2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

canım nolur kızma lafım sana değil genel konuşuyorum straplezle askılının ne gibi bi farkı var gerçekten anlamıyorum, hatta aileler bazen çok ısrar ediyo ip askıda olsa olsun mutlaka diye, acaba straplez düşer falan mı sanıyolar :26:

canım kesinliklee kaynanana bu konuda hesap verme.senınle geleceği zaman bahane uydur götürme onun işi oldugu gün git provaya he de geç sürpriz olsun yada ben böyle istiyorum de.misafirlere uymazmışmış.misafirlere uymazsa misafirlerde kollu gelinlikle gelsin de sende.
aynı apartmanda mı oturcaksınız
evet canım.ama bu konuda korkum yok.ben onlara karsı hep mesafeli ve sogugum.sıkıntı olmaz.

katılıyorum

cnm bnm herşey dzelcek siz sabredin allahın izniyle dua et sürekli yer gök dua üstüne kurulmuş

Canım çok haklısın. Annem sadece kolsuz olsun diyor hani tülden yapılıyor ya o çok beğeniyor banada yakışacağını düşünüyor. birde yine problem olurda ben üzülürüm diye beni ikna etmeye çalışıyor garibim işte. Nişanlımda ikna edemedi ne yazıkki bu konuda

cnm sen gelinliğini diktircekmisin yoksa hazırmı almayı düşünüyosun ?

Tatlım istediğim model olursa hazı alıcam. Bulamazsam diktircem.

evet canım.ama bu konuda korkum yok.ben onlara karsı hep mesafeli ve sogugum.sıkıntı olmaz.

en baştan bilsin herkes düzenini, hergün bizde yiyin yatmadan yatmaya gidin falan gibi bişey beklemesinler, şişiriyolar insanı be

canımmm bak sana bi önerim var. bak straptes gelinliğe böle bi kol yaptır bunlar hemde çok rövaşta bu yıl.
Kalın bilezik en mantıklısı canım. Bozduramam çok değer kaybedio dersin. Ben ilerde kötü günün olur saklıcam dersin. Hem yeni gelinsin tabiki takıcaksın değilmi ama :)
evet canım sadece kalın bilezik kalcak kolumda diğerlerini atcam bankaya.bi kolye bi küpe 1 dal bilezik yüzüklerim sürekli üzerimde durur yeni gelinim bomboş olmaz öle zaten.
Mervemmm
Amcanın yanınızda olmasına sevindim..Çok doğru demiş
Eşyaları da sen nişanlınla beğen doğrusu o
ayyy bu kayınvalideler neden herşeye karışırlar anlamam
İyi olmana sevindim
saol canımmmmmmmmmmmm sefiyom seni
cnm bnm herşey dzelcek siz sabredin allahın izniyle dua et sürekli yer gök dua üstüne kurulmuş
bol bol dua ediyorum zaten.biz giderken çeyizlerimide götürcektik annemle.annem vazgeçti götürmüyo.nolur nolmaz diyo.
nişanlıma böle sölemedimde.dedimki otobüs tutulcakya kınadan sonra 20 kişiyi bulur geri dönme işinde dedim.o zaman daha rahat götürürüz lşimdi biz 2 kişiyiz 2 kişiye o kadar yük almazlar kargo parası isterler dedim.öle geçiştirdim konuyu

bunlarda salonumun resimleri kızlar düğün salonumuz

Eklentiler

• $156192_122469534483222_100001605295284_146062_596706_n.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 19
  • $155129_122464164483759_100001605295284_145985_7879508_n.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 15
  • $149647_122465377816971_100001605295284_146004_1551520_n.webp
    50,4 KB · Görüntüleme: 18
  • $149020_122467597816749_100001605295284_146036_4746380_n.webp
    53,7 KB · Görüntüleme: 19
  • $76562_122465231150319_100001605295284_146000_5219908_n.webp
    46,1 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:

cnm git bi bak çok gzel gelinlikler var askılı bnmkide straplez ama bn askı yaptırıyorum herkesin zevki farklı ama istesen bi bak ondan sonra karar verirsin askılı veya askısız olmasına kimse kırılmasın bnce

yok canım kesinlikle artık lafını bile edemiyolar.çünkü bikere kaynata tekrarladı.işte geçinemeyiz diye korkmayın dedi.dedimki yooo korkmuyoruzki biz sıkıntı yok siz bizi düşünmeyin dedim.dediki hepberaber yer içeriz herkes evine yatmaya gider.dedimki bu dediğinizin birlikte durmaktan farkı yok.ben birlikte durmak isteseydim askerlikten önce nişanlanmayı kabul ederdim ama evim ayrı olsun diye etmedim dedim daha da açılmadı bu konu

Çok güzelmiş canım salon. Eminim süper bir düğün olur :)

kızlar hepinize günaydınnnnn

neler olmuş okuyodum öyle...

Allah ağız tadımızı bozmasın.. ama gerçekten zor günler.. hele her kafadan bi ses çıkınca.. bi sürü işimiz varken bide bu ağızlarla uğraşmak zor işte... onlar ilerde unutcak ama biz unutmucaz işte.. biraz daha sabır... bu da ilişkimizin sınavları artık.. hakkımızda hayırlısı...

umarım sınavdır...biz bunu atlatıcaz ve çok mutlu olcaz.buna inanmak istiyorum.onlar unutur yüzsüzler.ama ben asla unutmam

yastık yorgan falan alıcam, tost makinam saç kurutma makinam eksik bide, ıvız zıvır şeyleri eşimle birliktede alırım, bazı hatunlar makarna süzgecinden yumurta fırçasına kadar almışlar maşşallah

kızlar çeyiziniz hazırmı neler yaptınız yapıyosunuz ???

Benim bir çok şey tmm canım. Küçük eksikler kaldı. En büyük eksiklerim yatak örtüsü ve salon süs eşyaları bunlarıda mobilyalarımı ve renklerini kesin belirleyim o zaman alıcam. Annem zorla dantel oturtması nevresim takımı diktirtti bu kadar hoşuma gideceğini düşünmemiştim. Çok sade ve şık olmuş. Kenarlarınada inci işlemiş süper olmuş. Bir tane yatak örtüm oldu aslında o şekilde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…