2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

çok doğru söylüyorsun kuzum bende ayrım yapmıyorum ama erkek çocukları çok severim daha önce yazdığım gibi sağlıklı ve hayırlı evlat olsun yeter kız erkek fark yapmaz rabbim inşş hepimize hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin inşş

kuzum aynen öyle 1.5 senedir ses çıkartmıyorum ben ve durum ortada artık taşmaya başlıyo yavaş yavaş

ya kızlar yazdıgım mesajı bulur bıda yazarım karısık uzun bı mevzu
anneme dedım anacım bız kavga ettık sen boyle dedın ya dıye dedım
ona neymıs dedı
erkek ne karısır dedı
kızdı ben konusurum dedı

buarada keısnlıkle maddı olanaksızlıktan degıl bu olau
annem benım oglumu ben ne yapayım kınada dıyor 2 yasında ve bana cok bagglı benı gorse eteklerımden ayrılmaz benım benı gormese kım ılgılenıcek gelen mısafırlerle
zaten dugun olacak
tutsun babam guzel bı salon degıl ama dukkan dernek ne ıblım konu kesınlıkle bu mevzunun benım 2.evlılıgım olmasıyla alakalı.. nısanlımda sagolsun cok anlayıssız buarada acemı yanı
mesela ben dugunde benı tarafımdan cok olcakmı dıyodum nıye olmasın dıyordu
sonra cok cagırmıcaz dıyorum neden dıyordu varmı boyle bısey ya sen bılıyorsun gelmısı gecmısı bızım yanı daha nıye bu laflar
ayretten bız bu boyutu dusunmuyoruz ama dugun parası ve gelınlıgım ve aksesuarlarım takımızdan odenıcekmıs
esıtlemek ıstemıyorum
ama damatlıgıda buradan almamız uygun duser dedım nısanlıma
olurda kınada olursa bu sekılde olması gerekmıyormu
kotumu yaparım ınatlasır gıbı
ıkı tarafında maddı durumu var
benım aılem ustune dusenı yapacak esya vs hersey ıcın
onun aılesı kendılerını yenı gelınlerden dahda sıkır sıkır duzduklerı ıcın yapamıcaklarını ıfade etmeye calısıyolar
sınrı oldum gene sabah sabah........

Kızlar kına için dün akşam salon tuttul orkestra ayarladıkkkk içime çok sindiiii çok mutluyummmmmmmmmmm

o zaman 400 dıye dusunmem gereklı benımde canım
buarada kına olmadan dugun olurmu kızlar? olurmu ya ben napcam nasıl bır aradayım sıze anlatamam konununde hıc ustune gıtmıyorum öteliyorum
düğünümde benım oglum var 2 yasını yenı gectı
bebek yanı benı gorse kucagımdan ınmez
nısanlımın aılesınden herkez bılmıyor kendılerı ogrensınler dıye beklıyolar konu komsuda oyle nısanlımın babası ıyı bır ısyerınde calısıyor 100 kısı gelen olur mudur pozısyonunda neyse ıstemıyolar halıyle oglum 2 saat kalacak daha sonra eve goturulecek zaten 8*9 gıbı uyuyor ama ınsanlar hıc getırmemıs demesınler dıye neyse
annemde kınada ne olacak dıyor
kınadaa ben kıme emanet edıcem nasıl ıdare etcemınsanmı agırlancak cocukmu bakcaz dıyor
kayınvalıdem kınadan bahseıdyor ben bısey dıyemıyorum
kına yapmıcaz nasıl dıyeyım annem dıyor evde yapalım annesıyle teyzesı gelsın o kadar
nısan evde oldu 90 kısı curcuna oldu ev butunhazırlık ayrı bı dert

bense kınayı sosyal tesıslerde acık havada yaparız dıyordum hep masa takvımım bılır :S
napcam
napmalıı

tarlşatan kırılmaz ancak katlayıp koymak yerıne bıraz zordur canım

BIZIM KONUMUZ BUYDU BU 2 GUN ONCEKI YAZDIGIM MESAJ KINA MEVZUSU DAHA NET BURADA

Tatlım ben anlayamadım çocuk neden durmasın yaaa...zaten kalabalıkta 2-3 saat birileri bakabilir yani...düğünde ne yapıcak çocuk? nişanlında bence böyle düşünüyor.. senin 2.evliliğin olabilir çok kişi çağırmazsınız ama en azından nişanlının gönlünü edecek kadar bir kına geceside yapın bence...yoksa ömür boyu onun içinde kalacak anlaşılan...
damatlığı baban alsın canım sen karışma bence inatlaşmış gibi olursun

kızlarrrrrr ben geldimmm...
canım hoşgeldin.

