2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
çok beğendim. papatyalarına bayıldım resmen.

Daha güzeli senin olsun güzelim dediğim gibi üstünde oynamalar olucak, bide şöyle bişey var 3 ay boyu Ankarada ne kadar modaevi varsa gezdim hazırından diktirmesine kadar tüm alternatifleri değerlendirdim bigün gözüm döndü gittim bunu istiyorum dedim ölçülerimi verdim, inşallah iyi olur

saol canım. güzel olur bence her haliyle bu gelinlik :)

saol canım. güzel olur bence her haliyle bu gelinlik :)

ağırdan almamak gerekiyo özellikle diktirmeyi düşünüyosan, geç kalınca kadın sana söylüyo şu gün verebilirim diye, erkek gidersen sana soruyo ne zaman elinde olsun diye, ben hazır düşünüyodum ama üst beden ve bel uyumsuzluğu yüzünden hazırda alsam tadilata gidecekti ki tadilat işini hiç sevmem, hazırda tadilat olacağına sıfırdan bana göre dikilsin dedim

en güzelini yapmışsın kafama göre bir gelinlik bulursam bende eğer çok oynama yapılacaksa, aynısından diktireceğim.

emyay nasıl oldu durumlar cnm merak ediyorum seni

su anda nişanlımla konuşuyoruz.bi kaus almış basını gitmiş evde amcası gil babasına fırça atmış.siz böle yapıyosunuz çocuklar yüzünüze bakmicak hakediyosunuz bilmem ne neyse abartmadan herşeyi uygun yollusunu bakcaz canım.altın vermicez sadece onların taraftan gelen çeylerkleri vercez o kadar.

Selam gelinciklerr,

Eki Görüntüle 355444

gelinlik bu ama üzerinde oynanacak kır düğünü olucak benim ki, kumaş türünü değiştirdim daha kabarık olmasını isticem bide belki papatya sayısını azaltabilirim

çok beğendim gelinliğini, gözün aydın karar vermişsin :) hayırlı olsun..
Bende aylardır araştırıyorum, dün fatihte dolaştım baya, hala istediğim gibi bişey bulamıyorum karar veremiyorum, en son diktirmeye karar verdim artık, bi başlansın dikilirkende yardımcı olurlar güzel bişey çıkar ortaya inşallah..

Merve noldu kız, geçmişi okuyum bi :26:

canım burnumda gerizekalılar nolcak

vermeyin tabi bnce ordan gelenleride vermeyin bizde öle yapcaz vermicez iki tarafın altınlarınıda nese tatlım skma canını herşey olacağına varır hayırlısını isteyin

oooo amcasigil falanda devreye girdiyse olay büyükmüş demekki....neyseki ailede akıllı uslu birileri varmış yani..onlar yola getirir belki canım. sen aldığın kararda dur. çeyrekleri ver gerisini naparlarsa yapsınlar nasıl öderlerse ödesinler. çok üzmeyin kendinizi.

Allah yardım etsin canım. fazla siz diyologa girmeden büyüklerle halledin bari. bak amcası nasıl korumuş sizi.

