2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
[B]ayyyyy saol yaaaaaa.. bende straptez giymek istiyorum çünkü. içimden kalsın istemiyorum.. nişanımda öyleydi gerçi ama ne bilm her kafadan bi ses çıkınca ..
saol içim biraz rahatladı[/B]
[/QUOTE]

Hüç canını sıkma canım. sen düğününe odaklan. keyif almana bak. o düğünü mükemmel yapacak olan sen ve nişanlın. gerisi önemli değil :) istediğin gelinliğide giy. benim yerimede o straptezi giyin

30 ağustos cnm bitti sayılır bnm hazırlıklar :)

aramızda 1 hafta var canım. benimde mobilya, beyaz eşyadan sadece buzdolabı kaldı bunlar tamam. diğer küçük ayrıntılarında çoğu bitti. temmuzda ev tutucaz perde halı ve diğer küçük şeylerde o zaman alıncak inş.

saol canımmmmmm benimde nişanım aralık 25te oldu kış düğünü pek istemedim galiba oyüzden bu hallerim... balayı falan da biraz ertelencek galiba .. canım sıkıldı işte.. yoksa dediklerinizde haklısınız.. çok sağolun.. nişanımdan daha da güzel bi düğün yapcam emin olin ki.. herşeyi tek tek ayarlayıp organizasyın yapcam..artık rahatlamam lazım ya günlerdir nedir kafamdakiler yeter yaa
[B]ayyyyy saol yaaaaaa.. bende straptez giymek istiyorum çünkü. içimden kalsın istemiyorum.. nişanımda öyleydi gerçi ama ne bilm her kafadan bi ses çıkınca ..
saol içim biraz rahatladı[/B]

Hüç canını sıkma canım. sen düğününe odaklan. keyif almana bak. o düğünü mükemmel yapacak olan sen ve nişanlın. gerisi önemli değil :) istediğin gelinliğide giy. benim yerimede o straptezi giyin [/QUOTE]

canımcımmmmm öyle deme içime işleme.. sende istediğini giy yaa.. kayınvalidelere ne bakıon sen.. yıllar sonra o fotolara bakınca kendini görcen.. içinde bırakma.. 2surat asar kalır yerinde..

bnmde bi televizyon perde hali eksik işte bizde onları temmuzda falan alırız galiba :)

kızlar bizim evimiz hazır.önümüzdeki ay bütün beyaz esya mobilya halı tül halledilcek.salonlar tutuldu.bu aralar davetiye arastırıyoruz.gelinlikde önümzde ay baslicak.damatlıgı en son alırız nişanlım buraya gelince kına için.
saatide o zaaman alırız öyle işte

Son düzenleme:

oh ne güzel herşey bitmiş darısıda bizlere bi gelseydi su gün :)

oyy oyy ne güzeell yaaa. darısı biizm başımıza.. daha o kdar çok şey varki..

hakkında hayırlsı

öyle oldu canım ama nasıl geçti anlayamadım. 6 ayın geçmesini sabırsızlıkla bekliyorum ama çokda korkuyorum. yeni bir hayata başlıyosun.

evet o korku bndede var nekedar tanıyorum diyosanda bilmediğin yönleri sonradan çıkıyo neyse hayırlısı inş. biz iyi düşünelim iyi olsun allahım gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…