benm paramın kahyasımısın nesin bende öle iş yeri varsa buyur hemn işimi bırakıp girim dedim millet benm paramın kahyası olmuş ya sanki o çalışıyo size dokunmaz 400 diyo bende dedim sen öle san dedim millet kiracının parasına çalıştığın EMEĞİNE GÖZ DİKMİŞLER YA EN FAZLA OTURURUM 8 AY YA BÖLE OLMAZ ANACIM YAAA 500 KREDİ ÖDERİM KENDİ EVİME YAAA ÇOK SİNİRLENDİM DÜNNN
günaydın kızlarrr...
bende 6,5 yılı devirdim valla:124::124::124::124:
şu kiraz detoksunu deneyim yaaa bende de baya şişkinlik oluyor
hadi bakalım az kaldı kuzum hazırlıklar bitmiştir heralde çeyiz ne zaman gidecek canım
aman boşver canım sinirlenme boş insanlar işte anlayışsız gözü dünmüş paradan başka bişi bilmezler en iyisi dediğin gibi 100 tl fazla ver kendi evini almış olursun canım sıkma canını
YA SORMA DELİ OLUYORUMMMMM
kısslarrr bu liberte nerde
elfmm,saliha,my_everything,sehker,pakize,cgdm,tuti adını şu anda unutuğumve aramıza yeni katılan arkadaşlar gelin yahu nerdesiniz
kızlar midem çok ağrıyoo:2::2:
günaydın canım, çok az kaldı gerçekten
nasıl hazırlıklar, bitti mi?
hadi bakalım az kaldı kuzum hazırlıklar bitmiştir heralde çeyiz ne zaman gidecek canım
kısslarrr bu liberte nerde
elfmm,saliha,my_everything,sehker,pakize,cgdm,tuti adını şu anda unutuğumve aramıza yeni katılan arkadaşlar gelin yahu nerdesiniz
maşşalah canım allah birlikte yaşlanmayı nasip etsin inşallah
AHMET MARANK : Kiraz DetoksuVİRÜSBalad!
burdan inceleyebilirsin ben
kilo veriyim yeter ki bir ay kiraz yerim
Annnuuuuvvv yokluğumuda fark etmişşşşş
Çok sinirliyim kızlar şu andaşirket mail atmış...ayda bir .ctesi geliyorduk..bundan sonra ayda bir c.tesi-pazar gelcekmişiz....çok sinirliyim yaaaa ne sanıyorlar kendilerini bunlar...verdikleri maaşa bakmıyorlar galiba birde eşşek gibi çalıştırmaya çalışıolar...
amin canım hepimize inşallah
inceliyorum baya detaylı bir detoksmuş bu yaaa
haziranın 15 inde başlayalım beraber
ama Kilosu 60-70 arasında olanlar 500 gram, 70ten fazla olanlar ise 1000 gram kiraz tüketmeli
diyo yaaa , biz insan değilmiyiz şişkinlik olamaz mı bizde yaaa:26::26::26::26:
Annnuuuuvvv yokluğumuda fark etmişşşşş
Çok sinirliyim kızlar şu andaşirket mail atmış...ayda bir .ctesi geliyorduk..bundan sonra ayda bir c.tesi-pazar gelcekmişiz....çok sinirliyim yaaaa ne sanıyorlar kendilerini bunlar...verdikleri maaşa bakmıyorlar galiba birde eşşek gibi çalıştırmaya çalışıolar...
Neden canım renie famodin lansor gibi ilaçlardan içtin mi
canım çeyizimde birkaç eksik var yatakodasının halılarını ve tül perdesini ben yaptırıcam bu haftasonu hallederim inş. onundışında yorgan alıcam 1 tane kirli kutusu çekmece içi kaşıklık bide birkaç plastik kap alıcam o kadar düğün hazırlığı olarakta kına malzemelerim kaldı sadece
bitti sayılır canım Beatiful_Life1907 ye yazdım eksikleri
burdayımmm yorgan bakıyorum bana yorgan önerin kızlar kampanya falan varmı?
aman canım bu işverenler hepsi böyle
hım ben görmedim kuzum kaçırdım heralde:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?