2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

canım günaydınn... Üzülme ne olur. Bu aileleri anlamak mümkün değil yani. Nasıl çocuklarını üzebiliyorlar böyle zamanda anlamıyorum. Madem düğün yapcak durumun yok daha önceden söyle yani. Sıkma canını güzelim. Hiç umursamayın aldıklarını ödesinler. Geri kanalan borçlarıda ödersiniz beraber çalışıp. Birbirinize destek olduktan sonra. Biz mesela 3 yıldır nişanlıyız. nişanlımın ailesinden 1 kuruş destek almadık. Kendimiz yapıyoruz düğünümüzü. Herseyi kendimiz alıyoruz. Çok zor günlerden geçik bizde bir anlatsan destan olur. Ama herşey geçiyor. Sen nişanlına destek ol. Emin ol geçecek bak.

günaydın :)

nişanlının ailesi iyice abartmış olayı ama. olur mu canım öyle şey. sizde evleneceksiniz bir sürü ihtiyacınız var. kabul etmesin tabi.ahh bu aileler ahhh.insan azcık çocuklarını düşünür yaff..öncee onların yuvasını kur. sonra bak kendi yuvana. zaten sen kurmuşsun. niye zorlarsın ki insanları.
üzülme canım herşey yoluna girer. nişanlının ailesiyle aranız nasıl bilmiyorum ama sen fazla karışma bence beni arasınlar falan demişsin ya. ileride belki sorun olur, üzülürsünüz.

nişalımın zaten borcu var.onlar kaba esya alcak evet ama ıncık gıncık herşeyi biz alcaz.fotografcı kuaför bilmem ne herşey bizden çıkacak bu eve eksik görülcek market bilmem ne.kolay mı sıfırdan ev düzmek o da bizden çıkacak.

onu çok sıktılar ona üzülüyorum.canımızı çok yaktılar.evlendikten sonra öle bi mesafeli olcamki onlarda neye ugradıklarını sasırcaklar hediyeleri istiyolarmış.
iyi de benm babamda takcak amcam da dedemde halam da.ben onların taktıgı hediyeleri niye veriyimki dimi akıl var mantık var.bende dedimki nişanlıma söle onlara sizin taraf kaç çeyrek taktıysa onu veririm.ama bizim tafarın taktıgı altını isteyemezler.parayı zaten onlar alcak hem dedim.söyler mi bilmiyorum ama el kaza beni ararlarsa söylerim korkmuyorum.
nişanlım kendi dedi ben bas edemiyorum nolur bana yardım et dedi ikimizde agladık seni de yaktım dedi bıktım bunlardan dedi beni iç güveyi alsın senin ailen dedi bi anne baba evlatlarına bunu söyletiyosa nası anne babadır düşünün artık

kaynata diyomuşki kendimi balkondan atcam.babama anlattım gerçekten öle bişi yapsada kurtulsanız diyo bizimkilerde doldu artık

Canım bence yinede sen bu olaydan uzak dur durabildiğin yere kadar. Her ne olursa olsun ailesi o insanlar. Elbet bir gün düzelir ama sen kötü olursun. Tabiki hakkını ara ama çokda araya girme bence. Dediğin gibi yap. Onların tarafının altınlarını alsınlar bakalım vidanları el veriyorsa. Kendi taktıkları şeyleri nasıl isteyebiliyorlarsa anlam veremiyorum. Böyle bir zamanda aileler destek olur. Sanırım şanssızıs o konuda. Ama şükür nişanlılarımız iyi canım.

onların taraftan toplasan 10 çeyrek gelmez.o onları kurtarcaksa alsınlar.ama asla ailemden gelen hediyeleri vermem.
bilezik meselesi,ya madem geri isticen niye takıyon gösteriş için asla vermem hemen bankaya koycam herşeyimi

canım bu işlerin tek çözümü sanırım bütün düğün masraflarını kendi omuzlarınıza almak kafanız daha rahat olur bazı şeyleriniz eksik olsada ömür boyu onlarla uğraşmak zorunda kalmazsın

ama ben baska yere gelin gidicem hemen iş bulamayabilirim nişanlım tek kalcak ve maasıda öyle yüksek deil.borç olmasa geçinmeye ancak yeter

Tatlı verme. Çeyrekleri ver yeter. Sende borçtasın yani. Birde tek maaşa kalcakmışınız kolaymı. Ama şöyle düşün canım evleniosun ve herşeyin çözüm yolu sizde. İnş. orada hemen iş bulur ve daha rahat edersiniz canım. Çok sıkma canını.

