2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

cok tesekkur ederım cnm sende allahın ıznıyle herseyını yoluna koyup daha gusellerını kendıne alırsın ıns..

ayyy çok beğendim bende... ama bursada değilim ki yaaa

ayyy çok beğendim bende... ama bursada değilim ki yaaa

Merhaba kızlar, aranıza yeni katıldım. temmuz geliniyim bende.........
hoşgeldiinn canımmm

abcde_123 çok merak ettim gelişmeleri umarım nişanlının ailesi gelmişken düğün tarihiniz de koyulur..
aile olarak gelmediler canım kayınvalidem ve eltim geldi akrabalar ile birlikte, e o ortamda da konuşulmaz böyle konular tabii, gerçi niyeti olan konuşur da ... neyse

canım nedir bu yaaa, bu 2012 de bişey var herhalde, aynı benim durumlar ya, bizimki de diyo ben bilmiyomuyum böyle olacağını senin başını neden yaktım diyo yalnız şu intihar konusunu düşünün, çok üzerine gitmesin babasının, madem tedavi görmüş bişey yapmasndan korktum ben. sizin düğün üstü bişey yapar sonra sizden çıkar gene acısı, siz üzülürsünüz. napalım biraz daha katlanıcaz sonra hiç birini takmıcaz
geçmiş olsun cnm tadını çıkar derim bu durumun :)

cok gecmıs olsun cnm ....
çok teşekkür ederiim kızlar

abcde canımm çok geçmiş olsun.herşeyde vardır bi hayır.aranızın düzelmesine neden olmuş bak.ama annesini arama sakın.ilerde laf ederler sölmedi deme.
yok canım zaten barışmıştık ama şimdi daha bi özenli davranıyo, sürekli soruyo ilaçlarını içtin mi diye, ben de naz yapıyorum azıcık annesine de azıcık kendimi belli etmem gerekiyordu canım, bence çok iyi oldu. normalde çok arayıp sormam zaten. kırk yılda bir. mesafeli olmak için değil, huyum bu benim.çok cıvık olamıyorum kimseyle. onlarda her dedklerine he dicemi düşünmesinler, bence çok iyi oldu. bu akşam da bizimki tekrar ev düğün muhabbetini açtı, işte napıyosanız yapın sonra kavga ediyoruz diye bize kızmayın demiş, bu az bile. millet şimdiye ayrılırdı falan demiş çokta iyi demiş. zaten cumartesi akşamı bütün akrabalar geldi, bizden sonra nişanı olan bi akraba vardı, kaynanası nasıl kasılıyo ki hakkıdır sonuna kadar. bizim düğün bizim ev hep böyle anlatıyo. kayınvalidem üzüldü ben üzüldüm. kayınpederin bi ... den haberi yok

kızlar gelinliğinizi bakmadıysanız tuzpazarında bir moda evi var oraya bir uğrayın tel.05055178704 ayla hanım hem uygun fiyat hem süper dikiş
hooppp reklam kokan harekelet bunlar
gündüz giremiyorum kızlar yaaa, ne kadar yoğun işlerimiz bir bilseniz,, işte böyle akşamları toplu cevaplar veririm size böyle. çiğdem kaftanın çok tatlıymış, gelinlik diktiren bi arkadaş vrdı papatyalı gerçekten çok beğendim, hayırlı olur inşallah mutlulukal giymeyi nasip eder. bu arada ben beyaz eşyalarımı boschtan almayı düşnüyorum. fabrikasnda çalışan tanıdığım var , her sene onlara imkan veriyorlar çıkarmaları için, daha ucuza alıcam oradan. yalnız benim nevresim takımım hiç yok ya napıcam ben onu. çok pahalı geliyor fiyatlar. nereden alsam. hem de kaliteli olsun. bi tana evim netten almıştım 30 küsürdü, çok kötü çıktı kumaşı böyle seyrek seyrek dokunmuş ve sert olmuş. ne alsam :26:

