2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
ewt leylam ya sorma cnm anam bi gisdyorum yedi sülale onlarda gelin gelmiş cup ordalar çok şükür uzakta olcmmm

Benim kayınvalidem beni kıskanıyor kimse ile görüştürüp benim samimi olmamı istemiyor. yakınındaki insanların beni sevmesine tahammül edemiyor sanırım Buda benim işime geliyor. Evlendiğimde çok güzel kullancam bunu.

kına taçlarımı bende kendım yaptım 25tane yeter dıye dusunuyorum ama bakalım

canım altlı üstlü orurucan demekki
inşallah herşey hallolur ama boşver bukadar sorun yapma belki heves ediyodur ilk gelinmisin
kaç yaşındasın buarada canım
evet ilk gelinim ama diğer oğluda nişanlı.bende 3-4 ay sonra onu alcaklar ne hevesi varsa onda yapsın banane
22 yasındayım kuzum

ona ben pek karar veremedim canım jartiyer konusunda karsızım yaa her erkek beğenirmi sence
geceliklerimde çok seksi ama bikarar vermek lazım
her erkek begenir kesinlikle ama o gece vahşi deilde daha mı saf olmalıyız sade falan ama gecelikte olsa kırmızı giyerim
Ben beyaz düşünüyorum
O gün beyazlar içinde olmalıyım
Beyaz saten nevresimde alcam
HErşey beyaz olcak
kız meyazlar batmasın sonaaaa
Kınamda nedime taçlarım, mumluklarım ve bilekliklerim. Arkadaşlarıma vericem. İsmimizide annem iğne ile işlicek...

Eki Görüntüle 359076 Eki Görüntüle 359077 Eki Görüntüle 359078

canım çok güzeller nerden kaça aldınnnn
emyay senin düğüne az kaldı gelinlik işini nezaman halletcen
haftaya pazar gelinliğime ölçü vermeye gidicem canım baslicak
kına taçlarımı bende kendım yaptım 25tane yeter dıye dusunuyorum ama bakalım

Eki Görüntüle 359083
canım nasıl yaptınnnnnn incilii süperlerrrrr

Canım elba süslemeden aldım. internetten fiyatlar var orada.

ELİF tatlım bence beyaz inci ve kırmızı tül şık durur.

Son düzenleme:
seninkilerde çok güzel canım :)

10 tane yeterli bence de,tef benim de aklımda ama 10 çok bana 5 tane yeter :)
taçları kaça aldınız kızlar. netten mi aldınız. fiyatlar nasıl?

tatlım fiyatlar 3-5 tl arasında değişiyor taçlarda.mumluklar ise 1,5-3 lira arasında değişiyor. İnternetten aldım ben.

Kızlar ben çıkyorum. mesai bitti şükür..Yarın tatik yupppiiiii...

tatlım fiyatlar 3-5 tl arasında değişiyor taçlarda.mumluklar ise 1,5-3 lira arasında değişiyor. İnternetten aldım ben.

Kızlar ben çıkyorum. mesai bitti şükür..Yarın tatik yupppiiiii...

saol canım..bende netten alıcam büyük ihtimalle. oh sen ne güzel tatil, ben çalışıyoruummm

bn bu incilere bayıldım ama kırmızı yapcam sorayım sizede dedim tşk ederim cnm :)

canım görebiliyor musun evlilik çizelgeni...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…