- 24 Ekim 2011
- 1.013
- 1.315
- 133
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #6.721
ama canım sen gene de sivrilme ne dertleri varsa oğullarıyla görsünler, burda çok okudum evlendikten sonra erkekler çark ediyo birden anacı babacı oluyolar burda okumayada gerek yok benim babamda aynen öyle
bu arada sabahtan beri araştırıyorum karar veremedim aramızda Ankara gelini olan vardır mutlaka, makyaj ve kuaför için nerelerle anlaştınız, bide beyaz eşya marka tercihiniz ne oldu :26:
bu arada sabahtan beri araştırıyorum karar veremedim aramızda Ankara gelini olan vardır mutlaka, makyaj ve kuaför için nerelerle anlaştınız, bide beyaz eşya marka tercihiniz ne oldu :26:
ben buzdolabımı arçelik diğerlerini bosch düşünüyorum ama bakalım nolcak, makyaj ve kuaför tavsiyesi yok mu peki :26:
Ben Konyadayım canım. Henüz hiç araştırmadım onu :)
ona kendimden çok gveniyorumama canım sen gene de sivrilme ne dertleri varsa oğullarıyla görsünler, burda çok okudum evlendikten sonra erkekler çark ediyo birden anacı babacı oluyolar burda okumayada gerek yok benim babamda aynen öyle
[
bunu ben mi yazdım dedim birden biliyo musun.babamda araba almak istiyo ama erteliyo.onu çok seviyo.kendide diyo.e.... çok iyi bi çocuk.ilerde iyi bi aileniz olur ailesi hiç bi halta yaramıyo diyo.o iyi olmasa sen bugünlere gelşemezdin bitmişti bu iş diyo(
yüzlerni bile görmek istemiyorum
aynen katılıyorum sna.. evlendikten sonra nolcağı belli olmaz.. ama tuhaf insanlar ya.. biizm ailelerimiz daha nasıl yardımcı olalımm diye düşünürken bide...
sanki bizimkilerin borçları yok.. merve yaa takma kafaya üzme kendini..güzel günlerin bunlar.. herşey gerçekten yoluna girer.. ama çok da ezdirme kendini. silah zoruyla alcak değiller ya takıları.. hem sende mesafeni koydun mu bitmiştir bu iş..
ben buzdolabımı arçelik diğerlerini bosch düşünüyorum ama bakalım nolcak, makyaj ve kuaför tavsiyesi yok mu peki :26:
arçelik benim favorim zaten. heleki çeliknaz reklamlarından sonra bayıldım. çoğu kişiden iyi diye duydum arçeliki.yedek parçası falan kolay bulunuyormuş.Biz arçelik aldık canım. İnş iyi çıkar beyaz eşyalarım :)
Eki Görüntüle 355427 Eki Görüntüle 355428 Eki Görüntüle 355429 Eki Görüntüle 355430 Eki Görüntüle 355431
canım biz bunları aldık. arçelik alıcaktık nişanlımın yaşadığı yerde tanıdık arçelik bayisi yoktu ondan beko aldık. zaten arçelik ve beko aynıymış fabrikaları falan. sadece isimleri değişik bir de modelleri. fiyatları bile aynı ürünlerinin
güle güle kullanmayı nasip etsin Allah hepimize.
yanlız küçük ev aletlerimi arçelik aldım. lal serisi ve lila serisi çok beğenerek aldım. onlarda bunlar
Eki Görüntüle 355432 Eki Görüntüle 355433 Eki Görüntüle 355434 Eki Görüntüle 355435 Eki Görüntüle 355436
Biz arçelik aldık canım. İnş iyi çıkar beyaz eşyalarım :)
beko arçeliğin avrupaya ihraç edilen adı gibi bişey, beko daha avrupai bi ad tek fark bu, ama avrupaya gittiği için arçeliğe göre daha kaliteli olduğu söyleniyo
anladım cnm. benim kardeşim gümrükleme de çalışıyor. Arçelikte İhraç ediliyor diyor ama belki beko arçelik imzalı gönderir ürünlerini , yinede iyi almışız o zaman
bende öyle çok aglattılar beni.artık mesafe koydum 10 günde bir arıyolar 2-3 dk konusup kapatıyolaona kendimden çok gveniyorum
O kadar zor günler geçirdikki canım anlatamam. Birçok seyi ailemede sezdirmek onları üzmek istemedim. Daha birçok olan şeyden haberleri yok. Çok üzüldüm çok acı çektim. Artık yapılanları umursamıyorum. Elbet birgün yapanlar pişman olacaklar o zaman ben sırt çevircem. Kimseden kuş kadar beklentim yok artık. Herşey olduğu kadar olsun. Benim huzurum olsun yeter
arçelik almanyaya falan gönderiyo olabilir Türklerin çok olduğu yere ingilizcede noktalı harfler yokya beko her dilde kolay söylenen bi kelime
arçelik almanyaya falan gönderiyo olabilir Türklerin çok olduğu yere ingilizcede noktalı harfler yokya beko her dilde kolay söylenen bi kelime
Ben beyaz eşyada şansada önem veriyorum. Biri bir markadan memnunken diğeri olmuyor. Sanırım üretimde en küçük hata sonra ortaya çıkıyor. Buda şansa denk geliyor. Bizim evdeki çam. makinası, bulaşık mak. arçelik yıllardır taş gibi. Buzdolabı iyi diye bosh almıştı babam ama en baştan beri hiç iyi gelmedi. koku yapıyor sürekli aynı model halamda var onda hiç problem yok. teknik servis bile şaşırıyor :)
Ben beyaz eşyada şansada önem veriyorum. Biri bir markadan memnunken diğeri olmuyor. Sanırım üretimde en küçük hata sonra ortaya çıkıyor. Buda şansa denk geliyor. Bizim evdeki çam. makinası, bulaşık mak. arçelik yıllardır taş gibi. Buzdolabı iyi diye bosh almıştı babam ama en baştan beri hiç iyi gelmedi. koku yapıyor sürekli aynı model halamda var onda hiç problem yok. teknik servis bile şaşırıyor :)
nişalımın zaten borcu var.onlar kaba esya alcak evet ama ıncık gıncık herşeyi biz alcaz.fotografcı kuaför bilmem ne herşey bizden çıkacak bu eve eksik görülcek market bilmem ne.kolay mı sıfırdan ev düzmek o da bizden çıkacak.
onu çok sıktılar ona üzülüyorum.canımızı çok yaktılar.evlendikten sonra öle bi mesafeli olcamki onlarda neye ugradıklarını sasırcaklarhediyeleri istiyolarmış.
iyi de benm babamda takcak amcam da dedemde halam da.ben onların taktıgı hediyeleri niye veriyimki dimi akıl var mantık var.bende dedimki nişanlıma söle onlara sizin taraf kaç çeyrek taktıysa onu veririm.ama bizim tafarın taktıgı altını isteyemezler.parayı zaten onlar alcak hem dedim.söyler mi bilmiyorum ama el kaza beni ararlarsa söylerim korkmuyorum.
nişanlım kendi dedi ben bas edemiyorum nolur bana yardım et dediikimizde agladık seni de yaktım dedi bıktım bunlardan dedi beni iç güveyi alsın senin ailen dedi bi anne baba evlatlarına bunu söyletiyosa nası anne babadır düşünün artık
kaynata diyomuşki kendimi balkondan atcam.babama anlattım gerçekten öle bişi yapsada kurtulsanız diyobizimkilerde doldu artık
evlilik tarihini nasıl hesaplayabilirim sitede arıyorum arıyorum bulamıyorum :)) yardımcı olur musunuz lütfeenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?