- 24 Eylül 2010
- 1.973
- 5
- 66
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #6.781
kızlar evet sağolsun amcası önderlik yapmış.yengesi yani kaynanamın eltisi oluyo.demişki ben 4 çocuk evlendirdim senın kadar panik yapmadım ne bu halin abartma demiş.nişanlımada diyomuşki annen herşeyi kendi yönetmek istiyo karın agrısı o diyomuş.bende dedimki süper teşhis :)
abcde canımm çok geçmiş olsun.herşeyde vardır bi hayır.aranızın düzelmesine neden olmuş bak.ama annesini arama sakın.ilerde laf ederler sölmedi deme.
çiğdemmm sen zaten su gibisin çok yakışmış çok da güzel canım benim.güle güle giy.
cok tesekkur ederım cnm sende allahın ıznıyle herseyını yoluna koyup daha gusellerını kendıne alırsın ıns..
tesekkur ederım cnm .. böle tam bellı olmuo bıle bıde yakından gorsenız taslar falan var bazı yerlerınde cok gusel parlıyo:))
tesekkurler cnm :))) bursada lal nakıs var ordan kıralayabılıyorsun sadece cnm satılık yok kıralıkta 300 tl
tesekkur ederım cnm .. böle tam bellı olmuo bıle bıde yakından gorsenız taslar falan var bazı yerlerınde cok gusel parlıyo:))
tesekkurler cnm :))) bursada lal nakıs var ordan kıralayabılıyorsun sadece cnm satılık yok kıralıkta 300 tl
cok tesekkur ederım cnm sende allahın ıznıyle herseyını yoluna koyup daha gusellerını kendıne alırsın ıns..
hoşgeldiinn canımmmMerhaba kızlar, aranıza yeni katıldım. temmuz geliniyim bende.........
aile olarak gelmediler canım kayınvalidem ve eltim geldi akrabalar ile birlikte, e o ortamda da konuşulmaz böyle konular tabii, gerçi niyeti olan konuşur da ... neyseabcde_123 çok merak ettim gelişmeleri umarım nişanlının ailesi gelmişken düğün tarihiniz de koyulur..
günaydın kızlar nasılsınız.nişanlım ailesiyle dünden beri savaş içinde
aldıgı asgari ücret ve evin içini yaptırdı onu ödüyo.hala diyolarmışki esya borcunada yardım et bilezikleri verin düğünden sonra.o kabul etmemiş bu defa düğünü erteleyelim diyolarmış.nişanlım diyoki seni de yaktım sebep oldum diyo aglıyo sabahtan beriçok kötü durumdayız ikimizde napmaya calıstıklarını anlamış deilim. beni arasınlar senn tepene binmesinler dedim.ben ne sölicemi biliyorum dedim
geçmiş olsun cnm tadını çıkar derim bu durumun :)
Aranızın düzelmesine sevindim canım. Her şerde bir hayır var derler sizinki böyle olmuş. çok geçmiş olsun ama canım. sakın ilaçlarını ihmal etme düzenli kontrollerini ol tatlım. nişanlınla aranın düzelmesine çok çok sevindim :)
çok teşekkür ederiim kızlarcok gecmıs olsun cnm ....
yok canım zaten barışmıştık ama şimdi daha bi özenli davranıyo, sürekli soruyo ilaçlarını içtin mi diye, ben de naz yapıyorum azıcıkabcde canımm çok geçmiş olsun.herşeyde vardır bi hayır.aranızın düzelmesine neden olmuş bak.ama annesini arama sakın.ilerde laf ederler sölmedi deme.
hooppp reklam kokan harekelet bunlarkızlar gelinliğinizi bakmadıysanız tuzpazarında bir moda evi var oraya bir uğrayın tel.05055178704 ayla hanım hem uygun fiyat hem süper dikiş
günaydın kızlar nasılsınız.ben azcık daha iyiyim.
bunların derdi şey.işte yardım edin bizedüğünden sonra.nişanlımda neyle etcez falan demiş.
o zaman bilezikleri borc verirsiniz sonra alırım yine ben.bu defa nişanlımın amcası demişki nah alırsın bilezik geri alınıyomu öle demiş.
daha öbürünü evlendircen demiş.baska yere borc yap mecbur ödersin gelinden bişi almak olmaz demiş.
neyse istesinler sıkıntı deil kolumu kescek halleri yokya.
bende nişanlıma dedim bu muhabbetlere girme daha.açarlarsa he de geç.tamam yardım ederiz de geç.zaten edemicez.köprüyü geçene kadar dedim.tmm dedi.
onlar beni çalışırda bize yardım eder diye düşünüyo.
en basından beri işte beraber yer içer beraber borcumuzu bitirir sonra hep beraber yeniden ev bark yaparız diyolardı.bende her seferinde herkesin tenceresi ayrı kaynamalı olmaz öle diyodum.hani hala keseler bir olsa düşüncesindeler.ama olmicak tabiki öle bişey.