ayy annat annat merak ettim :)
yarın okurum kuzum çıkıyorum ben iyi aksamlar

kızlar nasılsınz konu karışacak belki ama anlatıyım arada hemen, 4 ten snra da sizin konuşmalarınıza bakarım
şimdi biz kendimiz tanıştık ama neden böyle ilgisiz falan diye çıkışmıştım annesine, ama çok sinirim depreşmişti. geçen gün de aynısı oldu. aradım annesini zorla mıoluyo bu iş dedim ama ağlıyorum deli gibi, ne arıyo ne soruyo ne geliyo bu ne böyle dedim. sizi hiç karıştırmak istemezdim ama mecbur kaldım dedim. daha bizimkilerin haberi yok ama isterseniz olur isterseniz atalm hemen nişanı falan dedim. annesi sakın sakın yapma falan. sonra o akşam gece konuştuk nişanlımla. biraz durulmuıştuk ama bu sefer annesini işe karıştırdım diye kırılmış bizim ki. neyse ben söyledim sıkıntımı o söyledi sıkıntısını, gece biraz daha iyi kapadık teli. sonra cuma günü öğlene doğru aradım nişanlımı, ki biliyorum gelmezdi aramasam.burnumu sürtecek. dedim ben öğlen uygunum hani işim yok, işler de rahat öğlen çalışmam gerekmiyor falan. tamam dedi. sonra geldi öğlen. yemek yedikk belli özlemiş beni yaaaa o gün öyle geçti, cumartesi de annesi ve akrabalarını davet etmiştim çaya, bütün gün bir sürü şey hazırladım bazıları olmadı :26: her yaptığımı da denedim, yağlı yumurtalı ağır geldi herhalde daha o akşam misafirlerin yanında midem bulandı başım çatlıyor bir de nazar oldum galiba annem okuyo nişanlımın annesi okuyo eltim eltimin annesi yook ben düzelmedim. afedersiniz bi posta çıkardım o akşam. snra babam hastaneye götürdü bi serum, kan tahlili falan. sonuç: anemi annemde de vardı bende de çıktı. hemen kan şurubu verdi doktor, çok düşükdeğerlerin dedi, kan takviyesi gerekebilir dedi, şimdi netten bakıyorum da temiz hava moral falan yazıyor tabii demir içerikli yiyeceklerde. bu durumda nerde bende morall işte böyle kızlar, bir de hasta olunca nişanlım iyice üzerime düşmeye başladı. bi taraftan üzülüyorum ama bi taraftanda hasta olmak hoşuma gitti

geçmiş olsun cnm tadını çıkar derim bu durumun :)

Aranızın düzelmesine sevindim canım. Her şerde bir hayır var derler sizinki böyle olmuş. çok geçmiş olsun ama canım. sakın ilaçlarını ihmal etme düzenli kontrollerini ol tatlım. nişanlınla aranın düzelmesine çok çok sevindim :)

cok gecmıs olsun cnm ....

kızlar hafta sonumu gusel degerlendırdım ve gelınlık sıparısımı verdım.. bıde ben kınama kıyafet almıcam nısanlıgımı gıyıcem sonra sık sık kıyafet degıstırıcem öle dusunmustum. o yuzden 2 tane kaftan kıraladım onu da hafta sonu hallettım bıde utumu aldım. resımlerınıde paylasayım sımdı

cnm ya kaftanına bayıldım ya çok güzelmiş güle güle giy :)

Bu kaftan harika...Nerden aldınız acaba? Fiyatını öğrenebilirmiyim...çok beğendim güle gülr giyin :)

cnm ya kaftanına bayıldım ya çok güzelmiş güle güle giy :)

tesekkur ederım cnm .. böle tam bellı olmuo bıle bıde yakından gorsenız taslar falan var bazı yerlerınde cok gusel parlıyo:))

Bu kaftan harika...Nerden aldınız acaba? Fiyatını öğrenebilirmiyim...çok beğendim güle gülr giyin :)

tesekkurler cnm :))) bursada lal nakıs var ordan kıralayabılıyorsun sadece cnm satılık yok kıralıkta 300 tl

tesekkurler cnm :))) bursada lal nakıs var ordan kıralayabılıyorsun sadece cnm satılık yok kıralıkta 300 tl[/QUOTE]

tşk ederim canım cvp verdiğin için. Gerçekten çok beğendim harika durmuş üstünde :)

kızlar evet sağolsun amcası önderlik yapmış.yengesi yani kaynanamın eltisi oluyo.demişki ben 4 çocuk evlendirdim senın kadar panik yapmadım ne bu halin abartma demiş.nişanlımada diyomuşki annen herşeyi kendi yönetmek istiyo karın agrısı o diyomuş.bende dedimki süper teşhis :)

abcde canımm çok geçmiş olsun.herşeyde vardır bi hayır.aranızın düzelmesine neden olmuş bak.ama annesini arama sakın.ilerde laf ederler sölmedi deme.

çiğdemmm sen zaten su gibisin çok yakışmış çok da güzel canım benim.güle güle giy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…