2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

tatlım işini seviyosan ayrılma ama birazda dişli ol yani gidip patronunla bence güzel bir dille konus

günaydın canım;
bende öyle okumuştum, bişey olmaz canım sıkma canını

Olleeeeyyyyy 100 tl prim yaıyormuş bu ay maaşıma çok sevindim...tamda sıkışık anıma denk geldi

Güle güle harca canım

kızlar iş yerinde artık hiç huzurum kalmadı hep eziliyorum canım çok sıkkın patronumla konuşacam
ben insanlara iyi davrandıkca en yakınım dediğim bile aynı şeyi yapıyo

Bizdede durumlar aynı tatlım...bir ayrımcalık yapılıyor..ama elden bişi gelmiyor şu anda..istifada edemem düğün öncesi...bir konuş bakalı patronla kuzum

Kızlar resti çekin bak sonra nasıl iyi oluyorsunuz..
Her şirkette böyle denedim ben istifa ediyorum deyip gdince genel müdüre herşey düzeldi..

anlat anlat yoksa kk kulübü kızları olarak gelir dügününü basarız

abowww düğünümü basacaksanız anlatım bari

Gelinliğini aldığın gün iki elin kanda olsa yinede ekleyeceksin resmini güzelim...ben 1 hafta çatlarım merakten

şeker alırsak eklerim tabi ama almaz diktirirsem albümümdeki gibi olacak muhtemelen son halini bitince eklerim

canım işini seviyorsan hiç olumsuz düşünme zaten evlendin hani tazminatı al çık evlilik için kullan dicem ama.
boşver sen kendine fazla yüklenme yapabildiğini yap yeter, birde git güzelce konuş

canım hayırlı olsun
çok heyecanlı dimi bende ilk gelinlik giydiğimden çok heyecanlanmıştım. gönlüne göre olur inşallah hepsi

Güzellerim nasısınız? masatakvimim, good-heart, bunlardageçer, wewonthelive ve bütün gelincikler

tatlım işini seviyosan ayrılma ama birazda dişli ol yani gidip patronunla bence güzel bir dille konus

gelsin buraya konuşacam anlatacam derdimi

Güle güle harca canım

Kızlar resti çekin bak sonra nasıl iyi oluyorsunuz..
Her şirkette böyle denedim ben istifa ediyorum deyip gdince genel müdüre herşey düzeldi..

canım işte ben pek dille bir insan değilimdir çok fazla savunamam iş ortanımda kendimi

günaydın gelinciklerimm nasılsınız??

günaydın canım iyi diyelim iyi olalım

ya borcum olmasa dk durmama diyorum ama borcumuda geçtim çok seviyorum iş yerimi sanki kendi iş yerimmiş gibi geliyorum özeniyorum ama bazı sorunlar bunlarıda aşıyo yeri geldiğinde

GUNAYDIN KIZLARR
haftanın son ıs gunu ve cok mutluyumm
dun aksam yakınım kınasına gıttık dukkandaydı ama ıkı tarafta mahallelı
sokaga cıkardılar cok guzel oldu bende kırdım kendımı
bacaklarım agrıyor
uzun zamandır bısey almıyordum kendıme dun 2 elbıse aldım bı kupe falan aldım bırını kınası ıcın bırınıde dugununde gıymek ıcın
falan fılan
nısanlımla hala cok konusmuyorum
dun kınaya gıderken gıydıgım elbıseyı cok acık buldu sakın oynama fılan dedı
yada bu tarz bı dıdısmeyle yenıden eskı kıvama gelıcem sandı
ben yazmadım bana dedıgını buraya ona ragmen cok tepkı verdı yuzyuze konussun neden oyle soyledıgını sorucam

bı kac arkadas yazmıs bırıde nısanlımı haklı bulmus
kendısı trakyalı trakyalı ınsalarda muhtıs bı gosterıs merakı oluyor kına yanı bu neyıne ozenıyorlar anlamıyorumkı benmı basıte ındırgıyorum bılmıyorum
aksam eve gıdınce soyledım
bakalım kına mevzusu bızı alıp nerelere goturecek..

