- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #2.521
değiştr cnm içine hangisi siniıorsa onu al :)
Önce eLbisemi aLiim canımm bari ona göre değiştirimm :/
elbise nasıl düşünuosn karar wermişmiydin
ELbisemin sadece uzun oLmiicanı biLiorum kısa düşünüorum dar omuzdan tek askı fLN o tarz oLbiLir..
Pudra rengi,krem-beyaz,siyah,parLament mavisi oLabiLir...
bence siyah olmasnda ne renk olursa olsn tatlımm...tabi karar seninn
huhuuu kizlar bende kesin olarak agustos 2012 geliniyim hahayt nihayet aya karar verilebildi mutluyum valla :)))
kisaca kendimi anlatayim ben almanyada yasiyorum nisanlim (nisanda nisanlandik) istanbulda. ben suan calisiyorum ama madem agustos'ta dügün olacak arkadaslarim diyorlar ki en gec mart sonlarina dogru 2012 gitmen gerekir ev tutma döseme mevzularindan dolayi. bakalim bi kac ay gecsin de hele dimi?
huhuuu kizlar bende kesin olarak agustos 2012 geliniyim hahayt nihayet aya karar verilebildi mutluyum valla :)))
kisaca kendimi anlatayim ben almanyada yasiyorum nisanlim (nisanda nisanlandik) istanbulda. ben suan calisiyorum ama madem agustos'ta dügün olacak arkadaslarim diyorlar ki en gec mart sonlarina dogru 2012 gitmen gerekir ev tutma döseme mevzularindan dolayi. bakalim bi kac ay gecsin de hele dimi?
sadece kravat ve mendil işim kaldı
bir de kuaför
ayyy 4 gün kaldııı ne bu stress
dün gidip bileziklerimisi de aldık.
dün eyüpde bir manyak çıkmış köprüye atlayacak.
at lan dedim. atlamazsan ben gelcem atıcam seni aşağı.
sonra alibeyköye girdik yağmur bir bastırdı.
kovalaylan döküyorlarr silecekler yetişmiyor
içerisi buhar oldu. önümüzü göremiyoruz
çek sağa duralım korkuyorum diyorum sözlüme
dedi burası alibeyköy esma burda durursak sele kalırız çıkamayız.
burda her yağmur yağdığında su basıyor
bişi diyemedim. sonra araba bozuldu flnnn filann ayyyy
kravat ara ara bulamadıkk
sadece kravat ve mendil işim kaldı
bir de kuaför
ayyy 4 gün kaldııı ne bu stress
dün gidip bileziklerimisi de aldık.
dün eyüpde bir manyak çıkmış köprüye atlayacak.
at lan dedim. atlamazsan ben gelcem atıcam seni aşağı.
sonra alibeyköye girdik yağmur bir bastırdı.
kovalaylan döküyorlarr silecekler yetişmiyor
içerisi buhar oldu. önümüzü göremiyoruz
çek sağa duralım korkuyorum diyorum sözlüme
dedi burası alibeyköy esma burda durursak sele kalırız çıkamayız.
burda her yağmur yağdığında su basıyor
bişi diyemedim. sonra araba bozuldu flnnn filann ayyyy
kravat ara ara bulamadıkk
kizlar tsk ederim sizin nisanlariniz oldu mu olacak mi durumlar nedir? benim nisanim nisanlimin evinde oldu malum biz almanyadan kalkip gittik. bitek onun akrabalari vardi yaklasik 40 kisi evde kutladik daha sonra gencler eglenmeye gittik
Oyy esmamm benim bende diyom bu kıss nerdee izinlimisin sen?, esbisen ne renktee kravatt bulamıyonuzz canım sizzz
hadii hayırlısı kaç bilezik aldılar cnm bu arada bizede fikir olsun. senidee yolluyozz ufaktanndarısı başımaa kell başımaaa
yok sadece salı günü izinliydim. c.tesi gününe kadar devam. Zaten izin istedim homurdandılar
bileziklerin gramı 30.65 gr 2 adet aldık. bir tane de kolye aldık. kolye 215 gelmişti. Hepsini 2440 liraya aldık gitti balım.
Elbisem pembe ama bulunmayınca bulunmuyor işte
Günaydınnn kızLaaarrr =))
Acaip bi duygu var içimde böLe karnımın içinde kelebekLer uçuo sankiii
Bir de bişey sorucam size.Şimdi benim kayınvaLideme ben 5 senedir x teyze diye hitap ediodum daha söz nişan olmadıgı ıcın..Şimdi aLışkanlık yıne x teyze dıorum..Söz günü ıkı kere ya artık anne desen fln die böle gülerek söyledi.. Bende güldüm alışkanlık işte fln dedım..SözLüm ztn eL öpmede bi baktım benım anneme öpiim anne babama babaBen diyemıorum yaa Nişana kdr sırf bu yuzden kadını 2 kere aradım ne teyze dıorum ne anne nasılsınız napıyosunuz falan =))))
Şimdi nişandan sonra anne mi diicem nasıL aLışcam yaa =/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?