- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #6.661
tabiki canım hoşgeldin.düğünün ne zaman.hazırlıklar ne alemde
ne güzel 2 kez gelinliğini giyceksin süper :)
evet doya doya giyicem valla
hoşgeldin elif...bende yeniyim bu forumda :) düğün ne zaman hazırlıklar ne alemde..birbirimize destek olalım değilmi :)
30 ağustos cnm bitti sayılır bnm hazırlıklar :)
saol canımmmmmm benimde nişanım aralık 25te olducnm kıs olucak dıe sakın kafana takma bnm nısanım aralık17deydı. ınan hıc bırseyın onemı yok hatta nısan öle gusel oldu kı nısana gelen herkes nısanınız dugun gıbı oldu dugununuzu sabırsızlıkla beklıyoruz dedıler. ınanın hersey sızın elınızde. bn mesela elbısemın ustune kurk gıbı bı bolero gıymıstım. foto cekımım dısarıda oldu ve ınan usudugumu bıle hıssetmedım. sen ıcını ferah tut yeter kı rabbım gonlunden gecenı sana verır merak etme. bnm nısan cumartesıydı cuma gunu bır yagmur yagdı bız bursada sel olucak herhalde dedık ama cumartesı heryer gunluk guneslıktı. ve ısın en ılgınc tarafı pazar gunude yagmur yagdı. demek ıstedıgım sen gusel olacagına ınan gerısı bos gusellıkler senı bulur zaten :)))
[B]ayyyyy saol yaaaaaa.. bende straptez giymek istiyorum çünkü. içimden kalsın istemiyorum.. nişanımda öyleydi gerçi ama ne bilm her kafadan bi ses çıkınca ..
saol içim biraz rahatladı[/B]
aramızda 1 hafta var canım. benimde mobilya, beyaz eşyadan sadece buzdolabı kaldı bunlar tamam. diğer küçük ayrıntılarında çoğu bitti. temmuzda ev tutucaz perde halı ve diğer küçük şeylerde o zaman alıncak inş.
kızlar bizim evimiz hazır.önümüzdeki ay bütün beyaz esya mobilya halı tül halledilcek.salonlar tutuldu.bu aralar davetiye arastırıyoruz.gelinlikde önümzde ay baslicak.damatlıgı en son alırız nişanlım buraya gelince kına için.
saatide o zaaman alırız öyle işte
oh ne güzel herşey bitmiş darısıda bizlere bi gelseydi su gün :)
kızlar düğün tarihimiz belli oldu 29 eylül de benide alın listeye :18:
kızlar bizim evimiz hazır.önümüzdeki ay bütün beyaz esya mobilya halı tül halledilcek.salonlar tutuldu.bu aralar davetiye arastırıyoruz.gelinlikde önümzde ay baslicak.damatlıgı en son alırız nişanlım buraya gelince kına için.
saatide o zaaman alırız öyle işte
valla ben nişanlanalı 8 ay bitmiş 1 gün yerine geçmedi zaman su gibi akıp geçiyo
daha 6ay var geçermi ya
geçer canım geçer :) ben nişanlanalı 3 yıl olacak düğünümde. 6 ay çok kısa bir zaman :)
iyi sabretmişsin 3 yıl maaşallah :)
öyle oldu canım ama nasıl geçti anlayamadım. 6 ayın geçmesini sabırsızlıkla bekliyorum ama çokda korkuyorum. yeni bir hayata başlıyosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?