2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
gelinlerrr gelinlerrrr nasılsınız bugüünnn
hiç yazamasamda az önce bütün konuşmaları okudum, yeni gelinler gelmmişşşş hoşgellmmişşşş
çok yoğunum bugün, hiçte bitmeyecek gibi.
yeni gelişmeler var ama artık uygun olduğumda yazarım onları
yarın akşam da nişanlımın sülalesini akşam çayına çağırmıştım onlar gelecek, bu akşam ve yarın da yoğun olurum herhalde, mamalar falan
bakalım neler çıkıcak meydana

sanırım gelişmeler var kuzum bekliyoruz haberlerini kolay gelsin

sanırım gelişmeler var kuzum bekliyoruz haberlerini kolay gelsin

dayanamıyorum
dün ben bi çıngar çıkardım, neden gelmiyosun, ilgilenmiyosun falan . o da ters etki yapıyo bizimkinde. bağırmıcan ona. neyse tamam dedim ver annenle konuşucam. işte yarın akşam gelecekmisiniz falan diye sordum, sonra tekrar nişanlımla konuştum ama yok düzelmiyo hiç.
sonra tekrar aradım annesiyle konuştum ama sinirden ağlıyorum iyice, en son geçen sene falandı böyle oldum, zorla mı oluyo bu iş falan
ki biz severek evleniyoruz kendimiztanıştık işte...
devamı sonra çok acil iş çıktı

ayy annat annat merak ettim :)
yarın okurum kuzum çıkıyorum ben iyi aksamlar

bence de haklısın bu arada teşekkür ederim cevabın ve ilgin için :):) bende öyle karar verdim hepsi ayrı ayrı olsun güzel olsun aceleye gerek yok hem bir gün daha baba evinde kalmanın hiç bir sakıncası yok yani :) senin de maşallah hayırlısı olur inşallah hepsi güzel geçer ..:)

yeni gelincikler hepiniz hoşgeldiniz.. unarım istediğiniz gibi olur herşey, düğün hazırlıkları herkes için stresli ama yapacak birşey yok en az kırılıp karşımızdakileri en az kırarak atlatmaya bakıcaz..

Bulaşık makinemle çamaşır makinemi aldık bizde inş. yarın da buzdolabını alıcaz..

abcde_123 çok merak ettim gelişmeleri umarım nişanlının ailesi gelmişken düğün tarihiniz de koyulur..

günaydın kızlar nasılsınız bi haftanında sonu geldi.bugün öğlene kadar çalışmak hem çok saçma hemde iğrenç bi durum offff

günaydın kızlar nasılsınız bi haftanında sonu geldi.bugün öğlene kadar çalışmak hem çok saçma hemde iğrenç bi durum offff

günaydınnnnnn kızlar :) ne yazıkki bende ayda bir olan nöbetimdeyim...offf 15:00'a kadar nöbetim var...ondan sonra gelinlik bakmaya gidicez.. sabırsızlanıyorum :)

benimde haziranda düğünüm var ama hiç bir hazırlığım yok nişanlım yanımda değil herşeyi 15 güne sığdıracaz nasıl yapacaz bilmiyorum off (

benimde haziranda düğünüm var ama hiç bir hazırlığım yok nişanlım yanımda değil herşeyi 15 güne sığdıracaz nasıl yapacaz bilmiyorum off (

canım sen kendin yapabileceğin tüm hazırlıkları yap. Alabileceklerini alt canım. 15 güne bırakma hepsini bence. ev döşeme, eşyalar herşey çok zor olur. Ama ikiniz birarada olduktan sonra herşey halolur.

mervoş evin çok güzellll bayıldımmm yaa herşey çok kaliteli yapmış nişanlınnn her şey özenle olmuş

siyah beyazdan vazgeçme kırmızı ile de kombine at sen onları bn hayal ettim çok güzel oluorr

üstüne çok güzel örtüler var onlardan kestirirsin böyle peluş dedildeee kadife gibi

o zaman zaten masanı da istediğin yere koy fark etmez ev yerleşince zaten ona rahatlıkla karar verirsin

hiç gümüşlüğe fln da ihtiyacın yok senin maşallah bir sürü dolabın var

avizelere fln da bayıldım ama çatı katı ya yatak odasını nasıl yapıcaksın bazen çatıların boyları olmuyor kısa kalıyor

bir ölçü alıp onu satın almadan karşılaştırın derim

canım yorumun için çok teşekkür ederimmmmm.yatak odamın girişteki duvarı düz.eğik deil.küçük ölçülü dolaplar uyuyo.çok arastırdım çünkü.ama yinede güzelce ölçü alıp alışverişe öle çıkcaz zaten.kapıyıda sırf ondan sürgülü yaptırdık oda küçük diye.
siyah beyaz sevmezdim ama evim yapılmaya baslandıkça vazgeçesim gelmedi.ilerde sıkılırım korkusuyla hevesimi atmak istemiyorum sıkılırsam sıkılırım amaann :)))
avizeleri annesi gil mırın kırın etmiş ama askım almış sağolsun.hepsini 250ye aldı uyguna geldi.

eğer oturma odamı siyah beyaz yapıp kırmızı biblolarla objelerle kombinlersem mutfak masamı nereye koyarsam koyim çirkin durmaz.

ayrıca begendiğin için çok mutlu oldum güzel yorumlar aldıkça daha çok seviyorum evimi.
biraz boyası koyu olmuş.onu da ben şampanya olsun de4dim bu kadar koyu olacagnı bilemedim.ilerde kırık beyaz yaptırırım.şimdilik böle.

gümüşlük istemiyorum zaten.o yemek odasına bi konsol bi de yemek masası koycam sadece.konsolun içi yemek takımını alır.su takımıda almadım ben.12 kadeh bardagı 12 meşrubat bardagı alcam sadece.onlarda sıgar konsola.

geri kalan herşeyimi mutfak dolabım alır zaten.

allahım sana 1000 katı daha güzelini nasip etsin kuzum en güzelini hakediyosun

Son düzenleme:
nişanlı mızlar sizde benim gibimisiiz yaa nişanlandığımdan beri elim kolum tutmuyor ne iş yapıyorum ne yemek hiç bişey yapmak istemior canım üstümde bir ağırlık var sürekli bunalıyorum nişandan önce böle değildim ben yaa sizdede oldumu böle
benide liseteye eklermisiniz 25 ağustosa

günaydın kızlar..
ne güzel alışverişlere gidilmiş, bir şeyler alınmış :)
Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin herkese...

ben daha önceleri baya bir şeyler aldığım için şu anlık almıyorum
bir yatak örtüsü alacağım, kırık beyaz yada krem. martta falanda cam eşyalar almaya gideceğim.

bizde beyaz eşyalarımızı aldık Aralık ayında. hepsini beko aldık. bir de küçük ev aletlerimin çoğu tamam.onlarda arçelik, bir saç kurutma makinesi kaldı onuda alacağım yarın öbür gün. bakalım beğenecek misiniz, buyrun resimler

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız.nişanlım ailesiyle dünden beri savaş içinde
aldıgı asgari ücret ve evin içini yaptırdı onu ödüyo.hala diyolarmışki esya borcunada yardım et bilezikleri verin düğünden sonra.o kabul etmemiş bu defa düğünü erteleyelim diyolarmış.nişanlım diyoki seni de yaktım sebep oldum diyo aglıyo sabahtan beri çok kötü durumdayız ikimizde napmaya calıstıklarını anlamış deilim. beni arasınlar senn tepene binmesinler dedim.ben ne sölicemi biliyorum dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…