- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #7.661
ne giyersek giyelim üzerimizde maksimum durma süresi 3 dk.
hahahahahahhaha
heheheeeee yok kuzum dogru hepsişimdi eve gelip gelinliği çıkarıcez sonra direk banyoya güzelce saçı başı açıp makyajı çıarıp abdest alıcez sonra başımızı örtüp etek falan giyip namaza durucez..namaz bittikten sonra sen uzan ben geliyorum deyip başka bi oda da giyinicez ya da adamı başka odaya yollayıp az sonra çağırıcam seni demeli..gözleri fal taşı gibi açacağına inandığımız en seksi şeyleri giyip herüfnen göz göze gelicez...vee mutlu son.........ay süper dimi......... bi yanlış varmı
bence uzatmalı o süreyi iyice bastan çıksınlarne giyersek giyelim üzerimizde maksimum durma süresi 3 dk.
hahahahahahhaha
ay benim çizelgedeki damatnan gelin yaklaşmış mı yaa
sanki daha uzaktılar
ama gelinlik çıktığında hani beyaz iç çamaşırı var diyelim o şekildemi banyoya gidicez yaa büyüsü bouzlurmu ki
hedef o 3 dk yı 20 saniyey indirmekay ne heyecanlı
sanki daha uzaktılar
ay bu damatta iş yok duri orda ne zamandır
heheheeeee yok kuzum dogru hepsi
bence uzatmalı o süreyi iyice bastan çıksınlar
evet damat atlicak gelinin üstüne birazdan
ya hemen ele vermeyin bir saat uzatın sizde aa hemen yakalanmayın daha heyecanlı olur
kızlar dedimya kesin kaynana söylettirdi teyze kızına bunları falan diye.nişanlıma demiştim kesin annendir eğer bu işin altından annen çıkmazsa bana köpek diye çağır demiştim.aramış kuzenini.
kız dökülmüş.
anlatmış.
kaynana gil oraya gitmiş ağlamış zırlamışlar.
işte bize yardım etmicekmiş demişler.
kendi baslarına begenmeye gitcekmiş demişler.
bide nişanlım onlara sey demişti benmde çocugum olcak benmde birikim yapmam lazım ilerde sıkıntı çekmemek için gençken borca girip bişeyler almam lazım demişti.çok zorlarına gitmiş onlardan ayrı plan yaptıgı için.onların düşüncesi hep beraber öder hep beraber yapar,bölüşürüz tarzındaydı.ama nişanlım kendini çekti çıkardı.çok koymş onlara.
nişanlım demişki teyze kızına abla nası yapim neyle yardım edim bi maaş bilmiyo musun demiş.oda biliyorum bişey demiyorum hak veriyorum ama elinden geldiği kadarıyla katkıda bulun yinede falan demiş.
öle işte.
nefretim artıyo git gide.
baskalarını aile içi hesaplara sokuyolar.para lafını çok yapıyolar.bizim evimizde para aydan aya 1 kere konusulur.o da nereye ne verilcek ayrılır kalan para atıyorum 100 tl mi 100 tl şu kadar gün yetcek deriz biter.
nişanlım özür diledi.sen haklıymışsın dedi.ailemden görmediğim ilgiyi herşeyi senden bekliyorum dedi.ağladık birazkimse umrumda değil dedi
ellerim hala titriyo annesine sinirimden.maşallah boy kısa ama bi o kadar da yere aşşa var
oğlunun arkasından iş çevriyolar aileye bakıngülsek mi ağlasak mı
yapma deşme yaramızı mart da oldu geçicek geçicek
ya hemen ele vermeyin bir saat uzatın sizde aa hemen yakalanmayın daha heyecanlı olur
evet kızlar gelinliğin altına giyeceğimiz çok önemli deil.ter çekecek iyi beyaz bi iç çamaşırı yeterli.ben zaten korse giycem.
düğünden sonra namaz var.önce üstler değişecek.duş alınacak.
sonra biz damatlıkta o ducakta namaz kılacak sonra istediğimiz gibi hazırlanabiliriz.sen içeri git ben geliyorum derim.ve nefesini kesecek şekilde hazırlanıp çagırırım
canım yaa boşver nişanlın senin yanında ya ona bak sen
hep beraber yaparız bölüşürüz çok saçma çünkü evin ayrı yolun ayrı nasıl bölüşecekmişsiniz
bazen bu büyüklere kızıyorum yaa
sanki daha uzaktılar
evet büyüklerde bazen saçmalayabiliyo
bnde çizelge yapmak istiyorum ama bulmadım
evet büyüklerde bazen saçmalayabiliyo
banada bi arkadaş yaptı bende beceremiom
hımmm peki araya ayara öğrencez ozaman desene :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?