- 21 Şubat 2010
- 11.020
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #24.241
bende burda yaş olarak küçükyüm 3 kişiyiz ve her ayak işine beni koşturyolar patronun şahsi işlerine bile dün çok morelim bozuldu ama şuanda aklımdan al tazminatını çıkıp gidesim geçiyo
hesapladımda1.500 tl alıyorum hesaplamama göre ama ben işimi çok seviyorum
doğum kontrol hapı canım yasmin
günaydın kızlarrr nasılsınız?
dün fatmagülü bile izlemeden saat 9 da uyumuş kalmışım haliyle ilacımı içmeyide unuttum
internette bakındım biraz doktor sağlık sitelerine hatırladığınız anda için yazıyordu bende içtim
Olleeeeyyyyy 100 tl prim yaıyormuş bu ay maaşıma çok sevindim...tamda sıkışık anıma denk geldi
kızlar iş yerinde artık hiç huzurum kalmadıhep eziliyorum canım çok sıkkın patronumla konuşacam
ben insanlara iyi davrandıkca en yakınım dediğim bile aynı şeyi yapıyo
Bizdede durumlar aynı tatlım...bir ayrımcalık yapılıyor..ama elden bişi gelmiyor şu anda..istifada edemem düğün öncesi...bir konuş bakalı patronla kuzum
anlat anlat yoksa kk kulübü kızları olarak gelir dügününü basarız
Gelinliğini aldığın gün iki elin kanda olsa yinede ekleyeceksin resmini güzelim...ben 1 hafta çatlarım merakten
Gelinliğini aldığın gün iki elin kanda olsa yinede ekleyeceksin resmini güzelim...ben 1 hafta çatlarım merakten
bende burda yaş olarak küçükyüm 3 kişiyiz ve her ayak işine beni koşturyolar patronun şahsi işlerine bile dün çok morelim bozuldu ama şuanda aklımdan al tazminatını çıkıp gidesim geçiyo
hesapladımda1.500 tl alıyorum hesaplamama göre ama ben işimi çok seviyorum
kızlarr gelinlik provama gittim ilk provamda cok heyecanlıydım ki hiç sormayın kadın çarşamba gününe randevu verdi ozamana kadar gelinliğinde kınalıgında hazır olur dedi ayy acaba üstüme tamamen giydiğimde nasıl olucak cok merak ediyorum inş istediğim gibi olur ya
Kızlar resti çekin bak sonra nasıl iyi oluyorsunuz..
Her şirkette böyle denedim ben istifa ediyorum deyip gdince genel müdüre herşey düzeldi..
günaydın gelinciklerimm nasılsınız??
aynen canım sana katılıyorum
Aldığın gibi eklemelisin bunlardageçer1907
tatlım işini seviyosan ayrılma ama birazda dişli ol yani gidip patronunla bence güzel bir dille konus
Güle güle harca canım
Kızlar resti çekin bak sonra nasıl iyi oluyorsunuz..
Her şirkette böyle denedim ben istifa ediyorum deyip gdince genel müdüre herşey düzeldi..
günaydın gelinciklerimm nasılsınız??
canım işini seviyorsan hiç olumsuz düşünmezaten evlendin hani tazminatı al çık evlilik için kullan dicem ama.
boşver sen kendine fazla yüklenme yapabildiğini yap yeter, birde git güzelce konuş
canım hayırlı olsun
çok heyecanlı dimi bende ilk gelinlik giydiğimden çok heyecanlanmıştım.gönlüne göre olur inşallah hepsi
Kizlar yardimci olurmusunuz lütfen?
Gelin buketlerine tekrar baktim.
Benim gelinligim agir bir model ve incili bir model. Duvagimda incili tacimi da incili istiyorum aslinda. Bu buketi cok begendim. Ama hersey incili olursa da cok bogar heralde degil mi?
Bu üc buket arasinda kaldim. Sizce hangisi daha hos?
