- Konu Sahibi bal_bocegi
- #22.521
kızlar bugünden sonra şantiyede çalışcam internet olmaya bilir anca girebilirsem hafta sonu girerim unutmayın olurmu beni![]()
meslek neydi canım senin :44::44:
hiçç unuturmuyuz aşkolsun kuzum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bugünden sonra şantiyede çalışcam internet olmaya bilir anca girebilirsem hafta sonu girerim unutmayın olurmu beni![]()
İstediğin tavşan kanı olsun şekerim buyur
Afiyet olsun canım....
Canım evin hayırlı olsun ne kadara ve nerde tuttunuz
Darısı da benim başıma
hayırlı uğurlu olsun cnm darısıda bana![]()
saolun kızlar elfim foreverim prensescim ya hepinize teşekkür ederim ankaradana 375 tuttuk ama zorla üçüncü katta yeni bina daha bir kişi oturmuş üçyıl ordan tuttuk kşracı çıkacak ayın 2sinde ohhh içimden bişey kalktı yük kalktı yaaa ne zormul arkadaşlarrrr aama çok oturmuycm ele çalıştığımı veremem en fazla 8 ay inş.
Hayırlısı olsuunn cnmcitl kullanıcısından alıntı
kızlar evimizi tuttukk
cnm hayırlı olsun...ankaranın neresinde tuttunuz? bzde arıyoruz nişanlım ile ev ama hala bişe bulamadık, bütcemize ve istediğimz şekilde:26:
Hayırlısı olsuunn cnm![]()
inşalahhhh
evet canım yeni 32 ay konuştuk 4. Ay nişanlandık biz
Bende deneyim bari yaa
geçmiş olsun canım
mesai vermiyorlar ve görüşlerinizi sormuyorlar![]()
forumunuzu takip ediyorumm uzun süredir,ama yazmaya pek fırsat bulamadım canım
benim düğünümde 2 temmuz,dün nikahım vardı![]()
kızlar evimizi tuttukk![]()
meslek neydi canım senin :44::44:
hiçç unuturmuyuz aşkolsun kuzum![]()
saol cnm benm ya altındağ tarafından siteelr civarı deyim sana cnm 375 tuttuk siz ne kadarlık bişey düşünyosunuz nerden cnm aklımda olsun sölede sana özelden atarım varmış dieee
nasıl 32 ay canım valla anlamadım
hayırlı uğurlu olsun canım
iyi günlerde mutlulukla oturun canım![]()
saol cnm sende ankdaydın demi vala şimdiden aramaya bakın biz iki aydır arıyoruz düğüne bir ay kaldııı bizimm acele ettik bulduk sonundaaaaaaaaa
saol canımmm darısı sizlere inş. çok zormuş yaaaaaaaaaaaaaaaaasevindirik oldum neeeeeeeeee
![]()
inş. sürveyanı kuzum bnm
hayırlı cumalar kızlar mutlu, aşk dolu bir gün bizimle olsun![]()
[sıze=3]hayırlı cumalar kızlar.
Dün kandilde kayınvalidemi aradım kayınpederim istedi telefonu uzuuun uzun konuştuk.
Daha doğrusu ben biraz kekeledim falan.
Bugün fotoğraf çekimi için mekanları görmeye gidicez sonra karar vericez inşallah.
Salona gidip gerekenleri söyleyip prova için çamaşır, ayakkabı takı toka kuaförü halledicez.
Zaman kalırsa kapalıçarşıda beğendiğim alyansların siparişlerini vericez.
[sıze=3]citl[/sıze] evin tutulmuş çok sıkıntı yapıyodun hallolmuş çok sevindim. Huzurla oturun allah evinizi almayı nasip etsin.
Tek tek cevap veremiyorum ama hepsini okudumm.
Kayınvaldeleriyle barıanlar allah muhabbetinizi artırsın.[/sıze]
inşallah canım ama benim nişanlımın toplantısı var görüşemicezz
aman maşallah benim kayınvalidem de benim canım
çok iyi anlaşıyoruz
sen nişan mı düğün mü yüzükleri düğünde mi takıyorsunuz yada canım
kızlar evimizi tuttukk![]()
saol canım allah razı olsun
şimdilik hafifledi ilerim çok şükür
canım ben kullanıyorum memnunum çok rahatdaha yıkamadım ama o konuda benimde pek bilgim yok kuzum:44: ben taçın aldım
kızlarr ben kendime 2 tane nevresim takımı aldım biri days in colours diğeri taç days in colours geçen yıkadım azı burnu bitarafa kaydıhemencik bozuldu çok beğenerek almıştım renginden dolayı ama pişman oldum şunu söleyeyim taç daha kaliteli
ve daha yumuşak kumaşı diğerlerinin kumaşı çok sert oluyoo
![]()
İstediğin tavşan kanı olsun şekerim buyur
Afiyet olsun canım....
afiyet bal şeker olsun kuzuma![]()
Hayırlı cumalar kızlar.
Dün kandilde kayınvalidemi aradım kayınpederim istedi telefonu uzuuun uzun konuştuk.
Daha doğrusu ben biraz kekeledim falan.
Bugün fotoğraf çekimi için mekanları görmeye gidicez sonra karar vericez inşallah.
Salona gidip gerekenleri söyleyip prova için çamaşır, ayakkabı takı toka kuaförü halledicez.
Zaman kalırsa kapalıçarşıda beğendiğim alyansların siparişlerini vericez.
Citl evin tutulmuş çok sıkıntı yapıyodun hallolmuş çok sevindim. Huzurla oturun allah evinizi almayı nasip etsin.
Tek tek cevap veremiyorum ama hepsini okudumm.
Kayınvaldeleriyle barıanlar allah muhabbetinizi artırsın.![]()
Hayırlı cumalar kızlar mutlu, aşk dolu bir gün bizimle olsun![]()