2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
huhuuu kizlar bende kesin olarak agustos 2012 geliniyim hahayt nihayet aya karar verilebildi mutluyum valla :)))
kisaca kendimi anlatayim ben almanyada yasiyorum nisanlim (nisanda nisanlandik) istanbulda. ben suan calisiyorum ama madem agustos'ta dügün olacak arkadaslarim diyorlar ki en gec mart sonlarina dogru 2012 gitmen gerekir ev tutma döseme mevzularindan dolayi. bakalim bi kac ay gecsin de hele dimi?

Hayırlıı olsunn cnmm, bencede erken git herşeyini sen beğen sen döşeee gönlünee göre olsunnn

HayırLı oLsunnn =)) evet sen ne kdr erken gidebiLiosan o kdr erken git cnku pLanLadııgın gibi yetişmıo bazı şeLer..stres sıkıntı yapmadan rahat rahat evini yerLeştir hazırLıKLarını yap :)

hayırlı olsn

sadece kravat ve mendil işim kaldı
bir de kuaför

ayyy 4 gün kaldııı ne bu stress
dün gidip bileziklerimisi de aldık.
dün eyüpde bir manyak çıkmış köprüye atlayacak.
at lan dedim. atlamazsan ben gelcem atıcam seni aşağı.
sonra alibeyköye girdik yağmur bir bastırdı.
kovalaylan döküyorlarr silecekler yetişmiyor
içerisi buhar oldu. önümüzü göremiyoruz
çek sağa duralım korkuyorum diyorum sözlüme
dedi burası alibeyköy esma burda durursak sele kalırız çıkamayız.
burda her yağmur yağdığında su basıyor

bişi diyemedim. sonra araba bozuldu flnnn filann ayyyy
kravat ara ara bulamadıkk

Esmamm küçük aksiLikLer bunLar nazar çıkmış diyeLimm =) Evet yaa çok az kaLdı ben her gece rüyamda nişanLanıorum ama bi türLü istedıgım gibi oLmuo hiçbişey..bi yere gıdemıoruz ya da birileri geLmio fLn hep aksiLikLer görüorum =(( Allah hayra çevirsin...

kizlar tsk ederim sizin nisanlariniz oldu mu olacak mi durumlar nedir? benim nisanim nisanlimin evinde oldu malum biz almanyadan kalkip gittik. bitek onun akrabalari vardi yaklasik 40 kisi evde kutladik daha sonra gencler eglenmeye gittik

Oyy esmamm benim bende diyom bu kıss nerdee izinlimisin sen?, esbisen ne renktee kravatt bulamıyonuzz canım sizzz
hadii hayırlısı kaç bilezik aldılar cnm bu arada bizede fikir olsun. senidee yolluyozz ufaktann darısı başımaa kell başımaaa

kizlar tsk ederim sizin nisanlariniz oldu mu olacak mi durumlar nedir? benim nisanim nisanlimin evinde oldu malum biz almanyadan kalkip gittik. bitek onun akrabalari vardi yaklasik 40 kisi evde kutladik daha sonra gencler eglenmeye gittik

Benim nişanım bu ctesi canım =) Bizimde evde oLucak aiLe arasında..Aynı sizin gibi gençLer çıkıp eğLencez =)

yok sadece salı günü izinliydim. c.tesi gününe kadar devam. Zaten izin istedim homurdandılar
bileziklerin gramı 30.65 gr 2 adet aldık. bir tane de kolye aldık. kolye 215 gelmişti. Hepsini 2440 liraya aldık gitti balım.
Elbisem pembe ama bulunmayınca bulunmuyor işte

Ayy esmaa şu nişanlığını çok merak ediyorum balım, benimkide pembee olcak büyük ihtimal.
Yıılık iznin yokmu ondan kulansaydın keşkee dinlenirdinde hem biraz.
30 grdan 60 grm bileziği nasıl 2 bine aldınız kıss

Ayy işler çok yoğundu bakamadım bugün size hiç,
kıs esma kolye 215 e gelince iki bilezik 2225 e mi gelmiş oldu :44: Altın düştü mü sen mi yanlış yazdın acaba biz nişanda 20 gr 1400 e almıştık :44: bende bilezik yapcamda kendime düştüyse alım hemen, anlamıyomda pek bu altın işinden :44:

Günaydınnn kızLaaarrr =))

Acaip bi duygu var içimde böLe karnımın içinde kelebekLer uçuo sankiii

Bir de bişey sorucam size.Şimdi benim kayınvaLideme ben 5 senedir x teyze diye hitap ediodum daha söz nişan olmadıgı ıcın..Şimdi aLışkanlık yıne x teyze dıorum..Söz günü ıkı kere ya artık anne desen fln die böle gülerek söyledi.. Bende güldüm alışkanlık işte fln dedım..SözLüm ztn eL öpmede bi baktım benım anneme öpiim anne babama baba Ben diyemıorum yaa Nişana kdr sırf bu yuzden kadını 2 kere aradım ne teyze dıorum ne anne nasılsınız napıyosunuz falan =))))
Şimdi nişandan sonra anne mi diicem nasıL aLışcam yaa =/

Son düzenleme:

cnmmm sen bu gece uyuyamssn şimdiiii :) yrn ki heyecan tavan zaten ay kendimi hatırlıorumda yoldalarken kalbim durucak gibiydi...
e tabi artık nişandan sonra resmen kayınvalıden oluor o yuzden anne diceksn tatlm..insana başta zor gelıor utanıp sıkılıorsn ama snra alışıorsn :)

yarın inş herşey gönlüne göre olur cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…