2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Sağol Canım amin hepimiz bir yastıkta kocayalım inşallahh
Evimizi tuttuk,mobilya,gelinlik,damatlık işleri halloldu
Pazar günü mobilyanın bi kısmı gelicek
Diğerleride 15 gün içinde teslim edilcekmiş
Dün nikahtan sonra gittik bi de davetiyelerimizi aldık
Eki Görüntüle 427724
Pazar da perde bakıcaz,
Çeyiz bitti gibi ufak tefek eksiklerim var

Davetiyen çok güzelmiş tatlım :46::46::46::46: herşeyin hal olmuş maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar: her dilediğin şey olsun kuzucum :46::46::46:

Hayırlı cumalar kızlar.
Dün kandilde kayınvalidemi aradım kayınpederim istedi telefonu uzuuun uzun konuştuk. :17:
Daha doğrusu ben biraz kekeledim falan. :ssz:
Bugün fotoğraf çekimi için mekanları görmeye gidicez sonra karar vericez inşallah.
Salona gidip gerekenleri söyleyip prova için çamaşır, ayakkabı takı toka kuaförü halledicez.
Zaman kalırsa kapalıçarşıda beğendiğim alyansların siparişlerini vericez.
Citl evin tutulmuş çok sıkıntı yapıyodun hallolmuş çok sevindim. Huzurla oturun allah evinizi almayı nasip etsin.:54:

Tek tek cevap veremiyorum ama hepsini okudumm.
Kayınvaldeleriyle barıanlar allah muhabbetinizi artırsın. :nazar:

cnm saol ya üstümden yük kalktı resmen yaaaaaaaaaaa:34::34::34:

BEATİFULLLL 3 AY 2 HAFTA KALMIŞŞŞŞŞŞ :52::52::52::52: tam 3 buçuk aydayız...
nişanlımla konuştuk...borçları ödeyinceye kadar çalışcam..bu arada yinede başka işlerede bakıcam...bulamazsak borçları öder ödemez çıkıcam işten :47::47::47: duramam haksızlık olan yerde :47::47::47:

nişanlımla konuştuk...borçları ödeyinceye kadar çalışcam..bu arada yinede başka işlerede bakıcam...bulamazsak borçları öder ödemez çıkıcam işten :47::47::47: duramam haksızlık olan yerde :47::47::47:

ya işte borçlarını öde birazcıkta kazanırsın bi sıkıntın olduğunda lazım olur die öle çık benceee

liberte11
Davetiyen çok güzelmiş tatlım herşeyin hal olmuş maşallah her dilediğin şey olsun kuzucum
Çok teşekkür ederim cnm beğenmene sevindim
Herşey yavaş yavaş halloluyo çok şükür bizde ev konusunda çok sıkıntı yaşadık
Sonunda bulduk çok şükür
Hepimizin herşey inşallah gönlünden geçenin en güzeli olsunn

Olsun canım ben nişanlımı 28 gündür göremiyorum gelmesine de 15 gün kaldı ama her günümüz aşk dolu sanki hep yanımda :16:

biz hergün görüştüğümüz için zor geldi şimdi bana :17::17::17:

bende aynı şekilde borcumuz bitene kadar allahım inşallah bide bebek nasip eder bebişim kocişim ve ben mutlu mesut yaşarız:16::16::16::16:

Merhaba canlar :)

Geçmişi okumaktan yazamıyorum kaç gündür, bir de bu gizlilik hususundan sonra da hiç canım istemiyor yazmak, geçen nişanlım bana googledan yorumumun çıktığı bir aramayı gösterdi.. ilk benim yorum çıkıyor.. Allahtan o yorumda onu incitecek bişey yazmıyordu.. Zaten tonla sorunumuz var birde bu çıkmasın istiyorum.. KK ya takıldığımı zaten biliyor.. Birde deşifre oldum.. Nick değiştirmekte faydasız.. üye olmadan o yorumdan profilime girilebiliniyor, beğendiğim ve beğenildiğim yorumları tıklayıp okuyabiliyor.. Diğer yazdığım yorumları okumak içinse üyelik istiyor sistem.. falan falan işte.. Üyeliğimi iptal etsem de birşey değişmiyor..

