- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #5.581
Ben 1 pike 3 nevresim için 900-1000 lirayı gözden çıkardım, belki bikaç ta yastık olur, bari sıkı pazarlıkla seccade de yaptırım bir iki tane, ne koparırsam kar :)
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugün benim doğum günümmmm:78::78::78::78::78::78::78::78::102::102::102::102::102::102::102::102::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
Ne zamandır yazamıyorum canım topiği okuyorum arada ama yazmaya pek vaktim olmuyor.. Fazla birşey istemiyorum zaten yetecek kadar olsun. Annemlere yüklenmek de istemiyorum. Bu sene okuldan mezun oldum. Kpssye girdim idare eder puan aldım, Maliye bakanlığının açtığı sınavlara giriceğim inş. bu ayın sonunda ama elazığı tercih ettim doğu illerine alıyorlar bu alımda malesef.. Şuan çalışsam belki fazlasını isterdim
Başka ilde çalışmaya başlarsam belki bir süre bir eve bile ihtiyaç olmayacak, nişanlımla aynı ile atansam burdan o eşyaları götürmek gerek böyle düşündükçe pek istek kalmıyor..
hazır çalışmıyorken gelinliğimi diktireceğim, bir kaç model denedim, bir kaç model buldum onların karışımı olucak, bizim de nikah günü almamız gerekiyor 23 nisan yada 19 mayıs dedik ama bakalım belki karar değişir..
Umarım sizin de hazırlıklar iyi gidiyordur..
kızlarrr napıyosunuz bakalım ne var ne yokkkkk.
dün eve gittim yatagımın üstünde kargo paketi.nişanlım hediye göndermiş.mnceki gün annemden evin adresini falan almış
gri hırka ve gri bi şal göndermiş aşkım çok zevkli gerçekten
sonra mutfaktaydım kapı çaldı kapıyı bi açtım pasta,mum yanıyobaktım arkadasım sürpriz yapmış bana çok mutlu oldum anlatamam
Çok güzel bi doğum günü olmuşben ne bulursam çeyizime koyuyorum, p.tesi günü nişanlım da bana bikaç kıyafet aldı hepsini kenara koydum :) sende çeyizine koy cici cici giyersin yeni gelinken
Canlarımmmm özel adımı kullanmayın lütfenn ne olur ne olmazzzz
kuzum gerçekten çok güzel süpriz olmuş sana daa he sevindimmm
Kızçeler bu arada bende pikolarımı sardımdım
Orduda 800 TL'ye
1 tane pike tAkımı
4 tane nevresim ve çeşit çeşit yastık kılıflarım olduu hepsini de çok beğendim.. fotoları paylaşmak isterdim ama sürekli sorularla muhatap kalıyorum beni sinir ediyolar.. evdekiler sürekli ay neden çekiyorsun ne kadar görgüsüzsün fln diyorlar asıl olnlar görgüsüz ve soayal degil benim paylaşım yaptığımı da bilmiyorlar
bence seninkiler baya uyguna gelmiş yavrum.içinde pike takımıda var çinkimgüle güle kullanın bizde nihayet bu aksam vercezzz
Pinkimmm hoşş geldinn kıss,hele şükürr cennettlik oldukkkk, naberr anlat bakalım ne var ne yokk
Mervemm canım benim yaa çok sevindim bendee doğum gününün güzle geçmesineee, süprizzlere bayılıyorummm
yivrum bende oldum olası kullanışsız buluyorum fırınlı olakları ver geri,al setüstüyle normal bi fırın yuvarlak tepsili bişi.oohh mis.Canlarım size bir şey daha soracağım sizce ne yapmalıyımmm ?
şimdi benim fırınlı aygazım varr onu Arçelikten 720 liraya satın almıştımm
benim dayımın kızı varya evlenen işte o set üstü ocak almıştı altına bulaşık makinasını koymuştu
fırını da başka bir yere koymuştu ( fırın için raf da yaptırılabilir )
bende diyorum ki bende benim fırını veriyim 1 tane set üstü ocak alayımm bir tane mini fırın alıyım hemde yuvarlak tepsili
kalan paranın üstüne para katayım ve kurutma makinamı alayım..
siz kurutmalar için ne düşünüyorsunuz bana herkez çok tavsiye etti
inş. öledirr tatlımm bir de pamuk saten renkleri şıkır şıkır ama sadece öle süsleme yapmmış işçiliği fln da çok iyiydi mervem Ordu merkezde yaptırmış ablamlar bir de makina örtüsü hediye etmişler ama bu gidişle makina örtümü anneme hediye edicem gibi geliyorr
Canımmmm böcüğümmm bende sizleri çok özlemişim ama kimse gelmiyordu artık topiğe bak bak sıkılıyordum üstelik hazırlıklara ara verilmişti biraz ara vermek iyi oldu sanki hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?