2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
canım sen nerde yasıyosunki.bakim bende yapmayı denicem.olmazsa senle iletişime geçicem mutlaka.tmm hazırlarıda var ama el emeği bi baska cidden.

cnm bursadayım ben. bunu yazarken cok korktum ama ınanın yapıp yapıp kenara koyuyorum yada dagıtıyorum. onun yerıne sıze malıyetıne yapayım dıe dedım. hem bana eglence olur hemde sızın butcenıze katkısı.

kuzum neden korkuyosunki aşk olsun biz aylardır yazısıyoruz burda saçmalama.sen bizi düşündün allah razı olsun canım benimmmm.

Merhaba kızlar,
çigdm ellerine sağlık çok güzel olmuşlar. iğnelik kına tacı, başka ne bu tarz bişey yapıyomusun?
Aslında yabancıya gitmemiş olurdu iyi olurdu ama parasını nasıl ödücez ki sana :26:

Kızlar tüm 2012 gelinlerimize hayırlı olsun diyorum...

Bizim Düğünümüz 14 Temmuz tarihinde Antalya'da ... hazırlıklar son hız devam...

Hepinize kolay gelsin

canım daha once bu tarz bısı yapmamıstım ama öle bısı olursa ben sıze guvenıyorum kargonuzu gonderırım elınıze gecınce yada yola cıkınca kargo banka hesabıma yatırabılırsınız. yaptıgım seylerden resım koyayım tatlım gercı cok ıyı resımler degıl ama evde cektım ıste

bunlar nısanımda yaptıgım takı kurdalelerı

nısan ıcın damada bakım malzemelerını koysun dıe yaptıgım kutum

nısanda ark dagıttıgım bıleklıkler

nısan ıgnelıgım

kendı ısledıgım havlum buda

cnm süper ütülüyo yani sende güle güle kullan deneme yapmıştım ben

bende denıcektım ama cesaret edemedım böle ggusel bısı duymak cok ıyı geldı tereddutle almıstım cunku. tefalle arasında gıdıp gelmıstım :)))

çok hassaslaştım :2::2::2::2::2: öle herşeye aglar oldum :2::2::2::2::2: off

cnm msaj atamıyorum burdan yazayım dedım ben malzeme alıp yapıyorum sana o zmn sen söleyıncede gonderırım yapınca resımde koyarım buraya olur mu

canım arkadakı tulu omuzlara kadar ınen mı yapayım bıde tek kat mı ıkı kat mı olsun tul cnm o resımdekıler tek kat ve omuzun bıraz asagısına ınıyo

iki kata gerek yok yaaa sonuçta kızlar takcak falan saçlarını çok kapatır belki istemezler.seninkiler ideal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…