- 24 Eylül 2010
- 1.973
- 5
- 66
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #7.761
canım sen nerde yasıyosunki.bakim bende yapmayı denicem.olmazsa senle iletişime geçicem mutlaka.tmm hazırlarıda var ama el emeği bi baska cidden.
cnm bursadayım ben. bunu yazarken cok korktum ama ınanın yapıp yapıp kenara koyuyorum yada dagıtıyorum. onun yerıne sıze malıyetıne yapayım dıe dedım. hem bana eglence olur hemde sızın butcenıze katkısı.
kuzum neden korkuyosunki aşk olsun biz aylardır yazısıyoruz burda saçmalama.sen bizi düşündün allah razı olsun canım benimmmm.
kızlar koltuğumda tamam
http://www.kadinlarkulubu.com/salon-takimi/508985-koltuk-deyip-gecmemeli.html#post23408815
artık sadece perdeler ve yerleşmesi kaldı
aaa bende gectıgımız hafta sonu aldım gule gule kullanalım cnm :))))
Merhaba kızlar,
çigdm ellerine sağlık çok güzel olmuşlar. iğnelik kına tacı, başka ne bu tarz bişey yapıyomusun?
Aslında yabancıya gitmemiş olurdu iyi olurdu ama parasını nasıl ödücez ki sana :26:
cnm süper ütülüyo yani sende güle güle kullan deneme yapmıştım ben
çiğdeeemmmm mesaj kutunu boşalt kuzum msj atamıyorum sana
çok hassaslaştım :2::2::2::2::2: öle herşeye aglar oldum :2::2::2::2::2: off
cnm msaj atamıyorum burdan yazayım dedım ben malzeme alıp yapıyorum sana o zmn sen söleyıncede gonderırım yapınca resımde koyarım buraya olur mu
tama kuzum sen yap hazırda beklet kesin alcam.
canım arkadakı tulu omuzlara kadar ınen mı yapayım bıde tek kat mı ıkı kat mı olsun tul cnm o resımdekıler tek kat ve omuzun bıraz asagısına ınıyo
iki kata gerek yok yaaa sonuçta kızlar takcak falan saçlarını çok kapatır belki istemezler.seninkiler ideal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?