günaydın kızlar nasılsınız.ben azcık daha iyiyim.
bunların derdi şey.işte yardım edin bizedüğünden sonra.nişanlımda neyle etcez falan demiş.
o zaman bilezikleri borc verirsiniz sonra alırım yine ben.bu defa nişanlımın amcası demişki nah alırsın bilezik geri alınıyomu öle demiş.
daha öbürünü evlendircen demiş.baska yere borc yap mecbur ödersin gelinden bişi almak olmaz demiş.
neyse istesinler sıkıntı deil kolumu kescek halleri yokya.
bende nişanlıma dedim bu muhabbetlere girme daha.açarlarsa he de geç.tamam yardım ederiz de geç.zaten edemicez.köprüyü geçene kadar dedim.tmm dedi.
onlar beni çalışırda bize yardım eder diye düşünüyo.
en basından beri işte beraber yer içer beraber borcumuzu bitirir sonra hep beraber yeniden ev bark yaparız diyolardı.bende her seferinde herkesin tenceresi ayrı kaynamalı olmaz öle diyodum.hani hala keseler bir olsa düşüncesindeler.ama olmicak tabiki öle bişey.
bizim de bi hayatımız olcak.hep beraberi kalmıyo artık bu işin.evimiz ayrı kapımız ayrı olcak yani.
ki bende bi 5-6 ay çalışmayı düşünmüyorum.kurslara falan gidicem kpss çalışcam aöf çalışcam falan sonrasında güzel bi iş bulursam girerim.
ve kaynanamın asıl karın agrısı,bize karısamıyo oğluna sözü geçmiyo çıldırıyo kaynatayı dolduruyo.
istikbal dedi dedi dediğini kendi duydu.(ki istikbal çok pahalı ama olsun onun takıntısı var kendi dedi)
bizde hiç tınlamadık inadına baska markaları inceliyoruz.bide nişanlım demiş biz yalnız gezcez karar vercez baska gün sizi alırız gider ödemeyi anlaşırsınız demiş.
kaynananın içine oturdu galiba :)
ama bu yaptıklarını nişanlımı ağlattıklarını asla unutmicam.ben zaten vıcık vıcık samimiyeti sevmem zaten iyice mesafeli olcam onlara.hakettiler.

abcde canım senın de işlerin düzelmesine sevindim.nevresim sormuşsun canım pamuk satenler pahalı evet.
normal nevresimler var taçın falan 70-80 civarı.öle bişi al.pamuk saten de isterim ama pahalı diyosan da diktir bu dantel saran çeyizcilerde pikocularda kumaş oluyo.
ben mesela çeyizlerimi sardırdıgım yere kırmızı siyah pamuk saten nevresim begendim diktrdim.daha almadım ama 90 tl ye diktiler çift kişilik.hatta dedimki keşke hazırları almasaydım.
2 hazır almıştım özdilek storway.200 er milyona aldım.onları almasaymışım 4 pamuk saten diktiriliyomuş.ama neyse kısmetten öte gidilmiyo.araştır derim.Ü

bu aradaaaaaa önümde kocaman bi camekan var.dışarıyı görüyorum.karsı kaldırım görünmüyo çok hızlı ve lapa lapa kar yagıyo

amca çok akil bi adammış takdir ettim, doğru demiş ha diyince nereye alıyo bilezikleri hele bi oğlu daha varsa, senden aldığını unutur gider ama elden aldığını unutamaz unutsada el hatırlatır adama noldu bizim borç diye, doğru demiş, ortamda en azından bi tane akıllı adam olması iyi...evlendikten sonra çok borcunuz olacak mı

günaydın tatlım herşey yavaş yavaş yoluna giriyo inş. daha güzel günler bizi bekliyo sevindim amcanızın arkanızda olmasına iyi olmuş onun konuşması :)

Amcanın elinden öpmek lazım.Çok aklı başında birisiymiş belli. Bencede he deyip geçin. Bu günlerinizi zehir etmelerine izin vermeyin. Zamanı gelince zaten veremiceksiniz. Onlarda görecek ve kabullenecekler yani.
İstanbudamı yağıyor kar burda hava bulanık ama soğuk değil. Birşey yağdığı yok. Kara doyduk bu sene. Yeter bakalım derklen yağmus başladı şakır şakır yağıo valla. biranda indi.

