- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #5.601
Bir de Canlarr ben Mobilyalarımı aldım çok şükür benim düğün bütçesinden dolayı bunları aldık ama çok beğenerek içime sinerek aldık resimdekiler gibi som durmuyorlarrrr bir de moda life olduğunu demezsem kimse anlamaz gibi geliyorrr :)) birde şubatta buzdolabının son taksidini veiryorum oda bitiyorrr
almış olduğum mobilyalar bunlar
Eki Görüntüle 321792
yivrum bende oldum olası kullanışsız buluyorum fırınlı olakları ver geri,al setüstüyle normal bi fırın yuvarlak tepsili bişi.oohh mis.
kurutma makinası daha sonra ilerleyen zamanlarda belki alırım ama şimdi öncelik baska şeylerde senın eksiklerin bitti gibi.al tabiki kullanışlı olur
yivrum ben çok begenmiştim zaten aynen kim bilcek ne marka oldugunu önemli olan bütçenin yettiği kadarıyla en güzelini almış olmandı ve almışsında allahım agız tadıyla kullanmayı nasip etsin kocişinle
eksiklerim bitmedi aslında kuzum yaaa çok eksiğimm var
yorganlarım , kahvaltı tkmım ve bardak takımım alınacak ben hala ne istediğimi de bilmiyorum
biliyorum aslında hepsi çok para tutyorr yaa annemde sağolsun bir dedigimi 2 etmiyor her istediğimi alıyor ama çok yük oldum artık
almak isteyip alamadıklarım bunlarr
bu tkm bernardo 299 lira şimdi kampanyası var
1 alana 2. ürün %50 indirimli 225e geliyorr almak isteyen varsa ben hazırımmm kızlarrr
kampanya kaçmadan
Eki Görüntüle 321825
bu tkm içinde 225 lira istiyorlar ama perdesi hariş perde içinde 195 lira istedi yapan olsa başka ucuza ya da buna benzer bir takım hemen alacağım ama yok yaa
Eki Görüntüle 321826 Eki Görüntüle 321827 Eki Görüntüle 321828
bir de bir tane kına için düşündüğüm elbise varr
bir de istediğim gelinlikkk soranlara her şey tmm diyorum
ayyy ne kadar şirin bir mutfak takımı bu böyle ya...çoook beğendimm....
canım hayırlı olsun mobilyaların ... gayet güzeller...önemli olan o eşyaların içinde mutlu yaşayabilmemiz değil mi:)))
Bir de Canlarr ben Mobilyalarımı aldım çok şükür benim düğün bütçesinden dolayı bunları aldık ama çok beğenerek içime sinerek aldık resimdekiler gibi som durmuyorlarrrr bir de moda life olduğunu demezsem kimse anlamaz gibi geliyorrr :)) birde şubatta buzdolabının son taksidini veiryorum oda bitiyorrr
almış olduğum mobilyalar bunlar
Eki Görüntüle 321792
almak isteyip alamadıklarım bunlarr
bu tkm bernardo 299 lira şimdi kampanyası var
1 alana 2. ürün %50 indirimli 225e geliyorr almak isteyen varsa ben hazırımmm kızlarrr
kampanya kaçmadan
Eki Görüntüle 321825
bu tkm içinde 225 lira istiyorlar ama perdesi hariş perde içinde 195 lira istedi yapan olsa başka ucuza ya da buna benzer bir takım hemen alacağım ama yok yaa
Eki Görüntüle 321826 Eki Görüntüle 321827 Eki Görüntüle 321828
bir de bir tane kına için düşündüğüm elbise varr
bir de istediğim gelinlikkk soranlara her şey tmm diyorum
önceliklee merhaba ben topiğin eski müdavimlerindenim aramıza hoşgeldinn sen bayağıdır burdasın
benim Haziran 2 de düğünüm olacak bir tekstil firmasında planlama vs işler yapıyorum işte
31 mayıs kınam olacak. kayınvalidenden ayrı ev kuracağım evililkten sonra da çalışıacağımm
kendi emeğimle bir şeyler yapmaya çalışıyoruz
kendimden kısaca bahsetmek istedikkk sende ufak bir özet yaparsn kısa yoldan kaynaşmış oluruzz
eneemm sormaKız topiğee geldiğinee pişman olduu bütünn hevesini kırdık zatiii
masa örtüsü için güzel bişi görürsem söylerim sana kuzum aklımda bulunsunKızlar alıntı yapmadan sohbet tadında cvp veriyorum herkeze aynı şeyi yazıp yormayayım beyinleri :)
lovely memnun oldumm tatlımmm
ve mobilyaalrım için yapmış olduğunuz yorumlar içinde çok tşk ederim daha güzelleri sizlerin olsun inş..
bazı ark bazen es geçip cvp yazamayabiliyorum lütfen mağzur görün iş yerinden yazıyorum ve gerçkten yoğun çalışıyorum aklımda kalanlara cvp yazıyorum
kahvaltı tkmı için ve su tkmı için yapmış olduğunuz yorumları beğendim kızlar aklıma da yatmadı dedigl aslında bildiginz igib bende ilkten öyle düşünüyordum ama parçaları birleştir ay şunu yap bunu yap daha çok yordu beni bir de kombinasyon çok hoşuma gitti çok mutlu etti
o mutfak tkmını istesemde alamam zaten çok pahalı inş. daha güzel masa örtüleri bulurum da es geçer bunu
bir mutfak tkmı almam lazım böyle packwork tarzı dantelsiz şeyler istiyorum varsa bildiginizz bir yer fikirlere açığımm
heh böyle işte.ama ne sıkıntıya sokalımki kendimiziyok böcüğümm ya pişman olmadımmm en azından fikir beliriyor kafamdaaa
o zaman onları da şöle yapalımm kahvaltı tkmı için sadece ortaya kaselerden alıyım servisleri tabak tkmdan kullanırım çaydanlık zaten alıcam şekeriliğim tuzluğum var çay bardağı alırım şöle güzel bir tkm cam olarak kuzumunda dediği gibi cam gibisi yok oh miss tmm vazgeçtimmm
su tkmı içinde öle bir fikir vardı aklımda diger topikte tanıştığımm gasoline vermişti bu fikri eminönünde bulabilir mişiz mervoş o dediğimiz kadehlerdenn annemi dertten kurtarayım acele etmiyimm
o fırınlı aygaz mevzusunu da inş. bu hafta halledicem
eminönü alışverişinde hepsini tamamlarım inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?