- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #6.821
yastık yorgan falan alıcam, tost makinam saç kurutma makinam eksik bide, ıvız zıvır şeyleri eşimle birliktede alırım, bazı hatunlar makarna süzgecinden yumurta fırçasına kadar almışlar maşşallah
hım ne güzel benimde o ıvır zıvırlarım yok bnde eşimle birlikte alırım diye düşünüyorum dantel falan yapan varmı ?
Benim bir çok şey tmm canım. Küçük eksikler kaldı. En büyük eksiklerim yatak örtüsü ve salon süs eşyaları bunlarıda mobilyalarımı ve renklerini kesin belirleyim o zaman alıcam. Annem zorla dantel oturtması nevresim takımı diktirtti bu kadar hoşuma gideceğini düşünmemiştim. Çok sade ve şık olmuş. Kenarlarınada inci işlemiş süper olmuş. Bir tane yatak örtüm oldu aslında o şekilde :)
saol canımmm inşallah yaaaaaaaaabende çok beğendim salonu çok güzel ya inş. sorunsuz olur atık bütün işlerimiz
benim tost makinam,ütüm,üyü masam,bornoz takımım,yorganlarım,saç kurutma makinam alacagım yer belli.onları alcaz annem ödicek.kızlar çeyiziniz hazırmı neler yaptınız yapıyosunuz ???
yastık yorgan falan alıcam, tost makinam saç kurutma makinam eksik bide, ıvız zıvır şeyleri eşimle birliktede alırım, bazı hatunlar makarna süzgecinden yumurta fırçasına kadar almışlar maşşallah
Benim bir çok şey tmm canım. Küçük eksikler kaldı. En büyük eksiklerim yatak örtüsü ve salon süs eşyaları bunlarıda mobilyalarımı ve renklerini kesin belirleyim o zaman alıcam. Annem zorla dantel oturtması nevresim takımı diktirtti bu kadar hoşuma gideceğini düşünmemiştim. Çok sade ve şık olmuş. Kenarlarınada inci işlemiş süper olmuş. Bir tane yatak örtüm oldu aslında o şekilde :)
yok kız ne danteli gözüne yazık, tabi seviyosan o ayrı ben ahlı bile sermeyebilirim yazın, darlanıyorum fazla bişey oldumu etrafta
cnm ya bnm annemde pike takımı diktircekte güzel bi model bulamadık sana zahmet senin nevresim takımını buraya koymanda bi sakınca varmı bi baksam çok merak ettim inci işlemiş dedin ya ondan merak ettim :)
saol canımmm inşallah yaaaaaaaaa
benim tost makinam,ütüm,üyü masam,bornoz takımım,yorganlarım,saç kurutma makinam alacagım yer belli.onları alcaz annem ödicek.
bu hafta da günlük çatal kaşık bıçak setimi çay altlıklarımı teflonlarımı yemek takımıyla kullanmak için örtü peçete takımını mutfak masasına takımımı bide günlük yemek takımımı alcam.
önümüdeki ay kadehlerimi meşrubat bardaklarımı falşan filan ıvır zıvır ne kaldıysa alcam.baska bişey yok :)
valla benm küvet tıpam bile var ne yalan sölim heveslik :))
kızlar çeyiziniz hazırmı neler yaptınız yapıyosunuz ???
saol canımmm inşallah yaaaaaaaaa
benim tost makinam,ütüm,üyü masam,bornoz takımım,yorganlarım,saç kurutma makinam alacagım yer belli.onları alcaz annem ödicek.
bu hafta da günlük çatal kaşık bıçak setimi çay altlıklarımı teflonlarımı yemek takımıyla kullanmak için örtü peçete takımını mutfak masasına takımımı bide günlük yemek takımımı alcam.
önümüdeki ay kadehlerimi meşrubat bardaklarımı falşan filan ıvır zıvır ne kaldıysa alcam.baska bişey yok :)
valla benm küvet tıpam bile var ne yalan sölim heveslik :))
bizde bohça yaparlar büyüklere el öpmeye giderken dağıtılır bnde bi kaçtane havlu kenarı yaptım diğerlerini annem hallediyo sağolsun :)
benim 3 tane dantelli nevresimim var annemin zoruyla o da.kıramadım.ama öle tv ünitesine konsola mutfak raflarına falan peçete asla koymicam.yaptırmadımda.o boncuklulardan istiyodum ondan bile vazgeçtim.kesinlikle boş olmalı esyanın sportifliğini bozuyo.
benim 3 tane dantelli nevresimim var annemin zoruyla o da.kıramadım.ama öle tv ünitesine konsola mutfak raflarına falan peçete asla koymicam.yaptırmadımda.o boncuklulardan istiyodum ondan bile vazgeçtim.kesinlikle boş olmalı esyanın sportifliğini bozuyo.
ıvır zıvır bitmiyor ki canım yaaa
Ama çok açıldım çalışıyorum diye ailme masraf olmayım dedim ama evlenen kadar anca toparlarım kendimi
Bir tane daha birşey almayacağım artık
Gerisinide ailem yapsın
onlar bekle diyolar ama ben bekleyemiyorum ki
Mobilyalarım var evim tadilata gircek ve süs eşyalarım dekorasyon perdeler halılar paspas filannn ooooooo eksik bitmezz yahuuu
bende yaptırmadım allahtan anneminde hevesi yok
Fıransız güpürlü oda takımı aldım 17 parça onuda çok beğendim yeni gelin evi gibi dursun ilk sererim sonra kaldırırım
bende yaptırmadım allahtan anneminde hevesi yok
Fıransız güpürlü oda takımı aldım 17 parça onuda çok beğendim yeni gelin evi gibi dursun ilk sererim sonra kaldırırım
öyle ya eksik bitmiyo birini alsak biri çıkıyo ben artık başedemiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?