2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

benimkide kırmızı-siyah dantelli iplikli saçaklı şeylere bayılıyo

iç çamaşırı gecelik eşofman vs eksiğimi nisan ayına bıraktım.yaz modelleri çıkar cicili bicili falan.

bu saydığın mor,beyaz,siyah,kırmızı pembe gecelikmi iç çamaşırımı cnm :)

iç giyim cnm bide altlı üstlü olanlar var kırmızı pembe kısa gecelik gecelik takımı yaza alcm inş. pembe almayı düşünyorummm

benimkide kırmızı-siyah dantelli iplikli saçaklı şeylere bayılıyo

iç çamaşırı gecelik eşofman vs eksiğimi nisan ayına bıraktım.yaz modelleri çıkar cicili bicili falan.

baksen ay erkekler ormantik şeylere bayılıyolar ya

bende neler aldım neler 6 lı setler tüllü kısa gecelikler iç çamaşırları bir sürü kayın validem almış normal pijamalar daha varken zaman bakarız sonra tabi

oooooo sen doldurmuşun valla..ben 2-3 parça daha alıcam diğer şeylerimi normal alıcam artık. pijama gecelik falan..

valla ne yalan sölim denedim ben çeyize eldıklarımı.onların içinde kendimi çok iyi hissettim.erkeklerde begenir tabi ben ona önü yazılı baksırlardan alcam çeşit çeşit

canım bende 5 tane tül gecelik aldım bi tane kırmızı jartiyer aldım ay bende senin gibi deniyorum vallahi yakışıyor kendimi çok seksi hissediyorum yahuayy biranönce giysek dimi yaa
oh sen 2 ay sonra giyecen bana daha 5,buçuk var püff

ay kızlar bende hiç utanma yok ar damarımmı çatladı acep

evetttt ben surda 2 ay sonra giyceemmm kızlarrrr ilk gecenizde ne giymeyi düşünüyosunuzzzz

evetttt ben surda 2 ay sonra giyceemmm kızlarrrr ilk gecenizde ne giymeyi düşünüyosunuzzzz

canım bu benimde hep düşündüğüm bişey ne giyecem bilmiyorum
namaz işi olduğu için ne giyeceğimin bi öenmi yok gibi gelio gelinliğin altına ...
jartiyer hiç rahat değil düğünde çok bunalırım zaten eve gelip banyo yapılcak jartiyerin anlamı kalmıcak

evet kızlar gelinliğin altına giyeceğimiz çok önemli deil.ter çekecek iyi beyaz bi iç çamaşırı yeterli.ben zaten korse giycem.
düğünden sonra namaz var.önce üstler değişecek.duş alınacak.
sonra biz damatlıkta o ducakta namaz kılacak sonra istediğimiz gibi hazırlanabiliriz.sen içeri git ben geliyorum derim.ve nefesini kesecek şekilde hazırlanıp çagırırım

şimdi eve gelip gelinliği çıkarıcez sonra direk banyoya güzelce saçı başı açıp makyajı çıarıp abdest alıcez sonra başımızı örtüp etek falan giyip namaza durucez..namaz bittikten sonra sen uzan ben geliyorum deyip başka bi oda da giyinicez ya da adamı başka odaya yollayıp az sonra çağırıcam seni demeli..gözleri fal taşı gibi açacağına inandığımız en seksi şeyleri giyip herüfnen göz göze gelicez...vee mutlu son.........ay süper dimi......... bi yanlış varmı

oooooo sen doldurmuşun valla..ben 2-3 parça daha alıcam diğer şeylerimi normal alıcam artık. pijama gecelik falan..

maşallah bn daha hiç bişeyim yok ya

valla ne yalan sölim denedim ben çeyize eldıklarımı.onların içinde kendimi çok iyi hissettim.erkeklerde begenir tabi ben ona önü yazılı baksırlardan alcam çeşit çeşit

ne giyersek giyelim üzerimizde maksimum durma süresi 3 dk.
hahahahahahhaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…