2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

evet bende sade birşey alcam kaliteli 1 tane
Diğerlerini olmadı gider pazardan filan bakarım

benıde aranıza alınn:26::26:
merhaba canım hoşgeldin, ben de buralarda bayaadır varım ama site engelli olduğu için geç yazıyorum kimse görmüyor beni son zamanlarda
ohaa desem kuzum ayıp olur mu
sen kimsin ya benimle ilgili nişanlıma yorum yapıyorsun
zorla daldıracak kendine hatun yaa

ömürlü sağlıklı mutlu olsun inşallah canım

kıslar çok mutluyum nışanlım geliyo akşama

gözün aydın canım

kızlar bir de akşam nişanlımın babası babamla konuşmuş. hadi düğünün tarihini koyalım artık diye. elini taşın altına koyduğu yokta laf olsun diye konuşuyo işte. kahvedeymişler. babam da burada konuşulacak konu değil bu demiş kapatmış. ya hu adam bi atak ol. ay ben ilk tanıştığımda ne atak bi adamdı bu yaa, ne oldu buna anlamıyorum valla:26: ya bi de işte durumum yok ama tarihi koyalım ben şu zaman yapmaya çalışıcam. lap diye düğün demiş. e babam konuşur mu öyle seninle. bişey yaptığını bi görsün. sinirlerim bozuldu. neyse adamı zaten zorla ayaklandırmıştık, şimdi 2 3 ay daha ses etmez. ben gittim abcde nin babasına dedim o konuşmadı der kapatır konuyu. bir daha ne zaman açılırsa artık..

kızlar bız nısan yaptıgımızda ben damada baya genıs bı bohca yapmıstım. sımdı dugun ustu bohca yapmam gerekıcek mı kı

tatlım konular tam olarak ne bılmıyorum ama kahvede gercekten böle bı konu acılıp konusulması sacma bence. emın ol cogu kız babası senın babanın dedıgını derdı . yınede bu yorumu affına sıgınarak yapıyorum cunku tam olaylar nedır bılmeden yazdım

Keşke babanla konuşsaydın önceden tatlım. baba konu açılırsa belirleyin günü diye..hem nişanlınla kendinizde belirleyebilrsiniz. Biz düğünümüzü herşeyimizi kendimi yzapacağımız için 9 eylülde olcak dedik. mecbur kabul ettiler. yoksa bizimde 2013'e kalırdı. karşı taraf düğün lafı değil düğünün d'sinin lafını yapmıodu. nişanlım atak yaptı geldi benim ailemle konuştı günü böyle düşündük diye babamda tamam ben elimden geleni yaparım üstüme ne düşerse yaparım dedi ve hal oldu...nişanlımın ailesi çok problem çıkardı ama nişanlım raz etti sonunda..hem bütün maddiyat bizden çıkcak yani

kızlar nişanlınız ailenizin içine girdimi bayağa
kardeşlerinizle ablalarınızla arası nasıl lütfen cevap yazın

Kardeşlerimle arası iyi ama sadece bizdeyken görüşüyorlar. Annem babamlada şükür iyi. Ama tek sorunumuz nişanlım çok yoğun çalışıyor ve bize ayda 1 gelebiliyor. bunuda ailem bizi sevmiyordamı gelmiyor diye düşünebiliyorlar. evlenince inş rahatlıcak ama işleri.

erkek kardeşimle çok iyi araları, tam aynı kafadanlar zaten, annem babamda çok seviyolar nişanlımı, hele annem siz kavga etseniz adım gibi bilirim senden dolayı etmişsinizdir diyo
ama çokta vıcık vıcık olmasını istemiyorum ailemle, ben de onun ailesiyle öyle olmak istemiyorum, o bize daha çok geliyodur mesela, ben ailem olmadan onlara hiç gitmedim desem yeri

erkek kardeşimle çok iyi araları, tam aynı kafadanlar zaten, annem babamda çok seviyolar nişanlımı, hele annem siz kavga etseniz adım gibi bilirim senden dolayı etmişsinizdir diyo
ama çokta vıcık vıcık olmasını istemiyorum ailemle, ben de onun ailesiyle öyle olmak istemiyorum, o bize daha çok geliyodur mesela, ben ailem olmadan onlara hiç gitmedim desem yeri

