- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #3.581
hehe süperçok komiğiz ama ya hemen ayrılcaz die atıp tutuorz sonra hemen yumuşuoruz bende aynıym
ayyy iiyi hadi çok sevindim canım senin adınaa
nazar değmez inşallah
sağolasın baharcım tşk ederim :)
Arada kendimize kurşun döktürmeye gidelim ya
hakikaten nazara geliyoruz biz.
Kızzllaaarrr ama ben çok mutluyum desem ayıp olmaz dimiii :97:
Bugün setimi aldıııkkkkk çok beğenerek aldıımmmm çookkk mutluyummmm
kızlarrrrr naber nasılsınız.giremedim bugün.
bilgisayarım bozulmuştu yapıldı şimdi.yarın geçmişi okuyup sohbete gelcem inşallah.öpüldünüz iyi aksamlar
Kızzllaaarrr ama ben çok mutluyum desem ayıp olmaz dimiii :97:
Bugün setimi aldıııkkkkk çok beğenerek aldıımmmm çookkk mutluyummmm
Kızlar ben geldim tekrar
Nişanlımı aradım aradım telefonu kapalıydı çok sinirlendim. Telefonunu aç konuşmamız lazımdı. Telefonu açtığında ona akşama gelir misin iftardan sonra beni konuşmamız gereken şeyler var dicektim. Akşamda olmuyorsa ayrılalım sürekli kavga ediyoruz fln diecektim öyle planladımdı. Neyse açmadı bu iş yerini aradım. Gayet sakin davranıcaktım. Direk niye senin kapalı dedim? Telefonum bozulmuş ne oldu dedi. hiç sordum dedim sesimi yumuşatarak. Dün için özür dilerim biraz fazla üzerine geldim. Çok sinirliydim biraz ağır konuştum dedim. Biraz mı ? dedi. Tamam yaq baya ağır konuştum kusura bakma dedim
Şimdilik her şey yoluna girdi bakalım
tesekkurler canım benıımm :)) fotosunu akşama koyacağım bugun cektım orda boynumdayken falan ama ellerım tıtremekten zor cektımheyecan yaptım bıranda da ama aksama koyacagım canım tamam mıı :))
hmm öyle yanii ne güzelmiş :)) bn geçen hazıranda nişanlandm nerdeyse bir sene oluor.bence nişan düğün arasını fazla uzatmayın her iki aileyi aynı anda idare etmek zor oluo..
Hayırlı olsun canım güle güle kullannn
Hepinise iyi aksamlar diliyorum.selam
Wawwwww baharımm süpermişşş buuuuuuu :79::79::79:
Güle gülee kullan tatlım harikaaaa,
Bende bunun biraz değişiğini favoride görmüştümm çok beğenmiştim, bu tarzz çok hoş sürekli kullanabileceğin bir tarz.
Eki Görüntüle 237510 Eki Görüntüle 237511 Eki Görüntüle 237512
işte benimm setimmm kızlarrrrr[/QUOTE
Bahar çok güzelmiş gerçekten çok beğendim, bakıyoduk bizde bişey beğenemiyordum ama bu harikaymışş.. Fiyatı ne kadarcık tuttuSağlıkla kullan..
Bencede çok kullanışlı tatlımm, gerdanlıklarr bozulunca para etmiyo , bunu bir ömür kullanırsınn modalık değil hoş.
Bakalım ben nasıl bişi beğenicemm
çok kibar bi model cnm güle güle kullan.
bu arada herkese günaydın kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?