2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
gelinliğimi aldım en kıssa zmanda atcam buraya ankarada samanpazarında nur giyim diye bi mağzadan aldım 900 milyon'a aldım cicişler

aa elfim sendemi ankaradasın samanpazarı çıkrıkçılar yokuşundamı aldığın yer

kızlarrrrr kocişe ve kendinize aldıgınız/alacagınız ev terliğinden hariç misafir için kaç tane terlik alcaksınız.
ben
3 bayan
3 erkek terliği yeter dye düşündüm.
bayan terliklerim tamam
erkek terliklerimden 2 eksik var.

bi de kocişle bana en iyisinden alcam misafirlikler ucuz

Bende 3-4 tane alacağım yeter canım

Ben daha almadım...Aman tanrımmm diyesim geliyorr..eksik bitmiyor. 5-10, 1-2 tl derken para pufff uçuyor valla.
3 bayan, 2 erkek, birde bize 2'şer terlik alırım bende.. aynen misafirlere ucuzundan alırım

Ben daha almadım...Aman tanrımmm diyesim geliyorr..eksik bitmiyor. 5-10, 1-2 tl derken para pufff uçuyor valla.
3 bayan, 2 erkek, birde bize 2'şer terlik alırım bende.. aynen misafirlere ucuzundan alırım

Bana kocişim terlik almış inekli Bime gelmş

Eksik bitmiyo vallahi

Ben nişanlıma 2 Parfüm aldım
Daha traş seti düzcem
Günlük gömlek+pant alcam
eşofman alıncak
Pijama alınacak
Terlik
iç çamaşırı

Unuttuğum başka birşey var mı?

Çok Güzell Benim de üst BÖle Alt Prenses

İstoça Bayılırımmmmmmmmmmmmmmm

tesekkurler tatlım bn de altı prenses aslında cok hosuma gıdıyo ve begenıyorum ama nısanlıgımda prenses tarzı duz bısı olunca bu bıraz hareketlı olsun ıstedım

Canım güzelmiş çok zarif bir model..

cok tesekkur ederım cnm :))

Bende dün 2 tane pijama aldım. 4 takım pijamam oldu. Pembe olan pijamanın ben mavisini aldım. kışlık bunlar azıcık ayıcık mayıcıklarda olsun..hep dantel, saten olmaz dimi ama

Son düzenleme:

Bence yok tatlım bende alıcam bunları. Birde çorap alıcam heheheh eksik kalmasın ayakları üşümesin koçişlerimizin demi ama

Bence yok tatlım bende alıcam bunları. Birde çorap alıcam heheheh eksik kalmasın ayakları üşümesin koçişlerimizin demi ama

evet çorap alırım

Yılbaşından piere cardinden bana erkek hediye paketi geldi
Gömlek+iç çamaşırı+çorap
erkek ama hepsi
Ne güldüm
Değişimide kaçırmışım
Gömleği babama verdim L bedendi
Diğerlerini kocişime kaldırdım

Benim yok daha
Alıcam
2 Kışlık+2 yazlık
Şort takımlarım geceliğim filan var

Bende hep yazlık almışım canım..Şimdiden kışlık aldım. İndirim var haberin olsun kışlık pijamalarda yazlıklar gelmiş..dayanamadım bir tane daha alıyodum yazlık pijama ama tuttum kendimi

Bende hep yazlık almışım canım..Şimdiden kışlık aldım. İndirim var haberin olsun kışlık pijamalarda yazlıklar gelmiş..dayanamadım bir tane daha alıyodum yazlık pijama ama tuttum kendimi

Bende bu hafta sonu bi bakayım
Ben baskılı sevmiyorum yaa işte
hep sade arıyorum
Onuda bulamıyorum
Belirli markalarda var
Ama onlarda çok pahalı yaa
Şöyle ben 30 Tl alabilceğim şeyler isityorum
sonuçta evde yatarken giycem

Bende öyle sade aradım tatlım. 60 tl'den aşağı yok..ondan 1 tane alıcam ama kafaya koydum. diğerlerine öyle para veremedim kuzum bir bak bakalım belki bulursun. Bende bir tane öyle sade var bunlarda hareketli olsun dedim bir tane daha sade alıcam iyi birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…