- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #6.681
bal böceği benide eklermisin 30 ağustos :)
gelinlerrr gelinlerrrr nasılsınız bugüünnn
hiç yazamasamda az önce bütün konuşmaları okudum, yeni gelinler gelmmişşşş hoşgellmmişşşş
çok yoğunum bugün, hiçte bitmeyecek gibi.
yeni gelişmeler var ama artık uygun olduğumda yazarım onları
yarın akşam da nişanlımın sülalesini akşam çayına çağırmıştım onlar gelecek, bu akşam ve yarın da yoğun olurum herhalde, mamalar falan
bakalım neler çıkıcak meydana
sanırım gelişmeler var kuzumbekliyoruz haberlerini kolay gelsin
dayanamıyorum
dün ben bi çıngar çıkardım, neden gelmiyosun, ilgilenmiyosun falan . o da ters etki yapıyo bizimkinde. bağırmıcan ona. neyse tamam dedim ver annenle konuşucam. işte yarın akşam gelecekmisiniz falan diye sordum, sonra tekrar nişanlımla konuştum ama yok düzelmiyo hiç.
sonra tekrar aradım annesiyle konuştum ama sinirden ağlıyorum iyice, en son geçen sene falandı böyle oldum, zorla mı oluyo bu iş falan
ki biz severek evleniyoruz kendimiztanıştık işte...
devamı sonra çok acil iş çıktı
benmde nişanım o gün
Hayırlı olsun Cemile :) Adapazarı diyince hemen ses edeyim dedim, benim düğünüm de Ada da olacak :) Karasu da, nianlının adeti değişikmiş bizim orda kına düğün gece çalgılı olur.. düğün günü düğün evinde yemekte verilir tabi ..
kınayla düğünü sıkıştırma derim ben imkanın varsa, hepsinin ayrı yeri var.. ben de gelinlikle ev girecem hem de 1 hafta kalcam, diğer hafta da nişanlımın memleketin de 3 gün düğün olacak..
günaydın kızlar nasılsınız bi haftanında sonu geldi.bugün öğlene kadar çalışmak hem çok saçma hemde iğrenç bi durum offff
benimde haziranda düğünüm var ama hiç bir hazırlığım yok nişanlım yanımda değil herşeyi 15 güne sığdıracaz nasıl yapacaz bilmiyorum off(
mervoş evin çok güzellll bayıldımmm yaa herşey çok kaliteli yapmış nişanlınnn her şey özenle olmuş
siyah beyazdan vazgeçme kırmızı ile de kombine at sen onları bn hayal ettim çok güzel oluorr
üstüne çok güzel örtüler var onlardan kestirirsin böyle peluş dedildeee kadife gibi
o zaman zaten masanı da istediğin yere koy fark etmez ev yerleşince zaten ona rahatlıkla karar verirsin
hiç gümüşlüğe fln da ihtiyacın yok senin maşallah bir sürü dolabın var
avizelere fln da bayıldım ama çatı katı ya yatak odasını nasıl yapıcaksın bazen çatıların boyları olmuyor kısa kalıyor
bir ölçü alıp onu satın almadan karşılaştırın derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?