2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
ama canım sen gene de sivrilme ne dertleri varsa oğullarıyla görsünler, burda çok okudum evlendikten sonra erkekler çark ediyo birden anacı babacı oluyolar burda okumayada gerek yok benim babamda aynen öyle

aynen katılıyorum sna.. evlendikten sonra nolcağı belli olmaz.. ama tuhaf insanlar ya.. biizm ailelerimiz daha nasıl yardımcı olalımm diye düşünürken bide...

sanki bizimkilerin borçları yok.. merve yaa takma kafaya üzme kendini..güzel günlerin bunlar.. herşey gerçekten yoluna girer.. ama çok da ezdirme kendini. silah zoruyla alcak değiller ya takıları.. hem sende mesafeni koydun mu bitmiştir bu iş..

bu arada sabahtan beri araştırıyorum karar veremedim aramızda Ankara gelini olan vardır mutlaka, makyaj ve kuaför için nerelerle anlaştınız, bide beyaz eşya marka tercihiniz ne oldu :26:

ben buzdolabımı arçelik diğerlerini bosch düşünüyorum ama bakalım nolcak, makyaj ve kuaför tavsiyesi yok mu peki :26:

ama canım sen gene de sivrilme ne dertleri varsa oğullarıyla görsünler, burda çok okudum evlendikten sonra erkekler çark ediyo birden anacı babacı oluyolar burda okumayada gerek yok benim babamda aynen öyle
ona kendimden çok gveniyorum

O kadar zor günler geçirdikki canım anlatamam. Birçok seyi ailemede sezdirmek onları üzmek istemedim. Daha birçok olan şeyden haberleri yok. Çok üzüldüm çok acı çektim. Artık yapılanları umursamıyorum. Elbet birgün yapanlar pişman olacaklar o zaman ben sırt çevircem. Kimseden kuş kadar beklentim yok artık. Herşey olduğu kadar olsun. Benim huzurum olsun yeter [/QUOTE]
bende öyle çok aglattılar beni.artık mesafe koydum 10 günde bir arıyolar 2-3 dk konusup kapatıyola
yüzlerni bile görmek istemiyorum

ben buzdolabımı arçelik diğerlerini bosch düşünüyorum ama bakalım nolcak, makyaj ve kuaför tavsiyesi yok mu peki :26:

Biz arçelik aldık canım. İnş iyi çıkar beyaz eşyalarım :)
arçelik benim favorim zaten. heleki çeliknaz reklamlarından sonra bayıldım. çoğu kişiden iyi diye duydum arçeliki.yedek parçası falan kolay bulunuyormuş.

Eki Görüntüle 355427 Eki Görüntüle 355428 Eki Görüntüle 355429 Eki Görüntüle 355430 Eki Görüntüle 355431

canım biz bunları aldık. arçelik alıcaktık nişanlımın yaşadığı yerde tanıdık arçelik bayisi yoktu ondan beko aldık. zaten arçelik ve beko aynıymış fabrikaları falan. sadece isimleri değişik bir de modelleri. fiyatları bile aynı ürünlerinin

güle güle kullanmayı nasip etsin Allah hepimize.

yanlız küçük ev aletlerimi arçelik aldım. lal serisi ve lila serisi çok beğenerek aldım. onlarda bunlar
Eki Görüntüle 355432 Eki Görüntüle 355433 Eki Görüntüle 355434 Eki Görüntüle 355435 Eki Görüntüle 355436

Son düzenleme:

beko arçeliğin avrupaya ihraç edilen adı gibi bişey, beko daha avrupai bi ad tek fark bu, ama avrupaya gittiği için arçeliğe göre daha kaliteli olduğu söyleniyo

Biz arçelik aldık canım. İnş iyi çıkar beyaz eşyalarım :)

beko arçeliğin avrupaya ihraç edilen adı gibi bişey, beko daha avrupai bi ad tek fark bu, ama avrupaya gittiği için arçeliğe göre daha kaliteli olduğu söyleniyo

anladım cnm. benim kardeşim gümrükleme de çalışıyor. Arçelikte İhraç ediliyor diyor ama belki beko arçelik imzalı gönderir ürünlerini , yinede iyi almışız o zaman

anladım cnm. benim kardeşim gümrükleme de çalışıyor. Arçelikte İhraç ediliyor diyor ama belki beko arçelik imzalı gönderir ürünlerini , yinede iyi almışız o zaman

arçelik almanyaya falan gönderiyo olabilir Türklerin çok olduğu yere ingilizcede noktalı harfler yokya beko her dilde kolay söylenen bi kelime

bende öyle çok aglattılar beni.artık mesafe koydum 10 günde bir arıyolar 2-3 dk konusup kapatıyola

yüzlerni bile görmek istemiyorum [/QUOTE]

mesafe en iyisi zaten. bizim nişanlımın ailesiyle aramız iyi ama ben yinede mesafeliyim zaten yapım gereği de öle biriyim.hem mesafe koyunca aranızdaki tatsızlıklarda bir süre sonra yumuşar, sakinleşirsiniz.

arçelik almanyaya falan gönderiyo olabilir Türklerin çok olduğu yere ingilizcede noktalı harfler yokya beko her dilde kolay söylenen bi kelime

Ben beyaz eşyada şansada önem veriyorum. Biri bir markadan memnunken diğeri olmuyor. Sanırım üretimde en küçük hata sonra ortaya çıkıyor. Buda şansa denk geliyor. Bizim evdeki çam. makinası, bulaşık mak. arçelik yıllardır taş gibi. Buzdolabı iyi diye bosh almıştı babam ama en baştan beri hiç iyi gelmedi. koku yapıyor sürekli aynı model halamda var onda hiç problem yok. teknik servis bile şaşırıyor :)

aynen öyle bende de şans yok :18:

aynen canım. birazda şans işi herşey de olduğu gibi.
inşallah hepimizin beyaz eşyaları iyi çıkar :)

cnm üzülme ya bnde aynı sorunları yaşadım bnmde nışanlım gün kesildikten sonra bizraz uzatalım bi kaç sene sonra yapalım falan dedi düğünü ama dediği gibi olmadı 30 ağustosta bnm düğün kısmetse heşeyimde hazır bi evim tutulcak bide küçük üşyalar alıncak anlatacağım allahın dediği olur skmayın canınızı nasipte ne varsa onu görcez hiç boşuna o tatlı canını skma bnce herşey olacağına varır hayırlısı olsun inş. cnm bnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…