Bu arada günaydın kızlar :)

canım bizim kendimize ait 1 milyar borç olur maximum o da.
evet amcası aklı basında bi adammış gerçekten.
aksam telefonunu vermiş nişanlıma gece sende kalsın diye konusun diye.kntleri bitir çok var demiş :)
evet baska oğullarıda var ve benden sonra nişanladılar onu da.düşünün bende 4-5 ay sonra onu almayı düşünüyolardı.borç üsstüne borç.biraz fazlaca coştular.brden heyecana geldiler.ama diğeri fos çıktı herkes bozuldu gözüyle bakıyomuş.aman banane.ben kapımı kapatırım altta noluyo duymam bile

Kızlar yaaa benim derdim var azıcık. Şimdi ben gelinlik straptez istiyorum ama kayınvalidem bizim misafirlerimize uymaz diyor. hafif kolu olcakmış illaki. Ama ben bir türlü o tarz gelinlik beğenemedim. Napıcam ya. Gelinlik yüzünden tartışmkta istemiyorum. Zaten bir ton sorunumuz var.

aynı apartmanda mı oturcaksınız

bu tabiki tarz meselesi ama ben kimseye giyeceğim gelinlik hakkında hesap vermek durumunda değilim bi kere giyeceksin, gelinlik yüzünden tartışmak istemiyorum demişsin ama bu hayatında bi kere giyebileceğin bi kıyafet, onun için tartışma bunun için tartışma, sonunda ezilirsin, annemede sana yapılanı yapmışlar gelinliğine kol diktirmiş, ama yengem evlenirken gayette açıktı ben böyle istiyorum dedi kapattı konuyu, kimse gık diyemedi, annemi değil yengemi örnek almışımdır bu tarz konularda

günaydın tatlım herşey yavaş yavaş yoluna giriyo inş. daha güzel günler bizi bekliyo sevindim amcanızın arkanızda olmasına iyi olmuş onun konuşması :)
aslında bişeyin yoluna girdiği yok da ben nişanlıma moral verdim moralini düzelttim dün gece 2 saate yakın konustuk falan o iyi olunca bende iyi oldum bu sıkıntılar yine dewam ediyo.kaynana dün bütün gün yatak odasından çıkmamış yatmış.çocuk gibiler ya amaannn

evet canım zamanı gelince zorla elimizden alcak halleri yokya.ki zaten ben düğün cumartesi,pazartesi gün hemen bankaya koycam altınları herşeyi.hediyelik bileziklerimi çeyreklerimi birleştirip kalın bi bilezik alcam bi de ince bi kolye küçük bi küpe alırım boynum falan hepten bomboş kalmasın.gerisi set falan bankaya.

Bizim nişanlılık dönemimiz çok zor geçti. Çok zor zamanlar yaşadık. Bir problem daha çıksın istemiyorum. Kollu bir gelinlik beğensem bugün alıcam. Ailemde çok straptez istemiyor açıkçası onlar destek olsalar kimseyi dinlemem ama annemde en azından kolsuz olsun askılı olsun diyor. Offf ne bileyim ne yapcak karar veremiyorum

Kalın bilezik en mantıklısı canım. Bozduramam çok değer kaybedio dersin. Ben ilerde kötü günün olur saklıcam dersin. Hem yeni gelinsin tabiki takıcaksın değilmi ama :)

Mervemmm
Amcanın yanınızda olmasına sevindim..Çok doğru demiş
Eşyaları da sen nişanlınla beğen doğrusu o
ayyy bu kayınvalideler neden herşeye karışırlar anlamam
İyi olmana sevindim

cnm sen gelinliğini diktircekmisin yoksa hazırmı almayı düşünüyosun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…