2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kızlar ben çıkıyorum annemle pazara gidiceeezzzz bakalım neler bulcam ıncık gıncık annemin deyimiyle çizngeneyim de ben

emyay aynı yaştayız canım
bencede ilk gece vahşi değilde masum olalım biraz o gecelikle hem seksi hem masum
vaay pazar günü gelinliğinin ölçüsünü veriyosun he çok sevdinim modeline de karar verdin ozaman...1 ay da yaparlar heralde...1" ay da sende durur ..evdemi duracak düğüne kadar

günaydın kızlarrrr.ahuyar canım gelinlik 1,5 ayda biticek.benim kınam 6 mayısta işte bende 3-4 mayısta teslim alırım.

dün pazardan kapı yanına anahtarlık aldımmm bakır şeker kasıgı ve bıçak aldım.
bıçaklardan evde kullanıyoruz acayip güzel.kullanışlı keskin.çok ucuz hemde.bıçak seti alcam ama bunlardanda aldım.bide küçük v terliği aldım resim yok :)) kırmızı 34 numara.ucuzdu dayanamadım

günaydın canım. bu bıçaklar gerçekten çok kullanışlı hepsi çok güzeller, güle güle kullan... :)

cnm hanı su cıcekcılerın falan kulladıgı metreyle satılan ıncıler var ya her rengı oluyo hatta. araları ıple ıncıler hıc kaymıyo kesıp kesıp kullanıyorsun onlardan aldım bı paket ıcınde 10 m var 1 metre beyaz tul ve bos tac aldım oturdum bı gecede hallettım. ıncılerı anlatabıldım mı bılmıorum ama kendımce anlatmaya calıstım

işte dedıgım ıncılerden buldum resım koyayım belkı yardımcı olur sıze

kızlar buda dugunde kullanacagım ıgnelık dayanamadım onu da yaptım :))

çiğdeeemmmm incileri anladım kuzummm.pki yapıştırarak mı yaptın.bi de tül 1 metre demişsin.nasıl tül bu.

sılıkon tabancam var cnm onunla yapıstırıyorum ben. tulde enı 2 metre mı 3 metremı neydı o yuzden 1 metre normal petek tullerden aldım öle yaptım. kızlar sakın yanlıs analamayın ama bu tarz seylerden ıstersenız sadece sıze yardımcı olabılmek adına dısarıdan daha uyguna yapıp gonderebılırım.

canım sen nerde yasıyosunki.bakim bende yapmayı denicem.olmazsa senle iletişime geçicem mutlaka.tmm hazırlarıda var ama el emeği bi baska cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…