Çok canım sıkıldı yaa..

canımmm evet 3 ay 2 haftamız kaldı çok şükür :8::8:

haftaya perşembe ıslanıyoruz biz ona göre kızlar..:32::32::32::32:

canım bencede borçlarınız hafiflesin ona göre çıkarsın kafana göre bir iş bakarsın kuzum:16::16::16:

Olsun canım ben nişanlımı 28 gündür göremiyorum gelmesine de 15 gün kaldı ama her günümüz aşk dolu sanki hep yanımda :16:

Maşallahhhh , hep mutlu olun inş. Biz ayrı kaldığımızda çok zor geçiyor, işi için 3-5 günlüğüne şehir dışına çıkıyor çıldırıyorum resmen :) Ama hep bir aradayız yakın oturuyoruz birbirimize.. çok alıştık sanırım tabi aşkımın daha askerliği var bakalım o zaman ne olacak, bir de evli olacaz.. kışlaya seni de götürürüm diyor :)

Son düzenleme:

Geçmişi okumaktan yazamıyorum kaç gündür, bir de bu gizlilik hususundan sonra da hiç canım istemiyor yazmak, geçen nişanlım bana googledan yorumumun çıktığı bir aramayı gösterdi.. ilk benim yorum çıkıyor.. Allahtan o yorumda onu incitecek bişey yazmıyordu.. Zaten tonla sorunumuz var birde bu çıkmasın istiyorum.. KK ya takıldığımı zaten biliyor.. Birde deşifre oldum.. Nick değiştirmekte faydasız.. üye olmadan o yorumdan profilime girilebiliniyor, beğendiğim ve beğenildiğim yorumları tıklayıp okuyabiliyor.. Diğer yazdığım yorumları okumak içinse üyelik istiyor sistem.. falan falan işte.. Üyeliğimi iptal etsem de birşey değişmiyor..

Çok canım sıkıldı yaa..

ay benmki bilmyo bilseeeeeeeeeee düşünemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızar kesinnnnnnnnnnnnnn:29::29::29::29::29:

Çok canım sıkıldı yaa..

Çok haklısın cnm yaa eğer nişanlın nickini biliyorsa zaten tüm yorumlar tek tek çıkıyor hatta alıntı yapıldıysa o bile çıkıyor...
Malesef gizlilik yok pek:50:
Bundan sonra dikkat et de sadece nişanlın bilsin bi de arkadaş eş dost öğrense çok kötü olur galiba:50:
Ben o kadar akrabalarım hakkında attım tuttum bi tanesi görse valla kıyamet kopar:9::9:

Çok haklısın cnm yaa eğer nişanlın nickini biliyorsa zaten tüm yorumlar tek tek çıkıyor hatta alıntı yapıldıysa o bile çıkıyor...
Malesef gizlilik yok pek:50:
Bundan sonra dikkat et de sadece nişanlın bilsin bi de arkadaş eş dost öğrense çok kötü olur galiba:50:
Ben o kadar akrabalarım hakkında attım tuttum bi tanesi görse valla kıyamet kopar:9::9:

:1::1::1::1::1:ilahiiiii erkekelri herşeyi anlatırsan zorr yaniiiiiiiiiiiii

canımmm evet 3 ay 2 haftamız kaldı çok şükür :8::8:

haftaya perşembe ıslanıyoruz biz ona göre kızlar..:32::32::32::32:

canım bencede borçlarınız hafiflesin ona göre çıkarsın kafana göre bir iş bakarsın kuzum:16::16::16:

evet yaaa haftaya ıslanıyoruz ciddennnn :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
öyle düşündük tatlım...bakalım kayınvalidemde diğer şirkete geçirmeye çalışcak...dua edin bana kızlar...hakkımda hayırlısı olsunnn :26::26::26:

Back
X