- 10 Aralık 2010
- 6.584
- 9.521
- 398
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #22.481
tuttuk eryamanda 500 ee :44: bizede pahalı geldi ama uygunmuş sizin kiii..
ev sahipleri hiç halden anlamıyorlar bizim ev sahibimizde sinirin teki 10 lira parası bizde kalsa akşama kadar arar
geçen ay suyu bağlatık onun ödemesi gereken 750 tl yi biz ödedik adam hiçç aramıyoo nişanlımda geçen ay kira vermedi kalanınıda bu ay düşecekk
evet bende onu yapayım yaaa, zaten kilo aldım evlenene kadar alıcam gibi görünüyoru. 60'ı görcem galiba
özel mesajla yolladım canım sana
şu hale bakya bizim oralarda 550 diyen var millet çıkmadan tutuyıo cnm ya bi görsen bizde ölelikle bulduk evi çok ya zaten asgari ücrete çalışıyorum ele vercem parayı yadüşünsenee off zorya valla neymöiş öle 5 kruş ceplerinden çıkmyyo aktrep var adamların yaaaaaaaaaaaa
ben sanırım elma sirkesinin faydasını görmeye başladım kızlar sürekli karnım gurul gurul gurull
Ee birde yanında yeşil çay içiyorum ekmek yemiyorum günde 1 tane de sade soda içiyorum
Ama sebze yemeğimi sağlam yemeğe özen gösteriyorum bu iş olucak sanırım
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmyoruldum kızlar ya karnımda acıt-ktııı
kızlar peki bu microfiber yorganlar nasıl kullanışlımı ince mi temizliği nasıl?
hoşgeldin kuzum, bende acıktım yavv
canım bende tek kişiliği var microfiber çamaşır makinesinde kaç kere yıkadım hiç bir şey olmadı
evet bende onu yapayım yaaa, zaten kilo aldım evlenene kadar alıcam gibi görünüyoru. 60'ı görcem galiba
özel mesajla yolladım canım sana
Yalnız benim aldığımda siteden aldım bende taç kristal yorgan microfiber olarak geçiyordu aynısımı bu bilmiyorum ama yine kampanyadaydı :)
canım peki çok ince değil dimi? sıcak tutarmı?
ben 65 kiloyum göbeğim çok yaa
canım çok fazla sıcağı sevmeyenler için ideal, ama diyorsan ben çok sıcak severim bundan alma, yada al üzerine birde ekstra battaniye örtersin
bende kilo alınca direk ordan alıyorum yaaa, sporda şart sürekli oturduğum için
inşş gönlünüze göre ev bulursun canımm inşş hayırlıs olur kuzumm
günaydın canım hoşgeldinn
allahım inşş eskisinden dahada mutlu olursun kuzumm
inşş kızlar hepimiz çokk çokk mutlu oluruz
anam sizin az mış ya elinizi çabuk tutmuşsunuz siz biz 4 yıl sevgili idik
kiraz detoksu şöle 3 bölümden oluşuyo
hergün 3 öğün sadece kiraz su bitki çayı içiyorsun
ve tüm ödemlerden şişliklerden kurtuluyorsun
deneyecem valla canım şişkinlik göbek kalmıyormuş
kızlar midem çok ağrıyoo:2::2:
Annnuuuuvvv yokluğumuda fark etmişşşşş
Çok sinirliyim kızlar şu andaşirket mail atmış...ayda bir .ctesi geliyorduk..bundan sonra ayda bir c.tesi-pazar gelcekmişiz....çok sinirliyim yaaaa ne sanıyorlar kendilerini bunlar...verdikleri maaşa bakmıyorlar galiba birde eşşek gibi çalıştırmaya çalışıolar...
forever canım limangoda days in colours nevresimler, bir bak istersen
çok beğendim ben çift taraflı kullanılanları bile var
[ı]off işte o oturmak yokmuu hemen simit oluşturuyor karında sen hangi sektördeydin canım[/ı]
canım çok fazla sıcağı sevmeyenler için ideal, ama diyorsan ben çok sıcak severim bundan alma, yada al üzerine birde ekstra battaniye örtersin
bende kilo alınca direk ordan alıyorum yaaa, sporda şart sürekli oturduğum için
Forumunuzu takip ediyorumm uzun süredir,ama yazmaya pek fırsat bulamadım canımBeautiful_Life1907
burchecan canım seni gördüm konu okuyanlar arasında.
aramıza katılsana sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?