2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

nikah gününü alırken babam yanımızdaydı, yani sağlık ocağına falan o götürdü bizi ama hep gitti başka köşeye oturdu bizi etkilemek istemedi sanırım, biz ne şanslıymışızda haberimiz yokmuş

peki neden en güzel şeyleri ypmıyosun

en güzel şey kişiye göre değişir ben kına yerine bekarlığa veda eğlencesi yapıcam arkadaşlarımla, bohçada bana gereksiz geliyo, zaten ben ona boxer falan alıyorum arada sırada herşeyi birlikte alıyoruz, duvakta oldum bittim sevmem saçımda bant olucak papatyalarla süslü, duvak şık durmuyo zaten, annem çok isterse belli onun hatrına takar sonra çıkarırım

Nasıl davranıyorsun bilmiyorum ki
Yardımcı olalım
Vıcık vıcık olman gerekmez
ama onların ailen olduğunu unutma
Seni karşılıksız seven ve kollayan
Düşüncen bana ters geldi
Enişteleriyle tabi yakın olcaklar
Ben kardeşimle nişanlım aralarındaki yaş farkına rağmen çok iyi anlaşırlar
Beni almaya gelirler
Biz hep beraber bi yere gideriz
Bende yakın olmaları isityorum aksine aralarında sevgi bağı oluşsun
Bence sen güvensizlik yaşıyorsun gibi

vıcık vıcık olmamakta yarar var bencede

tabi bu bi tercih meselesi canım

neyse canım boşverelim

Son düzenleme:

abartmışsın bence, vıcık vıcık olmamakta yarar var derken aileleri kastetmiştim ben yoksa aynı yaş grubundaki kişilerle samimi olmak iyidir bence, kardeşlerinemi güvenmiyosun nişanlınamı, neticede nişanlından yana güvensizliğin varsa ve haklıysan elbet bi yerde karşına çıkar, kötü şeyler düşünme, kötü şeyler çağırma

Tatlım çok değiik düşünüyorsun onlar senin ailen..bu dünyada en güveneceğin insanlar. Sana kesinlikle zarar veremicek kişiler. Bence sevinmelisin samimi olmalarına. bu düşüncelerin çok kötü birşey tatlım. ilerde eşini başkalarındanda kıskanırsın ailenden kıskandığına göre ve büyük problemler çıkabilir tatlım. bence sakin olmaya çalış ve düşün. ailen sana asla zarer vermez tatlım.

Merhabalarrr Nisan ayında nişanım ve Eylül ayında da düğünüm olucak Allah kısmet ederse 2012 yılını o kadar çok istemiştim ki sonunda oluyor :) ayrıca 12 uğurlu rakamımdır

Canım bunlar hiç güzel ve normal şeyler değil
Kendine zarar verirsin
dönüp bir bakarsın
Kardeşine ailene güvenmiceksinde kime güvencen
Ben Nişanlımdan çok onlara güveniyorum
Çünkü onlar şartsız koşsulsuz severler
Hadi bakalım onlara yaptığını nişanlına yap ne dicek
Msn yok ama buraya üyesin
Bilmiyorum çok kızdım sana
Yanlış anlama ama nereye gidiyor bu dünya yaa
Güvenmediğin kişi Ailen canından parça
Ne kardeş kalır ne aile
Bence bir psikolog ile görüş derim
Uzman kişiden yardım almalısın
Çok film izliyorsun sanırım

Başka yorum yapmayacağım
Kırdıysam Özür dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…