aynen senınde dedıgın gıbı canım nısanlınla konusun karar verıp ıkı tarafa da acılın sonra. bızde nısanlımla karar verdık ıkı tarafada su tarıh dusunuyoruz bızım ıcın en uuygun olan bu dedık. tamam dedıler ıns bıran once gonlunden gecenlere kavusursun cnm

kızlar bız nısan yaptıgımızda ben damada baya genıs bı bohca yapmıstım. sımdı dugun ustu bohca yapmam gerekıcek mı kı
canım biz de nişanda yaptık,düğünde yapılmıyor bizde. yine de sen büyüklerine bi danış derim ben.sonra yapmadı demesinler.

canım ben zaten kendi babama hiçbişey demiyorum. nişanlımın babası çakallık yapmaya çalıışıyor. bu şekilde konuşulmayacağını elbette o da biliyor ama zaman kazanmak onun derdi.

canım konuşuyoruz da bayadır konuşmadık babamla da.adam da üzülüyor. o abilerime herşeyi yaptı. hatta şu anda oturduğumuz ev benim olacak. benim babam herşeyi bu kadar düşünürken nişanlımın babasının bizi düşünmmesi canını sıkıyor. ben kızıma kira ödetmem ev borcu ödetmem diyor. durumları da var nişanlımın ailesinin. abisine ne güzel düğün yapmış nişanyapmış. tamam ev almamış ama bizim de ne söz de ne nişan da hiçbişeye elini sürmedi adam. benim nişanlım el oğlumu ne kadar üzüyor bizi bilmiyor. en sonunda nişanlım gelecek, benimbi ceketim var ver kızını bana. borç harç evleniriz ama en azından mutlu oluruz dicek ki ben razıyım. ama ailem iş düşünmese de olmuyor. isterler mi ben borçç içinde kalayım

canım benim2 abim var, araları gayet iyi. bazen benden çok görüşüyorsunuz diye sitem ediyorum

Keşke bizim istediğimiz tarihte olabilse off offff

gercekten uzuldum tatlım. nısanlın aılesıyle pekı konussa yada sıkıstırsa gıdın dugun konusun falan dıye. su haksızlıklar zaten sanırım herkeste var kımı duysam abı söle oldu kardese böle oldu herkes dert yanıyo. bızde de var cok haksızlıklar ama goz ardı etmeyı kafama cok takmamayı ogrendım analdım kı takınca hıc bısı degısmıyo anca uzuldugumle sıkıntı yaptıgımla kalıyorum. sende guclu olmaya calıs bıraz

tşk ederim cnm bnm :119:

kıslar erkek bohçasına neler koycaksınız

Arkadaşlar ben Nişanda Bohça Yaptım Şunları Koydum.

İç Çamaşırı 3 Er Adet
3 Adet Çorap
Traş Seti Parfüm Losyon Vs
İpek Kumaş Karışık Pijama Takımı
Saten Röpteşambır mıdır nedir :)
Bir Adet Kazak
Bir Adet GÖmlek
Kravat
Kol Düğmesi Kravat İğnesi
Havlu
Kese
Terlik

Şuan Aklıma gelenler bunlar bunları sandığa koyduk onlar sepet getirdi biz sandık

Tatlım aynı durumdayız seninle. Biz resti çektik düğün tarihinde bizde çok üzüldük ettik ama bir faydası olmadı. babamda çok kızıodu nasıl bir aile bu evladını hiçmi düşünmüo diye ama baktı kendi kızması ile kalıyor o da bırakıverdi artık peşini. şimdi babam destek çıkıyor bize. bizde kafamıza koyduğumuzu yapıyoruz bende sizde böyle yapın. yoksa böyle bir aile oldukça düğün tarihi zor belli olur. kendimden biliyorum.

cnm ilk başta bnm büyük kardeşim istemedi sonra sonra alıştılar şimdide evde güreşiyolar birlikte biyerlere gidiyolar faln kçükye anlaşıyo seviyo nış. hep öle gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…