bizim de bi hayatımız olcak.hep beraberi kalmıyo artık bu işin.evimiz ayrı kapımız ayrı olcak yani.
ki bende bi 5-6 ay çalışmayı düşünmüyorum.kurslara falan gidicem kpss çalışcam aöf çalışcam falan sonrasında güzel bi iş bulursam girerim.
ve kaynanamın asıl karın agrısı,bize karısamıyo oğluna sözü geçmiyo çıldırıyo kaynatayı dolduruyo.
istikbal dedi dedi dediğini kendi duydu.(ki istikbal çok pahalı ama olsun onun takıntısı var kendi dedi)
bizde hiç tınlamadık inadına baska markaları inceliyoruz.bide nişanlım demiş biz yalnız gezcez karar vercez baska gün sizi alırız gider ödemeyi anlaşırsınız demiş.
kaynananın içine oturdu galiba :)
ama bu yaptıklarını nişanlımı ağlattıklarını asla unutmicam.ben zaten vıcık vıcık samimiyeti sevmem zaten iyice mesafeli olcam onlara.hakettiler.
abcde canım senın de işlerin düzelmesine sevindim.nevresim sormuşsun canım pamuk satenler pahalı evet.
normal nevresimler var taçın falan 70-80 civarı.öle bişi al.pamuk saten de isterim ama pahalı diyosan da diktir bu dantel saran çeyizcilerde pikocularda kumaş oluyo.
ben mesela çeyizlerimi sardırdıgım yere kırmızı siyah pamuk saten nevresim begendim diktrdim.daha almadım ama 90 tl ye diktiler çift kişilik.hatta dedimki keşke hazırları almasaydım.
2 hazır almıştım özdilek storway.200 er milyona aldım.onları almasaymışım 4 pamuk saten diktiriliyomuş.ama neyse kısmetten öte gidilmiyo.araştır derim.Ü
bu aradaaaaaa önümde kocaman bi camekan var.dışarıyı görüyorum.karsı kaldırım görünmüyo çok hızlı ve lapa lapa kar yagıyo
günaydın tatlım herşey yavaş yavaş yoluna giriyo inş. daha güzel günler bizi bekliyo sevindim amcanızın arkanızda olmasına iyi olmuş onun konuşması :)günaydın kızlar nasılsınız.ben azcık daha iyiyim.
bunların derdi şey.işte yardım edin bizedüğünden sonra.nişanlımda neyle etcez falan demiş.
o zaman bilezikleri borc verirsiniz sonra alırım yine ben.bu defa nişanlımın amcası demişki nah alırsın bilezik geri alınıyomu öle demiş.
daha öbürünü evlendircen demiş.baska yere borc yap mecbur ödersin gelinden bişi almak olmaz demiş.
bende nişanlıma dedim bu muhabbetlere girme daha.açarlarsa he de geç.tamam yardım ederiz de geç.zaten edemicez.köprüyü geçene kadar dedim.tmm dedi.
en basından beri işte beraber yer içer beraber borcumuzu bitirir sonra hep beraber yeniden ev bark yaparız diyolardı.bende her seferinde herkesin tenceresi ayrı kaynamalı olmaz öle diyodum.hani hala keseler bir olsa düşüncesindeler.ama olmicak tabiki öle bişey.
bizim de bi hayatımız olcak.hep beraberi kalmıyo artık bu işin.evimiz ayrı kapımız ayrı olcak yani.
ki bende bi 5-6 ay çalışmayı düşünmüyorum.kurslara falan gidicem kpss çalışcam aöf çalışcam falan sonrasında güzel bi iş bulursam girerim.
ve kaynanamın asıl karın agrısı,bize karısamıyo oğluna sözü geçmiyo çıldırıyo kaynatayı dolduruyo.
istikbal dedi dedi dediğini kendi duydu.(ki istikbal çok pahalı ama olsun onun takıntısı var kendi dedi)
bizde hiç tınlamadık inadına baska markaları inceliyoruz.bide nişanlım demiş biz yalnız gezcez karar vercez baska gün sizi alırız gider ödemeyi anlaşırsınız demiş.
ama bu yaptıklarını nişanlımı ağlattıklarını asla unutmicam.ben zaten vıcık vıcık samimiyeti sevmem zaten iyice mesafeli olcam onlara.hakettiler.
abcde canım senın de işlerin düzelmesine sevindim.nevresim sormuşsun canım pamuk satenler pahalı evet.
normal nevresimler var taçın falan 70-80 civarı.öle bişi al.pamuk saten de isterim ama pahalı diyosan da diktir bu dantel saran çeyizcilerde pikocularda kumaş oluyo.
ben mesela çeyizlerimi sardırdıgım yere kırmızı siyah pamuk saten nevresim begendim diktrdim.daha almadım ama 90 tl ye diktiler çift kişilik.hatta dedimki keşke hazırları almasaydım.