bu arada sen yokken konumuz taşındı, artık ziyaretçiler görünüyor yazılanları bu iyi oldu

he birde biz 100 günden düştük ıslandık dün.listeye sıra sende he ona göre

çok yoğunsun biliyorum ben ama ıslatma zamanı gir seni ıslatalım forumda

ayyy tüh sizi ıslatamadım mı ben şimdi bilseydim gelirdim tamam benim daha 11 günüm var 100 e :)
pazartesinden itibaren yoğunluğum azalıyo birazcık benim :)

Hep çok mutlu ol tatlım
Kayınvaliden de çok ayıp yapmış
Ne güzel herşeyin bitti eğlencene bakıyorsun şimdi darısı bizim başımıza

Günaydın Kızlar nasılsınız???

günaydın canım, gene işe geldik yorucu gün başladı, sen nasılsın bakalım?

kuzum eklicem tabi

walla ne olsun kot pantoln spor ayakkabı üzerime yapıştı ayllardır kontrole çıkmaktan artık kafayı yedim bugün ne olursa olsun sahaya çıkmıycam dedim giydim eteğimi gömleğimi topuklu ayakkabımı ohhhhhhhhhhhh kız olduğumu hatırladım walla :) bugün salacam kendimi dün kız kardeşimin mezuniyet töreni vardı ona gittik şahaneydi insan duygulanıyor ellerimle büyüttüğüm kardeşim liseyide bitirdi...ya beni sonunda strers heyecan aldı 1 aydan az kaldı ev boşalacak boya yapılacak temizlenecek beyaz eşya halı alınacak ev düzülecek abbooooooooooo ben napcam yaaaaa:S bide sevgili kocişim annemi aramış dün konuşmuşlar annem ona demişki önümüzdeki hafta geldiğinde imam nikahınıda kıyalım walla sonu sonu düğünümüde yapmayacaklar tapuyu aldım dio zaten habire sırıta sırıta

GÜNCELLEME;

şu zamana kadar ıslatılanlar;

Eki Görüntüle 425605 Eki Görüntüle 425606 Eki Görüntüle 425607 Eki Görüntüle 425608 Eki Görüntüle 425609