1. 55TL
http://gelinbuketcisi.com/image/cache/data/IMG_0321-500x500.jpg
2. 65TL
http://gelinbuketcisi.com/image/cache/data/2012020-1-500x500.jpg
3. 70TL
http://gelinbuketcisi.com/image/cache/data/IMG_1741-500x500.jpg
bunlardagecer güle güle kullan klozet takimini :)
wewonthelove bizde de tam tersi bizim ki 3 erkek kardes hic kiz yok ailesi de kendisi de kiz olsun diye ayilip bayiliyorlar ama ben acik söyleyim ikiz cocuk istiyorumAllah hayirli evlatlar nasip etsin insaAllah zamani gelince :)
zuzu88 sende güle güle kullan örtünü :)
kriztanem masAllah size :)
mastakvimi hehehe bende yaz aylarda dogum yapmayi düsünüyorum ay cok gülesim geliyor nisanlimla bazen daliyoruz hayallere sonra daha evlenmedik bile ne olur bize diyoruz
Ciftestandard hos geldin Allah yardimciniz olsun simdiden bir ömür mutlu olmanizi dilerim :)
Yazabildiklerime cevap yazdim :)))
Korunmaya gelince dogum kontrol hapina basladim bile ben.
Kirada oturdugumuz icin tabii korkularimiz var ev sahibi olmadan cocuk sahibi olmak???
Ama ev sahibi oluncada müstakil ev istiyoruz daire istemiyoruz.
Onun icinde zaman lazim.
Bilmiyoruz gercekten.
Rabbim hayirlisini nasip etsin insaAllah.
Sehkerr canım kınan ne güzel geçmiş darısı haftaya benim başıma inşallah,kayınvalidenin kınayı yakması ilginç olmus gereckten önceden su yakacak dıye konusulmadı mı hiç?bizde erkek tarafından biri yakar mesela ama kız arkadasın yaksa oda tuhaf olurdu sankiİyi sabahlar kızlar kina gecem harika gecti cok güzeldi bı oynadık bı oynadık bı eğlendik 1 gibi eve geldik 3 gibi evdeki toplanma bitti şimdi abimle balkon sefası yapıyoruz daha dogrusu yorgunlukta uyuyamiyoruz balkona çıkalım bari dedik sacım makyajım harika oldu resimler elime geçitimi albüm yapcam hemen elbisem olağanüstü olmuş herkes cok beğendi resimleri yüklerince sizde hak vereceksinizherkese böyle güzEl nasip olur inşallah ben cok mutluyum benim icin en guZel sekilde gecti acayip eğlendim hic oturmadım costumda coştum
Kina faslı kaos oldu inanılır gibi degil sok olacaksınız kınamı kaynanam yaktı
2 tane arkadaşım yakacaktı geldi müsaade edermisiniz dedi arkadaslarıma gitmeyn dedim iktirdi kızları bende arkadaslarımda sok olduk nerden geldigimizi şaşırdık Jübilesini yaptı yine herkesi sok etti daha neler varda hazırlayıp sinir etmeyeyim kendimi
Dış çekimimiz super gecti cok eğlendik bi daha istiyorummm
Herseyin tadı damağımda kaldı doymadım
Herkese sevgiler sekerler
herkese günaydın canlarnasılsınız bakalım?
bu akşamdan itibaren 1 haftalık yıllık izne çıkıyorumbu haftam çok yoğun geçecek gelinlik damatlık, nikah şekeri, davetiye derken hepsini halledicez Allah'ın izniyle.. bana dua edin sorun cıkmadan halledelim kızlar
eşimin hiç öyle bi takıntısı yok şükür
Selam kızlar,nasılsınız,çok yoğunum giremiyorum.
Geçmişi okudum,bayağı kaynatmışsınız,korunmalardan bebişlere,altınlardan buketlere vs..
