- Konu Sahibi bal_bocegi
- #6.621
canım bence ikinci modelin eteği çok tatlı.fiziğin uyuyosa kesinlikle böyle bi model giymelisin.kızlar slm malum artık hepımız yavas yavasta olsa gelınlık bakmaya basladık bnde en kısa surede cıkıp gelınlıkcılerle gorusucem kafamda bı kac fıkır var ama tam emın olamıyorum. ust kısmında az bucuk karar versem de altı nasıl olsun bılmıorum bı kac model paylastım fıkır verırsenız cok sevınırm
bunun etek kısmı bıraz hosuma gıttı
Eki Görüntüle 352968
bu 2 sının ustunu begenıyorum
Eki Görüntüle 352965
Eki Görüntüle 352966
bu modelın sırtı ve omuzlardan asagıya ınen tuller cok hosuma gıttı. o tullerı takıp cıkabılen bısı yapıp daha sonra rahat etmek ıcın cıkarayım dıorum
Eki Görüntüle 352969
bununda ustunu begenıyorum
Eki Görüntüle 352970
üstüde çok hoş gerçekten.benm fiziğim uysa bende böyle giymek isterdim.
Merhaba kızlarrr nasılsınızz anlatın anlatın dökün içinizi..
Ben başlıyorum![]()
Dün izinliydim nişanlımcımın doğum günüydü sabah sabah işyerine gittim haberi yoktu çok şaşırdıkek yapmıştım onları verdim hediyesiyle birlikte, sonra çıktık ev baktık sokak sokak dolaşıp ne güzel doğum günü kutlamak ama
uygun iki tane bulduk ama 600 kirası :26: biz en fazla 500 e bi ev düşünüyoduk, tanıdıklar var onlar araya gircek 500 e düşerler inşllah.. Sonracıma gelinlik ayakabısı bakalım dedk, böcüğüm bahsetmişti galiba yok hiçbiyerde model, bunları satan biyer olsa nerden bulcaz :111: kapalı çarşıya yada bakırköye filan bakmak lazım herhalde.. Sonra tv baktık, uff uçuyo fiyatlar, samsungların led tv kenarsızları beğeniyo nişanlım ama 2900 filan fiyatı
bu kadar borcun içinde ne gerek var lcd tv alırız bi tane heralde.. Öyle işte..
[/QUOT
oh ohhh gezmeler yapılmış aman da aman :)
canım evet bakırköyde güzel modeller var.tv ye gelinde evet o kenarsızlar çok pahalı bizde normal lcd plazma alırız sanırım.
napıyosunuz kızlarrr
herkes mi dertli bugün, kötü yorumlar okudum
hayırdır neler oluyor:26:
ahh canımmmmvalla nişanlımın beynini patlatıyorum nolcak.onunla aramızda aşılmayacak sorun yok aslında ufak şeyler herkeste olan seyler.ama yan etkenler yok mu yan etkenler
ona patlıyorum napim
sen napıyosun durumlar ne bi değişiklik var mı