2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

hım ne güzel benimde o ıvır zıvırlarım yok bnde eşimle birlikte alırım diye düşünüyorum dantel falan yapan varmı ?

cnm ya bnm annemde pike takımı diktircekte güzel bi model bulamadık sana zahmet senin nevresim takımını buraya koymanda bi sakınca varmı bi baksam çok merak ettim inci işlemiş dedin ya ondan merak ettim :)

bende çok beğendim salonu çok güzel ya inş. sorunsuz olur atık bütün işlerimiz
saol canımmm inşallah yaaaaaaaaa
kızlar çeyiziniz hazırmı neler yaptınız yapıyosunuz ???
benim tost makinam,ütüm,üyü masam,bornoz takımım,yorganlarım,saç kurutma makinam alacagım yer belli.onları alcaz annem ödicek.
bu hafta da günlük çatal kaşık bıçak setimi çay altlıklarımı teflonlarımı yemek takımıyla kullanmak için örtü peçete takımını mutfak masasına takımımı bide günlük yemek takımımı alcam.
önümüdeki ay kadehlerimi meşrubat bardaklarımı falşan filan ıvır zıvır ne kaldıysa alcam.baska bişey yok :)

valla benm küvet tıpam bile var ne yalan sölim heveslik :))

canım annemde bana pike takımı yaptırdı kendi çeyizinden çıkardığı el işlerinden, çok cici oldu, istemiyodum aslında dünya para verdi, o paraya bi dolu şey alınırdı ama hatıra kalsın falan diyince hevesini kırmıyım dedim, kırmızı bide cafcaflı
yatak örtüsü nevresim takımı uyku seti falanda bi dolu var ilk onları almaya başlamıştım, bornoz takımımı çok severek aldım bide

yok kız ne danteli gözüne yazık, tabi seviyosan o ayrı ben ahlı bile sermeyebilirim yazın, darlanıyorum fazla bişey oldumu etrafta

bizde bohça yaparlar büyüklere el öpmeye giderken dağıtılır bnde bi kaçtane havlu kenarı yaptım diğerlerini annem hallediyo sağolsun :)

cnm ya bnm annemde pike takımı diktircekte güzel bi model bulamadık sana zahmet senin nevresim takımını buraya koymanda bi sakınca varmı bi baksam çok merak ettim inci işlemiş dedin ya ondan merak ettim :)

akşam çekeyim canım fotosunu. kırık beyaz bir kumaşın üzerine oturtmuş. etrafında değişik tek kat bir fırfır var tül gibi ama çok güzel onun etrafını inci ile döşemiş. yatak baş tarafınada danteli oturtmuş. ben böyle güzel olacağını zarif durcağını tahmin etmemiştim. hoş yapan kadının kafasını yedim sade ve şık olsun abartı olmasın diye :)

Bu arada ben nevresim takımı demişim...pike takımı olcak. internetten nevresimlere bakıodum hatlar karışmış :)

Son düzenleme:
benim 3 tane dantelli nevresimim var annemin zoruyla o da.kıramadım.ama öle tv ünitesine konsola mutfak raflarına falan peçete asla koymicam.yaptırmadımda.o boncuklulardan istiyodum ondan bile vazgeçtim.kesinlikle boş olmalı esyanın sportifliğini bozuyo.

Allah canını almasın

kızlar çeyiziniz hazırmı neler yaptınız yapıyosunuz ???

ıvır zıvır bitmiyor ki canım yaaa
Ama çok açıldım çalışıyorum diye ailme masraf olmayım dedim ama evlenen kadar anca toparlarım kendimi
Bir tane daha birşey almayacağım artık
Gerisinide ailem yapsın
onlar bekle diyolar ama ben bekleyemiyorum ki
Mobilyalarım var evim tadilata gircek ve süs eşyalarım dekorasyon perdeler halılar paspas filannn ooooooo eksik bitmezz yahuuu

oh ne güzel allah hiç birinizin hevesini boşa harcamasın :)

bizde bohça yaparlar büyüklere el öpmeye giderken dağıtılır bnde bi kaçtane havlu kenarı yaptım diğerlerini annem hallediyo sağolsun :)

Bizdede götürülür saolsun rahmetli babaannem herşeyimi yapmış. zaten benim dantel örecek vaktim yok. pekte sevmem örgüyü :)Bizde normalden dürü denen bişey olur ama ben kesinlikle istemiyorum. annem bohçalıcak ben evlendikten sonra el öpmye giderken götürcem :)

bencede öyle, o kadar para verip eşya dizip illede üstünü örtme çabası bi bizim millette var galiba

bende yaptırmadım allahtan anneminde hevesi yok
Fıransız güpürlü oda takımı aldım 17 parça onuda çok beğendim yeni gelin evi gibi dursun ilk sererim sonra kaldırırım

öyle ya eksik bitmiyo birini alsak biri çıkıyo ben artık başedemiyorum ya

öyle ya eksik bitmiyo birini alsak biri çıkıyo ben artık başedemiyorum ya

Birazınıda evlendikten sonra alırız canım yaa eksikler bitmiyorki
Nişanlımla şöyle biraz gezelim diye ikea gidiyoruz
Bakıyorum ben yine almışım birşeyler
Kasaya bi geliyorsun
O ufak tefek şeyler tutmuş 100-150 Tl
Haydaaa diyorum evde otursam daha iyi
Artık bi yere gitmek istemiyorum
Cumartesi Bernordaya baktım şamdanlara bieve filan çokk pahalı yaa sizler nasıl aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…