2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
leyla benm hesap sendedemi mor takıntısı var kıs ben çok sveiyorumm mor rengi

Ayenen ya herşeyi mor oldu. Daha nevresim takımlarım var mor ama int.den bulamadım. Salon mobilyam be koltuk takımım bembeyaz onu renklendirmek içinde mürdüm ve mor renk kullancam halı perdelerde

Ayenen ya herşeyi mor oldu. Daha nevresim takımlarım var mor ama int.den bulamadım. Salon mobilyam be koltuk takımım bembeyaz onu renklendirmek içinde mürdüm ve mor renk kullancam halı perdelerde

ÇARŞAF BEN BULDUM CNM altınbaşakta var çok güzel mor pikem bilene mor ortalık mosmor olck

hayırlı olsun cnm güzel günlerde kullanın :) çok güzel hepsi ya bn fırını ayrı ocağı ayrı aldım

ÇARŞAF BEN BULDUM CNM altınbaşakta var çok güzel mor pikem bilene mor ortalık mosmor olck

Tatalım daha önce almıştım ben nevresim takımı pike mor ve pembe tonlarda ama int.de resimlerini bulamadım ne yazıkkki. Arada birde kırmızı aldım bazı şeyleri. Nişanlım çok seviyor kırmızıyı onuda kırmayalım değilmi

benmkide seviyo kırmıyı ama kırmızı çamaşırlardan başka kırmısım yok a101 den almıştım gecen altlı üstlü kırmadım nese kırmızı aldım erkekler seviyoo ne renk aldın die soruyo hemen

aynı cnm bnm bnde çok utangacım bnm çeytizde öle şeyler yok daha almadım bilmiyorum nasıl olcak sizler ne yaptınız varmı çeyizinizde güzel güzel şeyle :) şöyle rengareng :)

var cnm nişan bohçasındada almışlar mor,beyaz,siyah,kırmızı pembe var da iştee alışcz cnm onlara kalsa ooooo

aynı cnm bnm bnde çok utangacım bnm çeytizde öle şeyler yok daha almadım bilmiyorum nasıl olcak sizler ne yaptınız varmı çeyizinizde güzel güzel şeyle :) şöyle rengareng :)

Ben aldım tatlım..Siyah, beyaz ve kırmızı aldım..bir tanede böyle spor ama çok tatlı kirazlı birşey aldım yeşilli kırmızılı :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…