Mervecim düğünde oldu bittiye getirmesinler takıdan sonra annen alsın hemen altınları..Tam o sırada yaşanıyor herşey zaten

iş bulsam da onlara asla yardım falan etmem.banane.onlarınki kadar benm aileminde borcu var ama çıtları çıkmıyo.üstelik benm annemde hasta sürekli hastanelere gidiyo.yolarda dünyanın parasını harcıyo.nişanlımın babasıda psikolojisi bzuk bi adam.kaç defa psikyatrilerde yattı aylarca.şimdide atcam balkondan kendimi diyomuş.salak adam çocuk bile demez dediklerini.
ben kmseyi düşünmüyorum.nişanlım çok üzülüyo.ben yine yapacagımı yaparım.çeyreklerini veririm (onların taraftan geleni)
esya borcunada yardım etcez derim (etmem ama zorla alcak halleri yokya).
ama nişanlım mahvoldu (( düşünebiliyomusun kurtar beni seni de yaktım diyo

Mervecim düğünde oldu bittiye getirmesinler takıdan sonra annen alsın hemen altınları..Tam o sırada yaşanıyor herşey zaten

paralar yakaya takılmıyo bizim oralarda masa gibi bişeye koyuyolar.aman paraları istemiyorum zaten.çeyrekler yakaya takılıyo.onu alamazlar vermem ki cıngar çıkartırım.düğün cd mizi alınca takar izlerim.onlardan gelen çeyrekler kaçtaneyse veririm.keserler seslerini.elimden daha fazlası gelmez

aynı fikirdeyim.kendi taktıklarını geri verirsin .diğerlerini vermessin. destek verio nişanlın sana her konuda ne güzel.üzme tatlı canını. takma onları kafana.

bankaya koymak iyi fikir vadeli hesapta veremem dersin :)

Çok kötü bir durum canım ama eminim hal olacaktır. Evlendiğinizde yardım etmeniz imkansız zaten. Herkes kendini zor geçindiriyor. Birde yeni evli çiftsiniz yani. Keşke çok yüksek maaşlar alsakta ailelerimize destek olsak ama alamıyoruzki. Onlarda bizi düşünsünler kendi evlendikleri ilk yılları düşünsünler yani. Tam destek olcakken köstek olmak ne demek yani. Benim ailemde elinde ne var ne yok veriyor. babam düğün olcak diye araba bile alamaıyor yazık adam. Bizede nişanlım tarafından hiç destek yok. En büyük destek babam bizimde. Allah razı olsun ondan. Eğer nişanlımı sevmiyor olsa çoktan atılırdı bizim yüzükte.

öyle olcak artık bakalım ((
bunu ben mi yazdım dedim birden biliyo musun.babamda araba almak istiyo ama erteliyo.onu çok seviyo.kendide diyo.e.... çok iyi bi çocuk.ilerde iyi bi aileniz olur ailesi hiç bi halta yaramıyo diyo.o iyi olmasa sen bugünlere gelşemezdin bitmişti bu iş diyo (

Çok zor bir durum yaa..
Allah yardımcımız olsun şu düğün filan bi geçse de rahatlasak artık yaa

[

bunu ben mi yazdım dedim birden biliyo musun.babamda araba almak istiyo ama erteliyo.onu çok seviyo.kendide diyo.e.... çok iyi bi çocuk.ilerde iyi bi aileniz olur ailesi hiç bi halta yaramıyo diyo.o iyi olmasa sen bugünlere gelşemezdin bitmişti bu iş diyo ( [/QUOTE]

O kadar zor günler geçirdikki canım anlatamam. Birçok seyi ailemede sezdirmek onları üzmek istemedim. Daha birçok olan şeyden haberleri yok. Çok üzüldüm çok acı çektim. Artık yapılanları umursamıyorum. Elbet birgün yapanlar pişman olacaklar o zaman ben sırt çevircem. Kimseden kuş kadar beklentim yok artık. Herşey olduğu kadar olsun. Benim huzurum olsun yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…