2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Selam kızlarr, biraz geçmişi okudum iç çamaşırı muhabbetlerinize güldüm gidiyorum
öptüm sizi, ateşli hatunlar sizii

geldim kızlarr.tek tek alıntı yapmadım ama hatırladıgım kadarıyla cvp yazıcam.

kaynanamla aynı binada olcaz ama bu beni korkutmuyo herşey benm mesafe koymamda biter.

sonraaa teyze kızını karıstırmamaları lazımdı evet.

tugcemm canım arkadasım haklısın da.işte artık iyi niyetli düşünemiyorum çok yoruldum.yukarda allah var.eğer art niyetli düşünüyosam allah bana mutluluk vermesin.
kaynanam herşeyi yönetmeye alışmış.bizim kendi kendimize gezip tozmamız rahatsız etti zoruna gitti kaldıramıyo.istiyoka onun dediği olsun.derdi bu yani.yoksa amac yanımızda olmak destek olmak değil.
evin içi için bişiler seçmeye gidileceğindede aynısı oldu.benm babam beni nişanlımın yanına bıraktı kendi elleriyle.annesini babasınıda evlerine bıraktı kapılarına kadar özel şoförlük yaptı köylerine götürdü getirdi.ben nişanlımın yanına girdim.10 dk sonra kaynanamla kaynatam geldi.g.. biti gibi yapıştılar.surat yaptım hiçbişey seçmedim.dolap yapacak adamı evimize götürdüler ölçü alsın diye.adamın işi bitti.kaynanam diyoki hadi fayans begenmeye gidelim!!! ayyy sanane dimi :S çok gıcık olmuştum.yok dedim yorgunum sonra begeniriz dedim.nişanlımla çıktık gittik begendik.öle işte.kadının amacı herşeyden haberdar olsun dünya onun etrafında dönsün.ama bana sökmez.asla izin vermem.iyi niyetli olsaydı anlardım

tuğçecim kocan oldumu kızz nikah kıydıran senmiydin
ay beraber ladınız hee daha heyecanlı olmuştur
ya her erkek jartiyer beğenirmi sizce
ben biraz garipsedim yaa

Valla canım sen tanıyorsun kayınvalideni ne desem boş Allah bildiği gibi yapsın onları

bende namaz faslında sonra kırmızı dantelli bi gecelik veya kırmızı jartiyer düşünüyorum bu arada

esra kızz :)) düğün arefesinde olup ateşsin olan var mıdırr

Son düzenleme:

canım altlı üstlü orurucan demekki
inşallah herşey hallolur ama boşver bukadar sorun yapma belki heves ediyodur ilk gelinmisin
kaç yaşındasın buarada canım

bende namaz faslında sonra kırmızı dantelli bi gecelik veya kırmızı jartiyer düşünüyorum bu arada

ona ben pek karar veremedim canım jartiyer konusunda karsızım yaa her erkek beğenirmi sence
geceliklerimde çok seksi ama bikarar vermek lazım

ilahi kuzum ya ay iyiki diyorum evim allahtan uzakta olck yedi ceddi dolar evime çok şükür mesafeyi koy cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…