- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #7.701
cnm buldum ya geç oldu ama desteklemiyomuş
desteklemesi lazım ya..... dur başka yapalım.... linki tam yapıştırıyorsun dimi.
evet cnm kopyala yapıştır yapıyorum sen bnm sayfamdan görebilirmisin olup olmadığını baksana bi bn göremedim k.bakma bn yeniyim burda bilmiyorum pek
30 ağustos cnm bnm
yine desteklemedi neyse boşver cnm ya
bende istiyuorum aşkıma alcam bende daha
Yaaa benim daha 2 tane var
biri beyaz kocişle almıştım
diğeride kırmızı siyah
Merveeee çok komiksin
hahahahahhaha
Bende eve gelince jartiyer giycem çok heycn verici duruyor
ama gelinliğin altına kullanmam
Mervemin dediği gibi eve gelinip duş alınıp namaz kılıncak
geldim kızlarr.tek tek alıntı yapmadım ama hatırladıgım kadarıyla cvp yazıcam.
kaynanamla aynı binada olcaz ama bu beni korkutmuyo herşey benm mesafe koymamda biter.
sonraaa teyze kızını karıstırmamaları lazımdı evet.
tugcemm canım arkadasım haklısın da.işte artık iyi niyetli düşünemiyorum çok yoruldum.yukarda allah var.eğer art niyetli düşünüyosam allah bana mutluluk vermesin.
kaynanam herşeyi yönetmeye alışmış.bizim kendi kendimize gezip tozmamız rahatsız etti zoruna gitti kaldıramıyo.istiyoka onun dediği olsun.derdi bu yani.yoksa amac yanımızda olmak destek olmak değil.
evin içi için bişiler seçmeye gidileceğindede aynısı oldu.benm babam beni nişanlımın yanına bıraktı kendi elleriyle.annesini babasınıda evlerine bıraktı kapılarına kadar özel şoförlük yaptı köylerine götürdü getirdi.ben nişanlımın yanına girdim.10 dk sonra kaynanamla kaynatam geldi.g.. biti gibi yapıştılar.surat yaptım hiçbişey seçmedim.dolap yapacak adamı evimize götürdüler ölçü alsın diye.adamın işi bitti.kaynanam diyoki hadi fayans begenmeye gidelim!!! ayyy sanane dimi :S çok gıcık olmuştum.yok dedim yorgunum sonra begeniriz dedim.nişanlımla çıktık gittik begendik.öle işte.kadının amacı herşeyden haberdar olsun dünya onun etrafında dönsün.ama bana sökmez.asla izin vermem.iyi niyetli olsaydı anlardım
olmuş canım olmuş :) ben görüyorum :)
geldim kızlarr.tek tek alıntı yapmadım ama hatırladıgım kadarıyla cvp yazıcam.
kaynanamla aynı binada olcaz ama bu beni korkutmuyo herşey benm mesafe koymamda biter.
sonraaa teyze kızını karıstırmamaları lazımdı evet.
tugcemm canım arkadasım haklısın da.işte artık iyi niyetli düşünemiyorum çok yoruldum.yukarda allah var.eğer art niyetli düşünüyosam allah bana mutluluk vermesin.
kaynanam herşeyi yönetmeye alışmış.bizim kendi kendimize gezip tozmamız rahatsız etti zoruna gitti kaldıramıyo.istiyoka onun dediği olsun.derdi bu yani.yoksa amac yanımızda olmak destek olmak değil.
evin içi için bişiler seçmeye gidileceğindede aynısı oldu.benm babam beni nişanlımın yanına bıraktı kendi elleriyle.annesini babasınıda evlerine bıraktı kapılarına kadar özel şoförlük yaptı köylerine götürdü getirdi.ben nişanlımın yanına girdim.10 dk sonra kaynanamla kaynatam geldi.g.. biti gibi yapıştılar.surat yaptım hiçbişey seçmedim.dolap yapacak adamı evimize götürdüler ölçü alsın diye.adamın işi bitti.kaynanam diyoki hadi fayans begenmeye gidelim!!! ayyy sanane dimi :S çok gıcık olmuştum.yok dedim yorgunum sonra begeniriz dedim.nişanlımla çıktık gittik begendik.öle işte.kadının amacı herşeyden haberdar olsun dünya onun etrafında dönsün.ama bana sökmez.asla izin vermem.iyi niyetli olsaydı anlardım
tuğçecim kocan oldumu kızz nikah kıydıran senmiydin
ay beraber ladınız hee daha heyecanlı olmuştur
ya her erkek jartiyer beğenirmi sizce
ben biraz garipsedim yaa
bende namaz faslında sonra kırmızı dantelli bi gecelik veya kırmızı jartiyer düşünüyorum bu arada
esra kızz :)) düğün arefesinde olup ateşsin olan var mıdırr
yok yaa daha kıydırmadım öyle
Arada diyorum kociş diye
Beğenir tabi yaa
kim beğenmez ki
bende namaz faslında sonra kırmızı dantelli bi gecelik veya kırmızı jartiyer düşünüyorum bu arada
bn göremyorum ama nasıl görcemsenide yordum ama
olsun cnm olurmu öyle şey.. sen mesaj yazıyorsun yaaaa.. onların altında otomatik çıkıyor zaten...ama yazarken değil. okeylediğinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?