Ben de bi süredir o siteye bakıyordum buketler için.ama miska'nın yaşadığı çiçek şokundan sonra netten alsam mı bilemedim,malum photoshop da vardır fotolarda..
sipariş eden ve memnun kalan olursa ya da duyarsanız buraya da yazın lütfen,biz de ona göre karar vermiş oluruz..
HAdı hayılı olsun kuzu güle güle harcaa,ya benım maaş 12 sinde yatıyo ya bende 5 ınde ızne cıkıyorum acaba patrondan ıstesem mı?aileme son maasımla yardım etmek istiyorum yaa:44::44::44:Olleeeeyyyyy 100 tl prim yaıyormuş bu ay maaşıma çok sevindim...tamda sıkışık anıma denk geldi
konus patronunla canım yaa ezdırme kendını ezıldıkca devamı gelıyo,bende eskı ısımde her seyı ustlenmıstım ne oldu sonradan gelen bi ş.. yuzunden işi bıraktım kımse de nereye gıdıyosun demedıkızlar iş yerinde artık hiç huzurum kalmadıhep eziliyorum canım çok sıkkın patronumla konuşacam
ben insanlara iyi davrandıkca en yakınım dediğim bile aynı şeyi yapıyo
GUNAYDIN KIZLARR
haftanın son ıs gunu ve cok mutluyumm
dun aksam yakınım kınasına gıttık dukkandaydı ama ıkı tarafta mahallelı
sokaga cıkardılar cok guzel oldu bende kırdım kendımı
bacaklarım agrıyor
uzun zamandır bısey almıyordum kendıme dun 2 elbıse aldım bı kupe falan aldım bırını kınası ıcın bırınıde dugununde gıymek ıcın
falan fılan
nısanlımla hala cok konusmuyorum
dun kınaya gıderken gıydıgım elbıseyı cok acık buldu sakın oynama fılan dedı
yada bu tarz bı dıdısmeyle yenıden eskı kıvama gelıcem sandı
ben yazmadım bana dedıgını buraya ona ragmen cok tepkı verdı yuzyuze konussun neden oyle soyledıgını sorucam
bı kac arkadas yazmıs bırıde nısanlımı haklı bulmus
kendısı trakyalı trakyalı ınsalarda muhtıs bı gosterıs merakı oluyor kına yanı bu neyıne ozenıyorlar anlamıyorumkı benmı basıte ındırgıyorum bılmıyorum
aksam eve gıdınce soyledım
bakalım kına mevzusu bızı alıp nerelere goturecek..
GUNAYDIN KIZLARR
bacaklarım agrıyor
uzun zamandır bısey almıyordum kendıme dun 2 elbıse aldım bı kupe falan aldım bırını kınası ıcın bırınıde dugununde gıymek ıcın
falan fılan
ben yazmadım bana dedıgını buraya ona ragmen cok tepkı verdı yuzyuze konussun neden oyle soyledıgını sorucam
kendısı trakyalı trakyalı ınsalarda muhtıs bı gosterıs merakı oluyor kına yanı bu neyıne ozenıyorlar anlamıyorumkı benmı basıte ındırgıyorum bılmıyorum
GUNAYDIN KIZLARR
bacaklarım agrıyor
falan fılan
kızlar bende bu ay adet oldugumda dr gıdeyım dıyorum bı muayne bısey yapsın tahlıl yapsın korunmanızda sakınca yok derse bende hapla korunmak ıstıyorum 6 ay fılan sız nasıl yaptınız ne kadar onceden baslamak gerek?doğum kontrol hapı canım yasmin
Allah bereketını gostersın benımd ebu ay maasımdan 100 lır afark ettı dovız alıyoruz yuksektı bu ayOlleeeeyyyyy 100 tl prim yaıyormuş bu ay maaşıma çok sevindim...tamda sıkışık anıma denk geldi
Bizdede durumlar aynı tatlım...bir ayrımcalık yapılıyor..ama elden bişi gelmiyor şu anda..istifada edemem düğün öncesi...bir konuş bakalı patronla kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?