- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #8.201
Allah aşkına robdöşambr giycek mi nişanlın
Tatlım aynı durumdayız seninle. Biz resti çektik düğün tarihinde bizde çok üzüldük ettik ama bir faydası olmadı. babamda çok kızıodu nasıl bir aile bu evladını hiçmi düşünmüo diye ama baktı kendi kızması ile kalıyor o da bırakıverdi artık peşini. şimdi babam destek çıkıyor bize. bizde kafamıza koyduğumuzu yapıyoruz bende sizde böyle yapın. yoksa böyle bir aile oldukça düğün tarihi zor belli olur. kendimden biliyorum.
Giysinn Ben İstiyorum Ben Sabahlık O robdöşambr Giyse ne Olur
seviyosa ne ala olur tabisi
ben bohça falan yapmıyorum, kına gecesi yapmıyorum, duvakta takmıcam muhtemelen
ben bohça falan yapmıyorum, kına gecesi yapmıyorum, duvakta takmıcam muhtemelen
aaa neden özel değilse ??
2.evliliğin mi olcak?
hayır ilk evliliğim niye öyle düşündün ki :26:
hayır ilk evliliğim niye öyle düşündün ki :26:
peki neden en güzel şeyleri ypmıyosun
kızlar biz 4 kız kardeşiz ailem çok samimiyet kurmak istiyr ben kurmak istemiyorum vıcık vıcık durumunu sevmiyorum abimiz falan da yok kız kardeşlerimle fazla samimi olmasını istemiyorum nişanlımın..onlarda beni yanlış anlıyorlar kıskanıyonmu falan diylar çok kötü olay yaşadık geçende oturdum ağladım herkezin içinde..nasıl davranmalıyım bana yol gösterin.
kızlar biz 4 kız kardeşiz ailem çok samimiyet kurmak istiyr ben kurmak istemiyorum vıcık vıcık durumunu sevmiyorum abimiz falan da yok kız kardeşlerimle fazla samimi olmasını istemiyorum nişanlımın..onlarda beni yanlış anlıyorlar kıskanıyonmu falan diylar çok kötü olay yaşadık geçende oturdum ağladım herkezin içinde..nasıl davranmalıyım bana yol gösterin.
en güzel şey kişiye göre değişir ben kına yerine bekarlığa veda eğlencesi yapıcam arkadaşlarımla, bohçada bana gereksiz geliyo, zaten ben ona boxer falan alıyorum arada sırada herşeyi birlikte alıyoruz, duvakta oldum bittim sevmem saçımda bant olucak papatyalarla süslü, duvak şık durmuyo zaten, annem çok isterse belli onun hatrına takar sonra çıkarırım
Nasıl davranıyorsun bilmiyorum ki
Yardımcı olalım
Vıcık vıcık olman gerekmez
ama onların ailen olduğunu unutma
Seni karşılıksız seven ve kollayan
Düşüncen bana ters geldi
Enişteleriyle tabi yakın olcaklar
Ben kardeşimle nişanlım aralarındaki yaş farkına rağmen çok iyi anlaşırlar
Beni almaya gelirler
Biz hep beraber bi yere gideriz
Bende yakın olmaları isityorum aksine aralarında sevgi bağı oluşsun
Bence sen güvensizlik yaşıyorsun gibi
ben zaten bu hayyata kimseye güvenmiyrm aklıma hep kötü şeyler geliyr hata bende belki ama elimde değil..hep nişanlımı onlardan uzak tutuyorum..geçende ablamın msn sine eklemek zorunda kaldım nişanlımı resi yollicaktı bende msn yok .şimdi garip garip şeyler düşünüyorum ekledi diye..çok yıpranıyrm bunları düşünmektn..
ben zaten bu hayyata kimseye güvenmiyrm aklıma hep kötü şeyler geliyr hata bende belki ama elimde değil..hep nişanlımı onlardan uzak tutuyorum..geçende ablamın msn sine eklemek zorunda kaldım nişanlımı resi yollicaktı bende msn yok .şimdi garip garip şeyler düşünüyorum ekledi diye..çok yıpranıyrm bunları düşünmektn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?