- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #7.621
leyla benm hesap sendedemi mor takıntısı var kıs ben çok sveiyorumm mor rengi
BENİMKİLERDE BOSH KISLAR SÜPÜRGEMİDE BOSH ALCMM Eki Görüntüle 358885 Eki Görüntüle 358886 Eki Görüntüle 358887 Eki Görüntüle 358888
güle güle kullan canım. bende paylaşacağım beyaz eşyalarımı tekrar kıskandım
Eki Görüntüle 358891 Eki Görüntüle 358892 Eki Görüntüle 358893 Eki Görüntüle 358894 Eki Görüntüle 358895
güle güle kullan canım. bende paylaşacağım beyaz eşyalarımı tekrar kıskandım
Eki Görüntüle 358891 Eki Görüntüle 358892 Eki Görüntüle 358893 Eki Görüntüle 358894 Eki Görüntüle 358895
Ayenen ya herşeyi mor oldu. Daha nevresim takımlarım var mor ama int.den bulamadım. Salon mobilyam be koltuk takımım bembeyaz onu renklendirmek içinde mürdüm ve mor renk kullancam halı perdelerde
Bizde Ön Ödemeli Aldık Markası Ne Seninkinin Bak Ekliyim FotolarınıEki Görüntüle 358874 Eki Görüntüle 358875 Eki Görüntüle 358876 Eki Görüntüle 358877 Eki Görüntüle 358878 Eki Görüntüle 358879
bunlar hem çok uyguna denk geldi araştırdık bunlara karar verdik
Bizim Gündem Şuan Evlendikten Sonra Çalışıp Çalışmamak
hayırlı olsun cnm güzel günlerde kullanın :) çok güzel hepsi ya bn fırını ayrı ocağı ayrı aldım
ÇARŞAF BEN BULDUM CNM altınbaşakta var çok güzel mor pikem bilene mor ortalık mosmor olck
Tatalım daha önce almıştım ben nevresim takımı pike mor ve pembe tonlarda ama int.de resimlerini bulamadım ne yazıkkki. Arada birde kırmızı aldım bazı şeyleri. Nişanlım çok seviyor kırmızıyı onuda kırmayalım değilmi
benmkide seviyo kırmıyı ama kırmızı çamaşırlardan başka kırmısım yoka101 den almıştım gecen altlı üstlü kırmadım nese kırmızı aldım erkekler seviyoo ne renk aldın die soruyo hemen
oda kolaylık aslında
Evet gerçekten öyle bir takıntıları var
evim daha tutulmadı o yüzden mutfağim küçükm büyükmü olcak bilmiyorum o yüzden öle aldım
kızlar bnmkide kırmızıyı çok seviyo ama bide deniz mavisini çok seviyo illa deniz mavisi al diyo :) bulursam alcam
ay ben çok utangacım napcz yaa aldık ama utanırım ben
ay ben çok utangacım napcz yaa aldık ama utanırım ben
Offff kiracı olmak çok zor bu yüzden... İnş eşyalarımız güzel durur evde.. Kiralarda çok pahalı en ucuz yer 450...Onlarda normal evler
aynı cnm bnm bnde çok utangacım bnm çeytizde öle şeyler yok daha almadım bilmiyorum nasıl olcak sizler ne yaptınız varmı çeyizinizde güzel güzel şeyle :) şöyle rengareng :)
aynı cnm bnm bnde çok utangacım bnm çeytizde öle şeyler yok daha almadım bilmiyorum nasıl olcak sizler ne yaptınız varmı çeyizinizde güzel güzel şeyle :) şöyle rengareng :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?