- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #7.601
ayyy ne bileyim canım yaa
Bi kabarık model deniycem
Benim basenlerim var
kabarık dahada büyük durur mu ki??
Tuğçe bence de 3. görür görmez dikkat çekiyo.. ama farklı renkte yaparsan daha canlı olur.. kırmızı olanını dediğin giib her zamn giyebilrsin... bnm fikrim 3.
peki kınada ayrıca bindallı giycek misiniz? ben halkoyuncu oldugum için yıllardır o tarz kıyafetler giydiğim için sadece kabarık farklı bi abiye istiyorum..
sizin fikirleriniz?[/QUOT
ben giyicem aslında giymek istemiyodum ama kaynanam çok istiyo annemde tmm giycem dedim aldım işte nasip olursa giycem :)
bende 3. modeli beğendim cnm.
kınada bindallı mutlaka giyeceğim.çok seviyorum bindallıyı ben :)
bnde nışanlımla aynı şehirde değilim 3 haftadır göremiyorum çok özledim
benmde 1 ay oldu canımçok özledimmmm
bizde öyle yapcaz.begenip karar vercez.rengine modeline.seçcez işte tamamdır budur diye.sonra büyüklerti alıp götürcez ödemeyi anlaşcaklar olması gerekende budur yani.
bizde öyle yaptık gittik beğendik ,sonra annesi babasıyla baktık , büyükler anlaştı, ödemeyi biz yapcaz zaten.
Günaydın Kızlar
dün saç kurutma makinesi aldım.
Bizim beyaz eşyaları biz beğendik. Bize hediye alınıyor. Çamaşır makinamı nişanlımım teyzesi, fırınımı kuzenim. bulaşık makinamı annemler aldı. Buzdolabınıda nişanlımın halası alcak ama izmirde olduğu için gelemedi. ne zaman alırız bilmiyorum.
offf yaaaa 9 Eylülede var daha geçmiyormu zaman ne?????? :26::26::26::26:
Bizde Ön Ödemeli Aldık Markası Ne Seninkinin Bak Ekliyim FotolarınıEki Görüntüle 358874 Eki Görüntüle 358875 Eki Görüntüle 358876 Eki Görüntüle 358877 Eki Görüntüle 358878 Eki Görüntüle 358879
bunlar hem çok uyguna denk geldi araştırdık bunlara karar verdik
Bizim Gündem Şuan Evlendikten Sonra Çalışıp Çalışmamak
kızlar bzmkilerde hediye alınca.çamaşır makinamı 2 kuzenim alcak
bulaşık makinamı 2 dayım
ankastre fırın ve ocagımı 1 dayım
şarjlı el süpürgemi nişanlımın kkuzeni (acayip iyi anlaşıyoruz kardeşim o benim)
blendırımı bizim bi akraba söz verdi alcak mı bilmiyorum bişi sormadım almazsa en son alırım mecbur
biz sadece yatak odasını alcaz.
Benimde arçelik canım....Güzel günlere kullan inş. Ben evlendiktan sonra çalışcam. Evde durabilen bir insan değilim. Senin nişanlın çalışmanı istemiyormu. Bu arada meslek ne?
Bizde Ön Ödemeli Aldık Markası Ne Seninkinin Bak Ekliyim FotolarınıEki Görüntüle 358874 Eki Görüntüle 358875 Eki Görüntüle 358876 Eki Görüntüle 358877 Eki Görüntüle 358878 Eki Görüntüle 358879
bunlar hem çok uyguna denk geldi araştırdık bunlara karar verdik
Bizim Gündem Şuan Evlendikten Sonra Çalışıp Çalışmamak
ben dershanede öğretmenim nişanlım hafta sonu cumartesi yarım gün çalışıyo pazar ise çalışmıyor benim ise pazartesi tatilim birlik ortak hiç bi günümüz olmicak gibi gözüküyo anlaşmaya bağlı tabi ben çalışmayı düşünmüodum kayınpederim biraz toparlanana kadar çalış felan böle ayak yaptı ve ben çalışmıcam dememe rağmen tersini ima ediyo tabi kimse evde oturup da para kazanamaz ay bilmiorum yine ruhum sıkıldı
canım güle güle kullan beyaz eşyalarını. bizim ki de Beko :) Allah ağız tadıyla kullanmaı nasip etsin hepimize
bende çalışmayacağım evlendikten sonra çalışmayacağım. dışarıdan ödeyeceğiz emekliliğimi, evde durduğum müddetçe kurslara falan gitmeyi düşünüyorum...
BENİMKİLERDE BOSH KISLAR SÜPÜRGEMİDE BOSH ALCMM Eki Görüntüle 358885 Eki Görüntüle 358886 Eki Görüntüle 358887 Eki Görüntüle 358888
Benimbe beyaz eşyalarım
Bosch
Bende yatak odamı kendim aldım hatta bütün çeyiizmi kendim aldım
Ödedim bi tek kredi kartıyla int aldıklarımın taksitleri devam ediyor
Beyaz eşyalarımı beğendik anlaştık Nisanda toplu para ödeyip direk evime gelcek
Sadece ankastreyi aldık çok uygundu yılbaşı kanpanyasından
2100 Tl den 1390 Almıştık
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/502952-tugcenin-ceyizi.html
buda çeyiz topiğim
Kendimize bir sayfa açıp orda çeyiz indirimlerini filan paylaşsak mı acaba?
Aslında çok güzel olur canım. Hem eksiklerimizi daha uygun fiyatlara getiririz bu arada topiğine bakıorum. Bende dün ekledim. Leylanın çeyizleri diye başlığı.
kızlar bzmkilerde hediye alınca.çamaşır makinamı 2 kuzenim alcak
bulaşık makinamı 2 dayım
ankastre fırın ve ocagımı 1 dayım
şarjlı el süpürgemi nişanlımın kkuzeni (acayip iyi anlaşıyoruz kardeşim o benim)
blendırımı bizim bi akraba söz verdi alcak mı bilmiyorum bişi sormadım almazsa en son alırım mecbur
biz sadece yatak odasını alcaz.
günaydın.günaydın arkadaşlar
Biz salon takımı ve oturma odasını aldık. Yarı borcu bitti şükür.
aslında çok güzel olur canım. Hem eksiklerimizi daha uygun fiyatlara getiririz bu arada topiğine bakıorum. Bende dün ekledim. Leylanın çeyizleri diye başlığı.
Tatlım çok güzelmiş çeyizlerin güle güle kullan. Ben daha birçok şeyi ekleyemedim ikide bir şef geliyor atamadım fotoları bit türlü.
Benimbe beyaz eşyalarım
Bosch
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/502952-tugcenin-ceyizi.html
buda çeyiz topiğim
Benimbe beyaz eşyalarım
Bosch
buda çeyiz topiğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?