2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
ya nişanlımı ilk zamanlar hiç kıskanmıyodum ama şimdi neden böle oldum bilmiyrm ..çok zorlanıyrum ..güvensizlik yaşayacağım hiç bişe olmadı şükür ama nişanlımada onlarada güvenmiyrm ya çok garip şeyler düşünüyrm ama elimde değil..

kıskanmadığım hiç biri kalmadıki zaten 3 çocuk annesi halamın kızından bile

hayatta düyduğum şeylerden dolayı böle oldum
arkadaş üye etti beni yo kızmadım bunları duymaya ihtiyacım vardı

Tatlım kesinlikle yanlış anlama ama bunlar sağlıklı düşünceler değil güzelim. Bence bir psikolağa danışman lazım. İlerde eşinle çok problem yaşarsın güzelim. Eminim bu güvensizliğin altında bir problem yatıyordur. çok geç kalmadan bence bir yardım al tatlım.

pek normal gelmedi kıskançlığın bu kadarı :26:

4,5 ayım kaldı günler geçmiyor

GEÇMİYORRR GEÇMİYOOORRR

Merhabalarrr Nisan ayında nişanım ve Eylül ayında da düğünüm olucak Allah kısmet ederse 2012 yılını o kadar çok istemiştim ki sonunda oluyor :) ayrıca 12 uğurlu rakamımdır

Allah Tamamına Erdirsin Benimde En Sevdiğim Ay Ekim Ayı hahah Düğünüm varya Ondan

Kızlar hepinize iyi akşamlar
ben şuan burada yazılanları okumak istemiyorum
İnsanın hayatta Ailesinden önemli başka neyi olabilir
Biz ailemizden onların güvenli kanatlarından ayrılcaz diye salya sümük ağlıyoruz çözüm buluyoruz
Birleri kalkıyor ego tatminliği için buraya bunları yazıyor
Mutlaka yaşadığı şeyler vardır ama bu hastalık derecesinde akıl veremeyeceğim
Kimseyi yanlış yönlendirmek istemem

Afedersiniz kızlar ağır olacak ama Karısını satan adamlar var kocana da bu kadar güvenme o zaman

Özür dilerim
Görüşmek üzere

nişanlısına da kardeşlerine de güvenmiyomuş canım, bu genel olarak bi güven problemi, hayatı boyunca hiç kimseye tamamen güvenememiş, altında mutlaka bişeyler yatıyodur

Tuğçe ya Ne Güzel Muhabbet Ediyoduk
:18::18::18:
Tatlım kim okuyacakki kötü bişey konuşmuyoruz bizler. kimse hakkında kötü birşey demiyoruz. eğer bize kızdıysan özür dileriz.

muhabbetinizi bunlarla böldüğüm için özür dilerim bukadar fevri çıkış beni çk üzdü arkadaş tarafından..neyse kendinizi iyi bakın düğününüz en güzel şekilde olsun allah hepinize mutlulukların en güzelin versn hoşcakalın.üyelk iptalmi isteyeceğim..

ahuyar saçmalama ama konuşuyoruz şurda, aynı arkadaş banada 2.evliliğin mi diye sordu, bende ilk başta kırıldım ama onların orda duvak takmayanlar 2.evliliğini yapıyo olurmuş, herkes farklı napabiliriz ki...
ama senin durumun gerçekten uzman desteği gerektiren bi durum, bu seni eksik ya da kusurlu yapmaz, mutlaka kendince nedenin vardır

bilmiyorum cnm üyelik iptalimi istedim özel mesaj attım
bilmiyorum naparlar
mutlu ol düğününde
çok saol güzel desteğin için..
sende bişey takma kafana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…