2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kısslarrr bu liberte nerde:31:

elfmm,saliha,my_everything,sehker,pakize,cgdm,tuti adını şu anda unutuğum:17::17: ve aramıza yeni katılan arkadaşlar gelin yahu nerdesiniz:52::52:

güzelim ben geldim ama sen gitmişsin:5:

neler olmuş ya bütün arkadaşlar üyeliğini sildirmiş ne güzel muhabbet ediyorduk ama özel hayatınız daha önemli inşallah tekrar karşılaşırız dostlar:14:

Kazen bey teşekkürler konumuz kadınlar hamamına taşınmış bu iyi oldu...
bayanlar diğer arkadaşlarda gelir belki başka bir nick alıp gerginiz zaten bu işlerden sebep birde site yüzünden gerilmeyelim bence...

Kazen bey teşekkürler konumuz kadınlar hamamına taşınmış bu iyi oldu...
bayanlar diğer arkadaşlarda gelir belki başka bir nick alıp gerginiz zaten bu işlerden sebep birde site yüzünden gerilmeyelim bence...

Evet cnm bence fazla hızlı davrandılar keşke kalsalardı :50:
Bekliyorum umarım başka bi nickle dönerler:26:
Kızlar dönerseniz lütfen mesajla bize belli edin siz olduğunuzu olur mu:34:
Özletmeyin kendinizii:30:

Son düzenleme:
iyi aksamlar kizlarr.. neler oldu bole uyelik iptali konunun tasinmasi vs....

buarada kuaforumude ayarladimm.. as hasan yoldas ile anlastim orda calisan ayse hanim sac kezban hanim makyozum... ama degisik bisey yaptim :) ben kuafore gitmicemm yeni evime gelicek kuafor orda hazirlanicam :) ama anneme solemedim bu durumu belki kizar :) kendi evimden gelinlikle cikicamm sonra foto cekimi ve sonra annemin evinden cikicam :)

iyi aksamlar kizlarr.. neler oldu bole uyelik iptali konunun tasinmasi vs....

buarada kuaforumude ayarladimm.. as hasan yoldas ile anlastim orda calisan ayse hanim sac kezban hanim makyozum... ama degisik bisey yaptim :) ben kuafore gitmicemm yeni evime gelicek kuafor orda hazirlanicam :) ama anneme solemedim bu durumu belki kizar :) kendi evimden gelinlikle cikicamm sonra foto cekimi ve sonra annemin evinden cikicam :)

Sevindim cnm senin adına
:34:
Umarım diğer tüm işlerimiz yoluna girer:52:
Nasıl oldu kuaför ikna oldu evine gelmeye:44:

prensesim merhaba canım inşallah başka nickle gelirler arkadaşlar...
ebrum hayırlı olsun canım kuaförün eve geliyor demek bende düğünde öyle yapmayı düşünüyorum düğün adanada olucak otel odasında hazırlanırım diyorum kuaförde oraya gelir...

kızlarrr neler oldu burda.......

canım konumuz dışardan okunmaya müsait olduğu için arkadaşlar doğal olarak tedirgin oldular nişanlıları görür diye (allah muhafaza) o yüzden üyeliklerini iptal ettiler diliyoruzki kısa zamanda aramıza tekrar gelirler. bu arada konumuz kadınlar hamamında artık bir nevi daha güvendeyiz...

Sevindim cnm senin adına
:34:
Umarım diğer tüm işlerimiz yoluna girer:52:
Nasıl oldu kuaför ikna oldu evine gelmeye:44:

saol cnm insallah ... ya kuaforlerde bay bayan karisik calisildigi icin benimde nisanlimm kiskanc oldugu icinn o gunumde bi kizginlik sinirlilik olmamasi icin :) bole bisey yaptimm ama ben hep istiyordum zaten nisanlimin kiskancligi bahane oldu bana hem cok rahat olucak... ya bazi kuaforlerde butik hizmeti veriliyo ama fiyat 1 katina cikiyo evine geldigi icin... sonra konustuk anlastik ..

prensesim merhaba canım inşallah başka nickle gelirler arkadaşlar...
ebrum hayırlı olsun canım kuaförün eve geliyor demek bende düğünde öyle yapmayı düşünüyorum düğün adanada olucak otel odasında hazırlanırım diyorum kuaförde oraya gelir...

tesekkur ederim cnmmm aynen olee eve gelicek ama kendi yeni evime gelicekk :) cok rahat olucak wc ye falan giirerimm gelinligimi rahat bi sekilde giyerim... cok iyi olduu yani :) bencede sende bu sekilde dusunn.. cok fazla rahat olursunn .. hayirlisi olur insallah

Back
X