Günaydın milleeetttt

tatlım ayakkabın ne renk bilmiyorum ama bunların içinde bence en güzeli 3 numara incili olan gelinlikçe bir yapılmış gibi durur hep inci hep inci bğmasın çiçeğin fark ettirsin kendini...
Sehkerr canım kınan ne güzel geçmiş darısı haftaya benim başıma inşallah,kayınvalidenin kınayı yakması ilginç olmus gereckten önceden su yakacak dıye konusulmadı mı hiç?bizde erkek tarafından biri yakar mesela ama kız arkadasın yaksa oda tuhaf olurdu sankiinşallah düğününde en az bu kadar güzel gecer ben keske senın gıbı olabılsem bırak abımle balkon sefasını ben aglamadan makyajı batırmadan eve gelebileceğimi hiç sanmıyorum,şimdiden aglıyorum zaten

Hayırlı olsun iznin canım,işlerini halledersin işte ne güzel benim işler iyice sıkıstı,
sağolsun erkek tarafı banyoyu daha dün yaptırdı,dusakabın cumartesi takılacak ve pazar ceyız gıdecek ev hala pislik içinde çok üzülüyorum,dün perdeci almış yanlıs olan perdeyi adam fabrıkaya gıtmesı gerek demiş,kayınvalidem ne dese begenırsın anneme onlar nasılsa balayına gıdecek bız pazartesi günü perdeyı alır verırız perdeciye demiş,bu kadın sabrımı sınıyo heralde eve gırmeyı planlıyp bı zgelmeden yaa anahtar var belkıde ablalarında bıle vardır ben ne yapıcam da o anahtarları alcam onlardan yaa,içim rahat değil evime girip karıstırılar diye
eşimin hiç öyle bi takıntısı yok şükür

canım takıntı değil ki bu aynı işte sen nasıl erkek isterim diyosun benimki de öyle ama bence yanlıs evlad ayrımı yapmak Allahın gücüne gider o hangisini nasip ederse o,
Bu konuda bence "Allahım hakkımızda hayırlı olan neyse ona gönlümü razı eyle,Gönlümün razı oldugunu da hakkımızda hayırlı eyle"diye dua edelim ki,aşiretler gibi kız çoçukları ikinci plana atılmasın,kimin hangi evladından hayırlı gün göreceği hiç belli olmaz

canım ben aldım ordan buket bakalım kargoya verılmış,shoplu değilmi gelince görücez,bu sıtede bırı almıs aynısı demıstı,ben resmını ceker koyarım buraya

Olleeeeyyyyy 100 tl prim yaıyormuş bu ay maaşıma çok sevindim...tamda sıkışık anıma denk geldi
HAdı hayılı olsun kuzu güle güle harcaa,ya benım maaş 12 sinde yatıyo ya bende 5 ınde ızne cıkıyorum acaba patrondan ıstesem mı?aileme son maasımla yardım etmek istiyorum yaa:44::44::44:
kızlar iş yerinde artık hiç huzurum kalmadı hep eziliyorum canım çok sıkkın patronumla konuşacam
ben insanlara iyi davrandıkca en yakınım dediğim bile aynı şeyi yapıyo
konus patronunla canım yaa ezdırme kendını ezıldıkca devamı gelıyo,bende eskı ısımde her seyı ustlenmıstım ne oldu sonradan gelen bi ş.. yuzunden işi bıraktım kımse de nereye gıdıyosun demedı

Tatlım bizdede kına eskiden önemsizdi..ama şimdi düğün gibi kına geceleri yapılıyor...bizdede artık şart biri duruma geldi nerede ise..ama oğlan evi buna asla zorlyamaz herkez maddi durumuna göre hareket eder... senin nişanlınında bu yüzden üstüne gelmeye hakkı yok..eğerki ailesine karşı illaki bu kına gecesi gösterişli yapılacaksa kendisi ödesin ailesinden gizli yani...bizim bir arkadaş öle yapmıştı...oğlan tarafı tutturdu salonda olsun kına biz en iyi yerde düğün yapıyoruz diye..kız evininde durumu iyi değildi..2 genç birleştiler yaptılar kınalarını canım oğlan evide kız evi yaptı sandı

canım çok takılma böyle şeylere ama şu bi gerçek kına kız tarafındır istediği gibi yapar
senin düğünmü olacak canım nikahmı:44:

konuyu çok bilmediğim için anlamadım canım ama hakkınızda hayırlısı olsun

doğum kontrol hapı canım yasmin
kızlar bende bu ay adet oldugumda dr gıdeyım dıyorum bı muayne bısey yapsın tahlıl yapsın korunmanızda sakınca yok derse bende hapla korunmak ıstıyorum 6 ay fılan sız nasıl yaptınız ne kadar onceden baslamak gerek?
Allah bereketını gostersın benımd ebu ay maasımdan 100 lır afark ettı dovız alıyoruz yuksektı bu ay
Bizdede durumlar aynı tatlım...bir ayrımcalık yapılıyor..ama elden bişi gelmiyor şu anda..istifada edemem düğün öncesi...bir konuş bakalı patronla kuzum

her yerde aynı ıs sorunu bızdede aynı
bende kendımı muhtıs ezdırıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…