- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #6.801
Bizim nişanlılık dönemimiz çok zor geçti. Çok zor zamanlar yaşadık. Bir problem daha çıksın istemiyorum. Kollu bir gelinlik beğensem bugün alıcam. Ailemde çok straptez istemiyor açıkçası onlar destek olsalar kimseyi dinlemem ama annemde en azından kolsuz olsun askılı olsun diyor. Offf ne bileyim ne yapcak karar veremiyorum
canım kesinliklee kaynanana bu konuda hesap verme.senınle geleceği zaman bahane uydur götürme onun işi oldugu gün git provaya he de geç sürpriz olsun yada ben böyle istiyorum de.misafirlere uymazmışmış.misafirlere uymazsa misafirlerde kollu gelinlikle gelsin de sende.Kızlar yaaa benim derdim var azıcık. Şimdi ben gelinlik straptez istiyorum ama kayınvalidem bizim misafirlerimize uymaz diyor. hafif kolu olcakmış illaki. Ama ben bir türlü o tarz gelinlik beğenemedim. Napıcam ya. Gelinlik yüzünden tartışmkta istemiyorum. Zaten bir ton sorunumuz var.
evet canım.ama bu konuda korkum yok.ben onlara karsı hep mesafeli ve sogugum.sıkıntı olmaz.aynı apartmanda mı oturcaksınız
bu tabiki tarz meselesi ama ben kimseye giyeceğim gelinlik hakkında hesap vermek durumunda değilim bi kere giyeceksin, gelinlik yüzünden tartışmak istemiyorum demişsin ama bu hayatında bi kere giyebileceğin bi kıyafet, onun için tartışma bunun için tartışma, sonunda ezilirsin, annemede sana yapılanı yapmışlar gelinliğine kol diktirmiş, ama yengem evlenirken gayette açıktı ben böyle istiyorum dedi kapattı konuyu, kimse gık diyemedi, annemi değil yengemi örnek almışımdır bu tarz konularda
aslında bişeyin yoluna girdiği yok da ben nişanlıma moral verdim moralini düzelttim dün gece 2 saate yakın konustuk falan o iyi olunca bende iyi oldumbu sıkıntılar yine dewam ediyo.kaynana dün bütün gün yatak odasından çıkmamış yatmış.çocuk gibiler ya amaannn
evet canım zamanı gelince zorla elimizden alcak halleri yokya.ki zaten ben düğün cumartesi,pazartesi gün hemen bankaya koycam altınları herşeyi.hediyelik bileziklerimi çeyreklerimi birleştirip kalın bi bilezik alcam bi de ince bi kolye küçük bi küpe alırım boynum falan hepten bomboş kalmasın.gerisi set falan bankaya.
canım kesinliklee kaynanana bu konuda hesap verme.senınle geleceği zaman bahane uydur götürme onun işi oldugu gün git provaya he de geç sürpriz olsun yada ben böyle istiyorum de.misafirlere uymazmışmış.misafirlere uymazsa misafirlerde kollu gelinlikle gelsin de sende.
evet canım.ama bu konuda korkum yok.ben onlara karsı hep mesafeli ve sogugum.sıkıntı olmaz.
Bilemiyorum canım nasıl yapacağımı. Keşke aynı apartman olmasaymış canım ya. Sorunlu bir aile gördüğüm kadarı ileAma eminim sen başedersin...
katılıyorum
canım nolur kızma lafım sana değil genel konuşuyorum straplezle askılının ne gibi bi farkı var gerçekten anlamıyorum, hatta aileler bazen çok ısrar ediyo ip askıda olsa olsun mutlaka diye, acaba straplez düşer falan mı sanıyolar :26:
cnm sen gelinliğini diktircekmisin yoksa hazırmı almayı düşünüyosun ?
