2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
ayyy ne bileyim canım yaa
Bi kabarık model deniycem
Benim basenlerim var
kabarık dahada büyük durur mu ki??

kabarık model büyük durabilir ama yinede bi görmen lazım üstünde tabiki.

Bizde Ön Ödemeli Aldık Markası Ne Seninkinin Bak Ekliyim Fotolarını
bunlar hem çok uyguna denk geldi araştırdık bunlara karar verdik

offf yaaaa 9 Eylülede var daha geçmiyormu zaman ne?????? :26::26::26::26:

Bizim Gündem Şuan Evlendikten Sonra Çalışıp Çalışmamak

Benimde arçelik canım....Güzel günlere kullan inş. Ben evlendiktan sonra çalışcam. Evde durabilen bir insan değilim. Senin nişanlın çalışmanı istemiyormu. Bu arada meslek ne?

Bunlar benim çam. mak. ile fırınım.. Bulaşık mak. kaydetmemişim. Onuda eklerim.

Son düzenleme:
kızlar bzmkilerde hediye alınca.çamaşır makinamı 2 kuzenim alcak
bulaşık makinamı 2 dayım
ankastre fırın ve ocagımı 1 dayım
şarjlı el süpürgemi nişanlımın kkuzeni (acayip iyi anlaşıyoruz kardeşim o benim)
blendırımı bizim bi akraba söz verdi alcak mı bilmiyorum bişi sormadım almazsa en son alırım mecbur
biz sadece yatak odasını alcaz.

Biz salon takımı ve oturma odasını aldık. Yarı borcu bitti şükür.

Benimde arçelik canım....Güzel günlere kullan inş. Ben evlendiktan sonra çalışcam. Evde durabilen bir insan değilim. Senin nişanlın çalışmanı istemiyormu. Bu arada meslek ne?

ben dershanede öğretmenim nişanlım hafta sonu cumartesi yarım gün çalışıyo pazar ise çalışmıyor benim ise pazartesi tatilim birlik ortak hiç bi günümüz olmicak gibi gözüküyo anlaşmaya bağlı tabi ben çalışmayı düşünmüodum kayınpederim biraz toparlanana kadar çalış felan böle ayak yaptı ve ben çalışmıcam dememe rağmen tersini ima ediyo tabi kimse evde oturup da para kazanamaz ay bilmiorum yine ruhum sıkıldı

canım güle güle kullan beyaz eşyalarını. bizim ki de Beko :) Allah ağız tadıyla kullanmaı nasip etsin hepimize
bende çalışmayacağım evlendikten sonra çalışmayacağım. dışarıdan ödeyeceğiz emekliliğimi, evde durduğum müddetçe kurslara falan gitmeyi düşünüyorum...

Canım nişanlın evinizi döndürebilecek kadar maaş alıyormu..Maddi sıkıntıya girmeyecekseniz bencede çalışma. Madem çalışma koşullarınız bu şekilde. Ama maddi sıkıntıya girceksen biraz dişini sıkcaksın canım fedakarlık yapıcaksın. Maddi sıkıntı emin ol evlilikte çok zor heleki yeni bir evlililikte

Benimbe beyaz eşyalarım
Bosch
Bende yatak odamı kendim aldım hatta bütün çeyiizmi kendim aldım
Ödedim bi tek kredi kartıyla int aldıklarımın taksitleri devam ediyor
Beyaz eşyalarımı beğendik anlaştık Nisanda toplu para ödeyip direk evime gelcek
Sadece ankastreyi aldık çok uygundu yılbaşı kanpanyasından
2100 Tl den 1390 Almıştık

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/502952-tugcenin-ceyizi.html
buda çeyiz topiğim
Kendimize bir sayfa açıp orda çeyiz indirimlerini filan paylaşsak mı acaba?

kızlar ben 4-5 ay evde durup uygun bi iş bulursam sonra çalışırım.hemen bebek düşünmüyoruz oyananırım.yoksa kafayı yerim sıkıntıdan kocişe sararım valla.

bi de kayınpeder ne karısır çalışıp çalışmamana onu baglamaz.

bizimkilerde bana < seni işe veririz > de3diler.ulan sen kimsin ben senın hamalın mıyımda bni işe veriyosun dedim içimden.
ama onlara böle bişi demedim tabi.emrah istemiyo çalışmamı.yeter bu kadar çalıştıgım birazda keyif yapcam dedim gülerek.bozuldu tabi kaynana.

İyi Günlerde Kullan Canım

Aslında çok güzel olur canım. Hem eksiklerimizi daha uygun fiyatlara getiririz bu arada topiğine bakıorum. Bende dün ekledim. Leylanın çeyizleri diye başlığı.
Tatlım çok güzelmiş çeyizlerin güle güle kullan. ben daha birçok şeyi ekleyemedim İkide bir şef geliyor atamadım fotoları bit türlü.

Son düzenleme:

Benim Daha Yok Kurutma Makinam[/QUOTE]

canım çok güzel 2000w , bide iyonizerli saç kabartmıyo kuruturken :)

emyayacım size bişey kalmamış ne güzel. güle güle kullanın.
biz herşeyi kendimiz yapıyoruz, alıyoruz

günaydın arkadaşlar
günaydın.
Biz salon takımı ve oturma odasını aldık. Yarı borcu bitti şükür.

ne güzel canım. biz daha almadık bile.bir an önce bakmak lazım ama hem uzağız ,hem çalışıyoruz.vakit mi kalıyo hemen halledemiyoruz herşeyi..

leyla benm hesap sendedemi mor takıntısı var kıs ben çok sveiyorumm mor rengi

Çok güzel Hepsi İnternetten aldıkların hangi siteden Canım Bayıldım hepsine

tugceemmm yatak odanı görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…