ESMERSİRİNE ---------------------EVLENDİ :123:
23 Nisan 2012

trianka -------------------------EVLENDİ :123:
05 Mayıs 2012

good_heart -------------------EVLENDİ :123:
06 Mayıs 2012

emyay_8990 ---------------EVLENDİ :123:
12 Mayıs 2012

duckling -----------------------EVLENDİ :123:
12 Mayıs 2012

HayatımM ----------------------EVLENDİ
:123:
19 Mayıs 2012

Pink_love ----------------------EVLENDİ
:123:
31 Mayıs 2012

SehKer
2 Haziran 2012 ----------------EVLENMEK ÜZERE

WeWonTheLove----------------EVLENMEK ÜZERE

10 Haziran 2012

lovelylady
22 Haziran 2012

bal_bocegi
23 Haziran 2012

my_everything
23 Haziran 2012

egumus
23 Haziran 2012

ebrummM
23 Haziran 2012

Tuti
23 haziran 2012

kalplerasi
29 Haziran 2012

cgdm16
30 Haziran 2012

eylul.
30 Haziran 2012

miska
7 Temmuz 2012

citl
7 Temmuz 2012

SssMmm
7 Temmuz 2012

GeLiNiM
8 Temmuz 2012

pakizee
14 Temmuz 2012

yclozl
16 Temmuz 2012

prenses_84
21 Ağustos 2012

butterfly_01
25 Ağustos 2012

masatakvimi
26 Ağustos 2012

elfmmmm
30 Ağustos 2012

turkuaz5538
7 Eylül 2012

yenidendogdum
8 Eylül 2012

bunlardagecer1907
09 Eylül 2012

isyan123
09 Eylül 2012

ıslanacaklar

kardelen3434
27 Eylül 2012

karamel0741
30 Eylül 2012

zuzu88
30 Eylül 2012

mimare
14 Ekim 2012

Troubledoll357357
28 Ekim 2012

Esmer
18 Kasım 2012

HEYECAN OLSUN DİYE SON 10 GÜNÜ VE DAHA AZ KALANLARA YENİ İBARE EKLEDİM KIZLAR

unuttuklarım varsa özelden yazın bana tarihleri

yaa kızlar bugece acayip bi ruya gördüm hayırdır inşallah,evlenıyorum ruyamda ya bı gun once ya dudun gununu goruyorum hersey ıyı guzel tam o dugungecesını dusunurken nısanlımın yerıne ırı yarı çinliler gibi çekik gözlü bi adam goruyorum onunla evlenıyormusum ve ben acayıp korkuyorum bu adamla nasıl evlenıcem dıye ılk geceyı dusunuyorum yabancı bi adam resmen sankı gorucu usuluymus tanımadıgım bıryle evlenıyormusum gıbı,ve sonunda nısanlım gelıyor gozumun ıcıne oyle rahatlıyorum kı ohh be dıyorum sevdıgım bıldıgım adam ,bu nasıl bı ruya anlayamadım hayra cıkar inşallah cok dusunuyorum ondanmı nee

ayyy adımı görünce orda heyecan bastı bana şimdiii :)

ANLAT CANIM TABİ BİR GÜZELKONUŞ, ÖZEL MESAJ ATTIM SANA BAKTIN DİMİ

YENİDENDOĞDUM CANIM SEN HİÇ SIKMA CANINI, BENİM KUZENİMDE 1 YAŞINDAKİ ÇOCUKLA KUCAĞINDA BİR KINA YAPTI VALLA SORMA SÜPER GEÇTİ, O DA SENİN GİBİ İSTEMEMİŞTİ KINA, AMA ERKEK TARAFI İSTEDİ. MASRAFLARINI BÖLÜŞTÜLER GAYETTE GÜZEL OLDU KİMSEDE AĞZINI AÇIP BİŞEY DİYEMEDİ.

SONUÇTA ERKEK TARAFI İSTERSE HİÇ MÜNAKAŞA ETMEYİN KİMSENİNDE MASRAFLARI KİMİM YAPTIĞINI BİLMESİNE GEREK YOK BEN YAPTIM DERSİN. PAYLAŞIRSINIZ OLUR BİTER. HERKESE HERŞEYİ SÖYLEME BENİM KUZENİM ÖYLE YAPTI.

ayyy tüh sizi ıslatamadım mı ben şimdi bilseydim gelirdim tamam benim daha 11 günüm var 100 e :)
pazartesinden itibaren yoğunluğum azalıyo birazcık benim :)

bugün ıslat o zaman ha 1 gün önce ha 1 gün sonra...kutlamaya doyamadımda ben

kardelenim ıslat canım ıslat biz 100 günün 100ü de ıslanırız

senide 11 gün sonra ıslayacağız

Son düzenleme:
kınayı nerede yaptılar pekıı ?
zaten kına olmazsa papaz olucaz o bellı
sınır oluyorum bızım kınalarda bır adet var ama haberlerı yok
kıyafet degıstırıcem
bırı kısa bırı uzun
1 bındallı
1 salvar
10 adette yan salvar kıralanıp kuzenlerım gıeycek

neyse annem ıkna olsa bende ısterım olmasını ama annemı ıkna edemeyınce snakı bende evde olmasını ıstıyormusum gıbı davranıyorum bırbırımıze gırmıyelım dıye
ben bı emlakcı sıtesıne gırımde kıralık ev varmı bakım

sehkerciğim hadi bakalım hayırlısı olsun darısı düğüne inşallah...

canım ufak çaplıda olsa iyi tatiller canım,allah rast getirsin işlerini inşallah istediğin herşeyi bulurda alırsın canım..

diğer bayanlar günaydın...
bende biraz erken uyandım annemin abiyesi için ayakkabı alacağız bende nişanlığımın altına ilerleyen saatlerde giymek için babet bakacağım bakalım inşallah bulurum...iyi günler güzel gelinler..

biraz dinlen canım çok yoruldun bu aralar.
kız kardeşin içinde hayırlı olsun canım , bende kardeşlerimin mezuniyetinde baya heyecanlanmıştım çok güzel ve duygusal oluyor

nikahıda yaptınız imam nikahınıda yapınca gerek yok diyor düğüne hee, olmaz öyle şey vermeyiz seni biz düğünsüz

canım hayıra vesile olsun inşallah iyi düşün iyi olsun. bende arada acayip rüyalar görüyorum böyle. stresten olsa gerek
ayyy adımı görünce orda heyecan bastı bana şimdiii :)

heyecanlan işte ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…