canımmm bak sana bi önerim var.Bizim nişanlılık dönemimiz çok zor geçti. Çok zor zamanlar yaşadık. Bir problem daha çıksın istemiyorum. Kollu bir gelinlik beğensem bugün alıcam. Ailemde çok straptez istemiyor açıkçası onlar destek olsalar kimseyi dinlemem ama annemde en azından kolsuz olsun askılı olsun diyor. Offf ne bileyim ne yapcak karar veremiyorum
evet canım sadece kalın bilezik kalcak kolumda diğerlerini atcam bankaya.bi kolye bi küpe 1 dal bilezik yüzüklerim sürekli üzerimde durur yeni gelinim bomboş olmaz öle zaten.Kalın bilezik en mantıklısı canım. Bozduramam çok değer kaybedio dersin. Ben ilerde kötü günün olur saklıcam dersin. Hem yeni gelinsin tabiki takıcaksın değilmi ama :)
saol canımmmmmmmmmmmm sefiyom seniMervemmm
Amcanın yanınızda olmasına sevindim..Çok doğru demiş
Eşyaları da sen nişanlınla beğen doğrusu o
ayyy bu kayınvalideler neden herşeye karışırlar anlamam
İyi olmana sevindim
bol bol dua ediyorum zaten.biz giderken çeyizlerimide götürcektik annemle.annem vazgeçti götürmüyo.nolur nolmaz diyo.cnm bnm herşey dzelcek siz sabredin allahın izniyle dua et sürekli yer gök dua üstüne kurulmuş
Canım çok haklısın. Annem sadece kolsuz olsun diyor hani tülden yapılıyor ya o çok beğeniyor banada yakışacağını düşünüyor. birde yine problem olurda ben üzülürüm diye beni ikna etmeye çalışıyor garibim işte. Nişanlımda ikna edemedi ne yazıkki bu konuda
Tatlım istediğim model olursa hazı alıcam. Bulamazsam diktircem.
evet canım.ama bu konuda korkum yok.ben onlara karsı hep mesafeli ve sogugum.sıkıntı olmaz.
en baştan bilsin herkes düzenini, hergün bizde yiyin yatmadan yatmaya gidin falan gibi bişey beklemesinler, şişiriyolar insanı be
canımmm bak sana bi önerim var. Eki Görüntüle 356013 bak straptes gelinliğe böle bi kol yaptır bunlar hemde çok rövaşta bu yıl.
Evet canım bende böyle düşünüyorum artık. bakalım gittiğimize nasıl olcak. Eklerim resmini alınca :)
evet canım sadece kalın bilezik kalcak kolumda diğerlerini atcam bankaya.bi kolye bi küpe 1 dal bilezik yüzüklerim sürekli üzerimde durur yeni gelinim bomboş olmaz öle zaten.
bunlarda salonumun resimleri kızlar düğün salonumuz[/B]
cnm git bi bak çok gzel gelinlikler var askılı bnmkide straplez ama bn askı yaptırıyorum herkesin zevki farklı ama istesen bi bak ondan sonra karar verirsin askılı veya askısız olmasına kimse kırılmasın bnce
yok canım kesinlikle artık lafını bile edemiyolar.çünkü bikere kaynata tekrarladı.işte geçinemeyiz diye korkmayın dedi.dedimki yooo korkmuyoruzki biz sıkıntı yok siz bizi düşünmeyin dedim.dediki hepberaber yer içeriz herkes evine yatmaya gider.dedimki bu dediğinizin birlikte durmaktan farkı yok.ben birlikte durmak isteseydim askerlikten önce nişanlanmayı kabul ederdim ama evim ayrı olsun diye etmedim dedim daha da açılmadı bu konu
bende çok beğendim salonu
Allah ağız tadımızı bozmasın kızlar
düğün salonunu çok beğendim canımmmmm
Güzel güzel kurlarımızı dökelim inşallahhh
kızlar hepinize günaydınnnnn
neler olmuş okuyodum öyle...
Allah ağız tadımızı bozmasın.. ama gerçekten zor günler.. hele her kafadan bi ses çıkınca.. bi sürü işimiz varken bide bu ağızlarla uğraşmak zor işte... onlar ilerde unutcak ama biz unutmucaz işte.. biraz daha sabır... bu da ilişkimizin sınavları artık.. hakkımızda hayırlısı...
saol canımmmmmmmm inşallah inşallah
kızlar çeyiziniz hazırmı neler yaptınız yapıyosunuz ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?