- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #7.641
Benimbe beyaz eşyalarım
Bosch
Bende yatak odamı kendim aldım hatta bütün çeyiizmi kendim aldım
Ödedim bi tek kredi kartıyla int aldıklarımın taksitleri devam ediyor
Beyaz eşyalarımı beğendik anlaştık Nisanda toplu para ödeyip direk evime gelcek
Sadece ankastreyi aldık çok uygundu yılbaşı kanpanyasından
2100 Tl den 1390 Almıştık
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/502952-tugcenin-ceyizi.html
buda çeyiz topiğim
Kendimize bir sayfa açıp orda çeyiz indirimlerini filan paylaşsak mı acaba?
var cnm nişan bohçasındada almışlar mor,beyaz,siyah,kırmızı pembe var da işteealışcz cnm onlara kalsa ooooo
evim daha tutulmadı o yüzden mutfağim küçükm büyükmü olcak bilmiyorum o yüzden öle aldım
bu saydığın mor,beyaz,siyah,kırmızı pembe gecelikmi iç çamaşırımı cnm :)
benimkide kırmızı-siyah dantelli iplikli saçaklı şeylere bayılıyo
iç çamaşırı gecelik eşofman vs eksiğimi nisan ayına bıraktım.yaz modelleri çıkar cicili bicili falan.
baksen ay erkekler ormantik şeylere bayılıyolar ya
bende neler aldım neler 6 lı setler tüllü kısa gecelikler iç çamaşırları bir sürü kayın validem almış normal pijamalar daha varken zaman bakarız sonra tabi
bende neler aldım neler 6 lı setler tüllü kısa gecelikler iç çamaşırları bir sürü kayın validem almış normal pijamalar daha varken zaman bakarız sonra tabi
baksen ay erkekler ormantik şeylere bayılıyolar ya
valla ne yalan sölim denedim ben çeyize eldıklarımı.onların içinde kendimi çok iyi hissettim.erkeklerde begenir tabiben ona önü yazılı baksırlardan alcam çeşit çeşit
Alışıcaz tatlım...İlk başlarda tabiki utanma olcak. ama alışılır
canım bende 5 tane tül gecelik aldım bi tane kırmızı jartiyer aldım ay bende senin gibi deniyorum vallahi yakışıyor kendimi çok seksi hissediyorum yahuayy biranönce giysek dimi yaa
oh sen 2 ay sonra giyecen bana daha 5,buçuk var püff
ay kızlar bende hiç utanma yok ar damarımmı çatladı acep
evetttt ben surda 2 ay sonra giyceemmmkızlarrrr ilk gecenizde ne giymeyi düşünüyosunuzzzz
evetttt ben surda 2 ay sonra giyceemmmkızlarrrr ilk gecenizde ne giymeyi düşünüyosunuzzzz
evet kızlar gelinliğin altına giyeceğimiz çok önemli deil.ter çekecek iyi beyaz bi iç çamaşırı yeterli.ben zaten korse giycem.
düğünden sonra namaz var.önce üstler değişecek.duş alınacak.
sonra biz damatlıkta o ducakta namaz kılacak sonra istediğimiz gibi hazırlanabiliriz.sen içeri git ben geliyorum derim.ve nefesini kesecek şekilde hazırlanıp çagırırım
oooooo sen doldurmuşun valla..ben 2-3 parça daha alıcam diğer şeylerimi normal alıcam artık. pijama gecelik falan..
maşallah bn daha hiç bişeyim yok ya
valla ne yalan sölim denedim ben çeyize eldıklarımı.onların içinde kendimi çok iyi hissettim.erkeklerde begenir tabiben ona önü yazılı baksırlardan alcam çeşit çeşit
canım bende 5 tane tül gecelik aldım bi tane kırmızı jartiyer aldım ay bende senin gibi deniyorum vallahi yakışıyor kendimi çok seksi hissediyorum yahuayy biranönce giysek dimi yaa
oh sen 2 ay sonra giyecen bana daha 5,buçuk var püff
evet kızlar gelinliğin altına giyeceğimiz çok önemli deil.ter çekecek iyi beyaz bi iç çamaşırı yeterli.ben zaten korse giycem.
düğünden sonra namaz var.önce üstler değişecek.duş alınacak.
sonra biz damatlıkta o ducakta namaz kılacak sonra istediğimiz gibi hazırlanabiliriz.sen içeri git ben geliyorum derim.ve nefesini kesecek şekilde hazırlanıp çagırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?