- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #7.741
bugun güzel muhabettleriniz arasında olamadım yaa
Gelin hamamı yapcak olan var mı??
Önce Bende Taç Yapmak İstiyorum Ama Erken Şuan da Dimi Bide Ütümü Paylaşmak İstiyorum.Eki Görüntüle 359114
bugun güzel muhabettleriniz arasında olamadım yaa
Gelin hamamı yapcak olan var mı??
kızlar ben çıkıyorum annemle pazara gidiceeezzzzbakalım neler bulcam ıncık gıncık annemin deyimiyle çizngeneyim de ben
çok güzel canım. güle güle kullan.benim almak istediğm ütü. ama bende başka var o yüzden alamıyoruummama çokta hevesim var, napalım kısmet.
benimki de bu
Eki Görüntüle 359141
Seninde Arzum muş Güzel Canım İyi Günlerde Kullan
evet ilk gelinim ama diğer oğluda nişanlı.bende 3-4 ay sonra onu alcaklar ne hevesi varsa onda yapsın banane
22 yasındayım kuzum
her erkek begenir kesinlikle ama o gece vahşi deilde daha mı saf olmalıyız sade falanama gecelikte olsa kırmızı giyerim
kız meyazlar batmasın sonaaaa
canım çok güzeller nerden kaça aldınnnn
haftaya pazar gelinliğime ölçü vermeye gidicem canım baslicak
canım nasıl yaptınnnnnn incilii süperlerrrrr
günaydın kızlarrrr.ahuyar canım gelinlik 1,5 ayda biticek.benim kınam 6 mayısta işte bende 3-4 mayısta teslim alırım.
dün pazardan kapı yanına anahtarlık aldımmmbakır şeker kasıgı ve bıçak aldım.
bıçaklardan evde kullanıyoruz acayip güzel.kullanışlı keskin.çok ucuz hemde.bıçak seti alcam ama bunlardanda aldım.bide küçük v terliği aldım resim yok :)) kırmızı 34 numara.ucuzdu dayanamadım
Eki Görüntüle 359422 Eki Görüntüle 359421 Eki Görüntüle 359423
Eki Görüntüle 359440 Eki Görüntüle 359441 Eki Görüntüle 359442 kızlar buda benm ütüm phlıps azur 4860 mükemmel ütülüyo
Eki Görüntüle 359440 Eki Görüntüle 359441 Eki Görüntüle 359442 kızlar buda benm ütüm phlıps azur 4860 mükemmel ütülüyo
evet ilk gelinim ama diğer oğluda nişanlı.bende 3-4 ay sonra onu alcaklar ne hevesi varsa onda yapsın banane
22 yasındayım kuzum
her erkek begenir kesinlikle ama o gece vahşi deilde daha mı saf olmalıyız sade falanama gecelikte olsa kırmızı giyerim
kız meyazlar batmasın sonaaaa
canım çok güzeller nerden kaça aldınnnn
haftaya pazar gelinliğime ölçü vermeye gidicem canım baslicak
canım nasıl yaptınnnnnn incilii süperlerrrrr
çiğdeeemmmm incileri anladım kuzummm.pki yapıştırarak mı yaptın.bi de tül 1 metre demişsin.nasıl tül bu.
sılıkon tabancam var cnm onunla yapıstırıyorum ben. tulde enı 2 metre mı 3 metremı neydı o yuzden 1 metre normal petek tullerden aldım öle yaptım. kızlar sakın yanlıs analamayın ama bu tarz seylerden ıstersenız sadece sıze yardımcı olabılmek adına dısarıdan daha uyguna yapıp gonderebılırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?