- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #7.721
ilahi kuzum ya ay iyiki diyorum evim allahtan uzakta olck yedi ceddi dolar evime çok şükür mesafeyi koy cnm
Bncede ev uzakta olmalı ama olmuyorsada mesafe konmalı. yoksa hiç iyi olmuyor sonu
tşk cnm bn yine göremedim acaba bn yeni olduğum içinmi gözükmüyo
ewt leylam ya sorma cnm anam bi gisdyorum yedi sülale onlarda gelin gelmiş cup ordalar çok şükür uzakta olcmmm
Kınamda nedime taçlarım, mumluklarım ve bilekliklerim. Arkadaşlarıma vericem. İsmimizide annem iğne ile işlicek...
Eki Görüntüle 359076 Eki Görüntüle 359077 Eki Görüntüle 359078
Kınamda nedime taçlarım, mumluklarım ve bilekliklerim. Arkadaşlarıma vericem. İsmimizide annem iğne ile işlicek...
Çok güzel olmul tatlım emeğine sağlık...25 tana bana fazla gelir canım. Hepsinden 10'ar tane yaptırdım çeşit çeşit vercem.
evet ilk gelinim ama diğer oğluda nişanlı.bende 3-4 ay sonra onu alcaklar ne hevesi varsa onda yapsın bananecanım altlı üstlü orurucan demekki
inşallah herşey hallolur ama boşver bukadar sorun yapma belki heves ediyodur ilk gelinmisin
kaç yaşındasın buarada canım
her erkek begenir kesinlikle ama o gece vahşi deilde daha mı saf olmalıyız sade falanona ben pek karar veremedim canım jartiyer konusunda karsızım yaa her erkek beğenirmi sence
geceliklerimde çok seksi ama bikarar vermek lazım
kız meyazlar batmasın sonaaaaBen beyaz düşünüyorum
O gün beyazlar içinde olmalıyım
Beyaz saten nevresimde alcam
HErşey beyaz olcak
canım çok güzeller nerden kaça aldınnnnKınamda nedime taçlarım, mumluklarım ve bilekliklerim. Arkadaşlarıma vericem. İsmimizide annem iğne ile işlicek...
haftaya pazar gelinliğime ölçü vermeye gidicem canım baslicakemyay senin düğüne az kaldı gelinlik işini nezaman halletcen
canım nasıl yaptınnnnnn incilii süperlerrrrr
evet ilk gelinim ama diğer oğluda nişanlı.bende 3-4 ay sonra onu alcaklar ne hevesi varsa onda yapsın banane
22 yasındayım kuzum
her erkek begenir kesinlikle ama o gece vahşi deilde daha mı saf olmalıyız sade falanama gecelikte olsa kırmızı giyerim
kız meyazlar batmasın sonaaaa
canım çok güzeller nerden kaça aldınnnn
haftaya pazar gelinliğime ölçü vermeye gidicem canım baslicak
canım nasıl yaptınnnnnn incilii süperlerrrrr
Canım elba süslemeden aldım. internetten fiyatlar var orada.
EMYAY tatlım bence beyaz inci ve kırmızı tül şık durur.
seninkilerde çok güzel canım :)
10 tane yeterli bence de,tef benim de aklımda ama 10 çok bana 5 tane yeter :)
taçları kaça aldınız kızlar. netten mi aldınız. fiyatlar nasıl?
Canım elba süslemeden aldım. internetten fiyatlar var orada.
ELİF tatlım bence beyaz inci ve kırmızı tül şık durur.
tatlım fiyatlar 3-5 tl arasında değişiyor taçlarda.mumluklar ise 1,5-3 lira arasında değişiyor. İnternetten aldım ben.
Kızlar ben çıkyorum. mesai bitti şükür..Yarın tatik yupppiiiii...
bn bu incilere bayıldım ama kırmızı yapcam sorayım sizede dedim tşk ederim cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?