2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
İstediğin tavşan kanı olsun şekerim buyur :1:
Afiyet olsun canım....

Canım evin hayırlı olsun ne kadara ve nerde tuttunuz:46:
Darısı da benim başıma

saolun kızlar good heart elfim foreverim prensescim ya hepinize teşekkür ederim ankaradana 375 tuttuk ama zorla üçüncü katta yeni bina daha bir kişi oturmuş üçyıl ordan tuttuk kşracı çıkacak ayın 2sinde ohhh içimden bişey kalktı yük kalktı yaaa ne zormul arkadaşlarrrr aama çok oturmuycm ele çalıştığımı veremem en fazla 8 ay inş.

Son düzenleme:
saolun kızlar elfim foreverim prensescim ya hepinize teşekkür ederim ankaradana 375 tuttuk ama zorla üçüncü katta yeni bina daha bir kişi oturmuş üçyıl ordan tuttuk kşracı çıkacak ayın 2sinde ohhh içimden bişey kalktı yük kalktı yaaa ne zormul arkadaşlarrrr aama çok oturmuycm ele çalıştığımı veremem en fazla 8 ay inş.

cnm hayırlı olsun...ankaranın neresinde tuttunuz? bzde arıyoruz nişanlım ile ev ama hala bişe bulamadık, bütcemize ve istediğimz şekilde:26:

cnm hayırlı olsun...ankaranın neresinde tuttunuz? bzde arıyoruz nişanlım ile ev ama hala bişe bulamadık, bütcemize ve istediğimz şekilde:26:

saol cnm benm ya altındağ tarafından siteelr civarı deyim sana cnm 375 tuttuk siz ne kadarlık bişey düşünyosunuz nerden cnm aklımda olsun sölede sana özelden atarım varmış dieee

inşalahhhh

evet canım yeni 32 ay konuştuk 4. Ay nişanlandık biz:1::1::1:
Bende deneyim bari yaa

geçmiş olsun canım

mesai vermiyorlar ve görüşlerinizi sormuyorlar:19::19::19::20::20::20:

nasıl 32 ay canım valla anlamadım :1::1::1:

forumunuzu takip ediyorumm uzun süredir,ama yazmaya pek fırsat bulamadım canım
benim düğünümde 2 temmuz,dün nikahım vardı :3:

hayırlı uğurlu olsun canım

kızlar evimizi tuttukk :10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:

iyi günlerde mutlulukla oturun canım:16::16::16::16:

saol cnm benm ya altındağ tarafından siteelr civarı deyim sana cnm 375 tuttuk siz ne kadarlık bişey düşünyosunuz nerden cnm aklımda olsun sölede sana özelden atarım varmış dieee

bizde oralardan istiyoruz.... benim işim kırıkkalede, eşim ank da... benim gidiş gelişim kolay olsun diye siteler-mamak tarafından baktık....çok sevinirim bana haber verirsen benim düğün 26haziranda, haziran 1 e kadar tutmak istiyoruz bizde artık:18:

Hayırlı cumalar kızlar.
Dün kandilde kayınvalidemi aradım kayınpederim istedi telefonu uzuuun uzun konuştuk. :17:
Daha doğrusu ben biraz kekeledim falan. :ssz:
Bugün fotoğraf çekimi için mekanları görmeye gidicez sonra karar vericez inşallah.
Salona gidip gerekenleri söyleyip prova için çamaşır, ayakkabı takı toka kuaförü halledicez.
Zaman kalırsa kapalıçarşıda beğendiğim alyansların siparişlerini vericez.
Citl evin tutulmuş çok sıkıntı yapıyodun hallolmuş çok sevindim. Huzurla oturun allah evinizi almayı nasip etsin.:54:

Tek tek cevap veremiyorum ama hepsini okudumm.
Kayınvaldeleriyle barıanlar allah muhabbetinizi artırsın. :nazar:

hayırlı cumalar kızlar mutlu, aşk dolu bir gün bizimle olsun :16:

inşallah canım ama benim nişanlımın toplantısı var görüşemicezz:43::43::43:

[sıze=3]hayırlı cumalar kızlar.
Dün kandilde kayınvalidemi aradım kayınpederim istedi telefonu uzuuun uzun konuştuk. :17:
Bugün fotoğraf çekimi için mekanları görmeye gidicez sonra karar vericez inşallah.
Salona gidip gerekenleri söyleyip prova için çamaşır, ayakkabı takı toka kuaförü halledicez.
[sıze=3]citl[/sıze] evin tutulmuş çok sıkıntı yapıyodun hallolmuş çok sevindim. Huzurla oturun allah evinizi almayı nasip etsin.:54:

Kayınvaldeleriyle barıanlar allah muhabbetinizi artırsın. :nazar:[/sıze]

aman maşallah benim kayınvalidem de benim canım
çok iyi anlaşıyoruz
sen nişan mı düğün mü yüzükleri düğünde mi takıyorsunuz yada canım

kızlar evimizi tuttukk :10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:

canım hayırlı olsun çok sevindim:16:

kızlar bugünden sonra şantiyede çalışcam internet olmaya bilir anca girebilirsem hafta sonu girerim unutmayın olurmu beni :50::50::50:

unuturmuyuz canım aşk olsun.yalnız ben yarın yokum gelinlik bakyama gidicem. pazar netteyim:34:

saol canım allah razı olsun
şimdilik hafifledi ilerim çok şükür :31::31:
canım ben kullanıyorum memnunum çok rahat:34::34::34: daha yıkamadım ama o konuda benimde pek bilgim yok kuzum:44: ben taçın aldım :34:
kızlarr ben kendime 2 tane nevresim takımı aldım biri days in colours diğeri taç days in colours geçen yıkadım azı burnu bitarafa kaydı:30::30::30::30::30::19::19::19: hemencik bozuldu çok beğenerek almıştım renginden dolayı ama pişman oldum şunu söleyeyim taç daha kaliteli:34::34::32::32::32: ve daha yumuşak kumaşı diğerlerinin kumaşı çok sert oluyoo:1::1::1:

hepimizden razı olsun inşallah:34:

bence de taç daha iyi ve kolay ütülenebilenleri var:34:
örnek mesela aynısından bizim evde var

$taç.webp

İstediğin tavşan kanı olsun şekerim buyur :1:
Afiyet olsun canım....

afiyet bal şeker olsun kuzuma:56::56::16::16:

sağolun kızlar:32::32::32::32:
şimdi tavşan kanı çayımı içebilirim:1::1:

Hayırlı cumalar kızlar.
Citl evin tutulmuş çok sıkıntı yapıyodun hallolmuş çok sevindim. Huzurla oturun allah evinizi almayı nasip etsin.:54:

Kayınvaldeleriyle barıanlar allah muhabbetinizi artırsın. :nazar:

hayırlı cumalar canım hoşgeldin.

ohh sende işlerini kolayladın artık canım Allah rast getirsin işini :)
yüzük düğünde mi takılacak:44:

Hayırlı cumalar kızlar mutlu, aşk dolu bir gün bizimle olsun :16:

hayırlı cumalar canım:16:

Back
X