2 hazır almıştım özdilek storway.200 er milyona aldım.onları almasaymışım 4 pamuk saten diktiriliyomuş.ama neyse kısmetten öte gidilmiyo.araştır derim.Ü
bu aradaaaaaa önümde kocaman bi camekan var.dışarıyı görüyorum.karsı kaldırım görünmüyo çok hızlı ve lapa lapa kar yagıyo
günaydın kızlar nasılsınız.ben azcık daha iyiyim.
amca çok akil bi adammış takdir ettim, doğru demiş ha diyince nereye alıyo bilezikleri hele bi oğlu daha varsa, senden aldığını unutur gider ama elden aldığını unutamaz unutsada el hatırlatır adama noldu bizim borç diye, doğru demiş, ortamda en azından bi tane akıllı adam olması iyi...evlendikten sonra çok borcunuz olacak mı
canım bizim kendimize ait 1 milyar borç olur maximum o da.
evet amcası aklı basında bi adammış gerçekten.
aksam telefonunu vermiş nişanlıma gece sende kalsın diye konusun diye.kntleri bitir çok var demiş :)
evet baska oğullarıda var ve benden sonra nişanladılar onu da.düşünün bende 4-5 ay sonra onu almayı düşünüyolardı.borç üsstüne borç.biraz fazlaca coştular.brden heyecana geldiler.ama diğeri fos çıktı herkes bozuldu gözüyle bakıyomuş.aman banane.ben kapımı kapatırım altta noluyo duymam bile
Kızlar yaaa benim derdim var azıcık. Şimdi ben gelinlik straptez istiyorum ama kayınvalidem bizim misafirlerimize uymaz diyor. hafif kolu olcakmış illaki. Ama ben bir türlü o tarz gelinlik beğenemedim. Napıcam ya. Gelinlik yüzünden tartışmkta istemiyorum. Zaten bir ton sorunumuz var.
aslında bişeyin yoluna girdiği yok da ben nişanlıma moral verdim moralini düzelttim dün gece 2 saate yakın konustuk falan o iyi olunca bende iyi oldumgünaydın tatlım herşey yavaş yavaş yoluna giriyo inş. daha güzel günler bizi bekliyo sevindim amcanızın arkanızda olmasına iyi olmuş onun konuşması :)
Amcanın elinden öpmek lazım.Çok aklı başında birisiymiş belli. Bencede he deyip geçin. Bu günlerinizi zehir etmelerine izin vermeyin. Zamanı gelince zaten veremiceksiniz. Onlarda görecek ve kabullenecekler yani.
İstanbudamı yağıyor kar burda hava bulanık ama soğuk değil. Birşey yağdığı yok. Kara doyduk bu sene. Yeter bakalım derklen yağmus başladı şakır şakır yağıo valla. biranda indi.
Bu arada günaydın kızlar :)
bu tabiki tarz meselesi ama ben kimseye giyeceğim gelinlik hakkında hesap vermek durumunda değilim bi kere giyeceksin, gelinlik yüzünden tartışmak istemiyorum demişsin ama bu hayatında bi kere giyebileceğin bi kıyafet, onun için tartışma bunun için tartışma, sonunda ezilirsin, annemede sana yapılanı yapmışlar gelinliğine kol diktirmiş, ama yengem evlenirken gayette açıktı ben böyle istiyorum dedi kapattı konuyu, kimse gık diyemedi, annemi değil yengemi örnek almışımdır bu tarz konularda
aslında bişeyin yoluna girdiği yok da ben nişanlıma moral verdim moralini düzelttim dün gece 2 saate yakın konustuk falan o iyi olunca bende iyi oldumbu sıkıntılar yine dewam ediyo.kaynana dün bütün gün yatak odasından çıkmamış yatmış.çocuk gibiler ya amaannn
evet canım zamanı gelince zorla elimizden alcak halleri yokya.ki zaten ben düğün cumartesi,pazartesi gün hemen bankaya koycam altınları herşeyi.hediyelik bileziklerimi çeyreklerimi birleştirip kalın bi bilezik alcam bi de ince bi kolye küçük bi küpe alırım boynum falan hepten bomboş kalmasın.gerisi set falan bankaya.
Kızlar yaaa benim derdim var azıcık. Şimdi ben gelinlik straptez istiyorum ama kayınvalidem bizim misafirlerimize uymaz diyor. hafif kolu olcakmış illaki. Ama ben bir türlü o tarz gelinlik beğenemedim. Napıcam ya. Gelinlik yüzünden tartışmkta istemiyorum. Zaten bir ton sorunumuz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?